Kesätyöntekijää

Vientipäällikkö

Koska aiempi juttuni tällä palstalla aiheutti niin paljon keskustelua, ajattelin kertoa toisestakin tapauksesta....

Pari kesää sitten meillä oli firmassa erään varastomiehemme tytär kesätöissä. Lähinnä hän puuhaili jotain postitushommia ja pakkaili tavaroita. Törmäilin häneen silloin tällöin ja panin merkille että tytöllä oli erittäin mielenkiintoinen vartalo, vaikkei kasvoiltaan mikään missi ollutkaan. Kuulin että tyttö oli juuri kahdeksantoista täyttänyt.

Eräänä päivänä hänen isänsä tuli kysymään minulta josko voisin hieman auttaa tyttöä, sanotaan häntä vaikka Anneksi. Anne oli aloittanut jonkun kauppaoppilaitoksen, ja hänellä oli nyt tarkoituksena erikoistua ulkomaankaupan linjalle. Joten he toivoivat että voisin opastaa muutamissa asioissa, vientipäällikkö kun olen. Sovittiin että seuraavana iltana Anne voisi tulla oppiini.

Neljän jälkeen Anne ja hänen isänsä tulivat koputtelemaan huoneeni ovelle. Toivotin Annen tervetulleeksi, ja sovittiin papan kanssa että tuon Annen kotiin kun olemme valmiita. Anne oli pirteän oloinen punatukka, päällään hänellä oli tiukat siniset farkut, punainen olkaimeton toppi ja harmaa bleiseri sekä korkokengät. Erittäin hyvän näköinen pakkaus, ajattelin. Hänellä oli mukavan näköiset rinnat, joiden vako näkyi kivasti topin alta, etenkin kun hän nojasi eteenpäin.

Kävimme aiheeseen, kävimme läpi erilaisia asioita joita hän halusi tietää. Toimituslausekkeita, vientiasiakirjoja ja kaikkea muuta aivan jumalattoman tylsää. Siinä vierähti parisen tuntia, Anne tuntui olevan hämmästyttävän kiinnostunut näistä asioista, ja tuntui kovasti ihailevan minua kun jaoin hänelle tietojani. Sanoin Annelle että käyn keittämässä vähän kahvia. Kävin keittiössä pistämässä kahvin päälle ja totesin että firmassa ei ole enää ketään paikalla.

Menin takaisin huoneeseeni ja huomasin että Anne oli ottanut bleiserin pois päältään. En voinut olla tuijottamatta hänen rintojaan, ja huomasin kuinka hänen nänninsä nöpöttivät kankaan läpi. Anne sanoi että hänelle tuli kuuma ja otti takin pois – ei kai haittaa? Vastasin että minun on kyllä hyvin vaikea keskittyä opetukseen sen jälkeen. Hän hymyili selvästi tyytyväisenä vastaukseeni ja käveli eteeni ja sanoi:”no, ehkä sinun täytyy keskittyä sitten johonkin muuhun”.

En tarvinnut muuta...otin topin yläreunasta kiinni ja vetäisin sen hitaasti alas Annen rintojen yli ja jätin sen farkkujen yläosaan. Ihailin hetken Annen rintoja jotka olivat kohtalaisen kookkaat mutta erittäin kiinteät. Otin rinnat käsiini ja puristelin hitaasti. Anne sulki silmänsä ja huokaisi. Kumarruin eteenpäin ja otin toisen nännin suuhuni ja imin. Anne alkoi huokailemaan voimakkaammin. Päästin hänestä irti ja aloin avaamaan kravaattiani. Anne näytti hieman jännittyneeltä. Otin paitani pois ja aloin avaamaan vyötäni. Anne oli yhä paikallaan ja sanoi:”en ole sitten kovin kokenut näissä hommissa, olen ollut vain pari kertaa poikaystäväni kanssa”.

Jatkoin riisumistani, potkaisin kengät jalasta ja sukat perässä. Lopuksi heitin alushousut pois ja olin alasti kalu täydessä seisokissa. Anne tapitti kaluani hieman pelästyneen näköisenä. Käskin Annen ottaa farkut pois ja runkkailin samalla kaluani. Anne avasi napit ja istui nojatuoliin vetämään farkut alas ja nousi sitten taas seisomaan. Menin aivan hänen eteensä ja otin häntä kädestä kiinni ja ohjasin sen kyrvälleni. Hän aloitti hitaan runkkaamisen ja sanoi:”sulla on paljon isompi kun kundikaverillani”. Hymyilin ja sanoin.”pojat ja miehet on erikseen”. Minulla on huoneessani matala sohvapöytä ja käskin Annen mennä siihen nelinkontin. Kun hän oli siinä menin hänen taakseen. Annella oli yhä toppi vyötäsillään ja stringit jalassa. Otin stringien nauhasta kiinni ja siirsin sitä toisella kädelläni sivuun, ja toisella kädellä upotin etusormeni Annen pilluun.

Se oli aivan litimärkä ja maiskahti kun sormeni upposi sisään. Sanoin:”taidat olla valmis”. Näin kuinka Anne nyökytti päätään. Vedin stringit polvitaipeeseen ja asettelin kaluni huulille. Sitten otin molemmin käsin lanteilta kiinni ja aloin hitaasti työntämään sisään. Annen pillu oli aivan jumalaisen tiukka. Huomasi todella että siellä ei ole monta kertaa käyty. Upotin kaluni pohjaan asti ja aloin hitaasti vetämään ulos. Jatkoin aluksi aivan hitaasti ja Anne sanoi:”näin hyvältä ei ole ennen tuntunut”. Kiihdytin hitaasti tahtia ja Anne alkoi vikisemään. Annen pakarat läiskyivät kun aloin työntelemään oikein kunnolla. Sohvapöytä heilui ja ajattelin että kohta koko paska hajoaa.

Joten vedin kaluni ulos, ja istuin sohvalle. Anne ymmärsi mitä tehdä ja asettui syliini kasvot minuun päin. Hän laskeutui kaluni päälle ja alkoi ratsastamaan. Huomasin ettei hänellä oikein ollut tekniikka hallussa, mutta kyllä se pikkuhiljaa lähti. Jonkun ajan kuluttua hän hyppi jo kyrpäni päällä ja huusi joka kerta kun kaluni upposi pohjaan. Sitten hän laukesi – hän huusi aivan suoraa huutoa ja pysähtyi sitten huohottamaan syliini, ja kuiskasi korvaani:”en ole ikinä ennen lauennut naidessa”.

Sitten hän jatkoi ratsastusta – hänen pillunsa litisi todella ihanasti. Tunsin että kohta minäkin saan ja totesin hänelle että jos ei halua että laukean hänen sisäänsä niin on varovainen. Anne sanoi että hän syö pillereitä. Joten hän kiihdytti taas tahtia ja jonkun ajan kuluttua laukesin hänen sisäänsä.

Anne nousi pois kaluni päältä ja rojahti sohvalle. Sitten hän pyysi etten vaan kerro hänen isälleen, johon totesin että en tietenkään. Otimme sen jälkeen vielä kaksi oppituntia, mutta sitten ikävä kyllä hänen koulunsa alkoi ja en nähnyt häntä sen koommin. Olen kyllä isältä kysellyt joskus että tarvitseeko Anne tukiopetusta, mutta hän kyllä kuulemma pärjää oikein hyvin....

2

9744

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tonde

      hieno juttu=) sääli ettet nähnyt tyttöä enää...

    • Novellisti

      Tässä on vielä hyvät ainekset yli kymmenosaiseksi jatkokertomukseksi, jatka teeman kehittelyä. Kundi vois tavata Annen vielä sattumalta jossain, ja ehkä jonkun muunkin...?

      Tekstisi on niin sujuvaa, että on vahinko jos et kirjoita lisää. Jatko-osat kannattaa laittaa tietenkin tähän samaan viestiketjuun.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe