MINI PC

vanhus3

Hankin taulu-TV:n lisävarusteeksi mini pc:n Rikomatic MK802 IIIS (Android 4.2). WiFi -puolen ja nettiselaimen sain pelaamaan. Laitteessa on valmiina Flash Player 11.1.115.11_121005. Se ei kuitenkaan toista kunnolla videoita netistä. Areenan ja Ruudun sain pelaamaan niille tarkoitetuilla APPS:eilla, mutta Katsomo toimii toisinaan tai sitten ei. En ole myöskään keksinyt, miten Ruudun maksulliset nettisivut (Liiga) saa toimimaan.
Osaisiko joku neuvoa?

6

83

  Vastaukset

  • Katsomo toimii Androidissa tällähetkellä vain m.katsomo.fi osoitteen kautta. Jos se ei toimi hyvin niin kannattaa kokeilla toista selainta kuten Chromea.

   Jos yrität katsoa videoita ruutu.fi sivulta niin lähteekö ne pyörimään?

   • Kiitos vastauksesta.
    m.katsomo.fi videot ei toimi myöskään Chromella kuin satunnaisesti.
    ruutu.fi sivujen videot eivät lähde pyörimään.


   • vanhus3 kirjoitti:

    Kiitos vastauksesta.
    m.katsomo.fi videot ei toimi myöskään Chromella kuin satunnaisesti.
    ruutu.fi sivujen videot eivät lähde pyörimään.

    Olen ollut huomaavinani, että sellaiset katsomon videopätkät, joissa ei ole mainosta alussa, saattavat käynnistyä, muut eivät.


  • Sama homma on minulla välillä. Laitteen omalla vakioselaimella Katsomo toimii paremmin.

  • No, tietää nyt tuonkin. Minulla on pöytäkone ja tökkivä, vanheneva XP -läppäri. Läppärin tilalle ei kannata hankkia ainakaan Android-tablettia. Tuleekohan lähitulevaisuudessa joku muu ratkaisu flash playerin tilalle videoiden lataamiseen netistä?

  • Tulee ja on osittain tullutkin eli HTML5. Android tukee jo vakiona tuota. Eriasia on kuinka nopeasti eri nettipalvelut ottaa sen käyttöön ja ottaako ollenkaan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on ilkeä kiusaaja!

   Te, jotka jatkuvasti jaksatte lässyttää kuinka ihana, kiltti, herttainen, empaattinen, hyväsydäminen tuo botoxhirviö on... Niin tässäpä teille taas pi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   2293
  2. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   52
   1136
  3. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   169
   1036