laivapano

silja line

kun aina puhutaan et laivalla harrastetaan sitä kauneinta kerro oma tarinasi

20

25412

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • En kyllä ehkä sitä laivalla harrastettavaa kutsuisi siksi kauneimmaksi, ennemmin vaikka siksi itsekseen :)

      Mutta joo, laivalla parhaimmillaan itse kukin on irti "maallisista" rajoitteistaan ja muista velvollisuuksistaan, joten meno voi olla villiä, vaikkei kyseessä edes olisi mikään goom.

      Kuitenkin useat kokemukset sekä itsellä että muilla ovat olleet niitä vähemmän proosallisia. Ensin pämppäystä, sitten kalliin pitsapalan jälkeen hyttiin, hirveää sähellystä, yksi kaveri sammuneena yläpedillä ja toinen oksentamassa vessassa. Lopulta saadaan ehkä napit auki, mutta ei juuri muuta ja homma menee kourimiseksi. Lopulta ihana samanaikainen sammuminen. Aamulla molemmat haisee pahalta ja miettii, että tuliko tehtyä jotain mistä ei voi kotona kertoa vai ei ja että oliko sinne Tukholmaan pakko mennä vai saiko jäädä hyttiin nukkumaan.

      Itse opin melko aikaisin, että riskin jälkimmäiseen minimoidakseen on hyvä rajoittaa omaa juomistaan laivalle. Suosittelen samaa myös muille, sillä olen huomannut monen jo varttuneemman rouvankin laivalla tuohon aloittelijavirheeseen sortuvan.

      Niin... ja olenpa tosiaan kuullut risteilyistä, joilla ei ole edes harrastettu seksiä. Nämä tarinat tosin varmaan ovat legendaa.

      • Kannattaa ilmeisesti hankkia rutiinia niin ei tule ylläreitä.


    • playerijäbä

      No itse käyn laivalla Helsingistä Tukholmaan reitillä, jossa meno on viinan suhteen hillitympää, mutta meno villiä! Karaokessa, disessä, yökerhossa ja myös jatkoilta käytäviltä on irronnut seuraa. Ehkä vuodessa 5 - 8 risteilyä ja sanotaanko niin, että kerran pari jää reissulla ilman.

    • silja line

      aihe tuntuu kiinnostavan juttuja vaan hiukan nihkeästi tulee... tässä omani

      Olin tyttöystäväni ja kavereitteni kanssa viettämässä juhannusta laivalla Silja Serenade.

      Nestettä otettiin kohtuudella ja vauhtiakin rupesi olemaan. Yllättäen yökerhossa vastaan tuli tyttöystäväni serkku, jonka kanssa oli aina pientä silmäpeliä kun tavattu. Yökerhossa tanssin lomassa jopa pientä koskettelua salaa.

      Jossakin vaiheessa poistuin miestenhuoneeseen ja käytävällä vastaan tuli myös tämä serkkutyttö. Juttelimme hetken kunnes jostain syystä suutelimme vähän. Päätimme poistua hetkeksi serkku tytön hyttiin jossa tilanne ryöstäytyi käsistä ja teimme temput. Temppujen tekemistä tosin vaikeutti hiukan jo päivällä useat temput oman tyttöystävän kanssa tai sitten oli jännitystä ilmassa ja seisokki kateissa tai paukut lopussa. Lopuksi pano oli kyllä nopea, kiihkeä ja upea. Kun hommat hoidettiin siirryttiin takaisin muiden joukkoon, kun mitään ei olisi tapahtunutkaan.

      Myöhemmin kun on törmäilty yhteisissä sukujuhlissa pientä hymyä ilmassa, mutta asiasta ei puhuttu. Ehkä tapahtuman jälkeen serkuksien välit viileni, eivätkä hirveästi vietä aikaa enää yhdessä vain pakolliset tapaamiset.

      Täytyy kyllä todeta et monta reissua olen jäänyt myös nuolemaan näppejäni. Silloin kun itsellä seuraa mukana tuntuisi tarjontaa olevan, mutta kun lähdet yksin ei irtoa...

      • Kaverit on jees

        Vähän OT:tä, mutta toi on yleinen ilmiö, että kun seuraa mukana tarjontaa olis ja päinvastoin. Johtuu varmaan siitä, että seurassa olet rennompi, iloisempi, et niin kovasti haku päällä ja skannaamassa joka ikistä olentoa, joka vähänkin kiinnostaa. Tietty halukkaat ihmiset huomaa silloin sut helpommin ja olet muutenkin houkuttelevampi. :))


    • Anonyymi

      Pakko kirjoittaa oma kokemus.
      Se oli jotain älytöntä.
      Oli tyttöjen reissu, ja mies kiusasi jo lähtiessä. Kysyin jo etukäteen että oletko oikeasti tuota mieltä.
      Mieheni että kun siitä aina jutellaan kauhu juttuja niin kokeile jos jotain kivaa tulee eteen. Mutta ei sitten mitään känni sekoiluja ilman kumia. Ja sitten pakko kertoa totuus, ja jos pillu kipeä niin on kotona pakko antaa.
      Lähtöpäivä tuli, ja sain vielä lisää ohjeita.
      Olin varma että mitä siellä nyt tapahtuu, vanhoja kännisiä en takuulla päästä lähelle.
      Laivalla, mitä muuta voi tehdä kun taxfree ja ylen syönti.
      Meillä oli hauskaa siihen asti kunnes kaveri humaltui ja lähti jonkun vanhan miehen matkaan. Jäin yksin juottolaan,no tanssimaan pääsin ja tulihan niitä ehdotuksia kauniille daamille. Kohteliaasti kieltäydyin ja sai kuulla kuinka olen pihtaava huora.
      En lähtenyt edes tanssimaan, hyttiin ei voinut mennä, kaveri siellä teki mitä teki.
      Hetki sen jälkeen paikalle pelmahti nuoria miehiä, intti risteily sekin selvis jotain tj höpötystä. Musta alettiin tehdä sotilasta pika koulutuksella.
      Aika siinä kului kivasti ja alkoholi rentoutti. Mua Halutti, ne jätkät saivat mut hunningolle. Tuli mieleen mieheni kehoitus, naita itsesi.
      Pojat pyysivät mua hyttiinsä jatkoille.
      Sanoin että mun on pakko kysyy mieheltäni lupa, teillä on kuitenkin tuhmat mielessä.
      Niin soitettiin miehelleni, pojat hölisivät kaikkea kuinka pitäisivät mua hyvänä.
      Yks nappasi mun luurin ja kysyi suoraan.
      Mieheltäni tuli lupa kunhan video on todisteena.
      Lähdimme poikien hyttiin, se olikin sviitti, ilmeisesti tämä oli mielessä ollut kun oli tilattu hyttejä.
      Mua pussattiin ja hame nous ylös,, toinen jutteli pikaisesti puh.
      Se oli kiihkeää toimintaa, makasin selälläni
      Vuoteessa hame korvissa, pikkuhousut oli pois ja sain munaa. Päässä suhisi ja pillu valui, levitin jalkoja että mua oli helppo naida.
      Ovi kävi, vilkaisin siihen suuntaan. Hyttiinsä et tiin tuli kolme Iloista kaveria.
      Jaa täällä jo naidaan täyttähäkää.
      Me tullaa mukaan juhliin, mulla ainakin on pussit täynnä.
      Eii minulta pääsi, pillu reagoi juuri haltioissaan että nyt alkaa juhlat.

      • Anonyymi

        Pieruko pääsi?


      • Anonyymi

        Ettäs kehtaat.


    • Anonyymi

      Siljalla ei saa. Eikä seiso. Vikingillä saa.

    • Anonyymi

      Pyysin yhtä isotissiliivistä naista kanssani risteilylle. Tietenkin mielessä että buukataan sviitti ja pannaan jalalla koreasti koko yö, jos vaan jaksetaan.
      Kävi niin että hän ei tullut risteilylle. Eikä pantu jalalla koreasti. Ei ollut lemmenlaiva ei.

    • Anonyymi

      Työpaikan pikkujouluristeilyllä kävin panemassa naapurihytin kollegaa tämän miehensä ollessa aamiaisella. Mahtoi olla miehelle yllätys kun vaimo odotti hytissä pillu spermaa valuen.

    • Anonyymi

      Olin 21v ja päässyt kuukautta sitten intistä, olin silloin elämäni kunnossa, eli kunnon sportti kersantti.
      Laiva oli Viking Sally, (myöhemmin Estonia) ja iltalähtö Turusta. Laivassa oli todella vähän väkeä, joten ehdin jo luulla että nyt ei toosaa irtoa.
      Myöhemmin yöllä minulle kerrottiin että mun kroppani oli herättänyt terminaalissa huomiota.
      Ruokailun ja parin viskin jälkeen siirryin tyhjään yökerhoon, missä pian minua lähestyi n.30v pariskunta, ja alkoivat juttelemaan niitä näitä, ja mikäs siinä.
      Ehkä tunnin päästä rouva ehdotti aivan suoraan että he haluaisivat minut kolmen kimppaan. Suunnilleen saman tien mulla oli seminotkea seisokki puntissa.
      Nopea siirtymä hyttiin, ja vaatteet pois.
      Ja kunnon pornoon tyyliin ihan ensimmäiseksi rouvalle kaksi penistä suuhun yhtä aikaa.
      Olimme kaulakkain herra aviomiehen kanssa ja hän kysyi saako suudella myös minua, ja minä työnsin kieleni hänen suuhunsa.
      Olen ollut aina bi, ja itse asiassa menettänyt poikuuden miehen kanssa.
      Sitten kävimme kolmisin läpi kama sutran asennot 25-40, ja kivaa oli.
      Joskus aamuyöstä lähdin omaan hyttiin, kun pariskunta oli 69 , herran naama aivan spermassa.
      Heräsin vasta Tukholmasta lähdön jälkeen, ja ilmeisesti pariskunta oli jäänyt pois laivasta.
      Paluumatkalla päivävuorolla ei sitten mitään tapahdu.

      Mutta vieläkin, 38v myöhemmin, runkatessa ,muistelen välillä reissua. Ja tunnetta kun oma penis on naisen suussa, nuolen pillua, ja naisen aviomies painaa penistä mun perseeseen.

    • ukkipukki

      Olin 40 v. sitten kaverin kanssa Vikingin risteilyllä Tukholmaan, joosain vaiheessa jouduttiin eri teille ja minä huomasin pari rouvaa hedelmäpeliä pelaamassa. Siinä tarjouduin takapiruksi nuoremmalle, mutta hänellä oli lapsi mukanaan. Kuinka ollakaan, aloin juttelemaan sen vanhemman rehevän kanssa ja yhtäkkiä jo suudeltiin ja oltiin käsikädessä käytävällä ja mentiin meidän hyttiin jossa mulla oli yläpeti ja kiivttiin sinne, vaatteet lensi pois ja naimisen läiske täytti hytin. Jäätiin sitten lepäilemään, kunnes mun kaveri tuli hyttiin ei sanonut mitään, vaan meni alapetiin nukkuun. No me siitä sitten pukeuduttiin ja lähdettiin käytäville hempeilemään. Kannella sitten otettiin vielä uusiksi, kunnes erottiin. Vieläkin muistan joskus rouva O:ta. Valitettavasti ei olla nähty tuon jälkeen, olihan aika ennen kännyköitä ja asuin vielä kotona...

    • Anonyymi

      tämä tapahtui silja line terminaalissa. annoin vieraalle miehelle pillua.itse olen naimissa oleva nainen .silloin olin 35v ja mies minua vanhempi .

    • Anonyymi

      Sitten heräsin sopii tännekin

    • Anonyymi

      Nuoruudessa laivareissulla kaveri löysi naisen laivalla. Minä päätin sitten lähteä yksin hyttiin. Pari tuli perästä ja jostakin syystä laittoivat patjan lattialle ja rupesivat siinä nuoleskelemaan toisiaan. Hiljalleen meno muuttui panemiseksi. Minä esitin nukkuvaan ja kattellin kiinnostuneena touhua. Hiljalleen oli pakko ruveta runkkaamaan peiton alla. Luulin että eivät huomaa kun hytissä kohtuullisen pimeää, joten siirsin peiton pois päältä. Yllätys oli melkoinen, kun nainen otti munastani kiinni. siinä kaveri pani naista, joka runkkasi samalla. Ei siinä nuorella kollilla kauaa mennyt kun lastit lensi, en ole kyllä vieläkään ihan varma mihin ja kenen päälle

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      sijalla baarissa tapasin kauniin naisen baarissa istui pöydässä kanssani kun yhtäkkiä tunsin käden haaroissani nainen hymyili ja alkoi aukomaan vetskaria olihan niin jännittävää että tulin melkein heti hänen käsilleen pyysi hyttiinsä mukaan ällistyin kun siellä istui mies nainen sanoi kai annat hänelle jos minä annan sinulle myönnyin olihan se uutta nainen aukoi jo housujani lämmin suu tuntui kalullani olin taas kovana sinun vuorosi sanoi nainen miehen elin esille ja tunnustelemaan se oli suurin näkemäni nainen painoi pääni alas ja kalu liukui suuhuni myös nainen imaisi minut suuhunsa pian tulimme molemmat olihan se jännän makusta sitten naisen vuoro panimme häntä vuorotellen kunnes huusi orkun tullessa vaatteet päälle ja baariin en edes tiennyt nimiä

    • Anonyymi

      ...nuorena tyttöporukassa ruotsinlaivalla koulun jälkeen meno oli melkoista.

      Kaksi tyttöä imi kokonaisen poikaporukan meidän 4 hengen hyttiimme.
      Menin aamuyöllä kurkkamaan ovesta ja näin, kun he makasivat alapedeillä jalat levällään poika päällään. Mankka soi täysillä jossain. Minut nykäistiin myös sisään naurunremakan säestämänä. Olin itsekin aika hiprakassa ja eipä aikaakaan, kun huomasin makaavani lattialla. Kiharapäinen poika työtyi ensin sisääni...

      Yksi tytöistä totesi olevansa paksuna myöhemmin kesällä.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      201
      3338
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1935
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1361
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe