Työttömille töitä ja köyhille rahaa!

joklpl

Työ voidaan tehdä etänä
Palkkio:
1200 €
Työn kesto:
Jatkuva

Kansainvälinen yritys tarjoaa hyviä ansioita 1200€-12000€ ihmisille, jotka haluavat tehdä töitä netissä.

Haetaan kumppaneita, jotka haluavat saavuttaa kunnollisen tulotason ja ovat valmiit tekemään töitä sen eteen.

Netissä tapahtuva tiimityönä toteutettava työ on erinomainen vaihtoehto nykypäivänä saada ansioita.

Olet kiinnostunut nettiansioista, olet avarakatseinen ja sosiaalinen henkilö, joka tekee tarkasti määritetyt työt hyvin..

silloin olet etsimämme henkilö.

Tutustu yritykseen ja tiimiimme

http://etatyota.suntuubi.com/

Vaadittava kokemus:

Ymmärrettävä Internettyöskentelyn idea ja tapa.
Verkostomarkkinointikokemus on eduksi, mutta ei pakollinen.

5

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • haistakaaV

      joo,haistakaa vitt,u

      Sieltä sivuilta haluan yhteystiedot henkilöistä jotka toimii tämän takana, sukunimet ja syntymävuodet. Ja lässyttäkää vähempi skeidaa...

      Mihinkän ei kandee lähtee mukaan jos pitää omaa rahaa laittaa tai värvät muita lisää....

      se on IHAN AINA pyramidi tason huijausta

    • Lortot

      Ihan selevää pyramidi huijausta, pitäis omia kavereita kusettaa. Eikö teillä oo mitään moraalia.

    • joklpl

      Ponzi ja win capita täällä Suomessa varjostavat tällaisia ohjelmia, koska media on puhunut paljon pyramidihuijauksista ja kun ihmiset näkevätkin pyramidijärjestelmän, he juoksevat karkuun.

      Oletko keskustellut verkostomarkkinoijien kanssa? Ovatko he samaa mieltä, että on huijaus?
      Kysy heiltä, minkälaisessa järjestelmässä he itse tekevät töitä, mitä heidän on tehtävä saadaakseen tuon meidän tiimissä luvatun palkkion verran eli kuinka monta kutsuttava mukaan, kuinka paljon sijoitettava ja myytävä tuotteita ja kuinka monta kertaa heidän pitää sijoittaa rahaa sisään...

      Verkostomarkkinoijat ovat itse pyramidipelissä mukana, koska tuo pyramidihuijaus on verkostomarkkinointitoimintaa eli toisin sanoen, jos me teemme pyramidihuijausta toimimalla matriisijärjestelmässä, niin tekevät hekin.

      He alkavat saivartelemaan, että heillä on tuote, me sanotaan, että meillä on työkalu, jolla tehdä/ansaita rahaa.

      Tämä on puhtaasti työkalu, meillä ei ole tuotetta, mutta meillä on algoritmiin perustuva työkalu, joka on kellon tarkasti maksanut KAIKKI luvatut palkkiot muutaman minuutin sisällä niiden ansaitsemisesta, voivatko he sanoa omasta verkostosta samaa?

      Me "sijoitamme" ainoastaan 1 kerran omasta lompakosta ja tuomme ainoastaan 4 omaa omaan tiimiin ja enempää rahallisia sijoituksia tai ihmisiä itselle ei tarvitse enää missään vaiheessa kutsua mukaan ja näiden kanssa me seuraamme tarkasti määrättyä polkua kohti ansioita toimimalla yhtenä vahvana tiiminä auttaen toisiamme.

      Sun pitää mennä googlettamaan pontzi huijaus ja sieltä wikipediaan, jossa selkeästi kerrotaan mitä nämä huijaukset ovat ja ne ei ole mitenkään edes kaukaisesti verrattavissa meidän ohjelmaan ja käy katsomassa mitä pyramidihuijaus tarkoittaa ja sitten tule juttelemaan asiasta niin kerron tarkkaan miten rahat liikkkuu meidän ohjelmassa ja miksi me emme huijaa ketään sanomalla, että tämä ohjelma on tosi ja erittäin realistinen ansiokeino jo tuhansille ihmisille ja meille varsinkin kun ollaan meidän tiimissä kulkemassa meidän ikiomaa systeemiä käyttäen.

    • Kfjlflflflflf

      Ompa nettisivut. Lvataan vaikka mitä, mutta missään ei kerrota mitä tarvii tehdä selkokielellä. Noustaa matriisista toiseen mutta miten? Mitä tämä ohjelma tekee kellon tarkasti jotta kaikki saa rahaa? Harvoin nähny näin selkeää kusetusta, wincapitakin vaikka oli huijaus niin he kertoivat avoimesti miten siinä voi tienata, tässä ei kerrota edes sitä! Varma kusetus!!!

    • joklpl

      Siitä on näyttöä, että ihmiset ovat saaneet 1200€ montakin kertaa. Tuo 12000€ tulee ihan uudesta ohjelmasta, joka vasta avautui joulukuussa ja siinä ollaan jo menossa kohti saatavia hyvää vauhtia, ollaan siinä viimeisellä tasolla ja ollaan saatu siitä jo puolet käteen.

      Miten ajattelit, että osoitan sinulle sen, että joku on jo saanut? Kukaan ei rupea omaa tiliään kenellekään tuntemattomalle avaamaan. Kyse on rahaohjelmasta ja systeemistä, jota noudattamalla tarkasti ja ennalta suunnitellusta, rahat tulevat varmasti tilille.
      Kyse on tiimityöstä eli Jos ei itse tee mitään tai jos omat henkilöt, jotka on kutsunut tähän ohjelmaan mukaan ei tee mitään, niin on ihan turhaan odottaa rahallista kjorvausta.
      Tämä ei ole sijoitusohjelma, vaan verkostomarkkinointia ilman tuotetta ja työnä on rakentaa oma vahva 4 hengen tiimi, jotka kaikki sitoutuvat rakentamaan omat vahvat ja aktiiviset 4 hengen tiiminsä.

      Me olemme mukana Star Profit ohjelmassa, jossa mukaan pääsee 30€ ja ulos tullaan saaden 1200€. Tämä perusohjelma on tarkoitettu kaikille, koska siinä ei tarvitse kutsua ketään.

      Koska tiimissämme on erittäin kokeneita vetäjiä, jotka ymmärtävät näiden ohjelmien päälle, niin he osaavat kertoa suoraan, että niin hyvä idea kuin ohjelman perustajilla olikin, niin jos kaikki tulevat mukaan ketään kutsumatta, niin kaikki jäävät seisomaan ja kaikki menettävät rahansa ne 30€.

      Tässä ohjelmassa ja monissa muissakin vastaavanlaisissa on pakko kutsua mukaan ihmisiä jokaisen ja jotta mentäisiin ohjelman läpi nopeammin ja varmasti, niin jokaisen on sitouduttava ottamaan itselleen 3 paikkaa eli maksettava 3*30€ (siirtokulut 5€/paikka tulevat päälle maksettavaksi) ja kutsuttava 4 omaan tiimiinsä mukaan.

      Kun ottaa 3 paikkaa tarkasti määrittelyllä tavalla, niin saa ikioman matriisin, jonne alkaa rakentaa ikioma tiimi ja näin pääsee kontrolloimaan omaa tiimiä ja omaa etenemistä ohjelmassa aina rahan saamiseen asti.

      Meidän tiimi tarkoittaa sitä, että me emme tee niin kuin ohjelma neuvoo tekemään, me tehdään oman systeemin mukaan, joka on jokaisen mukaan haluavan nähtävillä ja tiedossa, riittää, että kysyy tarkempaa tietoa.

      Olemalla meidän tiimissä, saa käyttöön meidän systeemin, joka on jokaisen tiedossa heti kun pyytää lisäätietoa.
      Kulkee käsi kädessä yhdessä kohti saatavia jopa korkeita.
      Mennään yhdessä saman ohjelman tarjoamaan jatko-ohjelmaan (jonne tarvitaan tämä 4 hengen tiimi) ja teemme edelleen oman systeemimme mukaan ja saamme 12000€*4 eli miltei 500000€

      Olemalla meidän tiimissä on myös mahdollisuus mennä ihan oikeaan sijoitusohjelmaan, joka on laillinen ja on toiminut Saksassa jo 10-vuotta. Siitä saadaan rahaa etapeittain 1000€, 30000€, 100000€ ja lopulta 5 vuoden ohjelmassa olemisen jälkeen 70 000€ passiivista tuloa.

      Mikään näistä ohjelmista ei ole helppo ja nopea rahan saamis keino, jokaisessa tarvitsee tehdä töitä ainakin sen verran, että kerää ympärilleen hyvän 4 hengen poppoon, jotka kaikki sitoutuvat tekemään samoin. Ja tässä ei myöskään kiirehditä mihinkään, vaan odotetaan ja mennään yhdessä, koska ainoastaan olemalla ja tekemällä yhdessä pääseeeteenpäin ja kohti ihan oikeita ja laillisisa ansioita.

      VERKOSTOMARKKINOIJAT ALKAVAT SAIVARTELEMAAN, ETTÄ HEILLÄ ON TUOTE, ME SANOTAAN,ETTÄ MEILLÄ ON TYÖKALU,JOLLA TEHDÄ/ANSAITA RAHAA!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe