Miten Varaderosta Havannaan?

bussillako?

Olemme menossa kahdeksi viikoksi Varaderoon Tjäreborgin kautta. Mikä olisi paras tapa matkustaa päiväreissulle Havannaan? Bussilla varmaankin? Tietääkö joku paljonko maksaa ja kauanko kestää? Tjäreborg tietenkin myös järjestää reissuja sinne, mutta ne on varmasti aika kalliita, kun vertaa siihen, että omatoimisesti menisi paikallisella julkisella välineellä...

12

897

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sonnien sonni

      Taksi

      • 7+5

        Pari tuntia suunnilleen. Suht hyvä tie.


    • Dios mios

      Bussilla. Eikä maksa niin paljoa ettei länsimainen ihminen pysty kustantamaan. On turisteja varten bussiyhtiö - en nyt muista nimeä - ja sitten voi päästä kuorma-autokyytiin tai paikallisten bussiinkin, mutta ne ei kaikki ota kyytiin.

    • Dios mios

      Se taisi olla Viazul se bussiyhtiö jos en väärin muista.

    • Häämatka

      Samaa täällä pohdin. Samoten vois olla tosi kiva vaikka viettää yksi yö Havannassa. Jos sais sieltä hotellin sopuhintaan. Ehtisi nähdä vähän enemmän,kun kerran sinne asti lähtee.

    • Varaderosta

      Meillä ainakin oli matkatoimiston (Apollomatkat) kautta yhden päivän Havannan bussireissu sisältäen: käynti vallankumousmuistomerkillä sekä Capitoliumilla, rommimuseokierros jossa opas kertoi rommin valmistuksesta ja historiasta, sikareihin tutustuminen "sikarikahvilassa" jossa näytettiin kuinka sikaria oikeaoppisesti poltetaan sekä valmistetaan sekä tarjottiin kahvit sikarin kera (tuli poltettua!) ja lopuksi vielä jalan kiertelyä omatoimisesti 2 tuntia vanhassa kaupungissa. Ruokailu kuului hintaan eli 3 ruokalajin ateria ala carte -tyyliin Hemingwayn kantakuppilassa. Lähtö aamulla, paluu illalla sekä suomenkielinen opastus - opas ehti hyvin kertoilla Kuuban historiasta ja paljon paljon muuta bussimatkan aikana. Hinta oli muistaakseni 82 CUC/aikuinen eli noin 62,5/henki. Ei kyllä tuohon enää omatoimisesti kovin kummoista säästöä ehdi saada, se on vissi!! Lisäksi vielä rommi-ja sikaritutustuminen olivat tosi hyviä, kuten ruokakin.

    • Me vuokrattiin Varaderosta päiväksi -58 vuosimallin Buicki taxi, jolla neljä henkeäi käytiin Havannassa. Edi oli kuski ja omistaja. Hän käytti meitä vaikka missä Havannassa ja matkalle sinne. Meillä oli tosi antoisa reissu ja se maksoi yhteensä 120 dollaria. Varsinkin vanha Havanna oli mahtava kaupunki kävellä ihmisen kanssa joka tunsi kaupungin. Tuli turisti nähtävyydet ja muutkin paikat nähtyä, Käytiin drinksuilla ja myös syömässä paikallisten suosimassa paikassa.

    • cuba2009

      2009 vuonna menimme taxilla joka tuli maksamaan meille euroissa n. 100 euroa ja matka kesti sen 3-5 tuntia ( kuski tarjos juomiset )

      Oltiin 4 päivää varaderossa ja yhteensä 17 päivää havannassa., havannassa suosittelen käymään sikaritehtaalla varsinkin ja nauttimassa kuubalaisia mojitoja ja aitoa cuba libreä.

    • Ragdoll

      Varaderosta menee paikallisbussi Havannaan, mutta aikataulut ja päätepysäkit eivät kaikista parhaita. Menimme itse paikallisen matkatoimiston Caviatan kyydillä 25 cuc per suunta. Kalliimpaa kuin paikallisbussilla, mutta varmemmat aikataulut ja helpompaa. Bussi haki meidät hotellilta ja pääsimme myös paluumatkalla takaisin hotellimme eteen. Matka kesti noin kaksi ja puoli tuntia. Jos harkitsee yöpymistä Havannassa casa on edullinen ratkaisu, noin 20-30 cuc yöstä.

    • havannassa käynyt

      Olen ketjun aloittaja. Varaderon reissu tuli tehtyä. Siellä päädyimme ottamaan matkanjärjestjämme järjestämän 2 pvän reissun Havannaan. Maksoi 155 CUC. Kannatti ehdottomasti olla 2 pvää, koska toisena päivänä kävelimme kaupungin halki ja saimme nähdä paljon enemmän "oikeaa" elämää kaduilla, kuin mitä vain yhtenä päivänä bussikierroksella olisi nähnyt. Tällanen valmismatka oli kyllä tosi vaivaton ja pääsi näkemään kaikki jutut helposti ja opas kertoi kaikkee kaupungista. Hinta sisälsi yhden yön hotellissa, jossa oli isot huoneet 7 kerroksessa, josta näki upeasti kaupungin ylle.

    • ana1

      lähdössä havannaan 19.02 minkälaista yöelämää löytyy ja millä kannattaa liikkua havannassa. tarviiko muuntaja mukaan sähkölaitteille

      • CC 52

        Yöelämää löytyy laidasta laitaan joka päivä. Casa de la Music on hyvä paikka, jos ei iloisisten tyttöjen häiritä, ja toisinpäin. Tai niitä on oikeastaan kaksi, toinen siinä aika lähellä Capitolia ja toinen Miramarissa. Kannattaa ottaa joku paikallinen mukaan ja mennä paikkaan missä ei ole turisteja. Niissä on kova meininki.
        Itse olen liikkunut päiväsaikaan kävellen ja iltaisin sitten enemmän taksilla. Kaupunkihan on Karibian muihin paikkoihin verrattuna turvallinen.
        Muistaakseni adapteria ei tarvinnut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      316
      3203
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      203
      2637
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      140
      2449
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      1965
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      14
      1957
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1622
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1462
    8. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1316
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      121
      1218
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      219
      1134
    Aihe