Karon Village, kokemuksia kohteesta/hotellista?

matkustelija1

Hei! Ollaan lähössä 16.3 Tjäreborgin kautta matkalle Karon Beachille. Karon Village on hotelli, onko siis jollakin jonkinlaisia kokemuksi kyseisestä hotellista. Muutakin infoa voi kertoa Karon Beachistä yms. Ja oletteko olleet Tjräeborgilta ikinä Thaimaassa, minkälaiset ovat palvelut? :)

9

976

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gred
    • matkustelija1

      kiitos vastauksesta :) siistiltä perus hotellilta näyttää mitä kuvista on katsonut, ja uima-allas riittävän iso.

    • kata7

      Oltiin tammi-helmikuussa 2013 Karon village hotellissa. Hotelli vähän kulahtanut mut jos ei liikoja vaadi niin menettelee komiasti. Allas-alue oli hyvä, 23 asti sai käydä uimassa, tosin valvoja poistuu 17-18 aikoihin (allas-baari sulkeutuu). Hotellin parvekkeilta toisista oli hyvät näkymät, toiset oli "pöpelikköön" päin. Hotellilta ei kannata ottaa aamupalaa, ensinnäkin tjäreborg vetää välistä ja paremmat aamupalat saa n 500m päästä.. esim Sala bua (Karon placen vieressä). :)

    • karonvillagex2

      hyvä valinta ! muiden kommentit oli aika oikean laisia eli allas alue iso ja hyvä ja paljon auringon otto tuoleja ja allas baarissa hyvä henkilökunta ja hyvää ruokaa ja juomaa tarjolla allasbaarissa. ravintolan vastaan oton yhteydessä ravintola jossa aamupala tarjoillaan. aamupala on aika vaatimaton , mutta itse otin sen koska vaikka aika pieni annos , niin ihan ok makuista ja ei tarvinnut heti aamusta lähteä kävelemään aamiaiselle muualle vaan pääsi altaalle heti auringon ottoon ! bungalovit uusittu 2012 ja ovat aivan riittävän isoja lisäksi hotellin pihapiirissä kauppa jota pitää hotellin omistajan vaimo ja sieltä voi hakea juomaa ym. huoneen jääkaappiin joita mukava nauttia parvekkeella tai bungalovin terassilla. hotellin omistaa kaksi veljestä jotka molemmat puhuvat englantia ja ovat ystävällisiä ja neuvovat asioissa mielellään jos on jotain kysyttävää. tjäreborgin matkoilla ollut tuolla ja oppaat ystävällisiä . tosin oppaat oli uusia eivätkä tienneet vielä thaimaasta tai phuketista mitään , itseäni se ei haitannut kun ollut usein Thaimaassa , mutta muut hotelli vieraat ihmettelivät oppaiden tietämättömyyttä ? nyt ehkä eri tilanne ja jos englantia puhutte niin koko päivän omistajat paikalla vastaanotossa. illalla vastaanotto kiinni ja kun se menee kiinni niin vartija tulee töihin joka kiertelee yöllä hotelli alueella ! hotelli sijaitsee pääkadun varrella joka tulee patongin rannalta karon villegen ohi ja jatkaa matkaa katan rannan kautta chalongiin... hotellin portista lähdettäessä ravintoloita ja palveluita molemmissa suunnissa vasemmalle (katalle) päin lähempänä , mutta vähemmän ja hotellin portista oikealle (patongin suuntaan) enemmän palveluja mutta vähän enemmän kävelyä ennen kuin mitään n. 1 km täällä suunnassa palvelut siis karonin liikenneympyrän läheisyydessä! hauskaa matkaa !!!

    • eka kerta

      Eilen varasin ko hotelliin matkan 16.2 on lähtö,ensimäinen Thaimaan reissu edessä ja odottavin mielin ollaan lähdössä.

    • Labnyt

      Bungalow onko kokemuksia ? huoneet pieniä 15,poll iso millainen aamupala ?

    • Tipiiri

      Olen menossa bungalowiin kaikki tieto tervetullutta majoituksesta ja hotellista katon village kiitos

    • BIGBUDDHA69

      Ihan mukava, rauhallinen ja kohtuuhintainen perushotelli (hieman syrjässä, mutta jos jaksaa kävellä 0-4 km niin koko Katan/Karon alueen tarjonta/aktiviteetit (Dinominigolfpaikka/uimarannan aktiviteetit ym.)hyödynnettävissä (tai sitten vaan tuktukilla/mopotaxilla pikkurahalla).Itse jo kolmatta kertaa menossa Karon Village Hotelliin.

      Kaikki perustarpeet saatavilla hotellilla, ei mitään luxusta, mutta riittää silti mainiosti. Hyvä pienehkö uima- ja poreallas (ei ehkä ihan pienten lasten hotellipaikka kuitenkaan), jossa hyvä lillua Singha kädessä.

      Aamupala ollut aikaisemmin seisovasta pöydästä, nyt viime reissulla 1/2016 sitä ei ikävä kyllä ollut, tarjoilija toi valmiin lautasannoksen (nakkeja/kinkkua/pekonia/nuudeleita/munia/erilaisia hedelmiä, tarjoilu vaihteli päivittäin) pöytään. Tämä siis iso miinus, mutta saapahan sitä jotain syödäkseen, aamulla kun ei jaksanut lähiravintoloihinkaan raahautua aamupalalle. Ei ruuhkainen hotelli, aina löytynyt vapaa aurinkotuoli altaan vierestä, sapuskaa saa tilattua kohtuuhintaan myös allasalueelle; salaatteja, pastaa, pizzaa, ranskalaisia, voileipiä ym. pikkunälkään päiväsaikaan samoin hieronnan saa tilauksesta allasalueelle. Omia alkojuomia olen myös lipittänyt allasalueella. Ystävällinen ja palvelualtis hotellihenkilökunta ja taxipalvelu (taxikoppi heti hotellin tuloalueella).

      Omatoimitaximatkat olen siitä aina tilannut hyvään tinkimishintaan. Jos saaren turistinähtävyydet kiinnostavat, niin kannattaa taxikuskien kanssa sopia kohteensa, heillä myös esitteitä, matkatoimistojen järjestämiä reissuja kannattaa välttää, paremman palvelun saa kun taxikuski oppaana, ei tarvitse odotella mitään ryhmiä ja tiukkoja aikatauluja. Taxikuskit kyllä odottavat vaikka kävisit syömässä / kaupassa kesken suunnittelemasi retkikohteen. Moottoripyörän voi vuokrata myös hotellilta.

      Bungalowit / hotellihuoneet perusvarustuksilla, miinuspuolena safetyboxien puuttuminen, mutta vastaanotossa maksullinen tallelokero, jääkaapin täytän omilla juomilla, lähikauppa noin 30 metrin päässä(Archa-oluttölkit 27-30 bth/jättivesipullo , 5Litraa, 59 bth/breezer juomat 45-70bth) ja pieni rahanvaihtopistekoju myös noin 100 metrin päässä Katalle päin, vasemmalle mentäessä. Pyykinpesu myös lähikaupan yhteydessä 40-50 bth/kg. Samalla suunnalla myös SevenEleven-kauppa/massagepaikkoja/hedelmäkojuja/ravintoloita/rättiliikkeitä/Subway/pankki ym. ihan kävelymatkan päässä(noin. 5-10 min). SevenElevin edessä myös moporuokakojumyyjiä aina paikalla, päivittäin halvat thairuuat olen siitä ostellut, lihatikut/kalat/nuudeliannokset /bananabancacet etc. 20-100 bth.

      Edullisin viinakauppa Karon village hotellilta oikealle päin mennessä, tien toisella puolella, noin 10-15 min kävelymatkan päässä, pursuavasta viinalaatikkomäärästä ei voi erehtyä paikasta, joten helppo löytää. Sieltä edulliset juomat raahannu hotellilleni. Samassa suunnassa myös Karon keskus, josta matkan varrella löytyy myös Buddha-temppelialue(vapaa pääsy/myyntimarkkinoita iltaisin(ei joka päivä). Saman kadun varrelta löytyy myös paikallisia edullisia ruokapaikkoja(50-100bth/ateria) tai sitten kalliimpia turistirysärafloja(pizzerioita ym.) Patong Beachille pääsee tuktukilla 400 bth / suunta/tinkien edullisemminkin.

      • Tipiiri

        Kiitos hyvästä kirjoituksesta bb


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe