Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Bodrum Holiday Resort & Spa

aaa2

Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä hotellista?

http://www.tjareborg.fi/charteraccomodationinfo?ItemId=63666&SelectedPackage=57_cn3_BJV4_BODH2_TF1:3_H22c1_E3_HELd201409053_BJV8:2_TF2_511:&BookingQuery=-1:-1:D2014090517300012728:0:0:e1:5_42:42:4:13:16:-1:0:2:&UseBookingFlow=True

5

529

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antlu

      Joo on kokemusta tosta hotellista.
      Hotelli on monipuolinen ja niin iso että jos eksyt porukasta, niin kulutat päivän kalorit etsiessäsi heitä. Kannattaa sopia tapaamispaikka johon voi mennä odottelemaan jos tovereita ei löydä, ja jos aika käy pitkäksi niin voihan mennä johonkin viereiseen baariin juomaan ilmaisia kännejä (jos "eksynyt" on lapsi niin baarissa saa vedettyä erittäin mukavat sokerihumalat paikallisilla virvoitusjuomilla).

      Siivous hotellissa on todella mainio!..jos olet apina. En ole koskaan akaisemmassa hotellissa huoneeseen mennnessäni huomannut, että siivooja on kylpyhuoneessani suihkussa suitsukkeiden kera. Se oli jtn uutta :DD

      Hotelli on todella hyvä perheille joissa on lapsia...pieniä lapsia.. ihan vastasyntyneitä mieluiten. Koska silloin ei haittaa vaikka diskomusiikki pauhaa koko yön kuuluen selvästi huoneeseen, koska vauva pitää jo kaikki hereillä yöllä!

      Aamiainen on hyvä ja päivällisellä on aina mukava kylmä buffetti. Sen tarkoitus ei kyllä ole olla kylmä, mutta melkein aina se on ollut.

      Henkilökunta on erittäin kiltti ja mukavaa ja joskus he haluavat uimaan kanssasi jos olet nuori nainen. Saat myös muunlaista erityiskohtelua heiltä, niinkuin ilmaisia drinkkejä ja sen sellaista. Etenkin jos näytät rintasi!

      Iltaisin en suosittele päästämään miehiä teatterialueelle lastenäytösten jälkeen. Mutta jos olet nainen niin käy vain katsastamassa. Iltaiset sylitanssiesitykset ja strippaukset ovat mukava näky, etenkin kun näet kaikki miehet jotka vetelevät värkkiään pöydän alla.

      Mutta joo pidä mukava loma hotellilla -:) olet sen ansainnut.

      P.S toivottavasti matkustat yksin niin ei kukaan eksyä voi

      • antlu-alkuperäinen

        Ainiin ja unohtui vielä mainita, että nuoret miehetkin voivat kokeilla saada erityiskohtelua ja uintiseuraa! Holellilla on töissä nuoria kauniita naisia, tai no ei niin kauniita ,eikä niin nuoriakaa. Oikea termi taitaa olla turkkilainen puuma. Heille kun näyttelet vatsalihaksesi tai värkkisi, niin saatat saada ilmeisen ämpärin täynnä lempilitkuasi. Miestyöntekijöitäkin kannattaa kokeilla, huomsin että osa heista ovat kakkosreiän miehiä, senkuin kokeilet onneasi!

        Uudistusremontin jälkeen hotelli on mahtava. Litureilta veteen menevät tikkaatkin poistettiin, kun veivät turhaa tilaa. Eli muista että mene vain uimaan mereen, jos jaksat uida siellä kauan. Kun tikkaita ei ole niin ylös ei oikein pääse, mutta älä huoli: joka ilta kello 19 kun ranta sulkeutuu, heitetään veteen putikkaat. Eli yöksi ei veteen tarvitse kuitenkaan jäätä :))


      • KÖSSI

        Pakko komentoida tuota tekstiäsi.
        Olin siis paikalla Heinäkuussa 2014 viikon.
        Tapaamispaikka ok, mutta ei niin iso, että olisin tuntenut tarvetta tuohon? Eli miehesi/naisesi on juoppo jota pitää metsästää baareista?

        Siivous toimi liekö syy että jätin pöydälle muutaman liiran ekana päivänä.
        Siivoja oli tosin simpsakka, mutta ei löytynyt suihkusta suitsukkeiden kera. Liekö syynä kun vaimo mukana?

        Jep disko musa kuului mutta kun laittoi oven kiinni niin ei haitannut, tosin riippuu huoneen sijainnista?

        Ruoka puoli saa minultakin hiukan miinusta, siisteys ei ollut kovin ensiluokkaista joten katsokaa esim. lasia ennen kuin juotte siitä ja tuolia ennen kuin istutte siihen!!

        Henkilökunta tosiaan mukavaa "ilmaisia trinkkejä" saa kun olet all inclusive hotellissa muutenkin kuin näyttämällä rintasi : )

        Teatterissa emme käyneet mutta jos tuohon aikaan pieniä lapsia on hereillä niin kannatta miettiä onko itsellä kaikki ihan ok?

        Eli loppu vetona voisin suositella hotellia, sain sen mitä halusinkin ja mikä parasta Dolmusbussi toimi 100%, upee kaupunki ja ÄLÄ IKINÄ ODOTA LIIKOJA ???

        KÖSSI


    • aaa2

      Kiitos Jansku et jaksoit kirjoittaa, vaikka et ole siellä käynyt ;)

    • Parru69

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe