Loistava Elkotron

jaripl

Scenicin mittaristo alkoi sekoilemaan ja vein huoltoon Auto-Ilvekseen Hyvinkäälle. Tuomio oli 1124 euroa työt päälle. Onneksi löytyi T. Hätinen ja Elkotron. Sähköpostilla yhteyttä, kaveri vastasi heti ja käynti Hyrylässä. Mittariston korjaus tapahtui odottaessa, kesti n. puoli tuntia ja nyt mittaristo on parempi kuin uusi. Vikojen lisäksi vahvistettiin ongelmakohdat uutta paremmiksi. Hintaa 150 e ja 12 kk takuu päälle.

Voin varauksetta suositella, loistava palvelu ja vielä kymmenesosa hintaan kuin merkkiliikkeellä. http://thatinen.wix.com/mittaristokorjaus#!

8

5474

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hienoatyötä

      Sama kokemus: Scenicin mittaristo pimeni ja apu löytyi nopeasti. Palvelu oli asiantuntevaa, nopeaa ja miellyttävää - suosittelen lämpimästi.
      Samaa ei voi sanoa Hertsikan Biliasta, jonka kautta korjaus olisi tullut yli puolet kalliimmaksi ja aikatauluista ei ollut tietoa (kesto vähintään päivän, ehkä viikonkin...).

    • Anonyymi

      nopea ja asintunteva palvelu ,mittari takaisin ,täydessä toimintakunnossa ,suosittelen lämpimästi !

    • Anonyymi

      Sama tilanne Ford Focuksen mittariston suhteen. Valot ja toiminnot eivät tomineet, mm. starttimoottorin käynnistyskin onnistui vasta monen virta-avaimen kytkentäyrityksen jälkeen. Luistonesto ei toiminut jne. Merkkikorjaamo ilmoitti, että mittaristoa ei voisi enää korjata. Soitin tänne Elkotron Toiminimeen www.elkotron.fi ja kaveri korjasi mittariston saman tien odottaessani. Loistava palvelu, erinomainen laatu ja todella kohtuullinen hinta. Tämä kaveri on todella ammatti-ihminen, joka ymmärtää mennä elektronikka laitteiden korjauksissa täysin komponentti- ja piiritasolle. Odottaessani joku asiakas haki em. tavalla korjatun veneen VHF-puhelimensa. Suosittelen lämpimästi. Ford Focuksen viallisesta (juotokset hapettuneet ja vanhentuneet) mittaristosta johtuneet lukuisat ongelmat häipyivät kaikki saman tien ja hyvin on kestänyt korjaus nyt jo yli 3 kk.

    • Anonyymi

      Vähän on paskanmaku suussa tästä firmasta. Ensin tulee rikkinäinen mittaristo ja ei uskota et vika vois olla mittaristossa. sen jälkeen tulee väärä mittaristo ja sovitaan et ku oikeita tulee niin palataan asiaan. Nyt tarvis oikean mittariston kun autoa ei saa leimattua nykyisellä. Mut puhelut estetään ja viesteihin ei vastata..

      • Anonyymi

        Yhdyn samoihin lauseisiin että paskanmaku jäi ja yllättävällä tavalla vielä! Sieltä luvattiin hoitaa Fordiin mittariston pieninäyttö,viestiä tuli että olis nyt hollilla ja asennus la iltapäivällä,luvattiin ottaa yhteyttä!noh koira hoitoon ja odottelemaan,eipä kuulunut pihaustakaan firmasta!noh maanantaina sitten viestiä tuli ja noin 1h10min varoajalla et onnistuisi asennus??yritin soittaa kyseiseen firmaan,ei vastausta. Sitten laitoin ystävällisen viestin et mikä juttu ja mitä tapahtuu?lupasitte soitella jne,eikä ketään ottanut yhteyksiä, kirjoitin vielä että haluan että minulle soitetaan ja sovitaan puhelimessa varma aika,ettei käy taas samoja ohareita!meni minuutti niin jälleen viesti tuli että yrittäjällä voi olla kiireitä ja aina pitäisi olla vastaamassa ja sopimassa aikoja ja hommia perkeleesti,elkotron laittoi lopuksi että tässä vaiheessa parempi etsiä toinen firma joka korjaa mittaristosta,Lahdessa joku ja hintatiedot?kysyn vaan että mitä asiakkaana tein väärin kun laitoin viestiä että ohareista toipuneena ja koiran hoitopaikan järkänneenä turhaan haluan että sieltä soitetaan ja kerrotaan jokin muu aika koska voin autoni tuoda??uskomatonta paskaa sanon minä!en voi suositella kenellekkään kyseistä elkotron firmaa,jos ei raha kelpaa,vien sen ilomielin muualle,ja maksankin enemmän hyvästä palvelusta.


    • Anonyymi

      Pari viikkoa sitten vein Ford Focus vm 2006 mittariston korjaukseen Elkotroniin Rintajoupin suosituksesta, koska he eivät korjaa mittaristoja, ainoastaan vaihtavat rikkoutuneen uuteen (arvio 1250€ työt). Sovittuna aikana auto korjattiin asiantuntevasti hintaan 150€ ja toistaiseksi mittaristo on toiminut moitteettomasti.
      Sanottiin vielä, että jos ongelmia auto kannattaa tuoda heti uudestaan tarkastukseen, mutta mitään takuuta tiettävästi ei näin vanhaan mittaristoon voida antaa eli ymmärsin, että näitä liitos/juotos murtumia voi tietysti syntyä uusia, jotka sitten aiheuttavat mittaristossa vikailmoituksia. Mielestäni palvelu oli erittäin asiallista ja nopeaa sekä edullista verrattuna "merkkikorjaamoihin". Eero

    • Anonyymi

      Ford focus 2009 mittaristo vika tuli korjattua todella joustavasti ja kätevästi 😄👍. Yritin Yuutuubin ohjeella Tee itse korjausta, kun valot paloivat ja vilkkuivat kuin joulukuusessa sekä viisarit putosivat ajoittain pelistä😆. Olin tarjoillut kolvillani liikaa lämpöä pääpistokkeen pinneille polttaen sieltä yhteyksiä😜. Tommi yritti pelastaa alkuperäisen, mutta työmäärä olisi kasvanut kohtuuttomasti😅. Häneltä löytyi hyllystä toinen Focuksen mittari. Kävi siitä läpi ongelmakohdat ja vaihtoi alkuperäisen prosessorin tilalle😄👍. Sujui kyllä ammattitaidolla ja nopeasti. Uusi mittari, työtä 1h - 200€😄👍. Olen tyytyväinen😄🙏. Viestittelyn haasteellisuuteen yhdyn kyllä. Käyntiajan sopiminen onnistui erittäin hyvin sunnuntaina klo 21.30 maanantaiksi klo 11😄👍. Kiitos Tommi 😍!

    • Anonyymi

      Volvo S60 mittarin korjaus nopeasti paikan päällä.
      Ei tarvinnut lähettää Rovaniemelle asti ,hintakin oli edullinen. Korjaus 1-vuoden takuulla👍
      Kannatti ajaa Raumalta asti😊
      Suosittelen lämpimästi, oikein mukava ja pätevä kaveri 🤗

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1812
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1459
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1252
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1245
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1150
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      261
      935
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      922
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      106
      877
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      805
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      674
    Aihe