Totuus

elämästä ja rakkaudesta

Aion hieman jakaa tietoani siitä, miten ja mitä – ainakin suurin osa – näistä turistikohteiden turkkilaisista, palveluammateissa työskentelevät miehistä elävät, ja ajattelevat.

Kukapa meistä ei haluaisi kuulla kauniita sanoja, varsinkin miesten suusta!?!
Totuus on kuitenkin se, että nuo miehet elävät sesonkiajan – like hunting - ja talviajan he makoilevat vanhempiensa luona, syöden, tv:tä katsellen ja nukkuen, ollen lähes talvihorroksessa, kuten karhut. Kun jälleen kevätaurinko alkaa lämmittämään, kömpivät he pesistään ulos – jälleen metsästämään.

Tiedän, perhesuhteitteni myötä, että turkkilainen mies ajattelee toisesta turkkilaisesta miehestä, ettei mies ole mies eikä mikään, ellei petä vaimoaan! Tiedän myös sen, ettei tämä ajatusmaailma ole vain turkkilaisten käsite vaan samalla tavalla elellään ja ajatellaan myös esim. Kanarialla.

Näissä turistikohteissa on myös paljon heitä, jotka aivan oikeasti haluavat elämään ”hienosti”.
He pitävät Sinua kauniina, hyvänä, vannoen ”for ever lasting love” vain ja ainoastaan sen vuoksi, että saisi kauttasi mahdollisuuden päästä pois maasta. Turistikohteiden palkoilla ei voi elää leveästi, sillä suurin osa näistä ”työläisistä” ansaitsevat todella huonosti suhteessa paikallisiin hintoihin.
Tuohon toimeentuloon nojaten on vaikeaa ajatella tulevaisuutta; perheen perustamista jne., kun rahaa tuskin jää edes omaan toimeentuloon. Turkkilaisilla on myös tapana se, että perheen miehet elättävät sukuaan, eli jos esim. veli on lääkäri, niin hän myös osallistuu muiden ”heikompiosaisten” perheenjäseniensä elämän kustantamiseen.

Miten ajattelee turkkilaismies, jonka ystävällä on länsimaalainen vaimo?
Hänen mielestä tuo, naitu ulkomaalainen nainen, ei missään tapauksessa saa käydä esim. omien, lomalle tulevien, sisarustensa kanssa ulkona ravintolassa syömässä, ilman omaa miestään.
Hän ei saisi pukeutua kuten turistit, vaan hänen pitäisi kunnioittaa perinteitä. Myös tämän miehen odotetaan pettävän vaimoaan. Hänen toivotaan eroavan tuosta ”blondista”, jotta hän jäisi tähän turistikohteeseen, kuten muutkin ystävänsä. He eivät toivo ystävälleen lippua ”paratiisiin”, koska eivät itse välttämättä pääse kokemaan samaa.
Meidän kaikkien onneksi on myös onneksi niitä miehiä, jotka viis veisaavat miesystäviensä oletuksista!!!

Muistakaa, että suurin osa näissä turistikohteissa työskentelevistä ovat muuttaneet ko. kohteeseen jostain aivan muualta (esim. Mustanmeren rannikolta). Paljon turistikohteissa on myös kurdeja, joita me turistit emme onneksemme erota – sillä se aiheuttaisi ehkä liikaakin rasistista käyttäytymistä.

Joku mahtaa miettiä, että miksi tämän kaiken kirjoitin?!?!
Sen vuoksi, että minä ja perheeni rakastamme turkkilaisia, ja lomailemme siellä usein. Nautimme aina paikallisten ystäviemme kanssa yhteistä aikaa, mutta todellisuudessa elämä siellä ei ole niin ruusuista, kun mitä turistin silmin saattaa vaikuttaa.
Emmehän mekään kerro rakkaasta kotomaastamme vieraille negatiivisista asioista. Kehumme puhdasta luontoamme, järviämme, kesiämme, juhannuksesta, pilkkimisestä. Emme me kerro kuinka täällä Härmässä miesten itsetuhoisuus on lisääntynyt, kuinka täälläKIN harrastetaan paljon perheväkivaltaa, kuinka paljon me maksammekaan veroja saadaksemme perusturvallemme katetta jne.

Lomailkaa ja nauttikaa – maassa maan tavalla - kunnoittaen heidän tapojaan samalla kuitenkin muistaen, että me katsomme tuota elämää sinisten lasien läpi.
Totuus on usein jotain aivan muuta, mitä meille kerrotaan :-)

4

1166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oswald

      Kannatan kunniamurhia ja kannibalismia.

    • Minäkin.....

      Itse tapasin Alanyassa turkkilaiset tytöt/naisen. Hän on kurdi. Vietimme aikaa plajon yhdessä ja hän kertoi monia asioita omasta elämästään ja perinteistä.
      Pelkkää positiivista kuulin ja naisella oli AIVAN MAHTAVAT perjaatteet elämästä!

      Olimme hyvin samanlaisia ja ajatuksemme seksistä, perheestä ja elämän arvoista olivat hyvin samanlaisia. Hän oli älyttömän kaunis nainen niin sisäisesti kuin ulkoisestikkin.

      Itse on todella kaunis ja "kunnollinen" nainen.
      Minulla on tietys perjaatteet, joista en poikkea.
      Ne liittyy sitten parisuhteeseen ja omaan kehooni.
      Tapasin myös erittäin fiksun turkkilaisen miehen. Hänellä on HYVÄ elämä turkissa ( ei köyhä), kouluja käy ja muutenkin erittäin komea ja fiksun oloinen. Juttelimme myös monista asioista ja se mitä hän puhui poikkeaa hyvin paljon siitä, mitä täällä jauhetaan turkkilaisista miehistä.
      TOTUUS kyllä on se, että monet heistä haluavat "seikkailua" ja yksi mies myös kertoi, että siellä on "tapa" pettää omaa naistaan.
      Mutta tämä mies kertoi, että hänen omassa kotikasvatuksessa ja hänen OMAT periaatteet sanovat, ettei omaa vaimoa saa pettää. Hän on kai erilainen.

      • ;-D

        Notta My Mohammed is Different? ;)


    • minä vaan..

      Niin kiva, ku kerranki joku puhu realistisesti asiasta, eikä suoraan ruvennu joko haukkumaan tai puolustamaan.. oon monessa asiassa sun kans samaa mieltä.. mutta ku lomalle lähetään, ei nyt ekana tuu mieleen ruveta aattelemaan turkki miesten perinteitä ym. pieni flirtti on mun mielestä sallittua, mutta siitäki on menny maku, ku täällä KOKO AJAN jauhetaan tästä asiasta... En nyt tarkota (vaan) sua!! Sulla oli järkevintä tekstiä :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe