Pikkujouluissa pomon kanssa

saara-maija1

Olin aloittanut uudessa työpaikassani parisen kuukautta aiemmin. Osastoni oli miesvaltainen, mikä ei millään tavoin haitannut minua – päinvastoin. Mikäs sen mukavampaa, kuin katsella mukavannäköisiä nuorempia ja hiukan vanhempiakin miehiä työpäivän ratoksi. Heti ensimmäisinä työpäivinä huomasin, että myös toimiston miespuoliset henkilöt eivät kokeneet aloittamistani ainakaan huonona asiana, sillä olin oikein mukavannäköinen pakkaus. Välillä hiukan ehkä kiusoittelinkin miehiä tahallani käyttämällä tiukkoja farkkuja tai hameita, kun huomasin heidän aina vaivihkaa tiirailevan hyvänmuotoista ja kiinteää takamustani. Olin varusteltu myös kiinteillä C-kupin rinnoilla, joissa oli pienet, ruskeat ja helposti nöpöttävät nännit. Kasvojani myös kehuttiin kauniiksi, etenkin suuria sinisiä silmiäni sekä hekumallisen mehukkaita huuliani.

Työpaikallamme oli pikkujoulut. En ajatellut viipyä juhlissa kovinkaan pitkään, sillä en ollut tutustunut keneenkään vielä sen syvemmin enkä uskonut, että viihtyisin erityisesti. Olin jo suunnitellut vain pyörähtäväni paikalla, ja jatkavani iltaa omien ystävieni kanssa jossain muualla. Koska oli pikkujouluaika, olin kyllä tietenkin panostanut ulkonäkööni. Olin pukeutunut lyhyeen pikkumustaan, joka korosti mukavasti kurvejani, muttei kuitenkaan ollut liian paljastava. Seksikäs, mutta tarpeeksi siveä työpaikan juhliin mielestäni. Alle olin pukenut mustat, ohuet stay up -sukat sekä seksikkäät, pitsiset alusvaatteet.

Ilta olikin hauskempi mitä olin ajatellut. Ehkäpä se johtui tarjoillusta viinistä, mutta huomasin viihtyväni, ja aika kului rattoisasti. Päädyin yhä enemmän ja enemmän keskustelemaan pomoni Jarkon kanssa. Jarkko oli nelikymppinen, mukavan raamikas mies. Pidin häntä suhteellisen tosikkona ja vähän jäyheänäkin, mutta sopivan jämpti tyyppi juuri pomoksi.

Illan aikana Jarkkokin näytti rentoutuneempaa puoltaan. Välillämme oli pientä flirttiä koko illan. Myös toimiston muut miehet halusivat kovasti koko ajan tulla juttusilleni, ja saamani huomio olikin varmasti suurin tekijä siihen, etten karannutkaan juhlista vain pistäytymisen jälkeen, kuten olin alunperin suunnitellut. Juhlat olivat siis toimistossamme, joista jossain vaiheessa oli tarkoitus lähteä baariin. Lähdön tullessa ajankohtaiseksi paikka kuitenkin piti siivota. Tietenkin naispuolisena jotenkin minut nakitettiin siivousporukkaan, ja toimintaa johti luonnollisesti Jarkko. Lopulta kävi niin, että olimme viimeistelemässä siivousta kahdestaan. Flirttimme oli jo suhteellisen selkeää, ja mieleeni alkoi pikkuhiljaa hiipiä ajatus, että Jarkkohan olikin oikein seksikäs mies. En kuitenkaan ajatellut flirtin johtavan mihinkään, sillä tiesin Jarkon olevan naimisissa.

Noukkiessani muutamaa lautasliinaa vielä lattialta, huomasin Jarkon katselevan takapuoltani hyvinkin intensiivisesti.
- Sulla on kyllä aika herkullinen perse, Jarkko sanoi jotenkin aina yhtä totiseen tyyliinsä. Kommentti oli niin suora, että hieman hämmennyin, mutta sain kuitenkin kerättyä itseni ja kysyin, että kuinka kauan hän oli takamustani katsellut.
- No siitä päivästä lähtien, kun kävit täällä haastattelussa. Oli niin hyvä perse, että sut oli pakko ottaa tänne töihin. Ja kyllä muutkin äijät ovat sen huomanneet, ja kyllä sä sen tiedätkin, Jarkko totesi. Hän käveli taakseni, ja rupesi hieromaan takamustani.
- Tiukka herkkuperse on, joo, kyllä mä sen tiesinkin, Jarkko murahti korvaani, ja alkoi suutelemaan niskaani. Tunsin kostuvani välittömästi, ja suustani pääsi vain huokaus.
- Entäs nää tissit sitten, Jarkko jatkoi korvaani mumisemista, ja siirsi kätensä hieromaan rintojani. Nännini kovettuivat heti, ja Jarkko siirsi kätensä mekkoni vetoketjulle avaten sen. Hän käänsi minut ympäri, valutti mekkoni yläosan vyötärölle, ja katseli ohuiden pitsisten rintaliivieni peittämiä pyöreitä rintojani.
- Mä en osaa päättää, kumpi sussa on parempaa, perse vai sun saatanan hyvät tissit, Jarkko pohdiskeli tuijottaen rintsikoiden läpi selkeästi näkyviä terhakoita tissejäni.
- Ota noi rintsikat pois, niin näkyy paremmin. Vaikka eihän noi hirveästi jätä arvailujen varaan. Taidat tykätä vähän esitellä itseäsi, eikös? Jarkko sanoi, ja tuijotti edelleen tissejäni. Tein työtä käskettyä, ja riisuin rintaliivini. Jarkko ryhtyi hieromaan tissejäni hyväksyvä ilme kasvoillaan.

Jatkuu...

5

6039

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eesuu

      haluisin kokee saman

    • tgrekrhrotr

      .... Vitu itserakas muija -.- Ihme ettei viel blondi ja ruskettunu.

    • Jussi R.

      Ite kans harrastin seksiä erään ison suomalaisen tavaratalon johtajan kanssa salaa hienossa hotellisviitissä. Sain vielä muutaman tonnin että pidän suuni kiinni eikä asia pääse julkisuuteen :D

      http://tinyurl.com/kuumailta

      • menee tänne

    • kokemus

      Vain tosi typerä ja täysin pöljä alkaa työkaverin kassa. Saat ikuisen leiman ja olet ilkkumisen kohde ja kun vanhenet saat vielä potkut ennen aikoja. Siinä palkintosi varo työyhteisöjä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe