Kukaan vaan katsoa korteista?

kortit ois ;)

Niin siinä kysymys tulikin.. osaako ja voiko kuka vaan katsoa korteista? Ostin itselleni sellaiset kirjatorilta, kun aina aihe kiinnostanut, mutta en tiedä mistä lähteä aloittelemaan...en vielä avannut niitä kun saan ne joululahjaksi vasta ;) mutta jos jollain neuvoja, niin kertokaahan ;)

3

190

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • korttimestari

   kannattaa aloittaa korttien tutkiskelusta, kuvien katselemisesta, merkityksien pohdiskeluista ja opiskelusta. Pidä kortit lähellä, sekoittele niitä ja harjoittele. Keksi joku hyvä ja läheinen, sinulle henkilökohtaisesti tärkeä säilytyspaikka.

  • ennustaja.eu

   Korttien tulkinnan oppii hiljalleen ja ajan kanssa. Vielä vuosien jälkeen kortit tuntuvat kertovan jotain uutta. Tai joku merkitys kortissa vahvistuu ja toinen tuntuu vähemmän tärkeältä. Kirjoista ja nettisivuilta oppii paljon.
   Täältä löytyy myös tulkintoja ja voit kirjoittaa omia ajatuksiasi tai kysyä tulkitsijalta tarkennusta: https://www.facebook.com/ennustaja.eu

  • kyllä voi

   Voi kuka vaan katsoa korteista. Osta kortit jotka puhuttelee sinua. Eli sama kun vaatekaupassa; kun näet ne niin "Minun on saatava juuri nuo". Aloittelijoillehan suositellaan kuitenkin kuvakortteja, eli voit ensin katsoa kuvaa ja miettiä että mitäs tuossa oikein tapahtuu.
   Menin myös sivulle tajuntamedia ja siellä oli kauppa jossa myytiin opas viisauteen dvd. Ostin sen ja se oli todella hyvä, suomenkielinen ja avasi tarotmaailmaa.

   Myös alkuun joku opaskirjanen on hyvä! Kortteja on kuitenkin 78 (poikkeuksia löytyy paljon) joten niiden oppiminen kestää kyllä pitkään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksi nainen lyö leikiksi

   Olen mies ja kiinnostunut eräästä naisesta. Ollaan juteltu ja tavattukin, ja mielestäni meillä osuu kemiat hyvin yksiin. Nainen osoittaa kyllä kiinnos
   Tunteet
   184
   5893
  2. Miten on mahdollista että kassatyttö on päässyt pääministeriksi

   ilman asianmukaista koulutusta ja minkäänlaista pätevyyttä?
   Maailman menoa
   562
   2640
  3. VTV:n exjohtaja Tytti Yli-Viikari haastoi oikeuteen

   entisen työantajansa VTV:n koskien irtisanomistaan. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/da065296-dc16-4395-8a57-082d4408a32f
   Maailman menoa
   85
   1838
  4. Selviytyjät: Niko Saarinen avautuu yön piinasta: "Kukaan suomalainen ei ole nähnyt niin paljon..."

   Hui, kuulostaa aika ankealta… Nyt oli Nikon vuoro tippua kisasta, mutta hyvin hän veti! Lue Nikon tunnelmat kuvausten jälkeen: https://www.suomi24.
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1275
  5. Oma kansa ensin?

   Mitä tarkoittaa oma kansa ensin? Mihin verrattuna. Muitten kustannuksella? Miten voisimme olla erillään maailmasta? Mikä on se kansa, joka on vauras
   Maailman menoa
   364
   1274
  6. Sanna otti 5236 euroa suomalaista kohden uutta velkaa koronan varjolla

   https://yle.fi/ Sossujen politiikka. Ruotsi velkaantui 1 670 euroa/per nuppi. Ruotsissa kuollut 20 000, Suomessa 6 000. Ruotsin väkiluku on k
   Maailman menoa
   282
   1209
  7. Naton kannatus Suomessa on hiipunut olemattomiin.

   Ovatko aiemmin fanaattisesti natoa kannattaneet tajunneet, että sotajärjestöön liittyminen onkin täysin turhaa, kun itänaapurista ei mitään uhkaa ole?
   Maailman menoa
   237
   820
  8. Martina menestyi Barcelonassa

   Martina kävi kisaamassa Espanjan Barcelonassa ja sijoittui hienosti sijalle 7. Pyöräilyssä Martina oli 2 nopein.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   803
  9. Aiotteko tehdä mitään saadaksenne kohteenne

   Aiotteko tehdä mitään oikeassa elämässä saadaksenne henkilön jonka perään täällä haikailette vai aiotteko vain ikuisesti kirjoitella tänne?
   Ikävä
   59
   748
  10. Yllätys! Maajussille morsian -sarjan maajussi ja tangokuningatar v. 2019 Temptation Islandissa!

   Oooo, Maajussille morsian kohtaa Tempparit… Aika villiä. Mitä tunteita herättää, aiotko katsoa nyt Temptation Islandia, jos olet katsonut Maajussill
   Tv-sarjat
   7
   742
  Aihe