Sudala beach resort

Lomallelompsista

Tämä hotelli mietinnässä seuraavalle reissulle. Onko sinulla kokemuksia tästä paikasta? Kaikki tieto kiinnostaa. Haluttais vaihtaa Bang Niangille, koska viimeksi lomailtiin Nang Thong beachillä (Nang Thong Bay Resort oli kiva ja sijainti erinomainen). Tripadvisorin ja muiden vastaavien arvioita olen jo selaillutkin. Kiitos jo etukäteen, jos jaksat kertoilla.

14

531

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -T-

      Moikka!

      Sudalasta olen kirjoitellut aikaisemminkin täällä! Kannattaa kokeilla hakea tuota ketjua! :) Joka tapauksessa me tykättiin kovasti! Oltiin viime vuoden marras-joulukuun vaihteessa viikko ja meillä oli bungalowi. Hotellin sijainti oli erinomainen! Hotellilla on oma ranta, jossa oli ainakin silloin aina hyvin tilaa. Kävellen pääsi läheiseen keskustaan, mutta jos haluaa mennä varsinaiseen keskustaan, niin sinne pääsi kätevästi lavataksilla. Voisimme oikein hyvin mennä uudelleen kyseiseen hotelliin! Kysy ihmeessä lisää, vastailen mielelläni jos osaan! :)

      • Dr. Cusas

        Rohkenen minakin tahan jotain laittaa vaikka paikassa en olekkaan yopynyt.
        Hotellin ranta ja sijainti on oikein hyva. Silla pienella kaduntapasella milla hotla sijaitsee niin siina on oikein hyva fiilis......jos olisin tulossa tanne lyhyelle lomalle, niin voisin aivan ehdottomasti harkita kyseista hotellia !!!!!!


    • Huldis1

      Oltiin Sudalassa vuosi sitten ja majoituimme bungalowissa. Tykättiin tosi paljon, sillä ranta ja sijainti olivat tosi hyvät. Tien toisella puolella oli ihana pieni ja halpa lounaspaikka. Ehdottomasti voisimme mennä uudestaan Sudalaan.

    • Lomallelompsista

      Jep, kaikki vanhat viestiketjut luettu myös täältä ja kuvat tsekkailtu noilta varaussivustoilta. Hyvältä näyttää ja ilmeisesti vastaavat totuutta. Oliko aamupala hyvä ja löytyyköhän läheltä mopoa vuokralle? Mietittiin joskohan tuolla uskaltaisi ajella... Kata-Karon akselilla liikenne oli liian vauhdikasta. Bungalovia mekin ajateltiin, mutta nuo huoneetkin lienevät ok? ....kaikki mitä Sudalasta jaksat kertoilla otetaan innolla vastaan!

    • Hiihtoloma

      Vietimme Sudalassa hiihtoloman 2013. Mahtava hotelli, hyvä ranta ja aamupala tavanomainen thaikkuhotellin aamupala. Mistään ei voi valittaa.

      Hotellin sijainti loistava rannalla, lyhyen kävelymatkan päässä markkinoilta ja lavataksilla pääsi edullisesti keskustaan.

      Voisin mennä toistekin!

    • Suda

      Oliko tuolla Sudalassa buffetillallisia?jos oli niin minkä hintainen oli ja oliko hyvä?

    • Hiihtoloma

      Olihan siellä meidän loman aikana chinese new year ja valentines day tai valetines day, kuten esitteessä luki. Hintaa en kylläkään muista tarkasti :(

      Muina iltoina sai tilata listalta, tosin me emme listalta ikinä tilanneet vaan kiersimme muita ruokapaikkoja.

      • Lomallelompsista...

        Kiitos infoista! Tuonne me nyt sitten ollaan suuntaamassa. Kaikenlaisia vinkkejä tuosta alueesta otetaan ilolla vastaan edelleen. Nang Thong beach on tuttu edelliseltä reissulta ja Khao Lakin keskusta-alue.


    • Hiihtoloma

      Alue hyvä ja lähellä hyviä ravintoloita. Hotellin portille tuli joka iltapäivä joskus kolmen-neljän paikkeilla pannarikauppias. Nam! Pihvipaikka, jonne piti varata pöytä useita päiviä aiemmin, oli pettymys. Thai-ravintolat erinomaisia.

      Mukdara-hotellia vastapäätä tai jossakin siinä oli pieni, hyvä paikallinen matkatoimisto, josta me varasimme Phuketin ostosreissun (kuski ja auto), Similanin ja pitkähäntävenepäivän. Kaikki reissut olivat onnistuneita.

      Mieli halajaa takaisin Bang Niangille, mutta seuraava kohde lienee Krabin suunnalla. Ehkä. Hyvää reissua teille.

      • Lomallelompsista...

        Kiitti taas! Me taidetaan nyt pysytellä kaukana Phuketin vilinöistä ja vaan nauttia rauhallista lepolomaa. Millainen oli tuo pitkähäntävenepäivä? Missä kävitte? Ao Nangissa Krabilla oltu kaksi kertaa ja tuo pitkähäntäveneily oli siellä parasta. Upeita saaria ja valkoista hiekkarantaa.


    • Hiihtoloma

      Matkatoimiston väki suositteli jotain hiljaista upeaa rantaa, mutta halusimme nähdä White sand beachin. Muuten ajelimme hitaasti Khao Lakin rannan päästä päähän. Lähtö/paluu oli hotellilta pienen kävelymatkan päästä laiturilta. Thai-lounas sekä virvoitusjuomat vesi kuului pakettiin. Tuo rauhallinen ranta jäi hieman vaivaamaan...

      Mites Ao Nang? Millaista teillä siellä oli? Mikä hotelli? Millainen ranta?

      • Lomallelompsista...

        Tykkäsimme kyllä Ao Nangista. Paljon vilkkaampi paikka tosin kuin Khao Lak. Me majoituimme Peace Lagunassa, josta oli lyhyt oikoreitti rantaan hotellialueen " takaportin" kautta. Ao nangin ranta itsessään ei vedä vertoja noille lähisaarille, mutta on ok.
        Pitkähäntäveneillä pääsee kivasti ihanille rannoille...Railey, Phranang beach ja Podan saari. Koh Hongin saari on myös upea! Nämä veneretket pitkähännillä ja pikaveneillä olivat meistä se antoisin osa Ao Nangia.
        Ao Nangin Nopparatthara-ranta on ilmeisesti rauhallisempaa aluetta, mutta mataluutensa takia ei hyvä uimiseen.


    • Hiihtoloma

      Ok. Kiitos tiedoista. Rauhallisuutta minä haluaisin, mutta teinit haluavat shoppaileen... Ensi jouluksi mielitään reissuun seuraavan kerran. Lentoja ja valmismatkoja tässä odottelen myyntiin sinne Krabille päin.
      Hyvää lomaa teille !

      • Lomallelompsista

        Teineille mahtava paikka, sillä shoppailtavaa riittää Ao Nangissa sekä Krabi townissa. Ja iltasella kivaa vilinää pääkadulla; teinien silmillekin sopivaa!
        Mukavaa loman suunnittelua!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 109
      2118
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1986
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe