Koska kannattaa varata matka?

Puolituinen1970

Olemme menossa Lontooseen kesäkuun alkupuolella (2aik 2 teiniä). Olen katsonut lento hotelli reissuja ebookersilta ja vastaavista paikoista.
Missähän vaiheessa hinnat olisivat halvimmillaan? Tällä hetkellä suorat lennot Norwegianilla maksaa yhteensä noin reilu 600e ja hotellihuone neljälle noin 600-900e / 4 yötä. Hotellit ovat olleet 1,2-3,5km päässä keskustasta.

Kannattaako varata piakkoin? Nousevatko hinnat yleensä missä vaiheessa vai tuleeko niihin notkahdus?

Lähdemme ensimmäistä kertaa omatoimimatkalle, eikä näin ollen ole varaamisista kokemusta.

11

468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *** *** ***

      Minun periaatteeni on, että kun matkalle lähtö on päätetty ja se on saatavissa kohtuullisilla kustannuksilla, niin paikat kannattaa varata. Sen jälkeen voi hintavertailun unohtaa, ja keskittyä suunnittelemaan lomaa.
      Lontoo on ihana kaupunki! Minusta lentonne hinnat ovat ihan kohtuulliset - tarjouksia voi toki tulla, mutta ovatko ne tuon edullisempia onkin sitten ihan toinen juttu.
      Lontoon keskusta on aika suuri - mitä tarkoittaa alueena että hotelli on 1-3 km päästä keskustasta?

    • Puolituinen1970

      Kiitos vastauksesta! No tuo Lontoo on niin suuri ja itselle vieras, että hotellien sijainnit on vähän hämärän peitossa. Kiinnostaisi myös tietää mikä tarkalleen ottaen on "keskusta".
      Varauspalveluissa vaan aina ilmoitetaan etäisyys keskustasta ja katselemissani hotelleissa se on ollut tuo vajaa 4km. Monet hotellit ovat sijainneet oxfordstreetin yläpuolella tai Hydeparkin lähistöllä.
      Yhtä katselin myös Victorian aseman läheltä.

    • *** *** ***

      Jos lennätte Norwegianilla, niin saavutte Gatwickin kentälle. Sieltä Lontoon (laajaan) keskustaan pääsee parhaiten junalla, joka saapuu Victorian asemalle. Muita suosittuja hotellialueita ovat mm. Bayswater (tuo Oxford Streetin yläpuolella oleva alue) ja Paddingtonin seutu. Katsokaa, että läheltä hotellianne löytyy maanalaisen asema, ja lukekaa Tripadvisorin arvostelut. Lontoossa hotellin nimi (vaikka Hilton) ei välttämättä takaa laatua.
      En tiedä minkä tasoista majoitusta etsitte, mutta Victorian läheltä voin suositella ainakin Park Plaza Victoriaa.

    • varattu on

      Kannattaa varata nyt eikä jäädä odottelemaan. Koululaisten loman takia päädyimme matkaan pääsiäisen aikaan ja parin viikon mietinnällä saimme lentoihin hintaa lisää jo reilu satasen - yhteensä onneksi. Ei ne juuri tuosta lähde laskemaan, päinvastoin kysyntä kasvaa kesää kohden.

    • Kannattaa varata lennot heti Norwegianilta. Itse lähden 14-v pojan kanssa sinne toukokuun viimeisellä viikolla. Edellisen viikon halvat, oikean kellonajan lennot ehti jo mennä, kun mietin. Nyt sitten varasin äkkiä. Menolento heti aamulla ja paluu illalla, nin saa eniten matka-ajasta irti. Olen varannut jo pari hotellia booking.comin kautta, missä on peruutusoikeus kuluitta lähtöpäivään asti.
      Itse suosin Kensington/Gloucester Road -alueita ja hotelli max 5 min kävelymatkan päässä metrosta. Junalla Victorialle, sieltä travelcardin osto, jolloin voi hyödyntää 2 for 1 edut monissa nähtävyyksissä.

    • Puolituinen1970

      Kiitos kaikille vinkeistä. Varasin tänään lennot :) Alkuperäinen ajatus oli olla reissussa ma-pe, jolloin lentojen hinnaksi tuli 610e /4 hlö. Kun muutin matkapäiviksi su-to sain lennot hintaan 402e!

      Hotellia en vielä ole varannut. Victorian/Westminsterin aluetta olen katsellut eniten.

    • Matkaan

      Ei huono hinta neljältä. :) Sisältyykö tuohon 402 e myös matkalaukkumaksut?

    • Seppo1

      Olimme tällä viikolla Lontoossa maanantaista torstaihin. Kaksi aikuista ja -lasta (13v ja 8v) maksoivat 807€. Lennot (Norwegian) ja majoitus (Oxford Hotel) varattiin Travellinkista. Kun noissa säästi, pystyi liikkumaan kaupungilla taksilla ja shoppailemaan vähän enemmän. Hotelli oli Paddington/Bayswater -alueella, Kensington Gardensin pohjoispuolella.

      • been there

        Itse olen lähdössä lähes samanikäisten lasten kannsa viikoksi kesäkuun alussa, Monesti olemme käyneet ja Paddingtonin lähellä asuneet, mutta Oxford´ssa emme ole majoittuneet. Kommentoisitko hotellia.


    • Seppo1

      Pieni perhehotelli, normaalia kahden tähden tasoa. Meillä oli neljän hengen huone, yksi parisänky ja kaksi erillistä 90 senttiä leveää. Aamupala sisältyy hintaan. Tyypilliset yksinkertaiset ikkunat, jotka vähän helisee, kun iso auto menee kadulla. Katu on lyhyt ja yksisuuntainen, joten ei paljon liikennettä. Kadulla kaksi italialaista ravintolaa, pari cafeteriaa ja mukava pubi. Olimme tyytyväisiä.

      • Toukkari

        Varasin Lontoon lennot helmikuun lopussa Norwegianilta. Meno-paluu toukokuun eka viikolla 74 euroa. Tietysti pääsiäisen yms juhlakautena liput maksaa enemmän. Bisnes on businessta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8386
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe