Alanya kutsuu!

mie

Heippa kaikki!
Mä oon lähdössä Alanyaan parin viikon päästä. Majoitumme hotellissa nimeltä Anfora Residense. Haluaisin kuulla ihmisten kokemuksia kyseisestä kaupungista sekä hotellista. Kuten millaista henkilökuntaa siellä on ja puhuvatko he suomea/englantia? Millaiset huoneet, onko yöllä tähän aikaan vuodesta miten viileää? Ja tarvitseeko huoneissa ilmastointia/lämmitystä? (sen saa lisämaksusta) Entä onko alanyassa mitään ostettavaa, vaatteita :)? Varmaan kuitenkin halvempaa kun Suomessa. Lähden sinne poikaystäväni kanssa, ja kun ne paikalliset miehethän saattavat olla aika töykeitäkin vaaleita naisia kohtaan (kuten lääppiminen) niin kai ne jättävät naiset ainakin vähän enemmän rauhaan, jos heillä on jo mies mukana? Vai? Kertokaa kertokaa!

8

1619

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elämästä ja rakkaudesta

      Hei,
      kyllä siellä Alanyassa aina jotain ostettavaa löytyy; itse viime lokakuussa täydensin vaatekaappia ns. "talvivaatteilla".

      Ja jos - kauhulla luit - kirjoitukseni turkkilaismiesten käyttäytymisestä (otsikolla Totuus), niin kyllä siellä saa olla aivan rauhassa, varsinkin kun olet oman siippasi kanssa. Itsehän sitä silmäpelin aloitat, jos aloitat.

      Hauskaa ja rentouttavaa matkaa, it´s worth it!

    • turkey

      On siellä aina paljon ostettavaa, vaatteita ja muutakin. Ja edullisia on aina, varsinkin nyt kun kausi alkaa olla lopuillaan. Ja tinkiä pitää aina.

      Ei ne miehet siellä niin kamalia ole kuin puhutaan. Ikinä ei ainakaan kukaan ole käsiksi käynyt. Kyllä ne juttelee ja pyytelee ulos toki, mutta kai nyt jokainen osaa sanoa: "kiitos ei" jos sille tuntuu. Itsestäni ainakin on ihan kiva jutella uusien ihmisten kanssa.

    • Lomalainen

      Olen kuullut kyseisestä hotelllista pelkkää hyvää, olet ilmeisesti menossa Deturin matkalle muilla matkatoimistoillahan ei kys. hotellia ole myynnissä, vai? Olen kuullut että hotelli on nuorisolle sopiva, ilmeisesti siis jotain yömelua on.. Positiivista kuitenkin on valtava upea ja puhdas uima-allas, uima-allasbaari, suuri biljardipöytä ja mukava ilmapiiri!

      Olisin kiitollinen jos kertoisit matkan jälkeen lisää kyseisestä hotellista kun se ilmeisesti ei ole kovin yleinen (olen tälläkin palstalla yrittänyt kysellä Anforasta mutta en ole saanut kuin yhden vastauksen). Itse olen varaamassa matkaa kyseiseen hotelliin keväämmällä jos se vielä on ensi kesän esitteessä!

      Hyvää matkaa Anforaan!

    • pipsa

      anfora hotelli iso.uima allas alue komea parhaasta päästä alanyassa taidetta paljon aulassa.hotellissa asunut kuulemma joku taiteilija viihtyisä aula.suomen kieltä ei osattu ,mutta englantia kyllä.ranta lähellä.ihan jees hotelli.

    • mie

      Se on vaan hyvä asia, että siellä on jotain ohjelmaa iltasin :) Mutta toivottavasti pystyy kuitenkin nukkumaan edes joskus sillon kun huvittaa. Ollaan siis lähdössä sinne ens viikon viikonloppuna. En malta odottaa :) Ja voin kyllä kertoa matkani jälkeen sille joka haluaa tietää tästä hotellista. Niin,ja on se Deturin reissu, mihin mennään. Ainakin kuvissa tää hotelli näyttää tosi kivalta ja uima-allas näyttää tosi isolta.

      Alanyassa siis on automaatteja, mistä voi nostaa visalla rahaa? Mitenköhän löydän ne sieltä, kun missään ei varmaan oo opasteitakaan?

      Kiitos vielä kaikille, jotka vastasivat, ja kertokaa vaan kaikkea, mitä tiedätte tästä hotellista tai Alanyasta. Kiitos!

      • turkey

        On Alanyassa automaatteja joista saa Visalla rahaa. Siinä pääkadulla on useampiakin. Ne oppaat kyllä neuvoo ja kertoo missä ne on. Mutta Ataturkin patsaan luona on yksi ja sitten on ainakin pääpostilla ja sitä vastapäätä olevalla pankilla. Ja joistakin saa vain liiroja, mutta joistakin myös euroja. Mutta ne oppaat kyllä varmasti kertoo noista asioista sitten paikanpäällä ja saat heiltä opasteita ja hotellillakin niitä on.

        Ja Alanyassa kyllä riittää sitä ohjelmaa hotellin ulkopuolellakin ja paljon parempaa ohjelmaa. Itse en ainakaan viettänyt yhtään iltaa hotellilla. Alanyassa on monia kivoja ravintoloita ja discoja. Eikä siellä kyllä tullut nukuttuakaan juuri.. :)


      • Visalla rahaa

        Älä huoli, ettet muka löytäisi noita "Ottomaatteja". Kyllä ne huomaat!! Niitä on pankkien yhteydessä sekä erillisinä "kioskeina" kadun varsilla. Kadun varsisilla on noita "kioskeja"/automaatteja, jotka ovat ihan taivasalla - niin kuin Suomessa -sekä sellaisia, johon pääsen sisään siten, että työntämällä korttisi "lukkoon" aukeaa ovi.

        Laitat normaalisti korttisi automaattiin, valitse koodisi (code number) ja sitten kielen (esim. englanti), joka opastaa sinua eteenpäin.

        Valittavissasi on "nostaa" erinäinen miljoona-/miljariluku liiroja, joten kannattaa miettiä jo etukäteen, paljolleko on tarvetta.

        Muuta en Sinulta pyydä kuin sitä, että mikäli aiot nostaa iltahämärissä rahaa esim. taivasalla olevasta Ottomaatista, niin pyydä heitä seisomaan takanasi, ihan varmuuden vuoksi. Tämän neuvon annan ihan vain sen vuoksi, ettet menetä rahojasi. Aina, joka paikassa on sellaisia henkilöitä, joilla on paha mielessä. Kerran Alanyassa käydessäni näin, kun vanhahko mies otti automaatista rahaa, ja pari nuorta pojankloppia tuli ja sieppasi häneltä rahat. Sen jälkeen muuta paikallinen aikuinen lähti juoksemaan noita poikia kiinni... ja antoivat oikein kunnon selkäsaunan... palauttaen rahat tälle turistille.

        Hauskaa matkaa!


    • MATKAA

      Mä olin Anforassa elokuun alussa ja tykkäsin kyllä hotellista, vaikka en aikaani siellä paljoo viettänytkää. Henkilökunta oli ihan jees, ei turhii udellu menemisist ja tekemisist. Mut se uima-allas oli aivan ihana ja puhdas ja siel oli joka ilta sellanen "seisova pöytä", se makso muistaaksee jotaa 8-10 euroo. Me ei otettu ilmastointia, vaikka heinä- elokuu on kaikkein lämpimin ja hyvin pystyttii nukkumaa (se ois maksanu 5 euroo/vrk). Miinuspuolena Anforassa oli se, että keskustaa oli pari kilsaa matkaa, mut kyl me joka päivä sit välii ravattii (eipä päässy kunto rapistuu).
      Ostettavaa sielt löytyy vaikka millä mitalla, pitää vaa muistaa tinkii. Ja discot on mahtavii!!!
      Se kaupunki vei mun sydämen ja aijon olla seuraavaks siel 4 vko, jos vaa saan rahaa säästettyy : )
      Pitäkää oikein mukava loma ja nauttikaa!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5025
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1780
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1645
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1255
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe