S-marketin istujat

Jane5

Minua sitten sieppaa hermosta kun menen S-Markettiin ja vien usein tölkkejä pulloja palautukseen niin siinä ovenpielessä istuu kymmenpäinen vanhojen juoru-ukkojen ryhmä aina, ja samat naamat ja olen kuullut kun he jopa laskevat montako tölkiä laitan koneeseen ja sitten kyttäävät käynkö alkossa ja jopa mitä ostan ruokakaupasta.
Miksi nämä kyttääjät saavat olla siinä tyhjänpanttina ?
Veisivät kauppias ne jakkarat ulos siihen katoksen viereen.
Katottais olisiko istujat vielä kytiksessä.
Joskus tekisi mieli haistattaa koko kyttäriporukalle mutta en kehtaa kun arvostan kauppaa kuitenkin.

16

763

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • koappine

      muuta kauppaa, mene lidliin siellä on jo moinen asia huomioitu rakennusvaiheessa,saat rauhassa miettiä mitä olet juonut ja päissäs touhunnut kun tokit tölkkejäsi automaattiin.annetaan vanhuksien kuluttaa aikaansa rauhassa ja säälitellä tölkinkerääjän aikaisia ylösnousuja,

    • pajukorit

      kukahan äijä se oli joka kuulutti pullonkeräysautomatin edessä jonkun kuolemasta vois kyllä sanoa että kyllä oli jannun toiminta kuin jonkun H moelasen tonttukirjasta repäisty.

    • Penkillä istuva

      Nehän ovat näitä s-marketin asiakasomistajia, jotka istuu ja pitää kauppaa pystyssä. Samalla pitävät kirjaa kuinka paljon sinä roskapönttöjä kaivaessasi löydät tyhjiä pulloja. Ilmoittavat sitten verottajalle tienestesi ja sosiaalitoimistolle , kuinka paljon sinä ryyppäät.
      Ovat varmaan huolestuneita terveydestäsi.

    • pullonpalauttaja1

      Olen huomannut ihan saman että se "raati" siinä joka päivä kokoontuu päivystämään pullonpalauttajat ja Alkossa kävijät. Eikö sitä ukkojen pöytää tosiaan saisi muualle siirrettyä, tai edes jotain sermiä tms. eteen siihen?
      Muutenhan ässään on hyvä palauttaa pulloja, koska se automaatti yleensä toimii.

    • anttipanttipakana

      15 centin pantti on parempi kuin tyhjänpantti

    • Jane5

      Kiitoksia mielenkiinosta. Käyn kaupassa edelleen. Tölkkini tosin palautan toisaalle :)

      • penkillä istuva

        Monet toimii näin, että vievät kaljatölkkinsä muuhun kauppaan kuin siihen, mistä ostavat. Monet juopot vievät vähän eri kauppoihin, jotta ei herätä niin paljoa huomiota. Jotkut jopa naapuripitäjään.
        Nykyäänhän nämä penkillä istujat kyttäävät niitä, jotka vievät tölkkinsä naapurikauppaan ja laskevat niitä tölkkejä, joita ostetaan.
        Näistä henkilöistä nyt puhellaan penkillä, jotka yrittävät jekuttaa näitä penkillä istujia.


      • kolkuntiellä

        Sulla taitaa olla tuo alkoholiongelma aika vaikea kun alkanut noita vainoharhaisia ajatuksia tulemaan.Ei siinä mitään, katsos Jaana, kaikki tietävät jo ulkoasustasi, likaiset vaatteet, turvotus kasvoilla, verkkarit jne, että kalja ym maistuu.Ole vaan rohkeasti oma itsesi.Sitä paitsi kyllä siinä on oikeus ihmisillä istua vaikka sulla on ongelmia.Mene vaikka käymään tuolla mielenterveystoimistolla.Kyllä siellä löytyy ymmärtäjää.


    • kilinää.

      Jokohan sokkarin käytävä on siivottu eläkeläis ukoista.

    • hgyftuy

      gfty76ot6

    • SaVon SePPä

      Vitut ne mitää saanu siivottua. Siinä ne jäykkäniskat kyttää edelleen mitä kukin ostaa ja ketä Alkossa ramppaa. Menisivät ABC:lle istumaan helevetin vetelokset.

      • anteeks ku häiritsen

        Älähän nyt vidduja haestattele. Hyvä kun sokkari tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden istahtaa kahvikupin äärelle juttelemaan päivänpolttavista asioista. Sehän on hyvä, että ihmisillä mahdollisuus sosiaaliseen kanssakäymiseen. Itsekin olen siihen joskus istahtanut juttelemaan tuttavien kanssa perheeni ruokaostoksilla ja alkossa käytyäni.


    • SaVon SePPä

      Muttakun siinä joka jumalan kerta samat yrmynaamat ja katse asiakkaissa. Ne keskenään edes tunne kaikki toisia. Alkosta tulevia osottelevat sormilla ja arpovat että montakohan 0.7 oli tuossakin kassissa....Ulos istumaan joutilaat !!

    • tällaista tää on

      Suomihan on vapaa maa. Nehän ovat pääosin raskaan työn raatajia, jotka siinä sokkarilla istuskelevat. Näin ainakin minulle on kerrottu. Itse kullekin koittaa vapaat päivät jossain vaiheessa elämää. Yritä nyt vaan kestää sitä, että käyt alkossa muiden nähden. Sehän on jokaisen oma asia missä sitä asioi tai istuskelee.

    • -eetu-

      Kyllä siinä istuvista ei monikaan ole tehnyt päivääkään töitä. Ja jos kauppa tarjoaa kahvit niin posket pullollaan vedetään sumppia ja pullaa koko päivän ajan samalla kun vahditaan asiakkaita. Onneksi kauppa ei tarjoa niille ruokaa niin jos menen klo 11.00 12.00 ostoille niin silloin istujia vähempi. He ovat kotonaan syömässä. Tulevat sitten puolenpäivän jälkeen takasin. Semmosta se on kun ei ihmisillä ole omaa elämää niin mennään vahtaamaan muiden ostoreissuja.

    • Yritä sopeutua!

      Onhan siinä sokkarin eteisessä etupäässä raskaan työn raatajia koolla. Minä anatisin monelle jopa työnsankari mitalin. En tiedä, mutta minusta tuntuu usein lehtiä lukiessani, että kyllä tässä kylässä jos minkäkinlaisia rattijoppoja ja kännissä riehujia mielestäni ihan liikaa. Hyvä että edes jotkut seurailee ja pitää silmällä kuka käy Alkossa. Karsiihan se seuranta rattijuoppojen ym. rötöstelijöiden määrääkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2986
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2731
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1469
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe