Näin meillä

niinhän siinä kävi

Meillä kävi näin, vaimoni lähti ravintolaan ystävänsä kanssa, meni sitten vieraisiin siellä.

Homma meni niin, että olivat aika kännissä ja tutustuneet kahteen venäläiseen mieheen, no vaimoni ystävä oli sitten halunnut lähtee sen miehen kanssa sen miehen hotellihuoneeseen ja vaimoni oli lähtenyt vähän niin kuin kattomaan perään, ettei hairahdu sopimattomille teille.

Ystävä oli kumminkin sammunut siellä hotellihuoneessa ja vaimoni jäänyt niiden kahden miehen kanssa yksin, homma oli edennyt vaimoni kertoman mukaan niin, että loppujenlopuksi ne molemmat miehet oli nussutelleet vaimoani, useamman kerran ja koko yön, vaimoni sanoi olleensä niin kiimasta sekaisin ettei tajunnut varoa ollenkaan ja antanut vaan mennä.

Aamulla sitten oli saanut sen ystävän hereille ja vienyt taksilla kotia, jossa sen mies olikin jo kiukkuisena odotellut, vaimo oli lohdutellu miestä, ettei sille ystävälle mitään sopimatonta ollut sattunut, ei tietenkään itestä puhunu mitään.

Siinä mitään sinänsä, vaimo kertoi ja tunnusti kaiken heti kotiin tultuaan, olihan siinä vähän pää sekasin ja piti miettiä asioita makkarissa.

No minulla siinä sitten alkoi tietenki seisomaan, ei muuta kuin vaimolta loput vaatteet pois ja pukille vaan, painelin menemään kuin heikkopäinen, vaimo voihki alla että nai nyt kunnolla, kun olet luntun sänkyysi saanut, olihan se litinää ja voihketta mutta hyvää teki.

Aamulla sitten mietittiin koko juttua, vaimo näytti käyntikorttia jonka oli miehiltä saanut ja mulla pamahti mustasukkaisuus taas päälle, ei auttanu muu kuin repiä vaimolta vaatteet taas pois ja siinä keittiössä naida sitä, siinä pöydällä ja taakaapäin, vaimo oli vauhdissa mukana, sanoi että nyt tuntuu hyvältä, ihan kuin vierasta saisi, helvetinmoinen naiminen taas päällä ja vaimo työnteli persettä, sekä voihki aivan helvetisti.

No siinä meni pari päivää, pää oli vähän sekasin, se käyntkortti oli jääny siihen pöyälle ja kysäsin vaimolta, että heitänkö sen pois, vaimo katseli minua ja sanoi, että tee niinku ite haluat, sinähän se tästä eniten kiihotut, jäin ihan sanattomaksi, mitä helkuttia se tolla tarkotti ????
Se meni toiseen huoneeseen ja tuli vähän ajan päästä hame päällä takasin, nojasi keittiön työpöytää vasten ja sanoi minulla, nosti samalla hametta ylöspäin ja näytti paljaan alapäänsä, oli näköjään ajellu sen vielä karvattomaksi, se sanoi että tästä ne iigorit tykkää, mulla pamahti seisomaan ja eikun hommiin, siinä sitten nain sitä taas menemään .....

Myöhemmin se kysäsi multa, että heititkö sen käyntikortin pois, minä kysyin siltä, että miksi se sitä kyselee, niin se sanoi, että eihän sitä tiedä, vaikka kutsuisit kaverit kylään meille.
Minä sanoin, että ei niitä tänne kututa, mutta tossa on kortti soita ite jos mieli tekee lisää samaa lajia, sehän soitti samana iltana ja sanoi mulle, että homma on sovittu niin, että me molemmat menemme hotelliin niiden kanssa ja siellä on huone, jos tekee mieli.

No ajattelin, että ei tämä tästä enää hullummaksi mene, mentiin sinne ja oikeastaan välittömästi sinne huoneeseen, riisuttiin vaatteet ja pikku lämmittelyjen jälkeen eikun hommiin, naitoon porukalla sitä mun vaimoa koko yö, saipahan kerrankin narttu tarpeeseen.

7

13718

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hooker

      Älyskö se akkas edes ottaa niiltä rysäpöksyiltä rahaa niistä panoista, vai onko sekin ihan torvelo?

    • videoerkki
      • näin siinä ...

        Hyvän näköinen muija, mutta aika tylsä filmi.


    • MinäQ

      Kyllä se näin on että parempi navat vastakkain kuin napit vastakkain

      • MrLoveDoctor

        Tuollaisen akan pistäisin kadulle tai köyden jatkoks.


    • KimppakivanNimeen

      Hyvinhän teillä kävi vaimosi sai vierasta ja sinä kiihoituit
      Meillä minä olen tahtonut vaimoni naimaan muiden kanssa mutta minä järjestän miehet suurimmaksi osaksi mutta joskus vaimo on ovela ja kysyy että miten on järkytetäänkö vieras ja yleensä suostun ja vaimo vaihtaa seksiasut päälle ja alkaa hyväilemään vierasta kaivaen kullia esiin jonka jälkeen tuo vieraan meidän sänkyyn ja kimppapanoon

    • RonJeremy1966

      On aika korkealentoinen tarina. Varmaan on pikkasen pistetty keksittyä joukkoon. Ei siinä mitään, kiihottava tarina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2132
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      173
      1661
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1342
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1192
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1069
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1033
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      892
    Aihe