Aihe

Rahan tienaaminen Gta5

11+3

Pystyykö rahaa tienaamaan myymällä autoja vain online pelimuodossa? Entäs osakekaupat? Onnistuuko sekin vain online ja mitä osaketta yleensä kannattaa ostaa? Toivottavasti joku viitsii vastata asiallisesti.

5

1101

  Vastaukset

  • Onlinessa ei ainakaan vielä pysty käymään kauppaa osakkeilla.

   Yksinpelissä voit tarinan edetessä kikkailla osakkeilla LCN pörssissä. Sinun pelin tapahtumat vaikuttavat LCN:ssä oleviin pörssikursseihin. Etenkin Franklinin assasins tehtävät vaikuttavat niihin ja tästä Lester jopa huomauttaa.

   Bawsaqin kursseihin taas vaikuttaa yhteisön tekemät kaupat joten tämä on lähes täysin arpapeliä. Tietysti kovan laskun jälkeen yleensä ostetaan ja näin tekee moni muukin eli kurssille voi odottaa nousua.

   Autoja voi myydä vain Onlinessa. Yksinpelissä tarinan jälkeen rahaa voi tienata helpoiten ostamalla kiinteistöjä ja saada näistä tuloja, mutta se on hidasta kuin mikä.

  • Pakko vielä näin tyhmänä kysyä, nyt kun olen pelannut 34% pelistä läpi niin siihen rahan saantiin vaikuttaa varmaan se kuinka hyvin ne tehtävät on tehty? Eli jos saa vain pronssisen mitalin niin ei varmaan saa rahaa ollenkaan mutta jos vetää kullan arvoisesti läpi niin saa rahaa ainakin joistakin tehtävistä?

   Voiko sen yhden tehtävän jossa käsketään sijoittamaan johonkin tiettyyn osakkeeseen tehdä monta kertaa ja tienata joka kerralla lisää rahaa vai onnistuuko se vain kerran?

  • Unohtui vielä sanoa että eihän niitä kiinteistöjä tietenkään pysty ostelemaan tarinan pelaamisenkaan jälkeen jos ei ole tienannut rahaa riittävästi. Elokuvateatterikin taitaa maksaa jotain 20 000 000 dollaria jos oikein muistan.

   Saako niistä loppupään tehtävistä sitten paljonkin rahaa jos ne vetää läpi hyvin?
   Onko mitään helpompia keinoja tienata yksinpelissä paljon rahaa? En oikein jaksa etsiä niin jos joku vois antaa jonku hyvän vinkin.

   • Viimesestä tehtävästä tulee kivasti rahaa ja lopputekstien jälkeen ostat kaikilla hahmoilla Merryweather osaketta ja tuplaat rahat jos myyt oikealla hetkellä. Elokuvateatteri ei ollu mulla mikään ongelma eikä sen ostamisesta ole kyllä mitään hyötyäkään. Golf clubiin ei riitä sitten kenenkään rahat, harmi, mutta ei tota hirveästi tarinan jälkeen jaksa pelata. Onlinessa sitten eri meininki.

    En tiedä vaikuttaako tehtävien suorittaminen palkkaan. Itelläni kaikki hopealla ja muistan hyvin ettei kaikista maksettu ja olihan ne aika hanttihommia, joita tehtiin tulevia tehtäviä varten tai sitten autettiin vain kaveria.


   • Kunnolla ku sijoittaa.sain itse sen leffateatterin heittämäl mut golfclubin 150miljoonaa en oo saanu. Pikkubroidit hakkas GTA 5pelin 100prosenttisesti.. en tiiä kauan käytti aikaa mut jokainen kisa ja sivutehtävä liftarit jne... en kyl ite jaksa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   335
   13933
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   324
   11662
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   165
   4592
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   19
   1747
  5. Uskotteko että kumppaninne on teille se oikea

   Haluaisin kuulla, että kuinka moni oikeasti on sellaisessa parisuhteessa jossa kumppanina on se ”elämä rakkaus”? Että pystyisi sanomaan rehellisesti e
   Parisuhde
   58
   1592