Miten olet pärjännyt 1vuotiaan kanssa Khao Lakissa?

lapalapsi

Kokemuksia? Vinkkejä? Ongelmakohdat?

10

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pikkuväki reissaa

      Itsellä jo teinejä, mutta hienosti siellä pärjää. Sopivan pieni kohde, helppo liikkua, ruokapaikkoja lähellä. Suurin koetinkivi varmasti tuo lentomatka. Menettekö paketti- vai omatoimilomalle?

      • menossa myös

        Hyvin pärjätty. Ei mitään ongelmia. Toki omasta asenteesta aika paljon kiinni. Lentomatkakin meni hyvin. Mukavaa matkaa teille.


    • rattaat

      Hankalinta on varmasti rattaiden kanssa liikkuminen. Kadut ovat epätasaisia ja jalkakäytäviä ei aina ole, mutta hyvällä asenteella pärjää. Me työnneltiin 2v reilu vuosi sitten matkarattaissa, kunnolliset isopyöräiset rattaat olisivat paremmat.

    • Rauhallinen sielu

      Miksi.?1 vuotiaan kanssa thaimaaseen? Idiootit vanhemmat!

    • Kokemusta on

      1-vuotiaskin nauttii =) Mekin mennään taas 1-vuotiaan kanssa ja vähän isompienkin.. Tosi hienosti ovat reissut kaikkineen sujuneet. Eihän se keneltäkään pois ole reissaako siellä 1-vuotias perheensä kera vaiko aikuinen tai eläkeläinen.. Elämä on elämistä ja nauttimista varten. Annetaan kaikkien nauttia lomastaan =)

    • xix1

      Hyvin on pärjätty! Paljon erilaisia vaippoja löytyy kaupoista, ei kannata ottaa Suomesta mukaan. Jos on nirso ruuan suhteen, niin purkkeja mukaan Suomesta, niitä on saatavilla tosi tosi huonosti. Kaikki valmis lastenruoka siellä on veteen sekoitettavaa hieman epämääräistä jauhetta. Toki 1v syö jo normiruokaa, mutta meidän nirso ei syönyt. Kaupoista löytyy pillimaitoja ja jugurtteja, niitä ostettiin.

      Mukaan joku kantoreppu tms. meillä oli Manduca. En lähtis pelkillä rattailla. Hyvät aurinkorasvat mukaan Suomesta ja kunnollisia aurinkosuojavaatteita mukaan.

      Mitä vielä? Kysy jos tulee jotain mieleen!

      Ihanaa matkaa

      • pikpikpirpana

        Onko keskustassa mitään paikkaa, missä voisi käydä vilvoittelemassa lapsen kanssa, kun menee kaupoille? Pelkät tuulettimet eivät taida riittää.
        Lapsi syö oikein hyvin normaaleja ruokia.
        Oliko teillä uimakengät vai ihan vaan liukueste sukat?
        Kerrotko vielä hiukan meno/tulomatkasta? Minkälaista viihdykettä lapsella oli? Missä nukkui?
        Meillä on stokken kantoreppu.


    • Ainut itselläni vastaan tullut ilmastoitu ravintola keskustassa on ollut mäkkäri.

      keskustasta on rannalle matkaa muutama satametriä.

    • werso123

      Kaikissa 7/11 marketeissa on ilmastointi, jopa liian kylmällä. Niissä voi käydä tarvittaessa vilvoittelemassa ja pienikin hetki riittää kun ilma tosiaan on niin kylmää.

      Meillä ei ole lapsella ollut koskaan uimakenkiä eikä sukkiakaan, hyvin on pärjätty, mutta eihän ne uimakengät huono idea ole.

      Me ollaan lennetty Thaimaahan ja Singaporeen lapsen ollessa 11kk ja 1v11kk eli sylilapsena. Molemmilla kerroilla lapsi nukkui koneessa meidän sylissä sellaisen Ikean pumpattavan muovisen "vaipanvaihtoalustan" päällä. Siihen vain peitto päälle. Lapsi oli näin helpompi siirtää jos toinen vanhempi meni vaikka vessaan tms. Syli oli myös tasaisempi lapsen nukkua alustan kanssa kuin ilman eikä vanhempien syli hikoillut niin paljon kuin kuuma lapsi pelkästään sylissä. Suosittelen tätä muutaman euron alustaa lennolle, eikä vie paljon tilaakaan kassissa. Lapsen voi tietysti laittaa nukkumaan myös lattialle omiin jalkatiloihin, mutta minä en noin pientä vielä lattialle laittaisi. Meidän lapsi nukkui lattialla 3 ja 4 vuotiaana, mutta pienempänä aina sylissä.
      Ruokailun aikana toinen vanhempi lähti lapsen kanssa vessan edustalle jaloittelemaan jotta toinen sai syödä rauhassa. Juuri ruokailu sylilapsen kanssa on koneessa se haastavin osuus. Meillä lennot on mennyt aina tosi hyvin. Lapsi viihtyy koneessa ja nukkuu paljon. Nyt neljävuotias on lentänyt Aasiaan jo neljä kertaa eikä kertaakaan ole matkalla kysynyt koska ollaan perillä.

      Ruokavinkiksi, paistettu riisi maistuu yleensä lapsille hyvin ja on tosi miedosti maustettua.

      Viihdykkeenä meillä oli muutama kirja, lempilelu ja naposteltavaa lapselle. Omia eväitä suosittelen ottamaan mukaan jonkin verran, ettei heti perillä ole kiirettä kauppaan vaan saa lapselle syötävää hotellissa jne.

      • vepakko

        Hyvä juttu, että löytyy muutama vilvoittelu paikka.
        Olin ajatellut ottaa koneeseen äitiyspakkauksen makuupussin, on ainakin lämmin ja kun siellä sisällä, on helppo siirtää tarvittaessa.
        Emme aikoineet ottaa koneeseen aterioita, eivät maistu meille. Ostamme omat syötävät eli syöminen, ehkä helpompaa kun ei ole haarukka ruokaa.
        Onko tietoa, myydäänkö keskustassa lapselle hupullisia kylpyviittoja? Olisivat hyviä kuivatteluun, kun ei aurinkokaan pääse iholle ja pysyvät päällä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5035
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe