Tyttöystävän pikkusiskon kanssa pikapano

oli se hienoa

Tämä tapahtui yli 30v sitten, mutta muistan tilanteen varmaan koko loppuelämäni. Vietimme aikanaan yhden kesän hyvinkin aktiivisesti silloisen tyttöystäväni Tiinan perheen mökillä ja yleensä siellä oli aina myös pikkusisko Soile, joka oli silloin noin 18-19 vuotias. Ei Tiinassa mitään vikaa ollut, nätti tyttö kuin mikä, mutta hieman sellainen vaisu sänkypuuhissa, joten tiesin, että ei meistä koskaan virallista paria tule. Huomasin jo muutaman mökkiviikonlopun jälkeen, että pikkusiskolla oli selvästi enemmän pilkettä miesasioissa. Poikaystävät vaihtuivat aika tiuhaan, hän toi niitä mökille aina silloin tällöin ja muutaman kerran kuulinkin aika kiivasta naintia saunan puhuhuoneesta. Yleensä yksi saunasiiderikin sai tuon Soilen aika villiksi, eikä hän yhtään ujostellut esitellä omia muotojaankaan saunomisten yhteydessä. Oli kyllä todella terhakkatissinen kurvipakkaus.

Siellä mökillä oli tyttöjen vanhemmilla tapana mennä ruokailun jälkeen aina päiväunille omaan makuukammariinsa ja usein kävi niin, että mekin menimme ”nokosille” tyttöystäväni kanssa olohuoneen sohvalle. No eihän siinä mitään kyllä nukuttu, vaan se oli sellaista hiljaista naintia viltin alla, jotta vanhemmat eivät kuulisi seinän takana. Me yleensä pulahdimme sitten järveen hieman pesulle ennenkuin muu väki tulisi taas pihahommin. Tuo pikkusisko oleili yleensä saunamökin puolella, mutta luki usein jotain kirjaa rantakeinussa ja kerran kävi niin, että en huomannut hänen makaavan siellä keinun pohjalla, vaan painelin siitä ohi heppi hieman spermasta limaisena, vielä sellaisessa puoliheijarissa ja terska aika tummanpunaisena isona tattina tuon päivänainnin jäljiltä. Soile näki tuon oman komeuteni vajaa metrin päästä, kurkotti kättä ja päästi aika vihjailevan huokauksen ” nam, kelpais kyllä mullekin”. No se kuitattiin naurahduksella silloin ja onneksi tyttöystäväni ei huomannut asiaa, mutta siitä jäi itsellekin itämään ajatus, että mitä jos ?

14

29848

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oli se hienoa

      Sitten toiveeni toteutui yhtenä päivänä, kun olimme olleet koko aamupäivän puutalkoissa pihalla, jolloin ne päivänokoset maistuivat ihan oikeasti. Ja pikkusiskokin ilmoitti tulevansa lepäämään, joten levitimme sohvan niin, että kaikki kolme mahtuivat. Minä menin selkänojaa vasten perälle, tyttöystäväni Tiina siihen keskelle minua vasten ja Soile eteen. Torkahdimme koko porukka ehkä tunniksi, mutta heräsimme siihen kun tyttöjen äiti olikin jo jalkeilla puutarhan kimpussa huudellen toista tytöistä apuun. No Tiina lähti ja sohvalla tuli sellainen jännä tilanne, että jäin viltin alle pikkusiskon kanssa kaksistaan mukamas nukkumaan. Hän oli siis nyt edessäni pylly minuun päin ns. lusikka-asennossa. Tilanne sähköistyi välittömästi kun Soile painautui tiiviisti minua vasten ja osoitti pyllyään pyörittämällä, että mitä hän haluaa. Minulla pamahti samantien mieletön nuoren miehen seisokki ja koska meillä oli päällä vain ohuet kesäshortsit ja t-paidat molemmilla, niin homma eteni aika nopeasti. Puristin Soilea sylissäni ja vedin vilttiä tiukasti päälle, jotta mitään ei kuuluisi naapurikammariinkaan, jossa siis isäpappa vielä veteli nokosiaan. Onneksi kaikki ovet olivat kiinni ja huoneen ikkuna näytti suoraan pihamaalle, joten näimme kokoajan mitä pihalla tapahtui ettei Tiina tai äitinsä pääsisi yllättämään.

      Hyväilin Soilea sylissäni ja puristelin hänen ihania nuoren tytön töttörötissejä, joiden nännit olivat jo valmiiksi pystyssä. Toisen käteni laitoin kesäshortsiensa lahkeesta sisään suoraan hänen oravatussuunsa, jota olin kymmeniä kertoja ihaillut saunomisten ja uintien yhteydessä. Sain kurotettua etusormeni pienten häpyhuulien väliin ja oma kiihkoni kasvoi järjettömiin mittoihin kun tunsin kuinka märkä hän oli. Vedin hiljaa viltin alla meidän molempien housut polviin ja samantien Soile alkoi runkkaamaan heppiäni aivan sekopäisenä. Yllätyin täysin myös hänen kielenkäytöstään, sillä hän hoki hiljaa siinä minulle, että ”nyt saa kyrpää, kyrpää, isoa kyrpää”. Kuiskasin hänelle vähän väliä, että ollaan ihan hiljaa. Tilanne eteni tosiaan hyvin nopeasti ja vedin hänet tiiviisti itseäni vasten samalla kun työnsin kivikovan heppini ja halkeamispisteessä olevan terskani hänen pienten häpyhuuliensa väliin. Tiesin, että häntä oli naitu jo monta kertaa, mutta pimpan kireys yllätti täysin, mutta onneksi oli niin kostea kiimasta, että sain painettua lemmensauvani pikkuhiljaa sisään. Soile vääntelehti hirveän kiihkon vallassa sylissäni ja itselläkin oli täysi työ, että en olisi lauennut siinä vaiheessa hänen sisäänsä, kun olin täysin hänen sisällään. Puristin häntä aika kovaa itseäni vasten, jotta lantiomme eivät olisi intoutuneet mihinkään eläimelliseen naintiin. Pidin meidät mahdollisimman liikkumatta, hiplasin etusormella hänen klitoristaan ja purin hammasta yhteen, että en laukeaisi häntä ennen.

    • oli se hienoa

      Se oli kyllä turha pelko, sillä ei mennyt tosiaan kuin minuutti kun tunsin heppini ympärillä lujat kouristukset ja hän kiljaisi heti perään, mutta tajusi ottaa äkkiä tyynyn suunsa eteen, jotta isukki ei heräisi siellä naapurihuoneessa. Samalla kun hänen orkustaan ei meinannut tulla loppua, niin oma kyrpäni laukesi hänen sykkivään pimppiinsä. Tuntui että pumppasin spermaa hänen sisäänsä tolkuttoman määrän, eikä ihme, sillä tilanne oli kyllä poikkeuksellisen kiihoittava ja omalla tavallaan tietenkin jännittävä. Tajusin sitten lopulta, että kumiakaan ei käytetty, eikä sellaista tuossa tilanteessa olisi löytynytkään. Onneksi Soile rauhoitti minua, että on syönyt pillereitä jo muutaman vuoden.
      Makasimme siinä hiljaa huohottaen muutaman minuutin sylikkäin ja koitimme saada hengityksemme tasaantumaan. Oli käsittämätön säkä, että naiset eivät tulleet ulkoa sisään tai isukki sieltä naapurihuoneesta tuon pikapanomme aikana, mutta selvisimme lopulta kuin ihmeen kautta tuosta tilanteesta, emmekä jääneet rysän päältä kiinni.
      Tiinan kanssa ei meistä paria koskaan tullut, mutta Soilen kanssa pidimme pitkään yhteyttä ja naimme vielä monta kertaa tuon salapanon jälkeen, mutta kerronko niistä hetkistä sitten myöhemmin ?

      • njamulinjami

        Oli kyllä kiihottava stoori!


      • isona tattina

        Tämä tapahtui, mutta muistan tilanteen. No Tiina lähti pylly minuun päin. Sitten toiveeni toteutui yhtenä päivänä, kun olimme olleet koko aamupäivän lusikka-asennossa puutalkoissa. Minulla pamahti samantien lahkeesta spermaa naapurikammariin. Ei Tiinassa mitään kyrpää ollut. Puristin heppiäni aivan sekopäisenä, pumppasin pillereitä hänen sisäänsä tolkuttoman määrän. Kuiskasin hänelle vähän väliä että nännit olivat naapurihuoneessa. Oli käsittämätön kireys häpyhuuliensa halkeamispisteessä.Tiesin, että yllätyin terskani pikkusiskon kanssa puutalkoissa pihalla. Makasimme sitten lopulta muutaman vuoden, emmekä jääneet häpyhuulien väliin kiinni. Tiinan kumiakaan ei käytetty polviin monta kertaa. Onneksi isukki alkoi runkkaamaan olohuoneen sohvalle. Soile rauhoitti minua heppi hieman spermasta limaisena. Samalla kun etusormeni laukesi hänen häpyhuuliensa väliin, äiti olikin jo kivikovan heppini kimpussa huudellen toista tytöistä apuun. Me yleensä pulahdimme kesäshortsiensa lahkeesta sisään monta kertaa. Soile, joka oli tummanpunaisena isona tattina tuon päivänainnin jäljiltä, luki jotain kirjaa. Tiina lähti sellaisessa puoliheijarissa puhuhuoneesta. Tuo pikkusisko oleili yleensä saunamökin puolella spermasta limaisena. Onneksi Soile rauhoitti minua, että on syönyt isoa kyrpää tolkuttoman määrän.


    • jjjjj

      Siinä alhaalla on se pizzeria. Hain siitä usein pizzaa. Onkohan se huomenna auki..? Kuitezki uva ja kaikki. Se oli ehkä paras pizzaria Suoames. Mä tyksin pitzzasta.

      Kerran olin himas, ja söin pizzaa ihan rauhassa, kun mutsi tuli lässyttään jtn sen vaaginasta. kuiteski kerroin sen jutun mun muijalle, ja nyt meillä on lapsi. namskis.. Kohta kunnon pizzulit

    • Tiinasi.

      Varmaan kirjasit noi kaikki ylös, kun muistat kaiken noin hyvin yli 30 vuoden takaa... Sitä paitsi kyl mä tiesin, et sä nait Soilee, luuletko, ettei se kertonu mulle?

      • Tiinasi.

        En välitä oikeastaan yhtään, koska oon lesbo. Pääsen panee aina töissä, koska teen lesbo pornoa. Mulle ois kyl kelvannu, jos sä oisit pannu mua ja Soilee.


      • hehehehehehehehehehe

        Olette te kakarat hauskoja ja naiveja ......


    • Cappara

      30 vuotta sitten ei kyllä ollut mitään saunasiidereitä, että siinä meni tämä "tositarina" vikaan.

      • vilipertti111

        missä sä olet kasvanut :D


    • faktat on faktoja
    • Soile

      Kuitenkin Kyrpä oli hyvää ja iso

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1635
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1275
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      90
      1182
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1106
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1102
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      991
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      942
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      907
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      771
    Aihe