Dubaihin tammikuun lopulla

tupuna1

Hei!
Ollaan lähdössä tammikuun lopulla dubaihin. Hotelli on bur dubain puolella. Kaipaisin kovasti vinkkejä ruokapaikoista ja olisiko tietoa joistain extra hyvistä shoppailupaikoista, joissa hinta-laatu kohdallaan. Mikä olisi kiva ranta, jossa viettää päivää...Millainen sää yleensä on tammi-helmikuun vaihteessa. Olisin kiitollinen tiedoista ja vinkeistä.

5

436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin on

      kaikki kiinalaiset palestiinalaiset edullisia,hyviä ruokapaikkoja edullinen macdonalds-ateriat jälkkärit esim. soft ice jätski, joka suomessa n. 2e niin siellä 20 sentti eli 1 dirhami.


      Feikki ostosaöue on karaman ostosaluen, jossa hyvälaatuisia kopiovaatteita,kelloja jne. ,ja pyyntihinnasta pitää 40-60% tingata vähintään. Maksoin naisten feikki vercaze rannekellosta 20e, kun pyynti oli n.50e. Edullinen ostoskompleksi, isompi kuin forum suomes on lähellä karamaa, Lamzy Plaza, jossa löytöjä voi tehdä lukuisissa kaupoissa, joista edullisin on ylimmässä kerroksessa. Katutasossa lukuisia edullisia ruokapaikkoja, suosittelen!

      Myös deirassa on deira City shopping cente edullisen ostarin maineessa.

      Bur Dubaista löydät pari halpiskauppaa, joissa hinnat hävyttömän halvat. Taksikuski saattaa tietää ne eli ne on samalla kadulla n. 30metrin päässä toisistaan. Ne ovat Seven Heaven ja Tourist Gift Shop. Esim. kaikki farkut 2e, siistejä nahkakenkiä a'8e. Niissä on kaikenlaista rihkamaa myös ja tuliaistarpeita ym. kotiinkin.

      Tammikuussa n. 25 astetta lämmintä. Olin viime helmikuussa n. 30 celsius. Dubaissa tuolloin talvi, mut sää on aurinkoinen joka päivä, ei oo koskaan satanut kun 6 kertaa kahden vuoden sisällä siellä

      On muuten maailman paras paikka. Taksi Bur Dubain aluulla vain 10 dirhamia eli 2e, pääsee n. 3-5kilometriä vähintään. Ei kantsi busseiss mennä.

      Hyvää matkaa, ja alkoholi kallista hotlien baareissa ja yökerhoissa. Muualta et alkoholia tai viinejäkään saa ruokapaikoissa ellei ne ole hotlien sisällä, missä voi ainoastaa saada alkoholia. Bisse esim. n.5e klo 12-20 holien pubeissa, yökerhoiisa jopa 7,5e n. klo 22.

      Alkoholi kantsii ostaa dubaihin heti passintarkastuksen jälkeen dubaissa mennessä.2l väkevää tai 24 tölkkiä bissee hotlahuoneesee. 1 l stolisnava vodka vain n. 11e eli kolmasosa hgin taxfreestä.Ps. siellä ei huijata eikä oo varkaita.Mutta muista basaareissa ja pikkupuodeissa tinkiä.

      Hyvää matkaa!

      • tupuna1

        Hei! Kiitti kovasti vinkeistä, niistä on varmasti apuja. Nyt vaan odotellaan reissua ja aurinkoa ja lämmintä....


    • Snorken

      Tosta shoppailusta aloittajalle vielä. Jos haluaa tehdä ostokset yhdessä paikassa, niin kannattaa suunnata Dubai Mall:iin, joka on maailman suurin ostoskeskus. Tammikuu on myös siitä loistava ajankohta, jos shoppailu miellyttää, että silloin Dubaissa järjestetään ostosfestivaalit.

      Lisätietoja juurikin Dubain ostosmahdollisuuksista ja esimerkiksi ilmastosta ja nähtävyyksistä löytyy mm. sivustolta http://www.huippumatkailu.fi/äkkilähdöt-Dubai

      "Shoppailusta nauttivan kannattaa ottaa äkkilähtö Dubaihin, sillä kaupunki on rankattu maailman toiseksi parhaaksi ostosmaaksi. Vain Yhdysvallat ohittavat Dubain. Shoppailijan unelmaloma Dubaissa on täydentynyt vuonna 2012 entisestään, kun siellä avattiin vuoden uusi ostoskeskus, Dubai Mall. Dubai Mall on maailman suurin ostoskeskus, joka houkuttelee ansaitusti miljoonia ostajia ympäri maailman ja sisältää yli tuhat myymälää. "

      "Sijainnin ansiosta myös Dubain ilmasto on erittäin miellyttävä. Kesällä siellä viihtyvät korkean kosteusprosentin ja yli 30 asteen lämmön takia varsinkin helteen ystävät. Talvikuukausina 20 asteen tuntumassa pysyvät lämpötilat taas houkuttelevat jättämään pakkaset, jään ja lumen taakse ja lähtemään Dubaihin lomalle. Myöskään sadetta ei tarvitse pelätä, sillä Dubaissa sataa vain muutaman kerran vuodessa."

    • menossaollaan

      KERRO TÄSTÄ FEIKKIALUEESTA LISÄÄ, missäpäin jne...kiitos etukäteen...

      Feikki ostosaöue on karaman ostosaluen, jossa hyvälaatuisia kopiovaatteita,kelloja jne. ,ja pyyntihinnasta pitää 40-60% tingata vähintään. Maksoin naisten feikki vercaze rannekellosta 20e, kun pyynti oli n.50e. Edullinen ostoskompleksi, isompi kuin forum suomes on lähellä karamaa, Lamzy Plaza, jossa löytöjä voi tehdä lukuisissa kaupoissa, joista edullisin on ylimmässä kerroksessa. Katutasossa lukuisia edullisia ruokapaikkoja, suosittelen!

    • NenäKalxxvi

      Mäkin kaipaan feikkikamoista tietoja.... OOn menossa mesuille sinne huhtikuun alussa.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2639
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      213
      2442
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2302
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      186
      1787
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1308
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe