Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Qashqai on pashkai

ihme rimpula

Ei voi kuin ihmetellä suomalaisten himoa moisen tekeleen perään. Meluisa, janoinen, huojuva kottero, jossa ei vaihteisto ja kytkin kestä vaikka mistään tehoistakaan ei voi edes puhua. 1.6 bensa ihan nuhapumppu, jolla jää jalkoihin jo 80 alueella.

6

504

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ????????????????

      No nythän on selvää tekstiä sinulta. Eivätkö ne kurjat ole myyneen sinulle kassua kun niin olet mielesi pahoittanut? Olikos rahasta tiukkaa, vai mikä kiikasti? Kyllä se kateus ja katkeruus on toisille kova paikka.

    • datsun

      Olen täysin samaa mieltä, huojuva p****a koko laite, ei mitään hyvää sanottavaa. En tajua mihin suosio perustuu, hintaan kai....no mitä sillä qashqain hinnalla saa, no sen qashqain.

      Itse JOUDUN pakon edestä ajamaan kyseisellä vispilällä, työsuhdeauto. Tasan ei käyny onnenlahjat kun vaihdoin työpaikkaa, talossa sattu juuri sillä hetkellä vapautuun yksi. Eipä siinä paljoa sanottavaa ollu, vanhat ensin kiertoon

    • Kauheeta

      Eikö sillä pääse edes kaheksaa kymppiä??

    • X5 bmw

      köyhien korvike maasturi

    • Ymmrr

      Qashqai ei ole maasturi vaan järkiauto.

    • moniaSyitä

      Syitä:

      - Halutaan näyttää ison tuntuisella autolla, että menee hyvin. Qahqai on ollut halvin citymaasturi. Eli halvin tapa näyttää muille.

      - Qashqain ulkonäkö on silti citymaasturiksi aika kiltti. Eli ei herätä kuitenkaan mitään suurempaa vihaa kanssa-autoilijoissa. Symppaattisen näköinen peli.

      - Ison osan uusista autoista ostaa nykyisin eläkeläiset. Heidän oikeasti paljon helpompi nousta ja poistua tuon tyyppisen auton kanssa, jossa penkit korkealla.

      - Eläkeläiset kokevat auton myös turvallisemmaksi koska näkee paremmin ja on ison tuntuinen.

      - Suomessa on talviolosuhteet rajuja. Etenkin muutamat edelliset talvet olleet tosi kylmiä ja lumisia. Silloin autokaupasta ei helposti valitse mitään pikkukippoa vaan isomman auton jossa isompi maavara.

      - Suomessa on miljoona mökkiä. Niihin menee useampaan vielä aika huonot mökkitiet jossa jokaisesta lisäcentistä maavarassa on hyötyä.

      - Malli on ollut aika kestävä. Mitään isompia lastentauteja tai ruostumisongelmaa ei ole ollut. Ei isompia takaisinkutsuja.

      - Suosion huipulla malli oli aika piristävän uuden näköinen. Poikkesi muista autoista. Nykyisin tilanne toki päinvastainen, ja osa jättää Qasqain ostamatta ainoastaan sen takia kun niin yleinen.

      - On helppo ostaa suosittu auto koska silloin aina jälleenmyyntiarvo on hyvä. Lisäksi suositulle autolle saa edullisesti varaosia ja useasta paikasta huoltoa. Pystyy kilpailuttamaan paremmin kuin jotain harvinaista merkkiä.

      -

      Autolehdethän haukkuivat oikoinaan Qashqain lyttyyn koska eivät tykänneet ohjauksesta ja moottoreiden alaväännöstä. Tuntuu, että nuo kaksi asiaa ovat ainoat asiat, mitä autolehdet nykysin painottavat. Siitä syystä Wolkkarin tuotteet voittavat kaikki testit. Tavalliselle autoilijalla moni muukin asia on kuitenkin tärkeämpi. Ohjaus ja tehotkin ovat sellaiset mihin tottuu. Autotoimittajilla eri juttu kun ajavat koko ajan eri autoilla, testailevat niitä radalla jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2268
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1964
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      83
      1743
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1608
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      37
      1347
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    Aihe