STARBUCKS

mitä helvettiä?

Okei. Mä oon ihan outsider, mutta voisko joku kertoa, mikä tekee Starbucksista niin vitun hienon asian? Koulussa monet puhuu "mennääks tänää Starbucksii?". Ja vittu toi Instagram, ku nykyään joka neljäs kuva on sellanen, että joku on ottanu siitä helvetin juomasta kuvan. Mikä siitä Starbucksista tekee niin vitun coolin mestan? Sekö, että se on amerikkalainen? Koska ei kukaan puhu mistään suomalaisista kahviloista koskaan. Joku nyt kertoo mulle?

12

259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Metalismygod

      No ite tykkään Starbucksin kahvista ja latesta... Ei sul oo siihe mitää inisemistä.
      Tosta Instagramista oon kyl samaa mieltä.

      • mitä helvettiä?

        En mä inise Starbucksista ylipäätään, vaan tosta villityksestä. Se kahvi on varmaan ihan hyvää, ei siinä mitään


    • kljökjbkl

      starbucksin kahvi voi olla ihan ok, mutta se imago on varmaan enemmänkin se juttu

      • mitä helvettiä?

        Mut siis kun kattoo jotain Coffee housea tai Robert's coffeeta, niin ei siellä ihmiset oo ottamassa kokoajan juomasta kuvia instaan. Eli miks se on just Starbucks, jonka imago on parempi?


      • asiasta tietävä
        mitä helvettiä? kirjoitti:

        Mut siis kun kattoo jotain Coffee housea tai Robert's coffeeta, niin ei siellä ihmiset oo ottamassa kokoajan juomasta kuvia instaan. Eli miks se on just Starbucks, jonka imago on parempi?

        "Eli miks se on just Starbucks, jonka imago on parempi?"

        Taisit juuri vastata omaan kysymyksees...


    • Metalismygod

      No kai se sit on se ku se on nii suosittu Jenkkilässä.

    • Koska se on yhdysvalloista, tuolta maailman luvatusta maasta, joka on ah, niin mahtava.

    • sunbucks

      Hehe pakko ottaa itsekin kantaa tähän: olen käynyt muutaman kerran Helsinki-Vantaan Starbucksissa. Olihan se ekalla kerralla siistiä päästä niin hienolta tuntuvaan kahvilaan (pohjoisesta mettälästä kun olen lähtöisin)! Ensimmäinen tilaukseni oli tämä ylihinnoiteltu Vanilla Bean Crème Frappuccino, joka oli yhtäkuin tavallinen vaniljajäätelö maito-jäämurska päällä kermavaahto. Itse kahvi oli ihan tavallista juhlamokka-tasoa. Positiivisesta asiakaspalvelusta annan kumminkin isosti plussaa! En ymmärrä miksi suomalaiset ovat haukkuneet tätä varsin fiksua tapaa, jos myyjä hymyilee niin oma päivä on pilalla!

      Tulen käymään Starbucksissa jatkossakin ja testaan uusia juomia, jos lompsassa sattuu olemaan pohjalla vähän ekstraa.

    • Lähteetkin tarkistin

      Onkohan kukaan vilkaissut yhtään tämän brändin taakse...? Olen itse ollut ystäväni kanssa tuossa Helsingin Stokkan kulman Bucksissa. Olen itse näiden "makeiden kahvijuomien" ystävä, mutta Bucksin hinnoilla olen kyllä ennemmin ilman. :) Mielestäni koko firma on vähän hämärä... Ja tänään löysin Youtubesta videon "5 Darkest Starbucks Secrets". Alla nämä salaisuudet lyhyesti:

      "Pumpkin Spice (Latte)" tuli valikoimaan 2003 ja sitä on myyty jo yli 200 miljoonaa annosta. Kukaan ei tosin tunnu tietävän MITÄ siinä oikeasti on... Eikä sitä kerro edustajatkaan. Eräästä liikkeestä varastettua kanisteria tutkittiin, ja makuaineesta löytyi mm. "Caramel Color Level IV"-kemikaalia, jolla on yhteys mm. leukemiaan ja keuhkosyöpään. Sen sijaan KURPITSAA juomassa ei ole yhtään.

      Bucks väittää avustavansa kehitysmaiden viljelijöidensä varallisuutta, mutta 2005 sanaharkassa etiopialaisten viljelijöiden kanssa selvisi että kyseessä on vain markkinointikikka. Kahvit maksaa 2-3% siitä mitä asiakkaat saavat maksaa. Etiopia päätti hakea trademark'ia tuotteisiinsa, mutta Bucks oli ehtinyt ensin. Jos hakemus menisi läpi, voisi Bucks riistää viljelijöiltään jopa 80 MILJOONAA dollaria vuodessa.

      Bucksin logon nainen oli alunperin paljasrintainen, kaksipyrstöinen seireeni. Nykyversio on hieman siistitty. (Kuvastaa ketjun kotikaupungin (Seattle) merenkäyntihistoriaa. Alkuperäinen logo näyttää ylösalaisin yllättävän paljon Baphometilta, sarvekkaalta vuohelta... Joka usein kuvastaa paholaista. Tämä voi tosin johtua puhtaasta sattumasta, mutta hei: kaksipyrstöinen seireeni? wut?

      2012 Bucks päätti laajentaa teevalikoimaa ostamalla "Teavana"-jälleenmyyjän. 620 miljoonaa dollaria käytettiin, ja sijoittajat saivat kunnon yllätyksen: teelehdistä löytyi torjunta-ainejäämiä, ja vaikka ne olikin merkattu eloperäisinä, yksikään ei sitä ollut. 77% testatuista näytteistä ei olisi saanut myyntilupaa Euroopassa ainemäärien takia, ja eräässäkin oli 23 eri ainetta. 62% teejuomissa oli jälkiä endosulfaaniin, joka aiheuttaa mm. sikiövaurioita ja hedelmättömyyttä. No, mitä Bucks teki? Ei mitään.

      Bucks on myös avannut "salattuja" liikkeitä, joissa myydään tuotteita ilman tuttua Bucks-logoa, Tall/Grande/Venti-annoskokoja ja vihreitä kuppeja, nämä liikkeet käsiteltiin itsenäisinä. Näiden väitettiin toimivan uusien tuotteiden pioneeripaikkoina. Bucks osti Clover-haudutuslaitemerkin, jota monet näistä itsenäisistä liikkeistä käyttivät. Cloverit eivät ole enää myytävissä ja vanhojen huoltopalvelu on todella hidasta.

      ----------------------------------------------------------------
      Eli mitä sinun pienessä Bucks-kupissasi oikeasti on? Riistoa, leukemiaa, keuhkosyöpää, lapsettomuutta, sikiövaurioita ja kusetusta. :)

      En väitä ettei muillakin suurketjuilla olisi omia pimeitä salaisuuksiaan, mutta minä ainakin pyrin välttämään tällaisen toiminnan tukemista. Kiitti moi!

    • Anonyymi

      TYöntekijöiden "asiantuntemus" on aivan perseestä.Olen huomannut tämän useasti ja nyt päätin,etten enää käy heillä.Viimeksi pe 26.4 kävin kampin starbucksissa.Edessäni olevalle asiakkaalle työntekijä selittitosissaan kuinka tummassa paahdossa on enemmän kofeiinia.Siis mitä helv..... Aivan päin metsää.
      En vauhkoaisi ellen itse olisi ollut 6 vuotta aikonaan kavilassa töissä.Miedän todella piti osasta kertoa kahveista.

    • Anonyymi

      Hyödyllisiä paikkoja. Kaikki idiootit menevät samaan koppiin.

    • Anonyymi

      Jos joku kahvila pitää valita, niin se ei todellakaan ole tuo. Itelle on ihan samaa meenkö juomaan ne kahvit ABC:lle, Shellille tai juonko kotona/töissä. Kotona itellä on ihan hyvää kahvia, töissä on tarjolla vaan Juhla Mokkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe