Ei uskoisi

Saatu on

Vuodenvaihteen, en vaihdevuosien, kunniaksi päätin pistäytyä paikallisessa. Pubissa oli väkeä kun "Pielaveden kirkossa," Siinä turistiin tuttujen ja tuntemattomien kanssa niitänäitä. Tupakanhimon tullessa siirryin sauhuttelemaan lainmääräämään savustamoon. Siinä tungosessa sauhutellessani viereeni seisahtui erittäin hyvinpukeutunut ja hyvävartaloinen nainen, vai sanoisinko neitokainen. Tarinointi hänen kanssaan alkoi erittäin luontevasti. Puhuttiin säät, kulunut vuosi ja kaikki muu mitä nyt tuntemattomattoman kanssa yleensä puhutaan.
Jossakin vaiheessa vilkaisin kelloa ja totesin sen olevan muutamaa minuttia vaille puolenyön. Toivotin kaikille sauhetteleville hyvää uuttavuotta ja suutelin tarinakumppaniani kädelle,
- Onkohan kaupungissa järjestetty ilotulitusta, hän kysyi viehättävästi hymyillen.
- En ole ainakaan huomannut mitään mainintaa paikillisissa lehdissä,vastasin.
-Jos olisin nuorempi järjästäisin sinulle yksityisen ilotulituksen, mutta nyt on raketin tulilanka murtunut, ei sauhua ennää. Et varmasti ilahtuisi nallipyssyn räpshdyksistä, jatkoin turinointia puoli huolimattomasti.
Neitonen nauroi hersyvästi.- Vai nallipyssyn räpsähdyksiä, sehän voisi tuoda vaikka minkälaisen startin vuodelle 2014.
Nauroimme molemmat kummankin teenäisille vitseille ja siirryimme baaritiskille.
Josakin vaiheessa totesin kohta juopuvani sekä viinasta, että viehättävästä seurasta, jollen lähtisi koitiin.-Voisitko saattaa minut kotiin, sillä on vuodenvaihteenyö, ja vähän aristuttaa kävellä yksin asunnolle.
-Jos ei ole kovin kaukana voin saattaa, jos on kaukana ota taksi.
-Matkaa ei ole paljon, mutta jodun kävelemään kapakkakadun läpi ja siellä voi yksinäiselle naiselle sattua mitä tahansa.
Ok. Sitten lähdetään, vastasin neitokaisen pyyntöön.
Saavuimme hänen asunnolleen. Siististi sisustettu nuoren naisen kaksio. Hän tarjosi vuodenvaihteen skumpat ja kahvit. Tarinoimme niitänäitä ja jossakin vaiheessa puhe kääntyi seksiin ja seksuaalisuuteen.
Puhuimme kaikkea, kunnes hän viimein sanoi. Meillä menään suihkun kautta sänkyyn. Niin mentiin. Rievut pois ja pesulle. Voi veljet. Lämpimän suihkun alkaessa virrata vartaloillemme otti tuo nainen aloitteen omiin käsiinsä. Muitta mutkitta hän alkoi pestä kulliani ja hetken päästä otti jo koveneen mulkkuni imutukseen. Voi perskeles kun teki hyvää. Seraavaksi hän otti ison kylpypyyhkeen naulakosta ja kietoi sen meidän molempien hartioille ja johdatti minut makuuhuoneeseen. Ei tarvinnut aikailla. Kaaduttuamme sänkyyn hän käänsi minut selälleen ja nousi ratsaille. Voi kiessus miltä tuntui nuorehkon naisen pillu jo ikääntyneen kullini ympärillä. Naitiin joka suunasta, nuoltiin toisiamme, saatiin orgasmeja, minäkin ainakin kolme. Nukahdehtiin toviksi. Heräsin kahvin tuoksuun. Hiippailin katsomaan mitä on tarjolla. -Taisi eilen unohtua nakit ja perunasalaatti joten syödään nyt aamukahvin kanssa. Syötyämme panimme viellä kerran tulisesti. Takaapäin kun sai vedellä nuoren naisen kiimaiseen piluun tuntui kuin taivas aukenesi. Kun täysin voipuneena loikoilimme sängyssä kysyin miten hän oli päätynyt tälliseen ,yli 50v, lihavahkoon mieheen.
-Olen usein kuvitellut miltä tuntuisi nussia vatsakkaan vanhemman miehen kanssa. Nyt tuli kokeiltua, enkä voi sanoa pettyneeni. Ei roiskunut heti reisille vaan panemista kesti ja kesti. Voin rehellisesti sanoa, että kyllä aikuinen mies osaa.

Saattaa olla, että vielä joskus otetaan uusiksi.

3

8428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kateellinen

      Ennen sitä pantiin eestä ja takkoo, nyt se on sama kuhan vitun piällä makkoo. Jalkojen väliin, jalakojen vällin, jalakojen väliin mulukku juu.

    • ikäerohaittaa

      JOo, joku täällä fantasioi jatkuvasti siitä miten nuoret naiset olis kiitollisia sen 60v ryppymakkarasta. Uutta tarinaa tulee kerran päivässä, mutta tyyli vähän väysynyt. Siitä kiitos ettet oikeasti niitä vokottele saatika käy thaikuissa poraamassa, vaan väännät vaan täällä noita juttuja...vai?

      • MrLoveDoctor

        Idiootti. Kasva aikuiseksi. Sinulla ei taida olla naisten päälle mitään ymmärrystä? Vanhemman miehen kanssa paneminen on todella monen nuoren naisen halu ja/tai fantasia. Matka fantasiasta todeksi ei ole pitkä silloin kun kemiat kohtaavat. Ja mikäs siinä jos molemmat vapaita. Ja tosiasiahan se on. Vanhempi kestää pidempään ennen laukeamista kuin nuori, tosin palautuminenkin kestää hetken kauemmin. Mutta kenelläs sitä kiire olis katetussa pöydässä kun on märkää torttua ja makkara valmiina.

        Itse olen vasta 35, mutta kyllä tekee mieli päästä petiin 18-20 nuoren naisen kanssa. Olisi kyllä kiva pitää hyvänä sellaista söpöä neitoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6013
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3801
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      238
      2108
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1840
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1279
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1266
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      298
      1055
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1000
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      929
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      878
    Aihe