Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Auttakaa pliis

scared..

Elikkä mulla on todella vakava ongelma.. ollu henkisesti niin raskasta että oon oikeesti maannu vaan monta kuukautta putkeen, välillä vaan käyny jossain, sit maannu vaan jopa kaks vuorokautta samas asennos kuin kivettyneenä putkeen, nyt lihakset niin oudot, kovantuntuset ja jumissa etten tiennyt edes tämmöistä voivan olla. Ennen tätä kautta liikuin paljon, mutta tänä muutaman kuukauden aikana loppui liikunta kokonaan, kuin seisahtunut vesi. Kaikkein pahin on LIHASHEIKKOUS sormissa ja varpaissa, esim. en pysty juoksemaan kunnolla, kantamaan painavia esineitä, sormen päät arat. Tiedän että johtuu siitä että koko selkä mennyt niin pahasti jumiin ja lukkoon että vienyt voimat jopa sormista ja varpaista, kehossani on jopa alituiseen kylmiä kohtia (mm. olkapäät ja niska) eli veri eikierrä. Kaikkein pahin on että tämä on mennyt jopaniin pitkälle että sormet ovat rypistyneet ja koko iho muuttunut kuivaksi, siis muuttuuko se ihoedes normaaliksi enää tämän jälkeenkään ja auttaako edes venyttely, hieronta ja fysioterapia tms. tähän, vai voiko lihakset oikeesti mennä niin jumiin että niille tapahtuis jotain todella outoo ja hirveetä, et ne ei palautuis ees enää..? Pelottaa yli kovaa toi sormien rypistyminen, niihin on tullut lähestulkoon KUOPPIA noihin taitekohtiin.. Oireet kestäny 3-4 kuukautta, toi lihasheikkous laukes yhtäkkiä kunnolla päälle sen jälkeen ku olin käyny kaupassa ja kannoin sieltä kahta painavaa kauppakassia, se oli se viimenen pisara, sen jälkeen huomasin yhtäkkiä miten oli sormista lähtenyt kaikki voimat, sen jälkeen meni koko keho lopullisesti kuin kramppiin. Ja sitten aloin saada ihan mielettömiä lihasnykäyksiä ympäri kehoa, oli koko ajan vähän väliä monta viikkoa, väheni asteittain, lihakset nyki ihan mielettömästi koko ajan, labrassaki kävin oli lihasentsyymit koholla. Voisko joku auttaa pliis, tää on ihan hirveetä koska oon vasta 22 ja mullla on ollu ihan mieletön masennuskausi. Ja voiko lihakset surkastua niin pahasti ettei palautuis enää treenillä, neljäs kuukaudes jos on vaan maannu koko ajan putkeen? Ja nää iho-oireet, niin onko sidekudos voinu jotenki hävitä/vähentyä pysyvästi?

2

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voihyvin

      Hei! Kyllä sun lihakset ym. palautuvat kuntoon kunhan alat hoitamaan itseäsi, koita jaksaa vaikka voi ottaa koville ja olla raskasta, mutta päivä päivältä alkaa helpottaa kun vain systemaattisesti alat kuntouttaa itseäsi. Tee itsellesi kuntoutussuunnitelma, joka päivä teet jotain edes pientä liikunnallista ja mene jollain hyvällä lääkärillä käymään tai soita jollekin joka osaisi neuvoa ja tukea. Voimia sinulle! Muista myös syödä sillä lihakset tarvitsevat proteiinia ja hiilihydraattia, ja rasvaakin. Muista myös juoda riittävästi vettä.

      • hope

        Voi kiitos paljon


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe