Tykkäätkö juustoista?

Haisevat juustot

44

485

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,--m

      Kreivi oli aikanaan ihanan varvasvälinen.

      Syö sinä sissijuustoa, minua ei miellytä.

    • O - O

      Tykkään herkullisista ja pahan hajuisista vanhoista juustoista. ;)
      En avannut linkkiä.

      • O - O

        Korjaus: Pidän kovista, vanhoista ja pahanhajuisista...


      • :)))))
        O - O kirjoitti:

        Korjaus: Pidän kovista, vanhoista ja pahanhajuisista...

        Saako nauraa?

        Ihan kuin olisi miehen valinta kyseessä?


      • O - O
        :))))) kirjoitti:

        Saako nauraa?

        Ihan kuin olisi miehen valinta kyseessä?

        Saa, mutta äsken lukemani ihmisen napanöyhtä-, hiki-, varpaanväli- ynnä muista julkisuuden henkilöiltä kerätyistä molekyyleistä valmistettu juusto ei houkuttaisi maistelemaan, vaikka olisi miten ihastuttavien sankaritähtien eritteistä kyse. Kaikkea sitä tieteen nimissä kehitellään.

        Eivät sentään tarjoa maistettavaksi, kun esittelevät tuotoksiaan yleisölle. - Jospa suomalainen napanöyhtä korvaa jonain päivänä Nokian maailman markkinoilla. Yöks!


      • Salaneuvos
        O - O kirjoitti:

        Saa, mutta äsken lukemani ihmisen napanöyhtä-, hiki-, varpaanväli- ynnä muista julkisuuden henkilöiltä kerätyistä molekyyleistä valmistettu juusto ei houkuttaisi maistelemaan, vaikka olisi miten ihastuttavien sankaritähtien eritteistä kyse. Kaikkea sitä tieteen nimissä kehitellään.

        Eivät sentään tarjoa maistettavaksi, kun esittelevät tuotoksiaan yleisölle. - Jospa suomalainen napanöyhtä korvaa jonain päivänä Nokian maailman markkinoilla. Yöks!

        Mistäs tiedät kenen varpaanvälinöyhtää on käyetty sun jalkahienhajuisiin herkkujuustoihisi? ;D Jospa niitä eritteitä oikeastikin käytetään.....


    • ei haise pahalle.

      Minä syön vaan savujuustoa.

    • juu juu

      Syön juustoa, paljon, joka päivä.
      Gouda 30% siivutettu, sitä on pakko saada, muut ei nyt maistu.
      Sinihomejuusto aikakin oli ja meni.

    • Tulipa mieleen eilinen ruoanlaitto. Onnistui nimittäin yli odotusten - ottaen huomioon että en ole mikään ruoanlaiton rakastaja.

      Eilinen oli broileri-vuohenjuustopata tai jotain sinnepäin. Pataan myös paljon tomaattisiivuja, tuoretta basilikaa, punasipulia ja mausteita. Päälle kermaa ja uuniin. Á vot!

      Linkkiä en avannut enkä osaa uusia "makuvinkkejä" antaa, jos niistä nyt oli kysymys.

    • juustonisti

      Linkkiä avaamatta. Syö paljon juustoja. Tykkään erilaisista pitkään kypsytetyistä emmentaaleista, itkevä musta on paras. Valko- ja sinihomejuustot maistuu myös ja kaikki voimakkanmakuiset juustot. Nyt on joku pliisummanmakuinen juusto meneillään, olisko finlandia. Kolesteroolilukemat ovat olleet juustonsyönnistä huolimatta optimitasolla ilman mitään lääkkeitä.

      • Napsnöyhtäjuustoa?

        TYKKÄISITKÖ IHMISEN ERITTEISTÄ JA NAPANÖYHTÄSTÄ VALMISTETUSTA JUUSTOSTA? Olisi pitänyt olla otsikkona tai linkin sisältöä olisi pitänyt avata tekstissä.


      • simmost tääll
        Napsnöyhtäjuustoa? kirjoitti:

        TYKKÄISITKÖ IHMISEN ERITTEISTÄ JA NAPANÖYHTÄSTÄ VALMISTETUSTA JUUSTOSTA? Olisi pitänyt olla otsikkona tai linkin sisältöä olisi pitänyt avata tekstissä.

        Täällä nyt noita erikoisia vastaajia löytyy, jotka kiirehtivät vastaamaan aiheen sivusta;

        "linkkiä avaamatta..."

        "muita vastauksia lukematta..."

        aloitukseen paneutumatta...


      • yököttävää! miksi?
        Napsnöyhtäjuustoa? kirjoitti:

        TYKKÄISITKÖ IHMISEN ERITTEISTÄ JA NAPANÖYHTÄSTÄ VALMISTETUSTA JUUSTOSTA? Olisi pitänyt olla otsikkona tai linkin sisältöä olisi pitänyt avata tekstissä.

        Kysymys: Keksiikö joku edes yhden syyn, miksi tieteen nimissä tehdään jotain tällaista? Kuvottavaa. Turhaa. Älytöntä.


      • staka*
        simmost tääll kirjoitti:

        Täällä nyt noita erikoisia vastaajia löytyy, jotka kiirehtivät vastaamaan aiheen sivusta;

        "linkkiä avaamatta..."

        "muita vastauksia lukematta..."

        aloitukseen paneutumatta...

        En aio jatkossakaan availla linkkejä - varsinkin jos "haistan" että juttu on pelkkää sensaatiohakuista, tekovitsikästä huuhaata tms.

        Musiikkilinkin saatan joskus avata, jos kappale tuntuu mielenkiintoiselta eikä ole vanhastaan korvissani ns. puhkikulunut.


      • En yleensä linkitä
        staka* kirjoitti:

        En aio jatkossakaan availla linkkejä - varsinkin jos "haistan" että juttu on pelkkää sensaatiohakuista, tekovitsikästä huuhaata tms.

        Musiikkilinkin saatan joskus avata, jos kappale tuntuu mielenkiintoiselta eikä ole vanhastaan korvissani ns. puhkikulunut.

        Tieteellisesti tehtyjä kokeiluja.


    • Tykkään, mutten noista Mannisen jutuista.

    • Kaupunkilainen

      En usko, että tuollaista juustoa söisin, ainakaan, jos tietäisin, mistä se on tehty.
      Kierrätys on fiksu idea, mutta tässä se menee vähän liian pitkälle.

      Lempijuustoni on Luostari, jota pitää olla aina juustotarjottimella. Pidän miedoista, pehmeän makuisista juustoista.

      Arkisin syön 10-prosenttisia Arlan juustoja, ja mozzarellaa (halvinta laatua, rasvaprosentilla ei ole väliä) tomaatin ja basilikan kanssa salaatissa. Kreikkalaiseen salaattiin täytyy olla aitoa fetaa, mitkään "salaattijuustot" eivät sitä korvaa.

      Yksi herkku, jota kannattaa kokeilla: Kaupan juustohyllyltä (siitä fetan ja halloumin vierestä) voi löytyä juustopaketti, jossa on nimi Saganaki. Se ei oikeasti tarkoita juuston, vaan siitä tehtävän ruuan nimeä, ja sekin on tullut siitä pikkuisesta pannusta, jolla ruoka tehdään. En tiedä tarkemmin, mitä juustoa paketissa on, mutta se on kiinteää ja mietoa, vähän kuin mozzarella.

      Paketissa on ohje, mutta suunnilleen näin se menee: juustonpala leivitetään kananmunalla ja korppujauhoilla. Pienelle pannulle lorautetaan reippasti oliiviöljyä, joka kuumennetaan melkein savuavan kuumaksi. Juusto paistetaan nopeasti moelmmin puolin. Nautitaan sitruunalla maustettuna.

      Älyttömän rasvaista, ja älyttömän hyvää. Ei sitä usein syödä, mutta joskus teen saganakia kreikkalaisen aterian alkuruuaksi kreikkalaisen salaatin sijaan.

      • Aaah herkutellaan

        Kiitos ohjeesta ja muistutuksesta.
        Söin pienet kuvaamasi juustopalat ystävän tarjoamalla illallisella alkupaloina ravintolassa. Nam.


    • kiitos,mutta ei.....

      En pidä juustosta enkä yleensäkään maitotuotteista. Jo pelkkä haju etoo.

      Joskus aikoinaan oli Valiolla iso juustovarasto Helsingissä, Kalevankadulla.

      Oli työkeikka ko. taloon, olin sisällä noin 5 minuuttia ja soitin pomolle ja ilmoitin että nyt vaihtuu mies:))

      • Secret Servise

        Olitko vartiomies-juustovarastossa?


      • höyläten
        Secret Servise kirjoitti:

        Olitko vartiomies-juustovarastossa?

        Mitä juustoa käytätte leivän päällä? Silloin punaisen pallon aikaan se oli mieluista, mutta nykyään ostan näitä 17% Arlaa ja Oltermannia.
        Se punakuorinen Edam on jotenkin pliisua.


      • kiitos,mutta ei....
        Secret Servise kirjoitti:

        Olitko vartiomies-juustovarastossa?

        Varasto oli korkea, varmaan 3-4 kerrosta ja lisää hyllyjä tarvittiin.

        Joku muu sai ne asentaa;)


      • Juusto on hyvää
        höyläten kirjoitti:

        Mitä juustoa käytätte leivän päällä? Silloin punaisen pallon aikaan se oli mieluista, mutta nykyään ostan näitä 17% Arlaa ja Oltermannia.
        Se punakuorinen Edam on jotenkin pliisua.

        Ja oikein vähärasvaiset höylättävät juustot maistuvat vastenmielisille. Välillä ostan rasvaisia Tilsit- ym. juustoja, homejuustoihin kyllästyin yllättäen, vuohenjuustonkin menekki on hidastunut ja kovien spagetin yms ruokien päälle raastettavat ovat kallistuneet enemmän kuin tuloni ovat pienentyneet.


      • Anonyymi
        kiitos,mutta ei.... kirjoitti:

        Varasto oli korkea, varmaan 3-4 kerrosta ja lisää hyllyjä tarvittiin.

        Joku muu sai ne asentaa;)

        kerroksia oli 8.


    • mr. camembert

      Vanha sanonta on: "Syö juustoa, se kasvattaa luustoa." Pitänee varmasti paikkansa. Entäs jos myös syö pullia - mitäs se sitten kasvattaa ????

      • Ihmettelen kaameesti

        Että joku saa juustostakin väännettyä tietynlaisen vitsin on jo tosi vakavaa.


      • jakolasku

        ,,,,,,,,,se kasvattaa kulllll....makarvoja.


    • -.-

      Vuohenjuustoa tyrkytetään moniin ruokiin, mutta makunsa kullain, tosin itse en juuri käytä.
      Erinomainen kova juusto on espanjalainen Manchego, suosittelen.

      • kuu on juustoa

        En tykkää lykätä vuohenjuustoa ruokiin, mutta leivän päälle se sopii tomaatin kera kuin nakutettu.
        Homejuustoa, edamia, emmentalia, mitä milloinkin. Buffalojuustoakin.
        Turhan paljon energiaa vain sisältävät, pitää hieman pitää näppinsä ja jääkaapinovi kurissa.


    • tuote-esittelijä

      Arlan pikään kypsetty kermajuusto on makoisa tuttavuus.

    • Ei.

      sydän sanooo eeeei

      maitorahka raejuusto kyllä

      • Kaupunkilainen

        Ei niitä rasvaisia herkkujuustoja päivittäin syödä, eikä kilokaupalla herkuteltaessakaan. Sydän sanoo eeeeeei myös liialliselle ruuasta stressaamiselle.


      • mimmimummi*
        Kaupunkilainen kirjoitti:

        Ei niitä rasvaisia herkkujuustoja päivittäin syödä, eikä kilokaupalla herkuteltaessakaan. Sydän sanoo eeeeeei myös liialliselle ruuasta stressaamiselle.

        Juustot ovat heikkouteni...katselin kaupasta sitä mainitsemaasi salinagi juustoa...ei ollut ..mutta huomenna menen hakemaan....silloin kun herkuttelee juustolla...voi herkutella täyteläisillä maukkailla....en tykkää niistä laihis juustoista yhtään...ennemmin on sitten vähänaikaa ilman...
        Raclette juustokutsut järjesti yksi tuttuni ...ai että oli maukas ilta..


      • mimmimummi*
        mimmimummi* kirjoitti:

        Juustot ovat heikkouteni...katselin kaupasta sitä mainitsemaasi salinagi juustoa...ei ollut ..mutta huomenna menen hakemaan....silloin kun herkuttelee juustolla...voi herkutella täyteläisillä maukkailla....en tykkää niistä laihis juustoista yhtään...ennemmin on sitten vähänaikaa ilman...
        Raclette juustokutsut järjesti yksi tuttuni ...ai että oli maukas ilta..

        ..siis saganaki...tai sinnepäin.. .


    • isotölli

      Höylällä höyläten.

    • Anonyymi

      Emmentaalista !

      :D

    • Anonyymi

      Edesmennyt mieheni tarjoili minulle eräänlaista "juustoa" maisteltavaksi, siis esinahkan alle kertyvää valkoista töhnää, joka juurikin haiskahtaa samalle kuin jotkut homejuustot.

    • Anonyymi

      17 % kermajuustoa menee päivittäin aamupalaleipien päällä. Halloumia kesäaikaan grillatessa, herkkua. Sissijuustosta ei tietoakaan sitten murrosiän ja hyvä niin.

      entinenmiäs

    • Edam 17% tai Polar 10% päivittäin.

      • Anonyymi

        Kokeilin kerran 17% juustoa, ei maistunut miltään, ehkä pitäis syödä joka päivä niin tottuis.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kokeilin kerran 17% juustoa, ei maistunut miltään, ehkä pitäis syödä joka päivä niin tottuis.

        Minun suussani edam 17% maistuu hyvältä. Aiemmin en pitänyt Polar 15:sta mutta nyt tuo Polar 10 on just hyvä. Jouluksi sitten rasvaisempia juustoja.


      • Siili2 kirjoitti:

        Minun suussani edam 17% maistuu hyvältä. Aiemmin en pitänyt Polar 15:sta mutta nyt tuo Polar 10 on just hyvä. Jouluksi sitten rasvaisempia juustoja.

        Ai niin, grillattu halloumi tai vuohenjuusto.myös hyvä. Tomaatti mozzarella nam


      • Siili2 kirjoitti:

        Minun suussani edam 17% maistuu hyvältä. Aiemmin en pitänyt Polar 15:sta mutta nyt tuo Polar 10 on just hyvä. Jouluksi sitten rasvaisempia juustoja.

        Ai niin, grillattu halloumi tai vuohenjuusto myös hyvä. Tomaatti yhdistettynä mozzarellaan nam. Pizzassa ananas-aurajuustocombo nam.


    • Anonyymi

      1986 alkaen olemme perehtyneet ja mieltyneet espanjalaisten juustotarjontaan. Eri kypsyysasteista lehmää, lammasta, vuohta sekä niiden erilaisia yhdistelmiä. Runsas valikoima.
      Kotimaassa syön punaleimaista, kotimaista emmentalia varsinkin käsipaloina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      526
      3855
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3050
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2352
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2210
    6. 225
      1662
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1407
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      94
      1301
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      99
      1300
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe