HLBT-yhteisösi

kaksin yksinäinen

Millainen on oma sateenkaariyhteisösi? Onko sinulla sellaista, jonkinlaista "omien joukkoa"? Koostuuko ystäväpiirisi muista vinokkaista vai ovatko he kenties erillinen joukko johon täytyy erikseen hakeutua? Tarvitseeko sateenkaari-ihminen yhteisöä ympärilleen? Onko sateenkaari-ihmisten välisissä ystävyyssuhteissa aina jokin "taustavire"?

Oman tyttöystäväni kanssa ollaan aika omillamme, mutta varsinkin itselläni olisi kova kaipuu tutustua muihinkin - edes aidon välittömästi sateenkaarevuuteen suhtautuviin - ihmisiin ja laajentaa tuttavapiiriä. Haikailenko yhteisöllisyyttä suotta?

10

314

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • yksin ei-yksinäinen

   Ei yhteisöä, ei ystäviä.
   Yhteisölle ei muutenkaan tarvetta.

  • 10+10

   Ei ole. ja jotenkin vierastan sellaista, että kaveriporukka rajoittuisi seks. suuntautumisen perusteella. Tärkeimmät ystäväni ovat heteroita, ja on mulla muutama glbt-kaverikin siellä täällä. Ovat sellaisia, joiden kanssa on tavattu qruiserin kautta, mutta ei ole aiheuttanut muuta kuin kaveriviboja. Mielestäni voi olla ihan vain kaveri, ilman mitään taustajännitettä.

  • LahkolainenL

   Ei ole minkäänmoista HLBT-yhteisöä ympärillä, mutta haluaisin, että olisi ja teen yritystä siihen suuntaan. On aina ollut vaikea tuntea kuuluvansa mihinkään porukkaan, nyt yritän tuntea kuuluvani L-porukkaan. Olen jopa onnistunut vähäisessä määrin.
   Ongelma on ollut myös se, että L-lahko on niin parisuhdesuuntautunutta, että etsitään vain sitä yhtä. Olen itsekin ollut. Nyt haluan tutustua vähän kaikkiin, ilman taka-ajatuksiakin :)

  • Coolix

   On mulla mukava yhteisö ympärillä.
   Koostuu naisista, joiden kanssa olen seurustellut ja heitin uusista tyttöystävistään ja existään. Eikä ole seksuaalisia virityksiä.
   30vuodessa ehtii tapahtua paljon .

  • ellie25

   Oon kans sun alottaja kanssa samassa tilanteessa. Avopuolisollani on ollut montakin lesbo/bi kaveria mutta nekin on kaikonneet meidän seurustelun myötä.. Kai me kummatkin kaivattais uusia kavereita elämään.
   Helsinginseudulta ois kiva tutustua muihin... :)

   • ellie25

    Jos siis jotakuta kiinnostai vaihella yhteystietoja? ^.^


  • ähh

   Tunnen kuuluvani homoseksuaalisena naisena johonkin lesboyhteisöön aivan yhtä paljon kuin tunnen sinisilmäisenä kuuluvani sinisilmäisten yhteisöön. Ystäväni ovat kaikenlaisia ihmisiä, joiden seurassa viihdyn. Pari lesboakin on vahingossa eksynyt joukkoon.

  • Anonyymi

   Olen kaapissa oleva mh, eikä minulla ole sateenkaariyhteisöä ympärillä. Yksi lesbo kaveri sattui vahingossa löytymään. Hänenkään kanssa en uskalla olla tekemisissä, kun hänellä tuntui olevan ihastusta minua kohtaan. Muutamien harrastusten ja työn piiristä tunnen mahdollisesti lesboiksi havaitsemiani naisia, mutta nämä ympyrät ovat nyt koronan vuoksi tauolla arjestani. Heteroystäviä näen harvakseltaan. En oikeastaan kaipaa sateenkaariyhteisöä, olen aika parisuhdesuhdekeskeinen. Tämä palsta ajaa yhteisöllisyyden asemaa ihan kivasti tällä hetkellä. Ehkä joskus livenäkin, mutta ei ole ajankohtaista minulle tuskin vielä pitkään aikaan. Ainoastaan ihastustani kaipaan..

  • Minun ystäväni ovat kaikki lesboja.

   • Anonyymi

    Ihanaa. Sillä tavoin olisi varmasti enemmän yhteistä jaettavaa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Turkipippurin omistaja törkeä lapsenraiskaus 21.2.2024

   Lapin käräjäoikeus Rovaniemi 1.3.2024 törkeä lapsenraiskaus,syyllinnen Turkinpippurin omistaja Farsad Doski Reger https:
   Rovaniemi
   55
   3054
  2. Piruilua suhdekohusta? Anssi Heikkilä julkaisi kuvia "deitti-illasta" - Missä Pernilla Böckerman?!

   Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman voittivat viime vuonna Tanssii Tähtien Kanssa -kisan. Nyt heidän ympärillään kuhist
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   1706
  3. Mitä muuttaisit kaivatussasi?

   Rehellisiä vastauksia kiitos.
   Ikävä
   114
   1644
  4. Raideliikenne

   Kuka jäi junan alle?
   Kiuruvesi
   25
   1546
  5. Purra antoi Hakkaraiselle tylysti kenkää

   Persujen puheenjohtaja Riikka Purra, joka on myös persujen puoluehallituksen puheenjohtaja, on päättänyt hovinsa kanssa
   Perussuomalaiset
   335
   1535
  6. Farmi Suomi -matskua julki! Iida Vainio ja Archie Cruz intiimissä hetkessä: "...yölläkin sitten..."

   Sutinaa kerrakseen… Rokkari Archie Cruzilla ja kultamekolla kohahduttaneella Iida Vainiolla on ollut mm. tällaista visp
   Kotimaiset julkkisjuorut
   11
   1338
  7. Siitä näkemisestä tuolla oikeissa kuvioissa

   Odotusarvo olisi, että hakeutuisit aktiivisesti tilanteisiin tai paikkoihin, missä olisi mahdollista törmätä. No niinpä.
   Ikävä
   110
   1317
  8. Ranskan presidentti: Nato joukkoja Ukrainaan?

   Silloinhan Suomenkin pitäisi lähettää Ukrainaan joukkoja. Miltä kuulostaa? Macron ei sulje pois länsijoukkojen lähettäm
   Maailman menoa
   415
   1213
  9. Kun kohtasin sinut muutit elämäni

   Se ei ole entisellään enää. Olen järkyttynyt ja jäänyt suuren hämmennyksen valtaan. Mitä tämä oli? En tiedä enää, mitä a
   Ikävä
   77
   1195
  10. Vanha valta heitti nyt Kelloniemen ulos

   Vanhan vallan juoksupoika Ilpo Tervonen kruunattiin Heikin ritarikunnan ensimmäisen rasvaajan ansiomerkillä. Juhana Kell
   Kemijärvi
   76
   1087
  Aihe