Muita tällä hetkellä yrittäviä? :-)

Tyttö Tampereelta

Moikka,

täällä nainen 23 v, ja kyselen, olisiko muita jotka ovat juuri aloittaneet yritykset vauvan saamiseksi, tai sitten yrittäneet jo jonkin aikaa?

Meillä "yritystä" takana aika vähän, lopetin pillerit vasta hetki sitten. Muutaman kerran ollaan rakasteltu, mutta ei ovulaation aikaan vielä. Ovulaatio 'pitäisi' olla 6. tai 7. tammikuuta, eli ensi viikon ma-ti. Ajatuksena olisi siis yritellä noiden päivien ympärillä.

Mitenkäs teillä ovikset tulossa, ja mitä muuten kuuluu yrittelyyn? :-) Mitä parisuhteeseenne kuuluu? Ja yritättekö oikein tosissanne, vai mentaliteetilla "antaa vauvan tulla, jos on tullakseen"?

Me olemme olleet yhdessä pian viisi vuotta, ja kummatkin todettiin joulukuussa, että aika jättää pillerit pois. Mies ollut lähes yhtä kuumeinen kun minäkin viimeiset pari vuotta, joten päätös tehtiin yhdessä aika helposti. Ai niin, ja mieheni on siis 25, täyttää 26. Olemme hyvin onnellisia yhdessä. :-)

Vähän jännittää, miten tämä tässä etenee! Ikinä kun ei tiedä, miten se yrittäminen sujuu - onko meidän mahdollista edes lasta saada. Mutta toivotaan, että kaikki sujuisi hyvin, ja saisimme positiivisen tuloksen vaikkapa lähikuukausina, jos vain mahdollista.

Miehelleni epävarmuutta tässä tilanteessa luo se, että häneltä jouduttiin teini-ikäisenä poistamaan toinen kiveksistä kiveksen kiertymän vuoksi. Eli hänellä on vain yksi kives, ja toisen kohdalla proteesi. Vaikka lääkärit ovat hänelle aina sanoneet (ja netissäkin kaikkialla lukee), että tuon ei periaatteessa pitäisi hedelmällisyyteen vaikuttaa, niin mieheni sitä pyörittelee jonkin verran mielessään. Toivotaan kuitenkin, että olisimme niin onnekkaita, että joskus saisimme vauvan. :-)

Olisi mukavaa jakaa ajatuksia, tuntemuksia ja tarinoita - vauvan yrittämisen ohella!

T.
Tyttö Tampereelta

32

346

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mene lomalle

      Älähän tyttö hyvä vielä pilaa elämääsi..Kasva ja vaertu ensin, katsl miten jaksat siinä paruisuhteessa olla. Ei sinun tarvits elpaisa hankkia vaikka jotkut sosiaalituilla köllöttelevät niin tekevät, aina voit vaihtaa kaveripiiriä.

      Ehdotan että alat kyttää ehkäisyä tai åodät reidet yhdessä, se on sinulle ja kaikille parempi.

    • Tyttö Tampereelta

      Kiitos vain "neuvoistasi". Eivät liittyneet kyllä mitenkään kysymyksiini, tai mainitsemiini aiheisiin..

      Osasinkin jo odottaa tuollaisia juttuja.

      Olisiko järkeviä ihmisiä liikenteessä? :D

      T. Tyttö Tampereelta

      • On niitä

        Niitä "järkeviähän" tällä palstalla ilmiannetaan ylläpitoon.


      • 5+8
        On niitä kirjoitti:

        Niitä "järkeviähän" tällä palstalla ilmiannetaan ylläpitoon.

        Ei vaan niitä, jotka haukkuvat vatipäiksi, kusipäiksi, isovituksi ja sen sellaisiksi.

        Jos ei oma järki riitä miettimään mitä kirjoittaa, niin minkäs teet.


    • SalaSannaKa

      Heippa,
      minä ja mieheni ollaan yritetty 1v3kk, eikä onnea vieläkään.
      Mieheni täytti 30 ja minä täytän ensi syksynä. Yhdessä ollaan oltu kohta 10v..

      Ei kannata siis ressata vaikkei heti tärppääkään, vaikka tiedän että odottaminen on todella piinaavaa... Tällä vkolla pitäisi taas kuukautiset alkaa, ja kovastikovasti toivon etteivät ne nyt alkaisi (ehtisin saada lapsen ennen 30-v syntymäpäivää!).

      Tsemppiä!

      • Vetäkää melaa mekkoo

        1v ja 3kk on lyhyt aika. Teillä on varmaan vain liian pliisua punkkaelöäää? Opetelkaa nauttimaan seksistä suorittajat. Naisen orgasmi takaa paremman sikiämisen.


    • Tyttötälläinen

      Hei tääl ois parikymppinen kuumeilija.

      Miehen kanssa oltu nyt n.5vuotta yhdessä. muutettu yhteen asumaan 3vuotta sitten.
      Pillerit jätetty pois 3kk sitten. Ja lapsi tulee jos on tullakseen. toivottu kyllä olisi.
      Itse valmistun nyt huhtikuussa ja mies käy töissä.

      Kuukautiset ovat nyt muutaman päivän myöhässä.
      Huomasin että nännit ovat todella arat ja alavatsaa jomottaa samalla tavalla kuin kuukautiset olisivat alkamassa :) Ja kärsin kamalasta väsymyksestä.
      Eilen tulikin sitten oksennus ylös pahasta hajusta. Ja jotenkin tuntuu että hajuaisti olisi terävöitynyt, tekee pahaa jotkut pesuaineet :(

      Jos on hyvinkäynyt niin raskausviikkoja olisi 4 4 :)
      en ole uskaltanut testailla koska en kestä sitä kun tikkuun ei ilmestykkään sitä toivottua viivaa. Mutta jos kuukautisia ei pian näy, niin ehkä voisin testailla nyt alkavalla viikolla :)

    • odottaa omaa

      täällä jo hieman vanhempi pariskunta eli ikää meillä on molemmilla kohta 35 vuotta, pillerit jäi pois vasta puoli vuotta sitten, koska itse sairastan epilepsiaa ja kilpirauhasen vajaatoimintaa, on tarvinnut siis hoitaa itseni ensin kuntoon, ennen kun on voinut harkita lapsen yrittämistä. Toisaalta lapsi on erittäin harkittu ja toivottu eli tervetuloa vaan jos on tullakseen! Maailmaa on nähty ja kierrelty ja sitä tullaan edelleen tekemään. Hiukan kirpasee kuulla ystävä/tuttavapiirissä vauvauutisia, mutta eiköhän se haikarauutinen meillekin osu kohdalle, jos niin on tarkotus...katsotaan mitä elämä tuo tullessaan. Toisaalta tähän ikään eläneenä en suosittele kenellekään liian nuorena lapsen hankkimista, mutta kuka on liian nuori? se on vaikea kysymys? ihmiset ovat eri-ikäisinäkin erilaisia, minusta ei olisi ollut 20-vuotiaana äidiksi. Ja tuosta parisuhteen pituudesta..meillä on ainakin takana niin ylä- kuin alamäkiä, sillä olemme taivaltaneet yhdessä aina rippikouluikäisestä asti :) kaikkee mahtuu näihin vuosiin !

    • Kakkonen kiikarissa

      Täällä on yritetty syksystä asti. Menkat alkoi just pari päivää sitten, nyt muistin vaihteeksi ottaa taas greippimehut mukaan yritykseen josko tässä kierrossa sitten ois paremmat mahdollisuudet... :)

      Ite oon 30v. ja mies 33v. ja esikoinen on reilut 2v. Esikkoa yritettiin puoli vuotta aktiivisesti ennen tärppiä. Joskus esikkoa yrittäessä kokeilin ovistikkuja, pari kertaa sain oviksen bongattua mutta eipä silti silloin tärpännyt. Greipillä se tärppäs, mutta eihän sitä tiedä oliko sattumaa vai oliko siitä jotain apua. Ehdin sitä silloinkin kuitenkin jo useamman kierron ajan litkiä. Nytkin join sitä syksyllä pari kiertoa, sit jäi pari kk välistä, niin nyt päätin taas kokeilla. Noilla tikuilla en jaksa enää leikkiä, aktiivista punkkailua vaan vko tai pari niihin aikoihin kun oviksen pitäs olla. Ei kumminkaan oo vielä tullut siihen sellasta "tekemisen makua" että pelkästään vauva mielessä naitas, vaan onhan se kivaa muutenkin ;)

    • E-mäntä-87

      Täälläpä kahden mamma. Lapset ovat entisestä suhteesta. Mulla on ollu tiputteluvuotoa n. 3 päivää ennen menkkoja yli vuoden ja nyt alettiin yrittämään "kunnolla". Aiempi ehkäisy on ollu keskeytetty yhdyntä joka on toiminut.

      Epäilen vaan että raskaaksi tulo ei ole helppoa tuon tuhruvuodon takia. Se kun kai liittyy keltarauhaseen....mutta mutta loppukuusta on gyne joka toivottavasti auttaa sillä en aio vuotta yrittää tuon tuhrun kanssa, että jotain lääkettä/apua siihen pitää saada jo nyt kun ongelma on ollut tiedossa niinkin pitkään.

      Sinänsä huvittavaa että esikoinen sai alkunsa ekasta tärpistä ja painoin silloin saman verran kuin nyt. Toka sai alkunsa toisesta tärpistä ja painoin enemmän kuin nyt. Silti tuo tuhruvuoto on riesana, onkohan sitä sitten niin lihava (168cm/83kg) että se aiheuttaa nämä ongelmat. Ihme ettei tuhrua ollut aiemmin vaikka samassa painossa olen ollut ennen ekaa raskautta useamman vuoden...sillon oli toki hormonaalinen ehkäisy joka "korjasi" tilanteen..

      Mutta katsotaanpas mitä gyne sanoo. Vuosi sitten kokeilin yhtä keltarauhashormonilääkettä ja se lopetti tuhrun niin pitkäksi aikaa kun lääkettä oli eli kolmelle kierrolle.

      Tsemppiä kaikille yritykseen :))

      • Oletko provo?

        Älä enää tee yhtään lasta!


    • janku

      Mä oon 20v, huhtikuussa täytän 21v. Esikoinen synty pari päivää ennen kuin täytin 20v. Nyt tyttö on 9,5kk ja vauvakuume ollu päällä jo muutaman kuukauden, miestä (22v) vielä vähän jännittää et miten pärjättäisiin kahden kanssa, vaikka esikoinen onkin mailman helpoin tapaus :)
      Tällä hetkellä ei siis ehkäisyä käytössä, eli tulee jos on tullakseen meininki! Synnytyksen jälkeen kun menkat alkoi, kierrot on venyny sinne 40 asti, vähän alko jo huolestuttaa, mutta nyt alkoikin ihan yllättäen kp30. JES! Ehkä ne tästä tasoittuu ja ovis helpommin huomattavissa :)

      Nyt kp 5/30

      Plussatuulia kaikille! :)

      • Toivottavasti olet

        provoileva teini-ikäinen siiderivalas !


    • vauvahaaveilija

      Hei, täällä on mieheni kanssa yritetty 2½ vuotta, Jätin pillerit pois toukokuussa 2011 ja sen jälkeen ei ole ehkäisyä käytetty, tosin siihen loppui minun kuukautisenikin, niitä yritetty saada tulemaan keltarauhashormooneiden avulla, mutta ei kuurinkaan jälkeen jatku normaalisti, tosin tähän kaikkeen voi vaikuttaa, tupakointi ja silloin keertyvä paino!
      Nyt tupakointi lopetettu, ja painoa tiputtamassa alaspäin! Lasta odotellessa, ihan hirmuinen vauvakuume! toivottavasti et joudu näin kauan odottelemaan!
      Ehkä tässä joskus plussaillaan!

    • Esikoinen toiveissa.

      Täälä ollaan oman miehen kanssa haaveiltu lapsesta vähän yli 1,5v. Pillerit olen jättänyt heinäkuussa 2012 ja tähän mennessä ei ole yhtään positiivista raskaustestiä tullut tehtyä.

      Minkään kanssa ei minulla ole ongelmia. Kaikki on todettu normaaleiksi. Lapsettomuus tutkimukset aloitettiin pari viikkoa sitten ja vielä pitäisi pari viikkoa odotella, että tiedetään löytyykö miehen siemennesteestä jotain. Asiat on onneksi täälä etenemässä hyvää vauhtia. Ehkä me saadaan vielä 2015 vauva toivottavasti. :)

      • Olisiko siinä syy?

        Miten se 12/32?


      • täh?
        Olisiko siinä syy? kirjoitti:

        Miten se 12/32?

        Mikä ihmeen 12/32?


      • Esikoinen haaveissa.
        Olisiko siinä syy? kirjoitti:

        Miten se 12/32?

        Joo nyt menossa kp 32 ja yritykierto 12....


    • haave baby

      Hei täällä yritystä jo sellanen 2v.Ovulointi ongelmaa ja nyt klomit käytössä toivotaan että näillä tärppäis.
      Vaikeaa on välillä ollut mutta luovuttanut en ole.
      Nyt onki piinaava viikko ens viikko v-loppuna sitten vois testailla jos eivät ala.
      Tsemppiä kaikille kuumeilijoille.

    • kukkuluuruu1

      Moi. Täällä haaveillaan myös vauvasta. Kierukka poistettiin 2 viikkoa sitten mutta hieman huolestuttaa kun vuotokin on kestänyt jo sen 2 viikkoa. Ei mitään hajua milloin pitäis odotella ovulaatiota. Kierukan kanssa kierto on olllut 34-36 päivää että saas nähdä nyt.. Ennen esikoista söin pillereitä ja kun ne lopetin niin ei tullut viiteen kuukauteen menkkoja. eli vähän huolestuttaa kuinka sekaisin tuo kierukka on saanut kropan kun pillereidenkin kanssa kävi noin.

    • Tyttö Tampereelta

      Hei taas kaikki!

      Täällä aloittaja, tyttö Tampereelta. :-)

      Onpas moni eksynyt tänne topiciin! Mukava juttu :-) Tervetuloa vaan jutskailemaan.

      Täällä yritellään edelleen, mutta aika harvoin valitettavasti, koska mieheni on töidensä vuoksi tällä hetkellä aika paljon reissun päällä. Eli meillä rakasteluiden välillä saattaa olla pahimmassa tapauksessa 2-3 viikkoakin. Ei nyt aina, mutta välillä. Viikko väliä on ihan normaali. Eli se tietty vähän mietityttää..

      Mutta, nyt menneenä sunnuntaina, eli 2 pvä sitten, meidän kotona leikittiin lemmen leikkejä, ja tänään huomasin että valkovuoto oli muuttunut limaisemmaksi ja ns. venyväksi. Eli tuumasin, että se olisi sitten merkki ovulaatiosta.

      Kysymys kuuluukin siis: onkohan ne uiskentelevat nuijapäät pärjäillyt tuolla miun sisällä tämän 2 päivää elossa? Iiiks! Toiv. ovat...

      Nyt sitten vaan odotellessa, mies taas reissussa, niin valitettavasti tähän hätään emme pysty toista sekstailukertaa ottamaan... Toivotaan, että sunnuntainen riittäisi! Tosin olisihan se pienoinen ihme, jos niin kävisi..

      Tsemppiä kaikille jo kauemmin yrittäneille.

      • Älä lisäänny

        Reissuhommiin äijä paennut jo nyt, niin mietihän vielä.


    • Tyttö Tampereelta

      Nimimerkki "Älä lissäänny";

      ei mieheni ole mihinkään paennut. Hän tekee niitä hommia, joita on tehnyt jo useiden vuosien ajan. Se on hänen ammattinsa. Sillä hän tuo leivän pöytään.

      Eiköhän tuo työssäkäyvä kumppani ole parempi vaihtoehto kuin työtön? :-)

      Ja ihan yhdessä ollaan sovittu että vauvaa yritetään, itseasiassa ehdotus tuli ensimmäisenä häneltä.

    • Kuumeilija

      Täällä tahdottais myös plussata! :) Meillä (minä 23v mies 28v) esikoinen nyt 7kk ja toinen saisi jo tulla, niin saadaan pieni ikäero :)
      Esikoinen tosiaan tärppäsi heti ekasta, nyt on niin malttamaton olo! On saanut jo muutaman kuukauden tulla jos on tullakseen, mut nyt on vauvakuumeilu karannut jo ihan täysin käsistä!!

    • manneli14

      täällä kanssa kuumeilija. hätäilin ja tein eilen testin ja negaa näytti. mutta oireet oli mielestäni ihan selkeät. tissit kipeät ja turvonneet mita minulla ei koskaan ole. lisäksi tunsin kipua oikealla puolen vatsassa kiinnittymisen aikoihin ja eilen oli myös alamaha kipeänä. en siis tiedä päivälleen että milloin ovulaatio on ollut koska silloin en tunne kipua mutta limoista päätellen. paksumpaa limaa tuli 3 päivää reilu viikko sitten ja siis siitä viikko eteenpäin tunsin kipua oikealla puolen alavatsassa. mutta nyt tänä aamuna alkoi menkat! hyvin ristiriitaiset fiilikset kun tissit on todella kipeät ja eivät siis koskaan ole...mietinkin että tämä on eka kierto kierukan poiston jälkeen niin voiko se vaikuttaa jotenkin että yhtäkkiä onkin kuukautisten aikaan tissit kipeät ja turvonneet? ja nyt ei ole mitään kipuja niinkuin ei yleensäkään kuukautisten aikaan mutta eilen kuitenkin oli maha kipeänä. tulipas sekava viesti. koittakaa jaksaa lukea loppuun..:)

      • ihanaa<3


    • khöhöä

      Mitä yrittämistä siinä on? Itse tulin ekasta kerrasta raskaaksi. Sattumaa?

    • ujan

      Mä olen 23 v pian 24 v nainen ja mieheni on 35 v. Mulla oli keskenmeno 15.1. Raskaus oli alkuvaiheessa. Nyt yritämme taas raskautua. Odotamme niin että saisimme pienokaisen. Mieheni on sellainen ns. luotu isäksi tyyppiä ja meidän suhde voi todella hyvin. Pelkäämme vain, että tulee taas keskenmeno...

      • Ei riitä vielä

        Teillä pn liian lyhyt suhde alla. Vaihda nuorempi mies ja odota 12 vuottta. Kyllä mielelläsi palaa toki nalli vielä myöhemminkin.


      • Ota järki

        pois haarovälistä ! MIETI ! Odotatte rauhassa 12 v. ja katsotte kantaako suhteenne. Sinä olet silloin 35 ja miehesi 47=ihan hyvä aika tulla isäksi ja äidiksi.


    • ujan

      Just...Taas tosi fiksui täällä. En halua ketään muuta kuin hänet vaikka onkin 12 v vanhempi. Hän on se oikea ja haluamme vauvan !

      • Niinkö haluatte

        Jos te haluatte VAIVAN ei tee suunnitelmaansa järkeväksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe