J:n Koulutus 2. Ja puoli

orjaJ

3) Pesee kaikki Omisjiensa
henkilökohtaiset varusteet ja vaatteet sekä omat vaatteensa.

B) Omisjat myöntyvät siihen, että tavoitteena on rankaista orjaa kerran päivässä ja jos mahdollista rankaisu jättää joitain jälkiä (naarmuja, mustelmia tms.)

C) Omistajat myöntyvät siihen, että kurittavat orjaa aina kuin on mahdollista ja He havaitsevat olevan siihen aihetta.

D) Orjan pitää pyytää lupa WC:ssä käymiseen, omistajat voivat mennä mukana valvomaan toimitusta, joka tapahtuu aina istualtaan.

Artikkeli IV. Orjan seksuaaliset velvollisuudet:


A)Orja tarjoaa seksuaalista palvelua Omisjilleen aina heidän sitä vaatiessa.

B)Orja nuolee Omisjansa puhtaaksi kaikista mahdollisista miehisistä eritteistä heidän kehoillaan.


C)Orjan ei anneta mahdollisuutta orgasmiin ilman Omisjiensa myöntymystä ja yleisesti ei useammin kuin kerran kuussa ellei Omisjat toisin määrää.

D) Orja nielee oman spermansa mikäli orjan on annettu masturboida orgasmiin asti.

E) Orjan täytyy myöntyä sekä suorittaa seksiä kenen/minkä tahansa kanssa Omisjansa määräävät.

F) Orja ei saa olla seksuaalisessa kanssakäymisessä kenenkään kanssa ilman Omisjiensa lupaa.


G) Orjan täytyy hyväksyä Omisjiensa päätös ottaa ylimääräisiä orjia joko osa-aikaisia tai kokoaikaisia.

H) Orjan tehtävänä on orjuuden aikana oppia tyydyttämään Omisjiaan aina vaan paremmin.

Artikkeli omistajien seksuaaliset velvollisuudet ja oikeudet:

A) Omistajat ovat velvoitetut saamaan seksuaalista palvelua orjaltaan missä tahansa milloin tahansa miten tahansa.

B) Orja hyväksyy, että Omistajiaan eivät enää sido lupaukset uskollisuudesta hänelle ja He voivat ottaa niin monta rakastajaa kuin haluavat.


C) Valtiatar myöntyy siihen, että hän vaatii orjan tarjoamaan itseään toimimaan WC:nä/WC-paperina ja käyttää orjaa WC:nä/WC-paperina ainakin kerran viikossa ja myös kuukautisten aikana, mikäli se miellyttää Häntä.

D)   Omisjat myöntyvät siihen, että He käyttävät orjaa hyväkseen vyötärökiinnitteisellä keinopeniksellä ainakin kerran viikossa mikäli se miellyttää Häntä. He voivat vaatia orjan ottamaan ensin peräruiskeen.

E)   Omistajat myöntyvät siihen, että he harjoittelevat penisrenkaiden ja nänninipistimien asennusta orjalleen kunnes Heistä tulee hyvä siinä.

F)Valtiatar ja Master myöntyvät siihen, että uuden orjan esittely on tärkeä tapahtuma ja He keskustelevat siitä orjan kanssa ja pitää sopimuksessa mainittua orjaa kuitenkin ykkösenä ja rakkaus häntä kohtaan ei muutu.

Artikkeli VI. Rajoitukset:

A) Seuraavat asiat eivät ole hyväksyttäviä orjan näkökulmasta:

1) lapset

2) lemmikit

3) huumeet

4) sähköshokit

5) avoimella tulella leikit

6) verileikit - paitsi tatuoinnit ja lävistykset

B) ei suojaamatonta seksiä muiden kanssa

) *** Tätä sopimusta voidaan allekirjoituksen jälkeen muuttaa ainoastaan omistajien toimesta.

E) Seuraavat käytöstilat, asennot ja paikat kuuluvat osana tätä sopimusta:

Valtiatar ja Master hyväksyvät
tämän sopimuksen alistuvuudesta ja orjuudesta orjansa kanssa,

Orja
___________________________Allekirjoitus

Orja hyväksyy tämän sopimuksen alistuvuudesta ja orjuudesta Valtiattarensa ja Masterinsa
kanssa,

Valtiatar

Päiväys
1.06.2004

___________________________Allekirjoitus



Sopimus on voimassa päivästä 01.06.2004

/on voimassa päättymätön.

Käytöstila, asennot ja paikat:

Käytöstilat


Käytöstavat on tarkoitettu valvomaan orjan käyttäytymistä eri tehtävissä. Omistajat voivat yksin kertaisesti sanoa:" olet käytöstilassa kunnes toisin sanon "

Käytöstila 1 -- "Vapautettu " - Orja on vapautettu kaikista rajoitteista ja voi käyttäytyä kuten normaalisti. Omistajat -orja-suhde ei ole voimassa. Orja saa esim. masturboida.

Käytöstila 2 -- "Julkinen" - Orja käyttäytyy julkisuudessa, mutta ei saa tehdä suunnitelmia eikä päätöksiä. Tyypillisesti työpaikalla tai sosiaalisessa kanssakäymisessä muiden kanssa.

Käytöstila 3 -- "Vakio" - Orja noudattaa Omistajien käskyjä, normaali kotona oleskelu. Orja saa hyväillä sukuelimiään muttei saa saada orgasmia ilman Omistajien
paikalla oloa.

Käytöstila 4 -- "Alistuva" - Orja tottelee Omistajiaan kyselemättä. Orja kutsuu Valtiatartaan "Valtiattareksi" Ja Masteriaan Masteriksi. Tilanne on tyypillisesti, kun orja ja Omistajat ovat keskenään
Orja ei saa edes koskea sukuelimiinsä seksuaalisessa tarkoituksessa ilman Omistajien
läsnäoloa.
   
Käytöstila 5 -- "Orja" -- Orja tottelee Omistajiaan
kyselemättä. Orja pukeutuu aina kaulapantaansa ja korkeintaan kalukukkaroon/essuun. Orja ei puhu ellei kysytä. Jos orja haluaa puhua pitää hänen pyytää lupa siihen Omistajiltaan
"Valtiatar, saanko puhua?" Orjan täytyy pitää katse suunnattuna alaspäin ellei toisin käsketä. Tyypillisesti tila on voimassa silloin kun Valtiatar Ja Master ovat privaatisti kahden orjan kanssa roolileikin aikana.


Käytöstila 6 -- "Täysin" - Orja on täysin hiljaa ellei kysytä. Orja ei kohota katsettaan jalkovälin yläpuolelle. Orjalla ei ole sukupuolta. Orja on polvillaan niin kauan kuin toisin määrätään. Orja on esine/lelu, jota käytetään ja heitetään sitten pois. Tyypillisesti kaikkein intensiivisemmissä roolileikeissä.


Asennot


Asennot on tarkoitettu orjan tarkastamista varten.
" !


Asento 1 -- "Esittely" - Orja seisoo jalat metrin päässä toisistaan, kädet pään takana, kädet ristissä, pää ja silmät suunnattuna alaspäin.

Asento 2 -- "Näyttö" - Orja polvistuu haarat levällään, nojautuu taaksepäin esittäen sukuelimensä, kädet pään päällä.

Asento 3 -- "Poseeraus" -- Orja polvistuu haarat erittäin levällään, otsa ja olkapäät lattiassa, käsillä levittää takamustaan paljastaen sukuelimensä ja peräaukkonsa.

Asento 4 -- "Alistu" -- Orja polvistuu haarat erittäin levällään, otsa lattiassa, kädet pään takana.


Asemat

Asemat valmistavat orjan tiettyjä aktiviteetteja varten

"Ota asema "



Asemat ovat:

Asema 1 -- "Tartu nilkoista" - Orja seisoo ja kumartuu ottaen kiinni jaloistaan ja valmistautuu esim. ruoskintaan.

Asema 2 -- "Tuettu" - Orja käy makaamaan esineen päälle jalat levälleen. Orja valmistautuu esim. piiskaukseen.

Asema 3 -- "Remmiä" -- Orja seisoo jalat metrin päässä toisistaan ja kohottaa kätensä jotka sidotaan kattoon kiinni. Orja valmistautuu remmin antoon.

Asema 4 -- "Palvelu" - Orja polvistuu ja valmistautuu palvelemaan Omistajiaan suullaan.

Asema 5 -- "Nainti" - Orja seisoo, kumartuu ja levittää pakaroitaan.

Asema 6 -- "Narttu" - Orja polvistuu haara-asentoon ja levittää pakaroitaan käsillään.

Asema 7 -- "Huora" - Orja makaa selällään jalat kohotettuina hieman koukussa, levittää käsillään pakaroitaan ja nuolee huuliaan ja anelee tulevansa naiduksi.


Ja siitä se sitten jatkuu taas kun ehdin. Kommenttia..

4

6114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miri

      oih... jatkuuhan pian?

      • viddu

        eioä taida vähään aikaan jatkua


    • Nurmikolla

      C olisi tämän orjan unelma. Kerran sen kokeneena kesämökin nurmikon tukeviin paaluihin x asentoon alastomana sidottuna olin ehkä vielä liian nuori ymmärtämään että vanhemmankin naisen rako valuu kuukautisten aikana kuvittelin ratsastuksen aiheuttaneen sen mitäpä sitä parikymppinen naisista tajuaa kun sai kerrankin viiskymppistä ratsastamaan päällensä ja sen jälkeen naamalle istumaan nuolettamaan pitkään ja hartaasti monta, muistan pelanneeni tukehtuvani hengittäminen on yliarvostettua sanoi rouva painaessaan yhä uudelleen ja uudelleen märän verisen rakonsa nuoltavaksi uuteen orkkuun lysähtäen Orkun jälkimainingeissa avuttomana rimpuilevan orjaansa päällä muistan pelänneeni lopulta kun rouva sai tarpeensa tyydytettyä .

    • anonyymi_C8l

      Lieneekö samainen rouva jonka edessä alastomana jouduin polvillani runkkaamaan eräänä keskitalven kuutamoisena yönä rouva oli pukeutunut lämpimästi olihan pakkasta parikymmentä astetta rouva jonka orjana olisin jo kolmatta kertaa raivostui kun tunnin nuoluutettuaan monen monta orkkua sitomallaan orjalla milloin missäkin asennossa en kestänyt toista tuntia ratsastusta vaan laukesin luvatta rouvan silmistä paloi raivo kun ratstuksen skeyttänyt siemensyöksyni pilasi rouvan illan KuKa helvetti lupasi orjan laueta tämän saat maksaa ja katkerasti oli rouvan ainoat sanat kun hän siirtyi naamalleni olin varma että tukehdun nuolin omaa spermaani rouva ei antanut tilaisuutta hengittää välissä vaan painoi avuttoman orjaansa naamaa pilluunsa istuen koko painollaan naamalla pelkäsin rouva nousi sanaakaan sanomatta käveli pois ja tuli huoneeseen kädessään ratsupiiska Ja kaulapanta hihnoineen Sain kaulapannan ja kädet irti ja käsirautoihin yllättäen etupuolelle , pahinta mitä orja voi tehdä on laueta ilman lupaa oli rouvan lyhyt ja ytimekäs kommentti on rangaistukseen aika jotta tämä ei koskaan toistuisi .onko ymmärretty ? Kyllä rouva vastasin rouva poistui hetkeksi ja saapui takaisin turkkiin puettuna hattu päässä saapikkaat jalassa nahkahansikkaat kädessä tarttui hihnaan käskien kontata perässä menimme pihalle lumiselle kuutamoiselle pihalle pihan yli metsätielle nyt paleli ja pelotti todella n 100m talosta iso pelto aukea rouva konttautti hihnasta vetäen paksussa hangessa kunnes lopulta pysähdyimme rouva käski kontalleen ja katsomaan silmiin ja pyytämään anteeksi samalla kun runkkaan anteeksi pyytämisen voi lopettaa kun lakeat ja kotiin konttaamme vasta kun olet lauennut ja luoja varjele jos valehtelet lauenneesi siinä runkkasin runkkasin palelin ja pyysin rukoilin anteeksi rouvalta lopulta laueten paluu matkasta en edes muista paljoakaan seuraavan viikon olin sairaana kuumeessa yskästä nuhassa rouva soitti ja tarkisti oloni joka päivä kunnes olin terve kolmatta viikkoa siihen meni Oppi meni perille nykyisin pelkään rouvaa pelkään kun rouva astuu ratsastamaan muutoin en pelkää olenhan siveysvyössä ollut jo kolmatta kuukautta

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5728
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3515
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1895
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1566
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1483
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1370
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1366
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe