vaimon siskon kanssa festareilla

ei päällepäin uskois

Viime kesänä vaimoni lähti lasten kanssa kesälomareissulle eteläsuomeen. Minun täytyi jäädä hoitamaan töitä ja koiria. Viikonloppuna paikkakunnalla järjestettiin festarit. Tyypillistä kaljatelttaa ja benjihyppyä. Päätin lähteä käväsemään ja hyppäsin saunan jälkeen polkupyörän selkään.

Paikalla oli hyvä meininki ja paljon tuttuja. Olivathan kesävieraat saapuneet paikkakunnalle kesän kunniaksi. Jossain vaiheessa iltaa huomasin myös vaimoni pikkusiskon Maijun, joka oli tullut tyttöjensä kanssa Keravalta muutamaksi päiväksi.

Ohi kulkiessaan hänkin huomasi minut ja pysähtyi heti juttelemaan. Ei ollut vielä ketään kavereitansa tavannut ja sanoi olevan kiusallista yksikseen "haahuilla" alueella. Maiju oli eronnut alkuvuodesta ja suhteesta oli jäänyt 2 ja 4 -vuotiaat tytöt jotka nyt oli mummilassa.

Sisällä teltassa soitti joku rock-bändi eikä kuulumisten vaihdosta tullut mitään. Sanoin että mennään pihan puolelle jos sielä vaikka kuulisi oman äänensä. Sattumalta vierestä vapautui pöytä ja menimme siihen vastatusten sen verran leveästi ettei siihen heti tulisi joku örisemään.

Jutusteltiin niitä näitä ja juttu kulki harvinaisen hyvin. Tuli puitua hänen eronsa syitä eikä siihen mitään dramatiikkaa liittynyt. Lasten takia oli yritetty suhdetta saada kuntoon siinä onnistumatta ja viimeiset puoli vuotta Maiju oli ollut yksinhuoltaja. Vähitellen juttu kääntyi minun ja vaimoni suhteeseen ja häntä kovasti kiinnosti miten me olimme kaikesta vastoinkäymisistä selvinnyt ja blaa blaa. Välillä oli vähän tunne olevansa itse äiti teresa mutta hiljalleen tunnelma alkoi nousemaan. Jossain välissä Maiju lähti bajamajaan ja katsoin hänen peräänsä. Kuluneet ehkä numeroa liian pienet farkut joissa reikiä siellä täällä, farkkutakki jonka alla paitapusero jonka pari ylintä nappia auki.

Oikeastaan aika seksikäs ajattelin. Rinnat hänellä oli melko olemattomat mutta muuten vartalo oli hyvin sopusuhtainen ja naisellinen, lantio varsinkin. Peppu asteikolle 4-10 hyvin istuvien farkkujen ansiosta jopa 9½.

Vessasta Maiju käveli suoraan juottolaan josta saapui kahden siiderituopin kanssa, josta toisen antoi hymyillen minulle. "Ole hyvä". Samalla portista saapui sekalainen seurue ja ilmeisesti tuijotin seurueessa olleen naisen keskivartaloa liian pitkään kun Maiju kysyi. "onko hyvä?" Minä että mikä? No Tiinan peppu kun vahtasin sitä niin hartaasti. " No öh", takertelin. Tiina oli Maijun peruskouluaikaisia kavereita ja harrasti laskettelua ja muutakin urheilua, joka kyllä istumalihaksissa ja reisissä tottavie näkyi.

Olihan se sanoin naurahtaen. Siitä keskustelun suunta sitten muuttuikin. Onneksi. Eron puiminen alkoikin jo kyllästyttää. Sitten Maiju yllätti toistamiseen kysymällä suoraan miten minulla vaimoni eli hänen siskonsa kanssa sujuu sänkyhommat?

No tavallisen ok. Ei mitään kommervenkkejä sanoin tuoppiani pyöritellen ja varmaan hermostuneenakin. Eipä tuommoista kysymystä vielä ollut kukaan esittänyt. Maiju hymyili ilkikurisesti jatkoi, että pitäisikö olla? Mitä? No "kommervenkkeja"? No varmaan se vaihtelu voisi joskus virkistää sain sanotuksi naama varmaan tomaatin punaisena. Maiju oli selvästi jo hiprakassa ja jatkoi hiillostamistani. Tosin minäkin jo aloin saada jo tunnelmasta kiinni

- "Millainen on sun naisihantees?" No minäpä kerron kohta ja nousin paikaltani hakemaan lisää juotavaa. Toin vuorostani tuopit molemmille ja antaessani Maijulle tulin vilkaisseeksi hänen kauluksen sisälle ihan vain vahingossa tai koska miehet tekee niin ja totesin, ei rintaliivejä. Nuo tosin ryhtinsä säilyttää ilman niitäkin. Istahdin paikoilleni ja Maju tuijotti hymyillen ja sanoi hetken päästä, että sulla on hyvä pylly. Minä että hä! No kuulit kyllä. vähän aikaa soperrettuani sain heitettyä kysymyksen että mikäs se naisissa miehen peput kiinnostaa? Maiju heitti saman tien että mikä naisten pepuissa miehiä kiinnostaa?

Lyhyen suvantovaiheen jälkeen olin täydellisessä altavastaajan asemassa.

5

12345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarinaff
      • kerjuri jälleen

        asialla.


      • kjhgfzn
        kerjuri jälleen kirjoitti:

        asialla.

        ja lisäksi armoton runkkari


    • 19 + 6

      Oho enpä ole moista rahastuskonstia vielä aikaisemmin hoksannut. Melko hyvä keksintö.

    • Haistta vittu

      Haista vittu. Jos et vii koko juttua tänne kirjoittaa niin älä sit ollenkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 193
      2599
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      207
      2353
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2272
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      179
      1771
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1288
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1233
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1215
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe