Filippiiniläinen nainen

100864

Haluaisin kysyä kokemuksia niiltä joilla on filipiiniläinen vaimo.
Minua mietityttää eniten millaisia ihmiset todella ovat?

Olen kuullut että he ovat todella mukavia ja iloisia,ystävällisiä ihmisiä joiden kannsa voisi perustaa perheen helposti.olen kuullut että naiset ottavat miehet hyvin huomioon ja haluavat miehelle vain parasta.
Onko asia todelle näin?

Itse olen maaseudulla asuva mies joka kaipaa maaseudun hommiin ja elämäntyyliin ihmistä joka muistaa myös minut ja on perhekeskeinen ihminen.
Elämäntyylini on hyvin ulkoilullinen ja luonto ja eläinkeskeinen.

Miten löytäisin filippiineiltä maaseudusta pitävän naisen?
he eivät varmaankaan juuri ole nettissä etsimässä seuraa vaan siellä on kaupunkilaisia suurin osa?

Voisiko täällä joku henkilö avittaa alkuun jos tuntee vaimonsa kautta juuri sellaisia ystävättäriä jotka ovat kiinnostuneet suomeen tulosta ja ovat lapsena asuneet maatilalla?

35

1651

Vastaukset

 • Aviouiduin kuluvan vuoden syyskuussa Filippiiniläisen kaunottaren kanssa. Odottelen häntä nyt tulevaksi Jouluun mennessä Suomeen oleskelulupa taskussaan. Se viimeinen hirmumyrsky tosin saattaa viivästyttää aikataulua hieman. Laita minulle sähköpostia osoitteeseen: erba@sci.fi niin katsotaan kuinka voisin auttaa Sinua.

  • Hei.
   Näyttää että antamasi sähköposti ei toimi
   Laittasitko toimivan osoitteen tai lähetä miulle sähköpostia olli049@gmail.com
   Kiitti avusta :)


 • Täältä voi löytyä dateinasia.com

 • Hyvä vinkki tuo edellinen.Itse löysin oikein mukavan filipinan juuri dateinasia.com sivuilta.Ei maksa mitään miehille ja sinne voi heti kirjoittaa profiiliin ,millaista vaimoa etsit.
  Hän pyysi aika nopeasti "tsättäilemään" yahoon messengerissä .Sen osasin jopa MINÄ onneton kursseja käymätön ensimmäisen tietokoneen ostanut mies asentaa tietokoneelleni ja aikaa ei mennyt kuin korkeintaan 15 minuuttia.Tuolla kuvapuhelimella kun juttelee vaikka ½ vuotta,oppii aika hyvin tuntemaan toisen ihmisen.Sitten vain matkalle tutustumaan naiseen paikan päällä!

 • "Voisiko täällä joku henkilö avittaa alkuun jos tuntee vaimonsa kautta juuri sellaisia ystävättäriä jotka ovat kiinnostuneet suomeen tulosta ja ovat lapsena asuneet maatilalla?"

  Minun morsiameni sisko voisi olla etsimäsi (20v), laita sähköpostia minulle ja kerro itsestäsi, niin katsotaan voinko auttaa latenuu@gmail.com

 • Paljonko te jo naimisissa olevat lähetätte rahaa kuukausittain. Vaimoni n.200, mutta onko se tarpeeks. Lisāksi Jos sukulaiset siellä sairastuu maksaa aika paljon. Muuten on mukava maa ja mukavia ihmisiä.

  • Minä ja vaimoni laitetaan n500 euroa kuukaudessa Kaksi poikaa 17 ja 16v. koulussa.


  • No vaimoni jos laittaa joskus satkun niin hyvä on omasta palkastaan, käsittääkseni ei pahemmin lähettele, itse en laita latiakaan muuhun kuin sijoituksiin ja omaan tai siis lasten nimissä olevaan talooni.


 • On hyvä paikka lomailla ja irrotella kunnolla, mutta ei missään tapauksessa kannata vakiintua saati naimisiin Filipinan kanssa mennä, silloin saat koko suvun rasitteeksi loppu elämäks, ja se kysyy paljon rahaa ja hyviä hermoja. Urpo tietää tämän.

  • Jonkun suomalais akana katkera väkerrys taas.


  • Heh heh, siellä on niin kuuma, että aina kun käy, niin parasta on poispääsy. Kuumuuden takia lomailusta ei tule mitään. Cebu cityssä ei yölläkään tipu alle 30 asteen. Ei tosiaan tee mieli ilmastoidusta hotellista kadulle hillumaan.


 • Tuo "Urpon" juttu ei pidä aina paikkaansa, ja suvun(vanhempien) avustamisesta voi kysyä tutustumisen aikana. Alat vain chattailla ja jos heti alkuun tuntuu vastapuolta raha kiinnostavan, lopetat siihen, uusia riittää. Sellaisia jotka voivat asua pienemmillä paikkakunnillakin. Minulla 3 vuotta vaimo ja tytär Filippiineiltä...

 • Haha vaimolle pitää laittaa rahaa 1000 php viikossa se on oma vaimo, 80e kk. Jos joku sairastuu vaikka appiukko parempi auttaa.

  • Kurjaa jos sinulla menee noin huonosti, taisit olla vähän uuno kun lähdit vaimoa etsimään maailmalta? Voin kertoa käsi raamatulla, minun ei tarvitse lähettää/ antaa pennin pyörylää vaimolle tai sen suvulle, jos vaimo omasta palkastaan laskujen, vastikkeiden, asuntolainan, ruokalaskun osuutensa jälkeen on vielä kykenevä lähettämään suvulleen rahaa sen tehköön, en ole kysynyt.


  • MeniköPieleen kirjoitti:

   Kurjaa jos sinulla menee noin huonosti, taisit olla vähän uuno kun lähdit vaimoa etsimään maailmalta? Voin kertoa käsi raamatulla, minun ei tarvitse lähettää/ antaa pennin pyörylää vaimolle tai sen suvulle, jos vaimo omasta palkastaan laskujen, vastikkeiden, asuntolainan, ruokalaskun osuutensa jälkeen on vielä kykenevä lähettämään suvulleen rahaa sen tehköön, en ole kysynyt.

   Et ole ilmeisesti valmis tekemään kompromisseja omasi ja vaimosi kulttuurin kesken? Itse saan tyydytystä ja hyvää mieltä kun voin auttaa pulassa olevia ja apua tarvitsevia "sukulaisia". Kun olen mennyt naimisiin filippiinan kanssa, minut on otettu mukaan sukuun ja katson olevani nykyisin yksi osa sitä. Jos olet köyhä, asenteesi on toki ymmärrettävä.


  • Kano kirjoitti:

   Et ole ilmeisesti valmis tekemään kompromisseja omasi ja vaimosi kulttuurin kesken? Itse saan tyydytystä ja hyvää mieltä kun voin auttaa pulassa olevia ja apua tarvitsevia "sukulaisia". Kun olen mennyt naimisiin filippiinan kanssa, minut on otettu mukaan sukuun ja katson olevani nykyisin yksi osa sitä. Jos olet köyhä, asenteesi on toki ymmärrettävä.

   Noinko sinä selität kun joudut lompsasi nyöriä aukomaan? Oletkin enemmän pihalla filipina naisista kuin uskotkaan, ja sinulle on syötetty 20 vuotta vanhaa juttua että ukon pitää lähettää rahaa himaan, höpö höpö olet siis vesipuhveli ja suku ratsastaa sinun selässäsi. :D

   Vaimoni käy palkkatyössä, oli koulutettu jo omassa maassaan ja töissä siellä, tuli Suomeen niin lisäkouluttautui ja sai vaikityöpaikan, maksaa puolet meidän asumismenoista, lainasta ja ruokamenoista periaatteella OMA PERHE ENSIN!! Sen jälkeen jos vaimoni lähettää äidilleen, niin lähettäkköön omat on menonsa, ja todellakin olet tärkeä osa Filippiiniläistä perhettä koska olethan suvun vesipuhveli, minä taas ole yli 10 vuotta vaimoni kanssa elänyt tasa-arvoisessa suhteessa tietäen että rakkautemme ei ole rakennettu lompakkoni varaan, ja arvostukseni hänen sukulaisten luona on aitoa eikä taka-ajatuksella saanko rahaa.

   Aikoinaan vaimo sanoi, että kunnon filipina ja hänen suku ei ruinaa rahaa aviomieheltään se on häpeällistä, vain äärimmäisen köyhät, huijarit, hyväksikäyttäjät tekevät niin. Filippiineillä on liikaa näitä paradise peoples jotka vain odottavat että filipina nainen ja hänen valkoinen miehensä elättävät heitä western unionin kautta, tällä tehdään hallaa koko maan kehittymiselle ja opetetaan heitä olemaan ottamatta vastuuta elämästään.


 • Heitä on (filipina) joka lähtöön, kuten meitäkin, mutta on heidän kulttuurissa tiettyjä perhekeskeisiä ominaisuuksia. No siitä voi olla haittaakin; ajatukset siellä, mutta perhe täällä Suomessa!

 • Rahaa rahaa ja rahaa eikä lehmän hermoistakaan ole haittaa. Niin kauan kun on massia pelissä on ns "kivaa" pohjaton kaivo niin ja vielä et kirpputorit ja keskustan baarit jossa maleksivat porukalla voittaa kotityöt. 99% näin ja se 1% on sit ihan unelma mimmejä

  • oli taas niin katkeraa vuodatusta että voi voi. Minä tunne kyllä niin päin, että 99% heistä tekee töitä, eikä he missään baareissa juokse. Taitaa olla taas sellainen sonnan levittäjä puheissaan, että jos ei ole munaa omalla nimellä asiaa esittää kannattaa pitää katkera ja kateellinen nuppi hiljaisena.


  • Miten tämä kiittämätön on harjoittanut prosenttilaskuaan keskustan baareissa ja kirpputoreilla?


 • Hei
  Minulla on ollut filippiiniläinen vaimo toistakymmentä vuotta ja tunnen monia suomalais-filippiiniläisiä pareja. Oman kokemukseni mukaan filippiiniläinen vaimo on erittäin sopiva kumppaniksi ja lasten äidiksi, mutta toki kulttuureissa on eroja ja huonojakin puolia. Mutta missäpä ei olisi?

  Kuten yllä jossakin on todettukin, filippiiniläiset ovat hyvin suku- ja perhekeskeisiä ja kun maa on köyhä ja sosiaaliturva olematon, niin Filippiineillä olevia sukulaisia tuetaan usein jatkuvasti ja varsinkin hätätilanteissa, esimerkiksi sairaalalaskuissa tai hautauskuluissa. Myös vanhempia ja lähisukulaisten koulutusta usein tuetaan ja esimerkiksi yliopistokoulutus on maassa varsin kallista. Minusta tuon on täysin ymmärrettävää, eikä se ole meillä ongelmia aiheuttanut, varsinkin kun vaimo maksaa nuo pääosin omasta pussistaan. Tuo asia on kuitenkin hyvä pureskella jo etukäteen.

  Filippiiniläiset ovat yleensä hyvin ahkeria ja työteliäitä, johtuen usein edellä mainituista syistä. Moni tekee kahta tai kolmeakin työtä ja koti ja lapset hoidetaan yleensä myös tunnollisesti.

  Sinun tilanteessasi en kuitenkaan voi oikein suositella filippiiniläisen naisen kanssa avioitumista, parista syystä:

  1) Työllistyminen maaseudulla tai pienellä paikkakunnalla voi olla vaikeaa, ennen kuin on kielitaitoa. Siihen menee ainakin pari vuotta.

  2) Kuten jo aiemmin todettua, filippiiniläiset ovat suku- ja perhekeskeisiä ja lisäksi poikkeuksetta ERITTÄIN sosiaalisia. Suomessa asuu jonkin verran filippiiniläisiä, ja monilla on täällä jo sukulaisiakin. Mutta jos filippiiniläinen nainen "joutuu" asumaan kanssasi maaseudulle, hän on erossa paitsi sukulaisistaan myös Suomessa asuvasta filippiiniläisestä yhteisöstä. Tiedän, että se olisi hänelle melkoista kidutusta ja yksinäisyys ja eristyneisyys tuottaisi aivan varmasti ongelmia ja voisi johtaa jopa suhteen loppumiseen. Jos sinulla on sukua ja ystäviä ympärillä riittävästi se voi korvata noita puuttuvia suhteita osaltaan.

  Jos meinaat riskeistä huolimatta avioitua filippiiniläisen kanssa, suosittelen että käyt maassa ainakin pari pidempää reissua ensin. Silloin ymmärrät maata ja kulttuuria paremmin ja näet, miten suvun kanssa toimii. Voit lähteä siitä, että vaimosi haluaa käydä välillä sukuloimassa Filippiineillä ainakin parin kolmen vuoden välein, johon kustannukseen on myös hyvä varautua. Toisaalta siellä on mukavaa itsekin käydä, varsinkin rospuutto-aikana.

 • Kannattaa käyttää hyvämaineisia kansainvälisiä deittisivustoja, jotka ovat erikoistuneet aasialaiseen/filippiiniläiseen deittailuun. Täältä löytyy lista parhaista deittisivustoista matkailijalle: http://www.asumaanulkomaille.fi/deittisivustot/

  Sivustolta löytyy muutenkin tietoa ulkomaille muuttamisesta ja matkailusta.

 • Aasialaiset ovat herkkiä addiktoitumaan eri asoihin kuten rahapeleihin. Siksikin moni liitto aasialaisen naisen kanssa kariutuu.

  • JotkuThaimaalaiset näkyy olevan kovia pelaamaan mutta tunnen kuusi Filippiiniläistä vaimoni lisäksi ja kukaan heistä ei pelaa rahapelejä.
   Ilmeiseti filippiniläiset on sen verran älykkäitä että tajuavat ettei niistä voi voittaa pitemmällä ajalla.


  • hahahhahahahahhaha


  • ei.voittoja kirjoitti:

   JotkuThaimaalaiset näkyy olevan kovia pelaamaan mutta tunnen kuusi Filippiiniläistä vaimoni lisäksi ja kukaan heistä ei pelaa rahapelejä.
   Ilmeiseti filippiniläiset on sen verran älykkäitä että tajuavat ettei niistä voi voittaa pitemmällä ajalla.

   Tuostakin asiasta on täysin vastakkaisia kokemuksia suomalaisilla.


 • Rahaa.Rahaa.Rahaa.ja piste !

 • Joulukuussa filsuille Manilan alueelle, ehkä myös Batangas, Boracay.. Ikää 38, naisystävällä 30. Löytyi cdff:n kautta maaliskuussa.

  • 38-vuotiaan jätkän kannattaa ottaa korkeintaan 18-vuotias filsupimu.


 • ainakin thaikun kanssa raha raha raha ., kulta ......ja sitten buddha , kuningas ja äiti
  falangi on vain pakollinen rahoittaja..

 • Heh heh.Taikamaasta Filippiineille on sama matka suunnilleen kuin Helsingistä Välimeren maihin,joten saattaa ihmisetkin olla vähän eri luonteisia.

 • Thaimaalaiselle todellakin raha,raha,raha , buddha, kuningas , äiti, sukulaiset ja pakollinen buffalo eli sinä, yli 10 vuotta asiaan vihkiytyneenä sananmukaisesti , hyviä puoliakin löytyy paljon mutta jos raha loppuu niin kaikki loppu ja melko nopeasti

 • Filippiiniläistä naista kiinnostaa foreignerissä vaan raha, raha ja raha.
  Oma family..siis vanhemmat, isovanhemmat, lapset, sisarukset, cousinit, niecet, auntiet, unclet..etc. ovat tärkeysjärjestyksessä ykköset.
  Foreigneri=walking ATM-automat.
  Älkää seotko filsuihin ja thaikkuihin..matkailla voi ja irrotella, mutta älkää antako v---n mennä päähän

 • GWapo sen tuossa lyhyesti jo kiteytti....ei lisättävää.

 • Parisuhde Filippiinittäreen on erittäin haastavaa. Nykyään älypuhelin aikana online dating on kansallista huvia jolla elätetään koko suku. 200 Euroa on kuukauden palkka Mindanaolla ja tiedän peräkammarien poikien Suomessa lähettävän eläkkeensä tyttökaverin sairaan äidin lääkkeisiin. ( draama), Suku ensin, sitten itse, ja lopuksi rippeet Suomi maajussille...

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3414
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  17
  996