papit vastuuseen puheistaan!

ärtyny

miksi papit saa markkinoida jessen paluuta varmana asiana? kyse on uskonnosta. uskonnot eivät ole totuutta. ne on uskomuksia. revein farkkuni kun raivostuin kaisa papin mainostavan jesuksen tuloa varmana asiana. pappien palkkaa olisi laskettava 1100 euroa. ei voida maksaa enempää väärästä perättömästä markkinoinnista!

16

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei ärtynyt,

      Erikoista, että vaadit palkanalennusta Raamatunmukaisesta julistamisesta.

      Paruusia tarkoittaa tuloa ja läsnäoloa, kirkollisessa kielessä Kristuksen toista tulemista maailmaan. Tätä tapahtumaa edeltävät ihmiskunnan historian päättymisen merkit.

      Evankeliumeissa Jeesus puhuu näistä merkeistä, mutta ei kerro paluunsa tarkkaa aikaa (Matt. 24:36, Mark. 13:32). Sen sijaan hän kehottaa seurakuntaa olemaan aina valmiina. Kristuksen odottaminen on kristilliseen elämänmuotoon kuuluva perusasenne, jota ei leimaa pelko vaan toivo.


      Kirkon opin mukaan Kristus tuomitsee tuomiopäivänä viimeisellä tuomiolla elävät ja kuolleet. Samalla hän lopettaa nykyisen maailmanjärjestyksen, jota leimaa ihmisen syntiinlankeemus. Paruusiaan liittyy yleinen ylösnousemus.

      Jumalan valtakunta, armon ja rakkauden valtakunta, jolla Nikean uskontunnustuksen mukaan ei ole loppua, tulee niiden osaksi, jotka pelastuvat Kristukseen turvautuen.


      Ensimmäiset kristityt odottivat paruusiaa omana elinaikanaan (1. Tess 4:13–18). Kristuksen odottaminen jatkuu kristikunnassa aina siihen asti, kunnes Kristus saapuu kunniassaan.

      Kirkkovuodessa Kristuksen toinen tuleminen on esillä erityisesti valvomisen sunnuntaina, tuomiosunnuntaina ja 2. adventtisunnuntaina.

      t. Maarit-pappi

      • dfbhdg

        Waiting for Godot oletkonähnyt näytelmän. Godot ei koskaan tullut, ei tuu Jeesuskaan.


      • nainen olet

        raamatun mukaisesti et saisi edes olla pappina. nainen ei saa opettaa miestä. sinä opetat sitä kirkossa miehille naisena.


    • Mun Mielipide

      Hei Maarit. Johdattelet ihmisiä harhaan typerän satukirjallasi. Mielestäni olet huijari ja joutaisit tuomiolle ja vankilaan ihmisten huijaamisesta.

      • Hei Mun mielipide,

        Usko on hullutus uskottomalle. Toisen nimittely huijariksi on kunnianloukkaus.

        t. Maarit-pappi


      • markkinakalle
        kuunteleva_kirkko kirjoitti:

        Hei Mun mielipide,

        Usko on hullutus uskottomalle. Toisen nimittely huijariksi on kunnianloukkaus.

        t. Maarit-pappi

        kai ymmärrät että se on ovela veto uunottaa tyhmimpiä kirjoittamalla raamattuun että sana on hullutusta kadotukseen joutuville? kai sinä nyt ymmärrät aikuisena että juuri tuollaisilla teksteillä ihmisiä on aina uunotettu?

        onhan huijariksi nimittely ehkä loukaavaa mutta on sekin jos pappi lupailee uskon asioita varmoiksi kuten jeesuksen tuloa. ei pitäisi lupailla uskon asioita varmoina asioina. voi kuluttajasiamies suuttua jos on perätöntä markkinointia.


      • Yks vaan

        Nimimerkki Mun Mielipide kirjoitti viestissään näin: "Hei Maarit. Johdattelet ihmisiä harhaan typerän satukirjallasi. Mielestäni olet huijari ja joutaisit tuomiolle ja vankilaan ihmisten huijaamisesta. "

        Ensinnäkin on sanottava se, että kirkko on maksanut tästä palstasta Suomi24:lle ja kirkkoon kuuluvat ovat kirkollisveroisaan ottaneet osaa tämän palstan maksamiseen Suomi24:lle. Kirkkoon kuulumattomat ovat täällä lähinnä vain kovaäänisiä vapaamatkustajia. Jos puhut täällä Raamatusta "typeränä satukirjana", niin ilmeisesti sinäkin olet noita suuriäänisiä vapaamatkustajia ja tulit tänne vain haukkumaan niitä, jotka uskovat, kuten viestistäsi selvästi käy ilmi.


      • papit puolijumalina
        kuunteleva_kirkko kirjoitti:

        Hei Mun mielipide,

        Usko on hullutus uskottomalle. Toisen nimittely huijariksi on kunnianloukkaus.

        t. Maarit-pappi

        "Toisen nimittely huijariksi on kunnianloukkaus."

        Haha.. Mihin katosi nöyryys joka edellyttää sitä että ihmisen tulisi antaa Jumalan tuomita? Sinähän lähdet tässä syyllistämään toisia ihmisiä kunnianloukkauksesta ja haluat puolustaa omaa kunniaasi. Sanot toisille ihmisille luultavasti mielelläsi rauhalliseen sävyyn: "Älä tuomitse", mutta puolustat omaa kunniaasi asettumalla tuomarin asemaan ja syyllistämällä toisia kunnianloukkauksesta. Toki voit luopua tuomarinasemasta hakemalla oikeutta oikeuslaitoksen kautta. Se onkin sitten puhdasta sodankäyntiä missä haetaan korvauksia kunnianloukkauksesta.

        Kummasta koituu suuremmat vahingot toiselle ihmiselle, siitä että loukkaa toisen kunniaa vai siitä että juksaa vuosikausia ihmisiä luottamaan johonkin mielikuvitusolioon joka tuntuu tarjoavan avun aina silloin tällöin kun ihminen haluaa kuvitella näin tapahtuvan? Sekin on puhtaasti sattumankauppaa jos ihmisen toive toteutuu sellaisen asian suhteen rukouksen kautta mikä voisi tapahtua sattuman kautta. Ja eihän nöyrät ja rehelliset uskovat uskalla vaatia Jumalalta suuria asioita koska jokaisen uskovan tulee olla nöyrä ja kuulias alamainen joka alistuu koiran asemaan. Ja sinä orjapiiskurina haet kunniaa vaikka itse nöyryytät muut koiran asemaan oman mielikuvitusjumalasi kautta? No ei sinun tarvitse ryhtyä orjapiiskuriksi, riittää että puhut kauniisti ja kerrot ikuisesta elämästä. Paitsi jos sinun kunniaasi loukataan niin tällöin tulee harkita toimenpiteitä jos sinun asemaasi uhataan jollain tapaa. Koska eihän se Jumala sinulle sitä makkarasoppaa tuo eteen vaan ne aivopestyt koirat jotka antavat lantteja kolehtiastiaasi.


      • luottamusta
        markkinakalle kirjoitti:

        kai ymmärrät että se on ovela veto uunottaa tyhmimpiä kirjoittamalla raamattuun että sana on hullutusta kadotukseen joutuville? kai sinä nyt ymmärrät aikuisena että juuri tuollaisilla teksteillä ihmisiä on aina uunotettu?

        onhan huijariksi nimittely ehkä loukaavaa mutta on sekin jos pappi lupailee uskon asioita varmoiksi kuten jeesuksen tuloa. ei pitäisi lupailla uskon asioita varmoina asioina. voi kuluttajasiamies suuttua jos on perätöntä markkinointia.

        Kannattaa pysyä pois kristillisiltä keskustelupalstoilta. mitäs täällä venkuat. Tee sinä elämästäsi sellainen kuin haluat ja anna sama oikeus muillekin. Sinä saat julistaa ateismiasi kadunkulmissa ihan vapaasti, vaikka kilpaa kristittyjen kanssa. Mutta älä nimittele ihmisiä OMIEN KÄSITYSTESI kautta huijariksi. Yhtä lailla sinä voit olla huijari kun nimittelet Raamattua satukirjaksi. Siitä 'sadusta' sinulla kun ei ole minkäänlaista kokemusta. Uskovilla taas on, että se toimii ja Jumala puhuu Sanansa kautta.

        Et ymmärrä uskonasioista yhtään mitään. Se että Raamattu sanoo Jeesuksen tulevan takaisin, koska hän itse on niin luvannut, ei ole uskoa vaan sitä me pidämme varmuutena.

        Usko ei ole uskottelua ja luuloa, olisko nyt tuo totta vaiko ei. Usko on luottamusta, luotetaan että Jumala puhuu totta sanassaan. Koska kristitty on saanut kokemuksen Jumalasta, ei ole vaikeaa uskoa eli luottaa siihen ilmoitukseen, joka meille on Raamatussa annettu.


    • näin on

      kuunteleva_kirkko21.12.2013 15:070 SULJE
      Hei ärtynyt,

      Erikoista, että vaadit palkanalennusta Raamatunmukaisesta julistamisesta.

      Maarit -pappi on muuten aika kaukana RAAMATUSTA

      • 4774474484848

        ei nainen saisi edes olla pappi jos raamatun mukaan mennään. nainen ei saa opettaa miestä.


    • Uskon Raamattua

      Papit vastuuseen puheistaan.

      Avoliitot ovat Raamatun mukaan haureuden synnissä elämistä,näin ei ole kuulolla pappien mukaan.
      Joka syntinsä tunnusta ja ne hylkää,on vain Raamatussa luvatun armon piirissä.

      Uskoakko Raamattua vai kuulolla arvailijoita.

    • Uskovat vastuuseen puheistaan ettei homoja voida vihkiä!!

    • tv121

      Jeesus tulee sitten kun tulee.
      Tulemisen voi todentaa Raamatusta.
      Vihje/jos lukee riittävästi Raamattua voi siirtyä vastaajan aitioon kyselijän osa on aina vähän arveluttavaa kun ei tiedä uskoa vai eikö uskoa.

    • Toinen Jeesus

      Jeesukseksi julistautuneita on elänyt vuosituhansien aikana lukemattomia. On oma asiasi, jos et heitä Jeesukseksi laske.

    • ei järki pela

      ateisti 1982

      Vain hullujen huoneesta karanneet voivat vihkiä samaa sukupuoltaolevia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2194
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      158
      1428
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1290
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1045
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1019
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      950
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      845
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      669
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      660
    Aihe