hdthunder hd420 päivitys?

???????????

Ostettiin tuommoinen hdthunder hd420. Sen ohjelmisto pitäisi päivittää. Pitäisi olla uusia, mutta ei se boksi löydä mitään. Se etsii jostain kanavalta 51. Mikä kanava tai taajuus pitäisi valita?

Toinen tapa oli ladata tikulle sivuilta päivitys, mutta ei sekään toimi, kun semmoinen usb teksti välähtää hetken ruudussa ja sitten se käynnistyy normaalisti.

11

2804

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokeile päivitystä

      Ei sen boksin päivityksiä jaeta minkään verkon kautta, joten unohda OTA-päivitys. Boksi yrittää hakea joltain kanavalta päivityspakettia, jota ei löydy.

      Oletko tarkistanut, mikä softaversio boksissasi on? Jos siellä on versio "Mar 22 2013" niin turha sinne on yrittää päivitystä

      Opaskirja kohta 6.2.5.1. Tuotetiedot
      Tämän valikon avulla voit tarkistaa: Mallinimi-, Ohjelmistoversio-, Latausohjelman versio-, Micom-versio-, Sarjanumero- ja Viimeinen päivitys- tiedot.

      Jos kuitenkin sitä päivitystä kokeilet, niin olethan purkanut ohjeen mukaisesti netissä olevan zip-tiedostopaketin sisällön muistitikulle opt -nimiseen hakemistoon? Päivitystiedosto on pakattu zipillä, jotta sitä pystytään paremmin siirtämään kotikoneelle. Joissakin kotikoneissa virustorjunta saattaa hylätä alkuperäisen tiedostomuodon, mutta zippiin pakattuna sen siirto omalle koneelle onnistuu varmimmin. Monimutkaiselta tuo USB-päivitys ainakin tämän HD420-mallin kohdalta näyttää, kun pitää näpytellä painikkeella lataus käyntiin..

    • ?????????????

      On ikivanha versio boksissa. Zippi on purettu opt kansioon.

      Kun sitä näpyttelee, siinä lukee VAIN JOSKUS usb, ja se menee heti ohi ja tulee jotain muuta. Kokeiltiin varmaan 50 kertaa.

      • ???????????????

        FAT, FAT32, NTFS.... missä muodossa sen tikun pitää olla? Osaako joku sanoa?


      • Olisko FAT32 oikea?

    • Sääli kun Hedengren tunkee HDThunder-paskaa vuodesta toiseen myyntiin, uusia versioita tulee, vaikka vanhatkaan ei toimi. Kokeile eri tikuilla jos se päivitys ei nuorru toukokuun 2013 päivästä.

    • toimiiko hyvin

      Toimiiko boksi hyvin ilman päivitystä? Jos toimii niin miks se sitten pitäis päivittää? On olemassa sanonta "if it ain't broke, don't fix it".

      • dds

        Minulla päivittäminen onnistui näpyttämällä ohjeen mukaan. If it ain`t...-lause ei päde tässä, koska päivityksillä PARANNETAAN havaittuja puutteita, vaikka laite onkin sinänsä toimiva.


    • hooreetunderi

      Olen yrittänyt sivun http://www.hdthunder.fi/hdthunder-ja-topform-ohjelmistopaivitykset mukaista päivitystä HDThunder hd420-mallin, mutta ei onnistu. Vein lopulta laitteen ostopaikkaan päivitettäväksi, mutta eivät onnistuneet sielläkään. Tikulle tehty opt-kansio, johon Zip-tiedosto purettu. On painettu pitkään MENU-näppäintä ja näpytelty sitä kuten ohjeissa mainitaan, mutta ihan sama lopputulos miten hommaa yrittää hoitaa. Alkaa pikkuhiljaa mennä mittari punaiselle...

    • paskaakasawwq

      täys paska koko thunder, älä sekoonnu näihin laitteisiin. Heitän vittuun koko laitteen

    • Digiboxikko

      Outo on tuo päivitys, mutta useamman yrityksen, tauon, tikun irrottamisen ja buutin jälkeen yllättäen onnistui. Olisiko merkitystä, että näpytys osuuu jotenkin "sopivasti" juuri kun virta kytkeytyy tms... No nyt ei kyllä osaa pariutua USB-levyn kanssa (2 TB Seagate). Tämän takia lähdin päivittämäänkin boxia (HD 420). Onko kokemuksia? Kun paritus onnistuu osaako sammuttaa virran myös USB-levystä tarvittaessa?

      • Onko_virtaa_tarpeeksi

        HD420 USB-portti on 2.0 sukupolvea, jolloin se antaa max 500 mA virran ulkoiselle USB-levylle. Etuseinän USB-portti on ohjelmistopäivitystä varten ja takaseinän USB taas ulkoiselle massamuistille. Jos tuo Seagate on muutaman vuoden takaa tai USB 3.0 mallia, niin digiboksin antama virta ei välttämättä riitä. Käytän tv:n yhteydessä nopeita teraisia 2,5" Buffaloita, sillä ne ovat yhteensopivia USB 2.0 kanssa ja tuo 500 mA virta riittää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      8992
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2400
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe