Filippiiniläinen nainen

100864

Haluaisin kysyä kokemuksia niiltä joilla on filipiiniläinen vaimo.
Minua mietityttää eniten millaisia ihmiset todella ovat?

Olen kuullut että he ovat todella mukavia ja iloisia,ystävällisiä ihmisiä joiden kannsa voisi perustaa perheen helposti.olen kuullut että naiset ottavat miehet hyvin huomioon ja haluavat miehelle vain parasta.
Onko asia todelle näin?

Itse olen maaseudulla asuva mies joka kaipaa maaseudun hommiin ja elämäntyyliin ihmistä joka muistaa myös minut ja on perhekeskeinen ihminen.
Elämäntyylini on hyvin ulkoilullinen ja luonto ja eläinkeskeinen.

Miten löytäisin filippiineiltä maaseudusta pitävän naisen?
he eivät varmaankaan juuri ole nettissä etsimässä seuraa vaan siellä on kaupunkilaisia suurin osa?

Voisiko täällä joku henkilö avittaa alkuun jos tuntee vaimonsa kautta juuri sellaisia ystävättäriä jotka ovat kiinnostuneet suomeen tulosta ja ovat lapsena asuneet maatilalla?

43

10364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • erba

      Aviouiduin kuluvan vuoden syyskuussa Filippiiniläisen kaunottaren kanssa. Odottelen häntä nyt tulevaksi Jouluun mennessä Suomeen oleskelulupa taskussaan. Se viimeinen hirmumyrsky tosin saattaa viivästyttää aikataulua hieman. Laita minulle sähköpostia osoitteeseen: [email protected] niin katsotaan kuinka voisin auttaa Sinua.

      • 77299

        Hei.
        Näyttää että antamasi sähköposti ei toimi
        Laittasitko toimivan osoitteen tai lähetä miulle sähköpostia [email protected]
        Kiitti avusta :)


    • Jake.

      Täältä voi löytyä dateinasia.com

    • maganda ka

      Hyvä vinkki tuo edellinen.Itse löysin oikein mukavan filipinan juuri dateinasia.com sivuilta.Ei maksa mitään miehille ja sinne voi heti kirjoittaa profiiliin ,millaista vaimoa etsit.
      Hän pyysi aika nopeasti "tsättäilemään" yahoon messengerissä .Sen osasin jopa MINÄ onneton kursseja käymätön ensimmäisen tietokoneen ostanut mies asentaa tietokoneelleni ja aikaa ei mennyt kuin korkeintaan 15 minuuttia.Tuolla kuvapuhelimella kun juttelee vaikka ½ vuotta,oppii aika hyvin tuntemaan toisen ihmisen.Sitten vain matkalle tutustumaan naiseen paikan päällä!

    • jep jep jep jep

      "Voisiko täällä joku henkilö avittaa alkuun jos tuntee vaimonsa kautta juuri sellaisia ystävättäriä jotka ovat kiinnostuneet suomeen tulosta ja ovat lapsena asuneet maatilalla?"

      Minun morsiameni sisko voisi olla etsimäsi (20v), laita sähköpostia minulle ja kerro itsestäsi, niin katsotaan voinko auttaa [email protected]

    • Davao

      Paljonko te jo naimisissa olevat lähetätte rahaa kuukausittain. Vaimoni n.200, mutta onko se tarpeeks. Lisāksi Jos sukulaiset siellä sairastuu maksaa aika paljon. Muuten on mukava maa ja mukavia ihmisiä.

      • Cebuanomelkein

        Minä ja vaimoni laitetaan n500 euroa kuukaudessa Kaksi poikaa 17 ja 16v. koulussa.


      • KehitysApuMuualla

        No vaimoni jos laittaa joskus satkun niin hyvä on omasta palkastaan, käsittääkseni ei pahemmin lähettele, itse en laita latiakaan muuhun kuin sijoituksiin ja omaan tai siis lasten nimissä olevaan talooni.


    • urpo51

      On hyvä paikka lomailla ja irrotella kunnolla, mutta ei missään tapauksessa kannata vakiintua saati naimisiin Filipinan kanssa mennä, silloin saat koko suvun rasitteeksi loppu elämäks, ja se kysyy paljon rahaa ja hyviä hermoja. Urpo tietää tämän.

      • taiRunkkarin

        Jonkun suomalais akana katkera väkerrys taas.


      • Miko62

        Heh heh, siellä on niin kuuma, että aina kun käy, niin parasta on poispääsy. Kuumuuden takia lomailusta ei tule mitään. Cebu cityssä ei yölläkään tipu alle 30 asteen. Ei tosiaan tee mieli ilmastoidusta hotellista kadulle hillumaan.


      • Anonyymi

        Ja ongelmia Suomeen


    • almostbisayan

      Tuo "Urpon" juttu ei pidä aina paikkaansa, ja suvun(vanhempien) avustamisesta voi kysyä tutustumisen aikana. Alat vain chattailla ja jos heti alkuun tuntuu vastapuolta raha kiinnostavan, lopetat siihen, uusia riittää. Sellaisia jotka voivat asua pienemmillä paikkakunnillakin. Minulla 3 vuotta vaimo ja tytär Filippiineiltä...

    • Possible4t

      Haha vaimolle pitää laittaa rahaa 1000 php viikossa se on oma vaimo, 80e kk. Jos joku sairastuu vaikka appiukko parempi auttaa.

      • MeniköPieleen

        Kurjaa jos sinulla menee noin huonosti, taisit olla vähän uuno kun lähdit vaimoa etsimään maailmalta? Voin kertoa käsi raamatulla, minun ei tarvitse lähettää/ antaa pennin pyörylää vaimolle tai sen suvulle, jos vaimo omasta palkastaan laskujen, vastikkeiden, asuntolainan, ruokalaskun osuutensa jälkeen on vielä kykenevä lähettämään suvulleen rahaa sen tehköön, en ole kysynyt.


      • Kano
        MeniköPieleen kirjoitti:

        Kurjaa jos sinulla menee noin huonosti, taisit olla vähän uuno kun lähdit vaimoa etsimään maailmalta? Voin kertoa käsi raamatulla, minun ei tarvitse lähettää/ antaa pennin pyörylää vaimolle tai sen suvulle, jos vaimo omasta palkastaan laskujen, vastikkeiden, asuntolainan, ruokalaskun osuutensa jälkeen on vielä kykenevä lähettämään suvulleen rahaa sen tehköön, en ole kysynyt.

        Et ole ilmeisesti valmis tekemään kompromisseja omasi ja vaimosi kulttuurin kesken? Itse saan tyydytystä ja hyvää mieltä kun voin auttaa pulassa olevia ja apua tarvitsevia "sukulaisia". Kun olen mennyt naimisiin filippiinan kanssa, minut on otettu mukaan sukuun ja katson olevani nykyisin yksi osa sitä. Jos olet köyhä, asenteesi on toki ymmärrettävä.


      • HeyJoeGiveOnePeso
        Kano kirjoitti:

        Et ole ilmeisesti valmis tekemään kompromisseja omasi ja vaimosi kulttuurin kesken? Itse saan tyydytystä ja hyvää mieltä kun voin auttaa pulassa olevia ja apua tarvitsevia "sukulaisia". Kun olen mennyt naimisiin filippiinan kanssa, minut on otettu mukaan sukuun ja katson olevani nykyisin yksi osa sitä. Jos olet köyhä, asenteesi on toki ymmärrettävä.

        Noinko sinä selität kun joudut lompsasi nyöriä aukomaan? Oletkin enemmän pihalla filipina naisista kuin uskotkaan, ja sinulle on syötetty 20 vuotta vanhaa juttua että ukon pitää lähettää rahaa himaan, höpö höpö olet siis vesipuhveli ja suku ratsastaa sinun selässäsi. :D

        Vaimoni käy palkkatyössä, oli koulutettu jo omassa maassaan ja töissä siellä, tuli Suomeen niin lisäkouluttautui ja sai vaikityöpaikan, maksaa puolet meidän asumismenoista, lainasta ja ruokamenoista periaatteella OMA PERHE ENSIN!! Sen jälkeen jos vaimoni lähettää äidilleen, niin lähettäkköön omat on menonsa, ja todellakin olet tärkeä osa Filippiiniläistä perhettä koska olethan suvun vesipuhveli, minä taas ole yli 10 vuotta vaimoni kanssa elänyt tasa-arvoisessa suhteessa tietäen että rakkautemme ei ole rakennettu lompakkoni varaan, ja arvostukseni hänen sukulaisten luona on aitoa eikä taka-ajatuksella saanko rahaa.

        Aikoinaan vaimo sanoi, että kunnon filipina ja hänen suku ei ruinaa rahaa aviomieheltään se on häpeällistä, vain äärimmäisen köyhät, huijarit, hyväksikäyttäjät tekevät niin. Filippiineillä on liikaa näitä paradise peoples jotka vain odottavat että filipina nainen ja hänen valkoinen miehensä elättävät heitä western unionin kautta, tällä tehdään hallaa koko maan kehittymiselle ja opetetaan heitä olemaan ottamatta vastuuta elämästään.


    • Mindanao

      Heitä on (filipina) joka lähtöön, kuten meitäkin, mutta on heidän kulttuurissa tiettyjä perhekeskeisiä ominaisuuksia. No siitä voi olla haittaakin; ajatukset siellä, mutta perhe täällä Suomessa!

    • Kiittämättömiä

      Rahaa rahaa ja rahaa eikä lehmän hermoistakaan ole haittaa. Niin kauan kun on massia pelissä on ns "kivaa" pohjaton kaivo niin ja vielä et kirpputorit ja keskustan baarit jossa maleksivat porukalla voittaa kotityöt. 99% näin ja se 1% on sit ihan unelma mimmejä

      • 473fhhfhf

        oli taas niin katkeraa vuodatusta että voi voi. Minä tunne kyllä niin päin, että 99% heistä tekee töitä, eikä he missään baareissa juokse. Taitaa olla taas sellainen sonnan levittäjä puheissaan, että jos ei ole munaa omalla nimellä asiaa esittää kannattaa pitää katkera ja kateellinen nuppi hiljaisena.


      • ThaiLady

        Miten tämä kiittämätön on harjoittanut prosenttilaskuaan keskustan baareissa ja kirpputoreilla?


    • Kano

      Hei
      Minulla on ollut filippiiniläinen vaimo toistakymmentä vuotta ja tunnen monia suomalais-filippiiniläisiä pareja. Oman kokemukseni mukaan filippiiniläinen vaimo on erittäin sopiva kumppaniksi ja lasten äidiksi, mutta toki kulttuureissa on eroja ja huonojakin puolia. Mutta missäpä ei olisi?

      Kuten yllä jossakin on todettukin, filippiiniläiset ovat hyvin suku- ja perhekeskeisiä ja kun maa on köyhä ja sosiaaliturva olematon, niin Filippiineillä olevia sukulaisia tuetaan usein jatkuvasti ja varsinkin hätätilanteissa, esimerkiksi sairaalalaskuissa tai hautauskuluissa. Myös vanhempia ja lähisukulaisten koulutusta usein tuetaan ja esimerkiksi yliopistokoulutus on maassa varsin kallista. Minusta tuon on täysin ymmärrettävää, eikä se ole meillä ongelmia aiheuttanut, varsinkin kun vaimo maksaa nuo pääosin omasta pussistaan. Tuo asia on kuitenkin hyvä pureskella jo etukäteen.

      Filippiiniläiset ovat yleensä hyvin ahkeria ja työteliäitä, johtuen usein edellä mainituista syistä. Moni tekee kahta tai kolmeakin työtä ja koti ja lapset hoidetaan yleensä myös tunnollisesti.

      Sinun tilanteessasi en kuitenkaan voi oikein suositella filippiiniläisen naisen kanssa avioitumista, parista syystä:

      1) Työllistyminen maaseudulla tai pienellä paikkakunnalla voi olla vaikeaa, ennen kuin on kielitaitoa. Siihen menee ainakin pari vuotta.

      2) Kuten jo aiemmin todettua, filippiiniläiset ovat suku- ja perhekeskeisiä ja lisäksi poikkeuksetta ERITTÄIN sosiaalisia. Suomessa asuu jonkin verran filippiiniläisiä, ja monilla on täällä jo sukulaisiakin. Mutta jos filippiiniläinen nainen "joutuu" asumaan kanssasi maaseudulle, hän on erossa paitsi sukulaisistaan myös Suomessa asuvasta filippiiniläisestä yhteisöstä. Tiedän, että se olisi hänelle melkoista kidutusta ja yksinäisyys ja eristyneisyys tuottaisi aivan varmasti ongelmia ja voisi johtaa jopa suhteen loppumiseen. Jos sinulla on sukua ja ystäviä ympärillä riittävästi se voi korvata noita puuttuvia suhteita osaltaan.

      Jos meinaat riskeistä huolimatta avioitua filippiiniläisen kanssa, suosittelen että käyt maassa ainakin pari pidempää reissua ensin. Silloin ymmärrät maata ja kulttuuria paremmin ja näet, miten suvun kanssa toimii. Voit lähteä siitä, että vaimosi haluaa käydä välillä sukuloimassa Filippiineillä ainakin parin kolmen vuoden välein, johon kustannukseen on myös hyvä varautua. Toisaalta siellä on mukavaa itsekin käydä, varsinkin rospuutto-aikana.

    • Filipinan

      Kannattaa käyttää hyvämaineisia kansainvälisiä deittisivustoja, jotka ovat erikoistuneet aasialaiseen/filippiiniläiseen deittailuun. Täältä löytyy lista parhaista deittisivustoista matkailijalle: http://www.asumaanulkomaille.fi/deittisivustot/

      Sivustolta löytyy muutenkin tietoa ulkomaille muuttamisesta ja matkailusta.

    • kuriput

      Aasialaiset ovat herkkiä addiktoitumaan eri asoihin kuten rahapeleihin. Siksikin moni liitto aasialaisen naisen kanssa kariutuu.

      • ei.voittoja

        JotkuThaimaalaiset näkyy olevan kovia pelaamaan mutta tunnen kuusi Filippiiniläistä vaimoni lisäksi ja kukaan heistä ei pelaa rahapelejä.
        Ilmeiseti filippiniläiset on sen verran älykkäitä että tajuavat ettei niistä voi voittaa pitemmällä ajalla.


      • hahhahhahahhahaha

        hahahhahahahahhaha


      • angelesindiggari
        ei.voittoja kirjoitti:

        JotkuThaimaalaiset näkyy olevan kovia pelaamaan mutta tunnen kuusi Filippiiniläistä vaimoni lisäksi ja kukaan heistä ei pelaa rahapelejä.
        Ilmeiseti filippiniläiset on sen verran älykkäitä että tajuavat ettei niistä voi voittaa pitemmällä ajalla.

        Tuostakin asiasta on täysin vastakkaisia kokemuksia suomalaisilla.


    • Pohjatonkaivo

      Rahaa.Rahaa.Rahaa.ja piste !

    • Filsuille

      Joulukuussa filsuille Manilan alueelle, ehkä myös Batangas, Boracay.. Ikää 38, naisystävällä 30. Löytyi cdff:n kautta maaliskuussa.

      • Nokonibuvycyctc

        38-vuotiaan jätkän kannattaa ottaa korkeintaan 18-vuotias filsupimu.


    • juupajuujajetsullee

      ainakin thaikun kanssa raha raha raha ., kulta ......ja sitten buddha , kuningas ja äiti
      falangi on vain pakollinen rahoittaja..

    • öykyräpaavo

      Heh heh.Taikamaasta Filippiineille on sama matka suunnilleen kuin Helsingistä Välimeren maihin,joten saattaa ihmisetkin olla vähän eri luonteisia.

    • kokemuksenvoimalla

      Thaimaalaiselle todellakin raha,raha,raha , buddha, kuningas , äiti, sukulaiset ja pakollinen buffalo eli sinä, yli 10 vuotta asiaan vihkiytyneenä sananmukaisesti , hyviä puoliakin löytyy paljon mutta jos raha loppuu niin kaikki loppu ja melko nopeasti

    • Gwapo

      Filippiiniläistä naista kiinnostaa foreignerissä vaan raha, raha ja raha.
      Oma family..siis vanhemmat, isovanhemmat, lapset, sisarukset, cousinit, niecet, auntiet, unclet..etc. ovat tärkeysjärjestyksessä ykköset.
      Foreigneri=walking ATM-automat.
      Älkää seotko filsuihin ja thaikkuihin..matkailla voi ja irrotella, mutta älkää antako v---n mennä päähän

    • GWapo sen tuossa lyhyesti jo kiteytti....ei lisättävää.

    • Anonyymi

      Parisuhde Filippiinittäreen on erittäin haastavaa. Nykyään älypuhelin aikana online dating on kansallista huvia jolla elätetään koko suku. 200 Euroa on kuukauden palkka Mindanaolla ja tiedän peräkammarien poikien Suomessa lähettävän eläkkeensä tyttökaverin sairaan äidin lääkkeisiin. ( draama), Suku ensin, sitten itse, ja lopuksi rippeet Suomi maajussille...

    • Anonyymi

      jos rahaa alkaa lähetellä niin se ei koskaan lopu, aina vaan lisää ja lisää
      jos vaimo itse lähettelee niin ok , mutta ei pidä lähteä itse siihen peliin ainakaan kovin suurin panoksin ja vaimokin lähettää kunhan oma perhe on ruokittu
      opettaa vaan suvun laiskottelemaan siellä filippinilässä tai taikkulassa
      useimmiten nämä asiat on soviteltavissa kaikkia osapuolia tyydyttävästi kun riittävästi neuvottelee jos jaksaa :)

    • Anonyymi

      oon asunu nytte vuoden Filippiineillä. lähinnä siargaolla, mutta pyörinyt myös ympäri filippiinejä (elnido, mindoro, boracay, Iloilo, cebu, panglao, surigao, manila) täytyy kyllä sanoa, että Filippiini mimmit on yleisesti kauniita, perhekeskeisiä ja useat jopa luotettavia. en sitten tiedä minkälaista onnenonkijaa noilla deitti sivustoilla liikkuu.. on Suomessakin ihan hyviä mimmejä aika harvassa tosin. Filippiinit on todella kauniita, suloisia,iloisia, sosiaalisia, katolisia, puhuu todella hyvää enkkua on toinen virallinen kieli. hoitaa kodin, lapset ja miehen. jos te niitä paratiisin mimmejä sinne kylmään hinaatte. niin yrittäjää edes kohdella niitä hyvin. tästäkin keskustelusta huomaa että osa teistä on kunnon juntteja... hyvällä filippina minkillä on sivistys, käytöstavat, elämänilo ja sydän paikallaan. surffistiffe36v

      • Kiitos, olet hieno ihminen kun kerrot totuuden. Kaikkea hyvää Sinulle!


    • Anonyymi

      Samaa kuin niiden esi-isät ja esiäidit afrikassa, eli nyt Suomi kärsii niiden tuomista ongelmista

    • Anonyymi

      Pääkaupunkiseudulla elävien filippiiniläisten naisten kanssa tekemisissä olevana haluan pari asiaa nostaa esiin, koska näistä ei juurikaan puhuta:
      - Suomalaisia miehiä varmasti kiinnostaa heidän iloisuus ja lapsenomaisuus. Totuus on kuitenkin se, että se on kaikki pintaa, jonka alla voi kuplia vaikka mitä. Esimerkiksi eräs rouva on maailman suloisin ja herttaisin nainen, kunnes häneen tutustuu paremmin. Sieltä paljastuukin katkera, kateellinen ja myrkyllinen persoona. Eli siihen iloisuuteen ja vilpittömyyteen ei kannata rakastua, se on opittua käytöstä.
      - Filippiiniläisissä on koulutettuja ja älykkäitä ihmisiä, mutta filippiiniläisten enemmistö on kaikkea muuta. Maassa on mitatustikin yksi maailman matalin älykkyysosamäärä ja se näkyy kieltämättä Suomessakin asuvissa filippiiniläisissä ja voi tuoda omat haasteensa parisuhteeseen.
      - Tämä on erään filippiiniläisen oma huomio: Filippiiniläiset ovat todella pinnallisia. He haluavat elää ihailemaansa länsimaista elämäntyyliä, olla rikkaita, vaaleita ja nauttia länsimaisesta hyvinvoinnista ja kulttuurista, mutta kuten HE sen näkevät. He eivät ymmärrä syvempiä merkityksiä, vaan kyse on siitä, miltä he saavat elämänsä muiden silmissä näyttämään. Jos viet hänet vaikka autoajelulle, on filippiiniläiselle juttu se auto, ei esimerkiksi maisema tai romantiikka.
      - Vaikka filippiiniläiset muuta väittäisivät, on heille tärkeintä raha ja ulkonäkö. Miehen ulkonäössä he joustavat kyllä, jos rahaa on.
      - Mitä tulee konservatiivisuuteen, niin sekin on hyvin pinnallista. Jopa vanhemmat täällä asuvat naiset ovat koko ajan tyrkyttämässä itseään uusille miehille ja pyörittävät parhaimmillaan useita miehiä samaan aikaan. Olen ollut jopa selvittelemässä tilannetta, jossa filippiiniläinen kodinhoitajatar kieroili isäntäperheelleen eron, kun oli niin kovasti rakastunut perheen isään ja halusi päästä espoolaisen kivilinnan emännäksi.

      Filippiiniläisissä naisissa on kauniita, fiksuja ja mukavia ihmisiä, mutta kaikki eivät ole. Mitä matalampi koulutustaso ja enemmän ikää naisella on, sitä varovaisempi kannattaa olla. He ovat niitä, joilla parhaat päivät takana eikä haluja tai kykyä esimerkiksi kouluttautumiseen ole, koska varakas länsimainen mies on se heidän pakkomielteinen tavoite. Järki on siis hyvä pitää päässä, kun lähtee filippiiniläisen naisen kanssa deittailemaan.

    • Anonyymi

      Itse olen ollut avioliitossa korkeasti koulutetun Filippiiniläisen naisen kanssa nyt jo 16 vuotta. Mitään valittamista ei ole - päinvastoin. Avioliittoni em Filipinan kanssa on ollut parasta aikaa koko elämässäni. Yleistäen, - erittäin maanläheinen kansa, jolla erittäin korkeat perhearvot. Länsimaisen (koloniaalisen) historiansa myötä ymmärtävät erinomaisesti mm Euroopan historiaa, arvoja ja tapakulttuuria. En vaihtaisi pois mistään hinnasta Filippiiniläistä vaimoani!

    • Anonyymi

      Itselläni myös Filippiiniläinen vaimo, ei tässä mitään sen kummempaa. Hienosti palvelee, ja joskus murjottaa (tampoilee) mutta ei niin pahasti mitä edellinen. Rahaa kannattaa varata vähintään 10tuh jos aikoo naimisiin ja tuoda vaimo Suomeen. Itse laskin että sen verran menee , nyt mennyt 7tuh. Pari reissua olen tehnyt tänne ja yht. 4kk olen ollut, resortilla jonkin verran ja vanhempien himassa ollaan majailtu. En tiedä jatkanko 4kk jälkeen vai tuunko takas Suomeen jossa on sotavalmistelut menossa kuulemma kovaan tahtiin.

      Kallista tääl on ruoka ym. Itse syön 2 ateriaa päivässä ja paastoan kerran viikossa, rahaa menee silti 230 e/kk. Vaimolle syö 175 e/kk josta ruokitaan myös jonkin verran koiria (30-50e/kk).

      Niin asiaan, ei suomesta näin hyvää naista löydy ikinä, ei lähellekään, ero on kyllä aika suuri, mut kyl sinkkunakin on hyvä olla, rahat säästyy kummasti ja ressiä vähemmän, minulle nyt vaan sattui näin, ja ihan tyytyväinen oon, mut tuo viisumi/oleskelulupa saattaa olla hankalaa, kuulemma ihan arpapeliä. Rikas en ole, ei oo omaa bisnestä vielä. Ikää meillä yli 40.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1056
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      997
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe