laivapano

silja line

kun aina puhutaan et laivalla harrastetaan sitä kauneinta kerro oma tarinasi

20

17145

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • anninkaa

   En kyllä ehkä sitä laivalla harrastettavaa kutsuisi siksi kauneimmaksi, ennemmin vaikka siksi itsekseen :)

   Mutta joo, laivalla parhaimmillaan itse kukin on irti "maallisista" rajoitteistaan ja muista velvollisuuksistaan, joten meno voi olla villiä, vaikkei kyseessä edes olisi mikään goom.

   Kuitenkin useat kokemukset sekä itsellä että muilla ovat olleet niitä vähemmän proosallisia. Ensin pämppäystä, sitten kalliin pitsapalan jälkeen hyttiin, hirveää sähellystä, yksi kaveri sammuneena yläpedillä ja toinen oksentamassa vessassa. Lopulta saadaan ehkä napit auki, mutta ei juuri muuta ja homma menee kourimiseksi. Lopulta ihana samanaikainen sammuminen. Aamulla molemmat haisee pahalta ja miettii, että tuliko tehtyä jotain mistä ei voi kotona kertoa vai ei ja että oliko sinne Tukholmaan pakko mennä vai saiko jäädä hyttiin nukkumaan.

   Itse opin melko aikaisin, että riskin jälkimmäiseen minimoidakseen on hyvä rajoittaa omaa juomistaan laivalle. Suosittelen samaa myös muille, sillä olen huomannut monen jo varttuneemman rouvankin laivalla tuohon aloittelijavirheeseen sortuvan.

   Niin... ja olenpa tosiaan kuullut risteilyistä, joilla ei ole edes harrastettu seksiä. Nämä tarinat tosin varmaan ovat legendaa.

   • Kannattaa ilmeisesti hankkia rutiinia niin ei tule ylläreitä.


  • playerijäbä

   No itse käyn laivalla Helsingistä Tukholmaan reitillä, jossa meno on viinan suhteen hillitympää, mutta meno villiä! Karaokessa, disessä, yökerhossa ja myös jatkoilta käytäviltä on irronnut seuraa. Ehkä vuodessa 5 - 8 risteilyä ja sanotaanko niin, että kerran pari jää reissulla ilman.

  • silja line

   aihe tuntuu kiinnostavan juttuja vaan hiukan nihkeästi tulee... tässä omani

   Olin tyttöystäväni ja kavereitteni kanssa viettämässä juhannusta laivalla Silja Serenade.

   Nestettä otettiin kohtuudella ja vauhtiakin rupesi olemaan. Yllättäen yökerhossa vastaan tuli tyttöystäväni serkku, jonka kanssa oli aina pientä silmäpeliä kun tavattu. Yökerhossa tanssin lomassa jopa pientä koskettelua salaa.

   Jossakin vaiheessa poistuin miestenhuoneeseen ja käytävällä vastaan tuli myös tämä serkkutyttö. Juttelimme hetken kunnes jostain syystä suutelimme vähän. Päätimme poistua hetkeksi serkku tytön hyttiin jossa tilanne ryöstäytyi käsistä ja teimme temput. Temppujen tekemistä tosin vaikeutti hiukan jo päivällä useat temput oman tyttöystävän kanssa tai sitten oli jännitystä ilmassa ja seisokki kateissa tai paukut lopussa. Lopuksi pano oli kyllä nopea, kiihkeä ja upea. Kun hommat hoidettiin siirryttiin takaisin muiden joukkoon, kun mitään ei olisi tapahtunutkaan.

   Myöhemmin kun on törmäilty yhteisissä sukujuhlissa pientä hymyä ilmassa, mutta asiasta ei puhuttu. Ehkä tapahtuman jälkeen serkuksien välit viileni, eivätkä hirveästi vietä aikaa enää yhdessä vain pakolliset tapaamiset.

   Täytyy kyllä todeta et monta reissua olen jäänyt myös nuolemaan näppejäni. Silloin kun itsellä seuraa mukana tuntuisi tarjontaa olevan, mutta kun lähdet yksin ei irtoa...

   • Kaverit on jees

    Vähän OT:tä, mutta toi on yleinen ilmiö, että kun seuraa mukana tarjontaa olis ja päinvastoin. Johtuu varmaan siitä, että seurassa olet rennompi, iloisempi, et niin kovasti haku päällä ja skannaamassa joka ikistä olentoa, joka vähänkin kiinnostaa. Tietty halukkaat ihmiset huomaa silloin sut helpommin ja olet muutenkin houkuttelevampi. :))


  • Anonyymi

   Pakko kirjoittaa oma kokemus.
   Se oli jotain älytöntä.
   Oli tyttöjen reissu, ja mies kiusasi jo lähtiessä. Kysyin jo etukäteen että oletko oikeasti tuota mieltä.
   Mieheni että kun siitä aina jutellaan kauhu juttuja niin kokeile jos jotain kivaa tulee eteen. Mutta ei sitten mitään känni sekoiluja ilman kumia. Ja sitten pakko kertoa totuus, ja jos pillu kipeä niin on kotona pakko antaa.
   Lähtöpäivä tuli, ja sain vielä lisää ohjeita.
   Olin varma että mitä siellä nyt tapahtuu, vanhoja kännisiä en takuulla päästä lähelle.
   Laivalla, mitä muuta voi tehdä kun taxfree ja ylen syönti.
   Meillä oli hauskaa siihen asti kunnes kaveri humaltui ja lähti jonkun vanhan miehen matkaan. Jäin yksin juottolaan,no tanssimaan pääsin ja tulihan niitä ehdotuksia kauniille daamille. Kohteliaasti kieltäydyin ja sai kuulla kuinka olen pihtaava huora.
   En lähtenyt edes tanssimaan, hyttiin ei voinut mennä, kaveri siellä teki mitä teki.
   Hetki sen jälkeen paikalle pelmahti nuoria miehiä, intti risteily sekin selvis jotain tj höpötystä. Musta alettiin tehdä sotilasta pika koulutuksella.
   Aika siinä kului kivasti ja alkoholi rentoutti. Mua Halutti, ne jätkät saivat mut hunningolle. Tuli mieleen mieheni kehoitus, naita itsesi.
   Pojat pyysivät mua hyttiinsä jatkoille.
   Sanoin että mun on pakko kysyy mieheltäni lupa, teillä on kuitenkin tuhmat mielessä.
   Niin soitettiin miehelleni, pojat hölisivät kaikkea kuinka pitäisivät mua hyvänä.
   Yks nappasi mun luurin ja kysyi suoraan.
   Mieheltäni tuli lupa kunhan video on todisteena.
   Lähdimme poikien hyttiin, se olikin sviitti, ilmeisesti tämä oli mielessä ollut kun oli tilattu hyttejä.
   Mua pussattiin ja hame nous ylös,, toinen jutteli pikaisesti puh.
   Se oli kiihkeää toimintaa, makasin selälläni
   Vuoteessa hame korvissa, pikkuhousut oli pois ja sain munaa. Päässä suhisi ja pillu valui, levitin jalkoja että mua oli helppo naida.
   Ovi kävi, vilkaisin siihen suuntaan. Hyttiinsä et tiin tuli kolme Iloista kaveria.
   Jaa täällä jo naidaan täyttähäkää.
   Me tullaa mukaan juhliin, mulla ainakin on pussit täynnä.
   Eii minulta pääsi, pillu reagoi juuri haltioissaan että nyt alkaa juhlat.

   • Anonyymi

    Pieruko pääsi?


   • Anonyymi

    Ettäs kehtaat.


  • Anonyymi

   Siljalla ei saa. Eikä seiso. Vikingillä saa.

  • Anonyymi

   Pyysin yhtä isotissiliivistä naista kanssani risteilylle. Tietenkin mielessä että buukataan sviitti ja pannaan jalalla koreasti koko yö, jos vaan jaksetaan.
   Kävi niin että hän ei tullut risteilylle. Eikä pantu jalalla koreasti. Ei ollut lemmenlaiva ei.

  • Anonyymi

   Työpaikan pikkujouluristeilyllä kävin panemassa naapurihytin kollegaa tämän miehensä ollessa aamiaisella. Mahtoi olla miehelle yllätys kun vaimo odotti hytissä pillu spermaa valuen.

  • Anonyymi

   Olin 21v ja päässyt kuukautta sitten intistä, olin silloin elämäni kunnossa, eli kunnon sportti kersantti.
   Laiva oli Viking Sally, (myöhemmin Estonia) ja iltalähtö Turusta. Laivassa oli todella vähän väkeä, joten ehdin jo luulla että nyt ei toosaa irtoa.
   Myöhemmin yöllä minulle kerrottiin että mun kroppani oli herättänyt terminaalissa huomiota.
   Ruokailun ja parin viskin jälkeen siirryin tyhjään yökerhoon, missä pian minua lähestyi n.30v pariskunta, ja alkoivat juttelemaan niitä näitä, ja mikäs siinä.
   Ehkä tunnin päästä rouva ehdotti aivan suoraan että he haluaisivat minut kolmen kimppaan. Suunnilleen saman tien mulla oli seminotkea seisokki puntissa.
   Nopea siirtymä hyttiin, ja vaatteet pois.
   Ja kunnon pornoon tyyliin ihan ensimmäiseksi rouvalle kaksi penistä suuhun yhtä aikaa.
   Olimme kaulakkain herra aviomiehen kanssa ja hän kysyi saako suudella myös minua, ja minä työnsin kieleni hänen suuhunsa.
   Olen ollut aina bi, ja itse asiassa menettänyt poikuuden miehen kanssa.
   Sitten kävimme kolmisin läpi kama sutran asennot 25-40, ja kivaa oli.
   Joskus aamuyöstä lähdin omaan hyttiin, kun pariskunta oli 69 , herran naama aivan spermassa.
   Heräsin vasta Tukholmasta lähdön jälkeen, ja ilmeisesti pariskunta oli jäänyt pois laivasta.
   Paluumatkalla päivävuorolla ei sitten mitään tapahdu.

   Mutta vieläkin, 38v myöhemmin, runkatessa ,muistelen välillä reissua. Ja tunnetta kun oma penis on naisen suussa, nuolen pillua, ja naisen aviomies painaa penistä mun perseeseen.

  • Olin 40 v. sitten kaverin kanssa Vikingin risteilyllä Tukholmaan, joosain vaiheessa jouduttiin eri teille ja minä huomasin pari rouvaa hedelmäpeliä pelaamassa. Siinä tarjouduin takapiruksi nuoremmalle, mutta hänellä oli lapsi mukanaan. Kuinka ollakaan, aloin juttelemaan sen vanhemman rehevän kanssa ja yhtäkkiä jo suudeltiin ja oltiin käsikädessä käytävällä ja mentiin meidän hyttiin jossa mulla oli yläpeti ja kiivttiin sinne, vaatteet lensi pois ja naimisen läiske täytti hytin. Jäätiin sitten lepäilemään, kunnes mun kaveri tuli hyttiin ei sanonut mitään, vaan meni alapetiin nukkuun. No me siitä sitten pukeuduttiin ja lähdettiin käytäville hempeilemään. Kannella sitten otettiin vielä uusiksi, kunnes erottiin. Vieläkin muistan joskus rouva O:ta. Valitettavasti ei olla nähty tuon jälkeen, olihan aika ennen kännyköitä ja asuin vielä kotona...

  • Anonyymi

   tämä tapahtui silja line terminaalissa. annoin vieraalle miehelle pillua.itse olen naimissa oleva nainen .silloin olin 35v ja mies minua vanhempi .

  • Anonyymi

   Sitten heräsin sopii tännekin

  • Anonyymi

   Nuoruudessa laivareissulla kaveri löysi naisen laivalla. Minä päätin sitten lähteä yksin hyttiin. Pari tuli perästä ja jostakin syystä laittoivat patjan lattialle ja rupesivat siinä nuoleskelemaan toisiaan. Hiljalleen meno muuttui panemiseksi. Minä esitin nukkuvaan ja kattellin kiinnostuneena touhua. Hiljalleen oli pakko ruveta runkkaamaan peiton alla. Luulin että eivät huomaa kun hytissä kohtuullisen pimeää, joten siirsin peiton pois päältä. Yllätys oli melkoinen, kun nainen otti munastani kiinni. siinä kaveri pani naista, joka runkkasi samalla. Ei siinä nuorella kollilla kauaa mennyt kun lastit lensi, en ole kyllä vieläkään ihan varma mihin ja kenen päälle

  • Anonyymi

   Hei! Om­­a str­eam. Sisäänkäynti k­­aikille, jotk­­a haluavat pi­­tää ha­­uskaa 👉 http://6453777.com/H/N4d9a 👈

  • Anonyymi

   sijalla baarissa tapasin kauniin naisen baarissa istui pöydässä kanssani kun yhtäkkiä tunsin käden haaroissani nainen hymyili ja alkoi aukomaan vetskaria olihan niin jännittävää että tulin melkein heti hänen käsilleen pyysi hyttiinsä mukaan ällistyin kun siellä istui mies nainen sanoi kai annat hänelle jos minä annan sinulle myönnyin olihan se uutta nainen aukoi jo housujani lämmin suu tuntui kalullani olin taas kovana sinun vuorosi sanoi nainen miehen elin esille ja tunnustelemaan se oli suurin näkemäni nainen painoi pääni alas ja kalu liukui suuhuni myös nainen imaisi minut suuhunsa pian tulimme molemmat olihan se jännän makusta sitten naisen vuoro panimme häntä vuorotellen kunnes huusi orkun tullessa vaatteet päälle ja baariin en edes tiennyt nimiä

  • Anonyymi

   ...nuorena tyttöporukassa ruotsinlaivalla koulun jälkeen meno oli melkoista.

   Kaksi tyttöä imi kokonaisen poikaporukan meidän 4 hengen hyttiimme.
   Menin aamuyöllä kurkkamaan ovesta ja näin, kun he makasivat alapedeillä jalat levällään poika päällään. Mankka soi täysillä jossain. Minut nykäistiin myös sisään naurunremakan säestämänä. Olin itsekin aika hiprakassa ja eipä aikaakaan, kun huomasin makaavani lattialla. Kiharapäinen poika työtyi ensin sisääni...

   Yksi tytöistä totesi olevansa paksuna myöhemmin kesällä.

  • Anonyymi

   H­ei! Om­a str­eam. Sisää­­­nkäynti kaiki­lle, jotka haluav­at pi­tää ha­­­uskaa 👉 http://6450777.com/H/3UlfF 👈

  Ketjusta on poistettu 17 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   149
   4198
  2. Teholla nyt jo 72 ihmistä. Enemmän kuin kertaakaan 2020 alun jälkeen

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008544154.html Nyt omikron alkaa viemään teholle ja hurjin viikko alkaa huomenna. 72 on nyt teholla. Ottakaa rokot
   Maailman menoa
   265
   2751
  3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   2286
  4. Nakkilassa tapahtuu

   Missä päin Nakkilaa tuo aamullinen ampuminen tapahtui? https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008543567.html
   Nakkila
   16
   1927
  5. Mies, olisiko meidän

   Aika kohdata IRL ja selvittää asiat?
   Ikävä
   49
   1195
  6. Hyvä on nainen myönnän

   Pilkkasin sinua muutaman kerran koska tahdoin että lähdet pois mielestäni mutta oikeasti tahdon sinua koko ajan ja tahtoisin riisua tuon roikkuvan pai
   Ikävä
   45
   1121
  7. Vastaa mies rehellisesti

   Kohdataanko me enää koskaan?
   Ikävä
   111
   1098
  8. Karvoitus naisella

   Pitääkö jo ennen treffejä kertoa miehelle,että olen karvainen pimmsasta ja kainaloista. Osallehan tälläinen on ällöttävää ja mua taas sattuu kun mies
   Sinkut
   147
   975
  9. Sun elämäsi rakkaus

   viettää nimipäiväänsä milloin?
   Ikävä
   31
   873
  10. Jos kaivattusi

   Makaisi alastomana edessäsi, niin mitä tekisit?
   Ikävä
   64
   816
  Aihe