KOIRAKOULU NUUSKU, LAPPEENRANTA- KOKEMUKSIA?

Että Näin..

Haluaisin tietää teiltä muilta, millaisia kokemuksia teillä on Lappeenrannassa toimivasta koirakoulu NUUSKUSTA?

Meillä Hieman paha maku suussa kyseisestä firmasta, joten olisi kiva tietää olemmeko ainoita huonoa palvelua saaneita asiakkaita?

6

238

Vastaukset

 • Samanlainen kokemus minulla. Oli yksityinen tapaaminen, jonka jälkeen luvattiin antaa palautetta edistymisestä päiväkirjan pohjalta. Laitoin useita viestejä ja kyselyitä ovatko viestini edes tulleet perille... yhteen tuli vastaus, että vastaa, kun ehtii. Kuitenkin palaute edistymisestä jäi saamatta - sitä on odotettu jo kuukausi ja se on pitkä aika ottaen huomioon, että asiaa pitäisi työstää aktiivisesti koko ajan. Heille riitti se yksi käynti ja sen jälkeen koen, että meidät jätettiin täysin oman onnemme nojaan. Että näin myös täällä...

 • Ei kokemuksia, mutta hyvä tietää, että alueella on muitakin saman alan toimijoita, jos...

 • Pa..a maku jäi ns. Näyttelytreeneistä. Kouluttajat pihalla kun lumiukot. Esim. Pikkukoiria ei esitetä juosten kehässä.
  Omaa koiraani aristelivat, mikä tekì koirasta epävarman ( reagoi ihmisten epävarmuuteen). Pyysivät ( käskyttivät) kesken liikuttamisen palkkaamaan. Yleensä näyttelyssä ei palkata kesken liikkeen, vaan kun on onnistunut kierros tehty.
  No eipä tarvitse toista kertaa mennä moiseen paikkaan

 • Heartraidersilla kaikki sujuu upeasti.
  Kursseja monipuolisesti, sovituista asioista pidetään kiinni.
  Omistaja huippu persoona ja käsittelee koiria upeasti paineistamatta niitä mihinkään..joka treenikerran jälkeen saa palautteen.

 • Erittäin positiivisia kokemuksia. Ammattitaitoisia ja koulutettuja vetäjiä, jotka tietävät mitä tekevät. Olen harrastanut koiria yli 20 vuotta. Asunut mm. Turussa, Oulussa, Joensuussa, joissa kaikissa harrastanut mm. Pk-lajeja. Vaikka aikoinaan nuuskussa vain lyhyen kurssin kävinkin, niin voin todeta, että sieltä käteen jäänyt ehdottomasti kaikkein eniten. Otetaan huomioon koira yksilönä, eikä vaan tuputeta kaikille samaa, niinkuin eräässä toisessa Lappeenrantalaisessa koirakoulussa. Jos tullut kysyttävää tai jokin epäilyttänyt niin aina olen saanut perustelut, että miksi opastettu tekemään niin, jonka jälkeen olen itsekin ymmärtänyt paremmin ja samalla oppinut. Täältä lämmin suositus uusille, jotka tätä ketjua lukevat ja miettivät nuuskuun liittymistä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  231
  3443