HLBT-yhteisösi

kaksin yksinäinen

Millainen on oma sateenkaariyhteisösi? Onko sinulla sellaista, jonkinlaista "omien joukkoa"? Koostuuko ystäväpiirisi muista vinokkaista vai ovatko he kenties erillinen joukko johon täytyy erikseen hakeutua? Tarvitseeko sateenkaari-ihminen yhteisöä ympärilleen? Onko sateenkaari-ihmisten välisissä ystävyyssuhteissa aina jokin "taustavire"?

Oman tyttöystäväni kanssa ollaan aika omillamme, mutta varsinkin itselläni olisi kova kaipuu tutustua muihinkin - edes aidon välittömästi sateenkaarevuuteen suhtautuviin - ihmisiin ja laajentaa tuttavapiiriä. Haikailenko yhteisöllisyyttä suotta?

10

421

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • yksin ei-yksinäinen

   Ei yhteisöä, ei ystäviä.
   Yhteisölle ei muutenkaan tarvetta.

  • 10+10

   Ei ole. ja jotenkin vierastan sellaista, että kaveriporukka rajoittuisi seks. suuntautumisen perusteella. Tärkeimmät ystäväni ovat heteroita, ja on mulla muutama glbt-kaverikin siellä täällä. Ovat sellaisia, joiden kanssa on tavattu qruiserin kautta, mutta ei ole aiheuttanut muuta kuin kaveriviboja. Mielestäni voi olla ihan vain kaveri, ilman mitään taustajännitettä.

  • LahkolainenL

   Ei ole minkäänmoista HLBT-yhteisöä ympärillä, mutta haluaisin, että olisi ja teen yritystä siihen suuntaan. On aina ollut vaikea tuntea kuuluvansa mihinkään porukkaan, nyt yritän tuntea kuuluvani L-porukkaan. Olen jopa onnistunut vähäisessä määrin.
   Ongelma on ollut myös se, että L-lahko on niin parisuhdesuuntautunutta, että etsitään vain sitä yhtä. Olen itsekin ollut. Nyt haluan tutustua vähän kaikkiin, ilman taka-ajatuksiakin :)

  • Coolix

   On mulla mukava yhteisö ympärillä.
   Koostuu naisista, joiden kanssa olen seurustellut ja heitin uusista tyttöystävistään ja existään. Eikä ole seksuaalisia virityksiä.
   30vuodessa ehtii tapahtua paljon .

  • ellie25

   Oon kans sun alottaja kanssa samassa tilanteessa. Avopuolisollani on ollut montakin lesbo/bi kaveria mutta nekin on kaikonneet meidän seurustelun myötä.. Kai me kummatkin kaivattais uusia kavereita elämään.
   Helsinginseudulta ois kiva tutustua muihin... :)

   • ellie25

    Jos siis jotakuta kiinnostai vaihella yhteystietoja? ^.^


  • ähh

   Tunnen kuuluvani homoseksuaalisena naisena johonkin lesboyhteisöön aivan yhtä paljon kuin tunnen sinisilmäisenä kuuluvani sinisilmäisten yhteisöön. Ystäväni ovat kaikenlaisia ihmisiä, joiden seurassa viihdyn. Pari lesboakin on vahingossa eksynyt joukkoon.

  • Anonyymi

   Olen kaapissa oleva mh, eikä minulla ole sateenkaariyhteisöä ympärillä. Yksi lesbo kaveri sattui vahingossa löytymään. Hänenkään kanssa en uskalla olla tekemisissä, kun hänellä tuntui olevan ihastusta minua kohtaan. Muutamien harrastusten ja työn piiristä tunnen mahdollisesti lesboiksi havaitsemiani naisia, mutta nämä ympyrät ovat nyt koronan vuoksi tauolla arjestani. Heteroystäviä näen harvakseltaan. En oikeastaan kaipaa sateenkaariyhteisöä, olen aika parisuhdesuhdekeskeinen. Tämä palsta ajaa yhteisöllisyyden asemaa ihan kivasti tällä hetkellä. Ehkä joskus livenäkin, mutta ei ole ajankohtaista minulle tuskin vielä pitkään aikaan. Ainoastaan ihastustani kaipaan..

  • Minun ystäväni ovat kaikki lesboja.

   • Anonyymi

    Ihanaa. Sillä tavoin olisi varmasti enemmän yhteistä jaettavaa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kauden päätöksen seuranta

   Sitten vain seuraamaan kuinka kulkee. Taitaa olla elämänsä kunnossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   1263
  2. Rakastan sinua työkaverini

   Niin rakastan vaikka kuinka yritän kieltää tunteeni. Aina mielessä.
   Ikävä
   55
   993
  3. Millä kirjaimella alkaa

   voitko kertoa millä kirjaimelle kaivattusi alkaa. Entä sinä?
   Ikävä
   42
   925
  4. Lähes 6 miljoonaa Ukrainalaista on vapautunut Kiovan oligarkkien orjuudesta demokraattisesti

   Vaalit jotka sinetöivät vapaan kansan synnyn Ukrainaan Nato johtoisen oligarkki orjuuden alta. Ihmiset ova onnellisia orjuuden päättymisestä , paitsi
   Maailman menoa
   399
   839
  5. Yrität parannella ulkonäköäsi

   vaikka se ei paremmaksi muutu. 🤦‍♂️
   Tunteet
   82
   810
  6. Tietysti ihastuin sinuun

   Olet mies minulle luotu
   Ikävä
   49
   797
  7. Kerroin kaverille

   Että olen rakastunut sinuun. Se vastasi, että eihän siihen saa rakastua! Sanoin, että no miks ei, ihminenhän se hänkin on.
   Ikävä
   39
   794
  8. Onko kaivattusi tumma vai vaalea

   Onko hän pitkä vai lyhyt?
   Ikävä
   57
   721
  9. Kuka höperö uskoo

   Joihinkin kaksoisliekkeihin ja telepatioihin? Samaa sarjaa kuin kaikki erityisherkkyydet ja enkeliterapiat. Täyttä huuhaata.
   Ikävä
   64
   685
  10. Hei rakas nainen

   Anteeksi, jos oon sotkenu kaiken. Erehdyin luulemaan että hän on se oikea :( Sain nyt varmuuden ettei oo. Toivottavasti et oo vielä kadonnu täältä. Ra
   Ikävä
   23
   646
  Aihe