naiset huomio! :) (ei katkerille suomipojille)

senni

Kysyisin ihan mielenkiinnosta, minkälaisia eri "iskuyrityksiä" ootte saanut Turkissa? vaikkei tää nyt välttämättä oikea palsta oo, mutta.. vastatkaa, ketkä haluatte :)
PS: oon nyt syksyllä lähössä ekaa kertaa Turkkiin Alanyaan, ja olis kiva kuulla, minkälaisia "iskuyrityksiä" ootte kokenu.. etten sitte retkaha johonki naistenmieheen.. tosin sellasen varmaan tunnistaaki aika helposti....(?)

12

3806

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemusta löytyy.

      kyllä vaikka minkälaisia.
      en ole rasisti tai mitään mutta kaikki ne on naistenmiehiä. olen ollut turkissa parisen kertaa ja minulla on paikallisia ystäviä siellä. Nämä nuoret miehet tuskailevat että kun on 3 tyttöystävää tulossa samaan aikaan että mitäs nyt teen.. Mutta tottakai jos olet hauskaa menossa pitämään niin seuraa sieltä varmasti löytyy (tuplasti jos olet vaalea) jos kuitenkin elämäsi rakkautta etsit pyydän unohtamaan turkkilaiset, heillä on erikoinen lahja saada nainen uskomaan vaikka minkälaista puppua!
      vaikka yleistäähän ei saisi

    • Ootteko tyhmiä

      Mitä te naiset tuskailette täällä. Nauttikaa omasta elämästänne, niin kuin miehetkin. Jos lomahuumassanne sekoatte miehiin, niin se on teidän ilonne/ongelmanne. Ei miehetkään vingu ja vongu jonkun Thaiellin perään. Pohjimmiltaan kaikki hakee jotain mielihyvää. Tottakai, jos menet naisena etelään ja lämmin leuhahdus heti koneen oven avauduttua iskee tajuntaasi ja saat heti kuulla kaikki korulauseet, olet myyty. Mites Seutulaan saavuttuasi??? Jos joku Suomihemmo olisi täällä vastassa liehittelemässä Sinua, olisitko myyty?. Et varmaan, koska sinne päin mennessäsi olet huomaamattasi latautunut ns. lomavaihteelle ja olosuhteet siellä poikkeavat täkäläisistä. Kaikki on niin cool. Haluan huomauttaa, että suurin osa Suomalaisista miehistä on varmasti ihan ok, samoin kuin Turkkilaisten turistirysien "elämäni miehistä" kaikki ei todellakaan ole ok, vaikka te lomaretkahtaneet ette halua sitä uskoakaan, hehän ovat niin "juuri minun kadonneet naisenvaistoni herättäviä", juuri minua varten koko ikänsä Alanyassa kasvaneita, eikä missään nimessä koskaan mitään tällaista tunnetta kenessäkään naisessa kokeneita suklaasilmiä. Yrittäkää nyt pikkudonnat ymmärtää, että valehtelematta ne miehet tekee tätä teille vain sen takia, että heille on ilo saada "korkata" taas kerran uusi hyväuskoinen, ikuiseen rakkauteen uskova hölmö. Herätkää nyt juma....ta tyhmät. Tehkää näin... Olet kahden viikon lomalla, mutta sanopa tälle elämää suuremmalle lomaromanssillesi olevasikin matkallasi vain viikon. Ole menevinäsi paluumatkalle Suomeen kohti lentokenttää, jonne et sitten oikeasti menekään. Palaa hotelliin ja jää seuraamaan, mitä se herra elämäsi mies alkaa touhuta heti "poistuttuasi"? Kokeile. Olen huvittuneena sivusta seurannut tätä pelleilyä. Enkä jaksa vastailla tähän enempiä, kyllä joku varmasti tämän testaa, JOS SE SYDÄN KESTÄÄ. Oispahan tämän testin jälkeen näitä sydänsuruja paljon vähemmän ja Suomipoikakin voisi olle ehkäpä rankattuna aavistuksen korkeammalle.

      • tyhmä

        Mä olin ekaa kertaa kesällä Turkissa.. Siellä tutustuin mukavaan mieheen. Mitään seksuaallista meidän välillä ei ollut.. siitä mä oonki nyt sitte haaveillu, ja oon ollu koko ajan turkkilaisten miesten "puolustaja".. siis en oo uskonu kaikkea paskaa, mitä täällä on puhuttu.. MUTTA nyt alan pikkuhiljaa uskoa, että se "mun" rantapoika ei musta välittäny paskan vertaa.. (silti en halua yleistää, että turkkilaiset miehet olis huonompia!) mä vaan oon niin tottunu siihen, että täällä Suomessa ei saa ku kännisiltä öykkäreiltä huomiota... mutta kun kesällä taas menen Alanyaan, varmasti testaan tuota! (jos saan järjestettyä 2 viikon loman)


      • Matkaaja

        Samaa mieltä. Vaikka nainen olenkin, mut näin on. Suomessa upeita miehiä. Jos asenne sama kuin lomalle mennessä, niin antaa palaa ja kaikki onnistuu.

        Tsemppiä syksyyn.


    • Matkaaja

      Käytä järkeäsi, sillä pärjää. Miten Suomessa isketään? Miten ulkomaalaiset Suomessa yrittää iskeä? Mieti, ajattele ja vältä ikävyydet. Nauti lomasta ja pidä hauskaa.

    • vastaus

      Iskuyrityksiä sataa kaatamalla, ja avain varmasti retkahdat, jos et pidä kii. lähestulkoon kaikki on naisten nielijöitä. näin se on, jos vaikka luet näitä juttuja! suomalainen mies on paras!

    • tilru

      kun olin turkissa (olen blondi) niin miehet juoksivat perässäni! kyllähän sen nyt tyhmäkin ymmärtää mitä 99% näistä mieheista suomen tytöltä haluaa, mutta anna palaa... kerran tässä vaan eletään!! muista kuitenkin ehkäisy! ettei tule hyppykuppaa tuliaisena suomeen!

    • blaah

      jää kotiin kasvamaan, teini

      • "teini"

        mee sä vanhainkotiin rupsahtaan lopullisesti!! taitaa selluliitti painaa, ku noin kärttynen tummu on tänne eksyny...


    • kaiken kokenut

      Jos tervepäinen nainen oot, etkä mikään kakara, niin kyllä iskuyritykset tunnistaa. Halataan, suukotetaan (ensin esim. vain poskelle, sit kokeeksi suulle). jos näihin myöntyy, sit pyydellään diskoon, kävelylle jne. Tarjotaan syötävää, juotavaa jne. Jos päästään johonkin näistä, halataan intiimimmin ja hinkataan tyttöä vasten jos tähänkin suostuu, niin siitä tietää jo Turkki-poika että tältä saa, jes! Jos ei ole omaa kämppää mihin typykkä viedä, niin paikalliset saa vuokrattua halvalla jostakin sivukadun varrelta vaatimattomasta paikasta huoneen esim. päiväksi. Sinne sitten tyttö viedään. Mikä mukavampi tapa viettää pieni siestahetki kuin pyöriskellä lakanoissa tyhmän (anteeksi, kerran itsekkin tällaiseen joutunut sinisilmäisyyttäni ja tyhmyyttäni, läksyni opin, luulin, että hän haluaa vain näyttää minulle kuinka asuu mutta eihän se hänen asunto ollutkaan, sitten oli jo liian myöhäistä) Suomi-tytön, tai -naisen kanssa. Joskus voivat tulla jopa hotelliinkin tai vievät oikeasti omaan asuntoon. Niin että kyllä jokainen nämä yritykset tunnistaa, jopa minäkin nyt! Aikuinen nainen! Tyhmä olin, kerta riitti.

    • Blondi

      Sen liehittelyn Turkkilaiset kyllä osaavat,kyllähän se lämmittää kuulla kauniita sanoja!Se alkaa jo tullissa...jatkuen koko loman ajan!MUTTA kun ne sanovat ne samat asiat kaikille turisteille...Kyllä oli Turkki pojat ihmeissään,kun kavereiden kanssa nauroimme niille päin naamaa!Sinne jäi itkemään,iskekööt jonkun TYHMÄN aivottoman ihmisen joka ei ymmärrä että turisteja on niin helppo käyttää hyväksi!RAKAS....Olet elamani nainen,en voi elaa ilman sina!PYH!

      • Netta

        toi oli hyvä kommentti. Turkki miehet osaavat sanoa ne oikeat sanat ku niitä suomessa harvoin kuulee, mutta onhan se ihan mukava välillä lirkutteluja kuullakkin. Mutta se on kaikkien oma asia mitä niiden jälkeen tapahtuu, mutta muista ehkäisy. Ja älä anna miesten pompotella ole sinä se pomo=)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe