Ryttylän Mopo-Arttu ja kumppanit

HuolestunutAikuinen

Alkaa oikeen ärsyttämään kun meidän kuntalaiset nuoret eivät piittaa liikennesäännöistä tippaakaan.
Tässä linkki kanavaan youtube-videopalvelussa: http://www.youtube.com/user/TheArttuperkele?feature=watch

Tämä meno näyttää videoiden perusteella jatkuneen jo useamman vuoden ajan.

Heidän viime kesän "koostevideossa" on nähtävillä monia törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia ja videoilta käy myös ilmi etteivät ajopelit ole laillisessa tieliikenteen mukaisessa kunnossa ja rakenteellisia muutoksia on tehty. Tässä linkki videoon: http://www.youtube.com/watch?v=B3yjcZrQbEs
Videolla näkyy esimerkiksi kun mopoilija ajaa poliisin ohi ja nostaa etupyörän ilmaan poliisiauton mentyä ohi.

Mielestäni asialle pitäisi tehdä jotain mahdollisimman nopeasti ja olenkin ottanut yhteyttä poliisiin. Ajatella että lapseni voivat olla leikkimässä Ryttylässä ja vastaan voi tulla videoiden kaltaisia idiootteja.
Mikäli poliisista ei ole apua, on pakko keksiä jotain itse meidän Hausjärveläisten turvallisuuden takaamiseksi.

60

1811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HÖH Tä

      Hausjärven Biltema ?

      • on katsottu

        on siellä Biltema! Sehän on siinä samalla pääkadulla Prisman ja City-marketin välissä. Vastapäätä on Suomen suurin Alko, ja joen rannalla STX:n laivatelakka.


    • EiHuolestunutJones

      Minusta tuntuu että huolestunutAikuinen on HuolestunutJonesi tai muuten vaan on hiekkaa aroissa genitaalialueissa.

    • kanki_saatana

      noniin vitun autisti se turpa kiinni ja muuta turkuun

    • öö?

      katselin tuon videon lävitse eikä siinä näkynyt mitään tuttuja paikkoja Ryttylästä? Eikä tuossa pelleillä niinkään liikenteen seassa, sijoittuu vissiin enemmän parkkialueille tms. Tunnetko ton "mopoartun" tai jotain jos osasit sijoittaa tämän Ryttylään?

    • Kissakalle152

      Itse olen myös nähnyt kyseiset nuoret liikenteessä ja ajavat mallikkaasti jos on muuta liikennettä tai saatika lapsia lähettyvillä. Vaikka he pelleilevät kaksipyöräisillään niin kyllä heilläkin varmasti aivot on päässään..

    • mitä nyt taas

      Sinuna olisin enemmän huolestunut noista huumausaine-rikollisista yms. jos lastesi puolesta olet huolestunut. Oletko seurannut mitä esim. Riihimäellä tapahtui viime viikolla?

    • läppäpytty

      helvetti nyt se peukku perseeseen mies.

    • läppäpytty72

      helvetti nyt se peukku perseeseen mies.

    • kansalainen1

      Mielestäni nuo temppuilut ovat hienoja ja pojat osaavat hommansa ! ,eikä ketään ulkopuolista ole sattunut,eli hiekkapillut menkää takaisin koloonne :) ,ja ps Arttu,hyviä videoita !

    • KoppiksenKuumaLinja

      Itse olen saanut sellaisen kuvan, että pojat "leikkivät" kaksipyöräistensä kanssa vain ns. hiljaisilla alueilla jossa ei liikennettä juurikaan ole. Ja jos liikenteessä nousee keula on yleensä kyse taidosta eikä holtittomasta pelleilystä. En olisi kovinkaan huolissani poikien mopoleikeistä, niinkuin Kissakalle152 sanoi, on varmasti pojilla aivot kypärässä.

    • Yksi heistä.

      Aivot löytyy kypärästä toisin kuin ketjun aloittajalta.

      • mopoilijaaa

        aika paha jos aivot on kypärässä,mites sitte kun otat kypärän päästä??ne aivot jää kypärän kanssa narikkaan??


    • ArvonHerskaTerska

      tossa videollahan on aivan helvetin asiallista meininkiä. harmittaa kun täälläpäin ei nuoret keksi mitään viisaampaa tekemistä kun ryyppäämistä ja tappelua

    • EnOsaaKirjoittaa

      Näitkö videolla yhtäkään kappaletta jonkinsortin temppuilua, mikä satuttaisi ketään paitsi heitä itseään? et, sillä nämä henkilöt osaavat pitää temppuilut parkkipaikoilla, tai paikoissa joissa liikennettä on huomattavan vähän. Laittomia nämä temput ovat, muttei sen pitäisi sinua haitata. Oletko miettinyt, että maailmassa on paljon muitakin huolenaiheita, joilla voit kukkahatun sisällä porisevan päänuppisi laittaa raksuttamaan, ja jättää nämä raggarit omaan arvoonsa. Yhtälailla voisit mennä valvomaan liikennenopeuksia vaikka riihiviidantielle, sillä ylinopeudet siellä vahingoittavat yhtä paljon lapsiasi, kuin temppuilu mopolla jossain aivan muualla. Yritän käsittää, että vanhemmilla on pelkonsa ja huolensa, mutta jos tuollaista temppuilua pelkäät niin paljon, et varmaan uskalla päästää lapsiasi ulos talvella, sillä nehän saattavat satuttaa itsensä kaatuessaan liukkaalla.

    • M.A.D Terva

      Hei huolestunut jeesus .
      Kuten videolla näkyy pojat ja tytöt harrastavat tätä lajia tiellä yms parkkiksilla , saanen epäillä että sun kakarat ei leiki tiellä tai että nää tulee sutimaan sun ryttylän hiekkalaatikoille.
      Sinuna en rupeis vittuilee näitten jätkien kanssa mopojengi MC Ryttylä on kytköksissä isompiin prätkä jengeihin.

      • vanhanliitonukko

        mess with these guys and you`re history


    • keulikaa vaan

      Noniin kukkahattutädit ja muut mummelit... elikäs olette sitä mieltä että pojilta pitäisi kieltää tämä ja usuttaa heidät vaikka potkimaan mummoja ja varastelemaan? niinkö ? en usko että lapsesi leikkii Riihimäen Bilteman pihassa tai muutenkaan autotiellä... vai olenko ihan väärässä. kiitos

      ps: itselläsi ei tainnut mopoa olla 15 kesäisenä ;)

    • Ryttylästä

      Joo, nyt virkavalta ottaa asian omakseen niin päästään eroon näistä päristelijöistä! Taitaa olla kaikilla viritetyt vehkeet joten eiköhän saada mopedit pois tältäkin porukalta. Miksei lapset nykyään enään ole kotona ja pelaile Playstationia tai tietokone pelejä, jolloin ei tarvitsisi tuolla ulkona häiritä muita ihmisiä.

      • ops2

        Poliiseja kinostaa vitusti ... sit valitetaan kun kaikki istuu pivät pitkät himassaa ja lihoo tulee ylipainosia yms... taidat ite vaa haluta pelikavereita pleikkarille..


      • Kekeily jatkukoon

        Vitun säälittävää ulinaa sulta.


      • ootkylläaikatyhmä

        onko muka mitään järkeä olla kotona pelailemassa?


    • dsfkosdfko

      Ei noita mopopoikia tarvitse pelätä että ei osaisi ajaa mopoilla jos ainaki tuota videota katsoo niin on kyllä mopon hallinta ja tasapaino hallinnassa!

      • hooletsei

        Totta turiset ^^ parempi kun 90% ketä on käynyt autokoulun puolesta ajo tunnit


    • kyrpäjyrä

      joku ihranen nörtti siel valittaa katkerana ku ei oo ollu itellää lapsena mopoa:/
      ja niinku on sanottu kaikki temput melkeinpä on bilteman pihalla, ja siellä ei hirveemmin liikennettä/leikkiviä lapsia ole?

    • eihuoh :D

      anteeks mitä vittua :DD siis enne sanottii et ku kaikki pelas nii et nuoriso o liikaa sisällä eikä ole ulkona :D ja nyt jo valitetaan siitä, että kun on ulkona niin et menis takas sisälle erakoitumaan ja pelaamaan pleikkari huhhuh :DD ja viel sen sanon et enemmä vaaraa on noista narkkareista ja juopoista kun mopoilijoista! :D nyt valoja tauluu ja vähä äkkiä :DD

    • Tätitärtär

      Kyllä minun lapseni leikkivät siellä Bilteman pihalla joten se ei ole sovelias paikka temppuilla mopoilla. Enkä nyt väitäkkään etteivät he osaisi ajaa, mutta vaaratilanteita saattaa syntyä kun pienet lapset keräilevät siellä kiviä ja säntäilevät arvaamattomasti. Olen samaa mieltä ylhäällä olevan kanssa, miksi nuoret eivät oleskele esim. internetissä tai pelaa kehittäviä pelejä, kun niitä sitten kuitenkin ruikututetaan joka ikinen joulu.

      • äksdee

        :D:D:D hyvä viesti:D


      • laatikkohaamu

        Videossahan lukee että temput ovat editoitu ja mahdotonta matkia. Jote olkaa hiljaa


      • jaa

        et oo vittu tosissas


      • erkkin gilera leipo

        ei ny ju..lauta vi..u sä olet tyhhmä pistät lapses säntäilee parkki paikalle ja huudat perään muistakaa jäädä mopon alle ja vaatikaa korvauksia että minä voin ostaa uuden kukkahatun


    • Ryttylä4LifeBitches

      Videoissahan ei pahemmin näy ketään muuta kuin artistit itse, ja näyttäisi temppuilun sijoittuvan tuohon alkuiltaan (kesällä nyt millonvaan). Eiköhän porukkaa osaa katsoa että onko lähellä pieniä lapsia? :D Ja kun keuliessa täytyy jarrujen olla ehjät niin eiköhän se eturengas putkahda maahan enne kuin tulee vahinkoa. :)

      • wreete

        Kyllä minunkin lapseni siellä biltemalla leikkivät hippa ja tekevät hiekkakakkuja ja ovat peloissaan kun isot mopot ja pojat tulevat sinne päristelemään! vaikka kello olisi jo 9 ne tulevat sinne vaikka niiden olisi parempi olla kotona pelaamassa ja syömässä pullaa!


      • Lopenpoika

        Nimen omaan !


      • erkin gilera leipo
        wreete kirjoitti:

        Kyllä minunkin lapseni siellä biltemalla leikkivät hippa ja tekevät hiekkakakkuja ja ovat peloissaan kun isot mopot ja pojat tulevat sinne päristelemään! vaikka kello olisi jo 9 ne tulevat sinne vaikka niiden olisi parempi olla kotona pelaamassa ja syömässä pullaa!

        wreete haistappa kuule iso pas.a ja niin myös lopenpoika


    • Holmes

      Pyörät siis myyntiin ja sitte pilvee poltteleen! Eipähän tarvi olla enään nuorista huolissaan kun ei keuli laittomilla mopoillaan!

    • Zei

      Moro!
      En vaivautunut lukemaan muitakommentteja, mutta niinkuin videossa käy ilmi kyseiset nuoret eivät kikkaile lastenleikkipaikoilla vaan pääsääntöisesti parkkipaikoilla ja muilla turvallisilla alueilla missä he eivät aiheuta välitöntä vaaraa sivullisille.
      Toki toisinaan he erehtyvät ryhmä "painostamana" leikkimään liikenteessä, mutta siinäkin pitää ottaa huomioon että he ovat melko taitavia joten hallitsevat touhua hyvin ja riski onnettomuuteen pienenee.

      Pääsääntöisesti he aiheuttavat vaaraa itselleen, omalle kulkupelilleen ja lompakoilleen.

      Kyseisestä kikkailua harrastaa nykynuorista(15-25vuotta) mopoilijoista/moottoripyöräilijöistä satunnaisesti arviolta noin 35-40% ja viikoittain (ajokauden aikana) arviolta n. 20%, joten he eivät ole ainoita älähuoli =D

      Muistutetaan nyt vielä tavallisista liikenne rikkeistä... kuinka moni autoilija/moottoripyöräilijä ajaa ylinopeutta? jep lähes jokainen. onko nuoruudessasi viritetty mopoja? kyllä niitä viritetään aina ja tullaan virittämään :)
      Ja eikö se ole niin että lapset ovat terveitä kun he leikkivät ja kyseisellä videolla tapahtunut kikkailu on heistä kivaa ja pitää heidät pois muusta pahan teosta.

      Joten eiköhän ne poliisit hoida asian jos näkevät tarpeelliseksi, itse sinun ei kannata ryhtyä mihinkään omiin ansa viritelmiin!!
      Onko kiva jos saat syytteen vammauttamisesta? kuolemantuottamuksesta? tai muusta vastaavasta? ei ole asetat vaan useamman sivullisen vaaraan kun teet jonkun oman ansan, jotta saisit kyseisen touhun loppumaan.

      • Zei

        Niin ja unohtui vielä sanoa niinkuin riksun? sorasta näkee kyllä siellä käy muutkin laittamassa "kumia" katuun =D


    • terve

      Sinuako ketjunaloittaja sattuu vaikka esim. autolla ajaessa jos pojat leikkivät kaksipyöräisillä?

    • TRUEBOMBER!

      Itse ainakin tykkään keulia lastan kiipeilytelineitten lähettyvillä varsinkin jos siellä on lapsia. Minusta meillä tosi bombereilla on oikeus joskus antaa lapsille vähän oman käden oikeutta kun nykyään kotonakaan ei niskoista ottaa, SAATANA!!. Itse omistan Derbi HayaBUSHA moottoripyörän jossa tehoa on noin 150hv, koulujen pihat ja leikkipuistot ovat maukkaita paikkoja ländätä endoja lasten hiekkakakkujen päälle ja kaasutella makeesti ja sitten nostaa hytin pystyyn!

      Ei mulla muuta ja WHEELIE FOREVER!

    • (Y)

      hyväää duunii pojjaat! samaa settii ens kesän;)

    • A. Burger

      Anteeksi, mutta mielestäni nämä kyseiset individuaalit osaavat käyttäytyä liikenneolosuhteissa varsin mallikkaasti. Täten voimme todeta että edellämainitun poppoon taitotaso on kaksipyöräisten moottoriajoneuvojen hallinnan saralla jo niin korkealla tasolla, että he osaavat ja ymmärtävät kunnioittaa myös yleistä liikenneturvallisuutta.

      • Vittuun tunut KUKKA HATT

        Vois ens kesänä ajattaa ton B-illaan ryttylän joka talon ohi, niin sais Kukka Hattu TÄDIT jotain mietittävää taas seuraavaks talveks :):)


      • Ryde

        Mopoja on ja tulee olemaan. Ihme rutinaa vai ite leikitty kävyillä ja tikuilla?


    • kekkonen2

      Hyvinhän pojat kikkailee mopollansa! ja kikkailehan muitakin liikenteessä kuin mopoarttu ja sen kaverit ! lisäksi minusta tuntuu että jos pojat temppuilevat liikenteessä niin ei ole paljoa/ollenkaan liikennettä siellä ja pojat osaavaat varmasti
      tehdä sen turvallisessa kohtaa. ja he luottavat omiin taitoihinsa ja mopoihinsa ja tekevät sen kikkailun hallitusti lisäksi mitä "tiekelpoisuuteen " tulee niin minusta vaikka pojat virittävät mopojaan se tuo vaan tuntemusta mopoista ja käden taitoa ja he oppivat koko ajan miten mikäkin toimii sehän on vaan plussaa ettei tulisi lisää näitä uusavuttomia.

    • spedepasanen

      olenko ainut ketä epäilee että tämä on vaan jokin kateellisen tekemä vitsi? useita viestejä on jo tullut mutta "topicin" tekijä ei ole vieläkään itse vastannut

    • kekkonen2

      olen kanssasi samaa mieltä swääägyolo! tissi!

    • keulin100kmh

      Kukkahattutätejä tässä maassa riittää, marttatädit marttoja lisää siittää.

    • pena691

      näistä pojista voi tulla vielä ammattilaisia vanhempina, kun noin hyvin osaavat vetää.

    • kekkonen2

      minusta pojille kaikki kunnioitus ja arvostus ja heidän taidoilleen!

    • Finnipaska

      Saab 96 sutii hiekkalaatikolla ja takapenkillä palaa hassis

    • Pegasos66

      Onko mitään säälittävämpää kuin pelleillä mopoilla ?

      • Olet Gay

        Onko piikkilankaa genitaalialueella?


    • Epätoivoinen
    • arttupweekel
    • hintti

      tapa ittes lutka

    • arttu+muut respect !

      oisitte tyytyväisiä kun nuoret keksii järkevämpää tekemistä :D ottakaa asioista selvää ennenku valitatte muna huurussa. mitäköhän nääkin nuoret on oikeesti viestiketjun aloittajalle aiheuttanu :D? ikinä kuullutkaan mopomiiteistä tms.(jotka on muuten ihan laillisia ja poliisin valvomia)?

    • karvaanaali
    • Läski

      No voi jumalauta en tiennytkään että Ryttylässä on noin osaavia mopomiehiä. Ei muuta kuin isompaa kaasaria ja alempaa kantta. Pitääkö tässä vielä hankkia jonkinlainen rämistin että pääsis poikien kanssa lakua polttamaan. ROKROK

    • detsisetä3322

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      188
      1512
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      27
      1237
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      313
      1153
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1094
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      967
    6. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      105
      950
    7. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      131
      948
    8. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      932
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      61
      910
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      86
      885
    Aihe