Kiihottavia tarinoita? (:

:):

Kertokaas jtn kiihottavia tarinoita/novelleja/fantasioita (;; kiitän

9

14604

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :):

      Kirjotelkaas nopee (; =]

    • saana

      En tiennyt, mitä tuo vanhempi mies minusta halusi. Hän kulki aina kouluni halki välitunnilla täsmälleen samaan aikaan joka päivä. Ja katsoi aina minua. Inhosin sitä. Välttelin vanhempia miehiä juuri raiskauskohujen takia. Olin jo yläasteen vanhimpia tyttöjä. Kotoani koulusta oli vain parin kilometrin matka, 1 km kaupungin halki ja 1 km metsikön halki, asuin metsän keskellä. En edes pukeutunut paljastavasti, vaan suosin yleensä farkkuja ja avonaista hupparia, jonka alla oli t-paita. En halunnut menettää neitsyyttäni jollekin vanhalle ukolle. Olin kuullut myös puskissa piileskelevistä miehistä, jotka paljastelivat itseään nuorille tytöille, joten olin syystäkin peloissani.
      Eräänä päivänä kun koulu loppui, lähdin tapani mukaan kävelemään kotiin. Kaverini käveli mukana noin kilometrin matkan mutta juuri ennen metsää kääntyi tie hänen asunnolleen joten jäin kävelemään yksin loppumatkan. Oli jo aika pimeää ja tuulista, joten olin varuillani. Hoin itselleni, että on ihan turhaa pelätä, koska ei siellä oikeasti ketään ole vaan kuvittelet taas kaiken. Olin jo melkein puolimatkassa, kun kuulin pusikosta kahinaa. "Huhuu..? Onko siellä joku?" pysähdyin ja kysyin hiljaa. Lähdin liikkeelle ja luulin jopa tuntevani sydämeni pamppailun kävellessäni nopeampaa kuin aikaisemmin. Kuulin kivien rahinaa takaani, ja samassa tunsin kädet ympärilläni ja tiesin, että peli oli menetetty. Takanani oli joku, minua korkeampi mies, joka oli kaapannut minusta kiinni. Yritin rimpuilla ja kiljahdin niin lujaa kuin pystyin. Mies kuiskasi "Ole hiljaa, niin en satuta sinua. Hän nosti toisen kätensä kaulalleni pitäen päätäni tiukassa otteessaan, etten pystynyt juurikaan katsomaan ympärilleni. Samassa hän työnsi kylmän ja kovan kätensä farkkujeni alle. Laskin lantiotani ja peruutin sitä että hän ei ylettyisi ja yritin kiemurrella pois, mutta hän oli liian vahva. Mies veti minut nopeasti pois tieltä ja pian ohitse meni auto. Äitini. Kiljahdin että äitini olisi huomannut minut, mutta mies työnsi kätensä suuni eteen ja tunki sinne jotain kangasta. Tunsin kuinka kyyneleet alkoivat valua poskiani alas ja kehoni alkoi antaa periksi, mutta minä en alkanut. Rimpuilin, pääsin hetkeksi irti, miehen ote lipesi minusta mutta hän otti kädestäni kiinni ja veti minut takaisin sitoen käteni selkäni taakse. Hän alkoi huohottaa ja sanoi "Ai olet villiä tyyppiä..? Se on kiihottavaa".. Hän tönäisi minut selälleni puuta vasten ja sitoi käteni kiinni puuhun. En päässyt mihinkään. Jalkojani hän ei sitonut mutta en saanut liikutettua niitä paljoakaan.
      Mies avasi housunnappini ja veti housuni kerralla alas ja nosti jalkani niin että sai ne pois jaloista kokonaan. Nyt olin alapää paljaana hänen edessään. Hän otti puukon taskustaan ja veti sillä paitani ja rintaliivini rikki paljastaen rintani.
      Hän veti housunsa pois paljastaen ison kullinsa. Hän alkoi hieroa sitä häpyhuuliini ja yritin päästä pois. Potkaisin häntä jalkaan ja hän puolestaan löi minua poskeen ja käski olla kunnolla, tai saisin kunnolla köniini. Hän hieroi ja alkoi sitten imeä rintojani, mikä oli ällöttävää ja aloin yrittää kiljua taas. Mieshän ei siitä piitannut vaan nosti jalkani hänen hartioilleen ja jatkoi kullinsa hieromista alapäähäni. Hän työnsi kovan ja ison sormensa neitsytpilluuni ja vinkaisin. "Eikö sua ole edes korkattu vielä? No nyt saat isän kädestä, pikkuneiti..", hän sanoi ja huohotti äänekkäästi yrittäessään sihdata oikeaan kohtaan. Vääntelehdin, mutta se ei paljoa auttanut. Yhtäkkiä tunsin kovan vihlaisun alapäässäni ja kiljaisin. Mies huoahti ja alkoi hieroa rintojani tehdessään edestakaista liikettä. Inhosin joka hetkeä. Pian hän alkoi panemaan minua nopeammin ja syvemmälle. Puun kaarna tuntui kamalalta selkääni vasten.
      Mies alkoi pian huohottaa yhä äänekkäämmin ja murahti pysäyttäen panemisen. Tunsin jotain sisälläni. Ei kai hän ollut tullut sisääni?? Hän poistui sisältäni, pyyhki kullinsa alavatsaani ja suuteli minua, vaikka en suudelmaan vastannutkaan. Hän nosti housunsa ja käveli pois jättäen minut puuhun kiinni. Tunsin jotain tippuvan jalalleni ja arvasin, että se oli spermaa. Pikkusiskoni löysi minut puusta sidottuna ja alasti takinriekaleet päälläni muutaman tunnin päästä, kun hän tuli kotiin. Loppu onkin historiaa..

      Halusin kirjoittaa jonkinlaisen esimerkkitarinan, anteeksi jos tuli epäselvä :D

      Kirjoitin tän tarinan vielä silloin kun en omistanut tiliä ja tää on yhdessä toisessakin viestiketjussa mutta kai tämä näinki menee :D

      • vai fantasia?

        Toivottavasti ei ole tositarina :O


      • saana
        vai fantasia? kirjoitti:

        Toivottavasti ei ole tositarina :O

        Fantasia :D En minä tositarinaa tänne laittaisi!


      • wow kiihotuin

        Mahtava tarina. Itellä aika samanlainen fantasia. Kiihotuin.


    • monm

      Siinä me juteltiin, tietokoneella. Netissä tutustuminen ei ehkä ollut se kaikkein paras tapa tutustua ihmisiin. Mutta hän oli niin söpö, enkä kyllä edes voisi vahingossa lipsauttaa että olen vasta 14v. Miksi aina kaikki hyvännäköiset jätkät ovat niin vanhoja? mietin. Suljin läppärini ja lähdin kohti keittiötä. Hän tosiaan osasi puhua rivoja. Olin märkänä jo pelkästä ajatuksesta. Yö 17 vuotiaan kanssa. Puhelimeeni tuli viesti, ja toinenkin.
      Miro: Huomisesta tulee mahtava!♥
      Minä: En malta odottaa!
      Miro: Mä pidän sut hereillä koko yön ;)
      Minä: uh

    • pikkupervo
    • Dappeli

      Mun fantasia: elämä on päin persettä ja kuuntelen musiikkia. Istun jossain yksin...kunnes... ihana mies tulee luokse. Lohduttaa ja halaa. Suutelemme. Hän pitää vartaloni ympärillä käsiään ja silittää hiuksiani. Hän liu'uttaa kättään alemmas ja laittaa kätensä housuihini varovasti. Painaudun miestä vasten ja tunnen miehen lämmön ja vatsalihakset. Hän kuiskaa korvaani että rakastaa minua. Mies katsoo minua silmiin. Miehen käsi on viellä housuissani. Tunnen miehen kovan kalun kun olen painautuneena häntä vasten. Minulle tulee ihana olo kun miehen kalu seisoo minun takiani. Mies katsoo minua itsevarmana. Aloitamme kiihkeän suutelun. Laitan käteni miehen kalun päälle. Pidämme käsistä kiinni. Mies pyytää minua hänen luoksee. Suostun. Olemme miehen kotona ja alamme tyydyttämään toistemme haluja. Mies suutelee alapäätäni. Hän nuolee hitaasti klitoristani ja saan rajun orgasmin ja voihkin... Ahhh..aaaaaah...hmmm... aahaahhh...Kun hän on jonkin aikaa "tutkinut" alapäätäni minä otan mieheltä suihin. Miehen peniksestä tihkuu spermaa ja otan sitä suuhuni. Sitten hän alkaa painella ensin hitaasti. Ja sitten hän hytkyy kunnolla. Samalla hän puristelee minun täyteläisiä rintojani.

    • Lukijasetä

      Huikeen eläväisesti saana kirjoittanut... huh, ihanhan tässä kiihottui..;) Kasvaa vielä hyvä kirjoittaja susta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe