Ensimmäistä kertaa papin kyydissä. Osa 1.

vähäuskoinen

Istuin kirkon penkissä, jumalanpalveluksessa. En ollut tullut paikalle kuulemaan, mitä Jumalalla olisi sanottavaa, olen kovin epäileväinen hänen olemassaolostaan. Saarnatuolissa puhui nuori, kaunis naispappi. En muista saarnan sisällöstä mitään, aikani kului ihastellessa hänen äänenpainojaan, eleitään ja ilmeitään. Niissä oli samaan aikaan jotain lempeää, jotain ylimielistä, jotain sisäistä hehkua, jotain valtiatarmaista.
Toimituksen päätyttyä lähdin muiden mukana ulos. Jäin epäröiden seisomaan oven ulkopuolelle. Uskaltaisiko mennä keskustelemaan? Hetken mietittyäni palasin takaisin sisälle. Salissa ei näkynyt ketään, istuin penkkiin. Pian naispappi tuli suntion kanssa jostain ovesta. Hän oli vaihtanut siviilit päälle ja oli veret seisauttavan kaunis korkokengissään. He tulivat kohdalleni. Pappi kysyi, miten menee, täällä suljetaan ovet pian. Sanoin haluavani jutella. Pappi ohjasi minut mukaani ja sanoi suntiolle, että ovet voi sulkea, hän huolehtii heidät molemmat ulos.
Menimme peremmälle takahuoneeseen, pappi lukitsi oven takanaan. Kerroin, että kaipaisin elämääni vahvaa hahmoa, joka kertoisi, mitä minun pitää tehdä. Hän katsoi minua puoliksi hyväntahtoisesti, puoliksi ylimielisesti pilke silmäkulmassaan ja sanoi ymmärtävänsä.
Kerroin olevani työtön ja mietin, olisiko täällä töitä tarjolla, olen työskennellyt mm. vahtimestarina. Hän kertoi, että suntion paikka saattaisi hyvinkin vapautua pian. Hän kertoi, ettei itse varsinaisesti päätä asiaa, mutta voi kuitenkin vaikuttaa valintaan merkittävästi. Kysyin, mitä minun tulisi tehdä, jotta paikka olisi minun. Hän haastatteli osaamistani ja totesi lopuksi, että todennäköisesti paikkaan on kovempiakin hakijoita. Hän voisi kuitenkin edesauttaa asiaa, ehtoa vastaan. Kysyin, mikä ehto on. Hän veti kaapista esiin raipan. Istuin tuolilla, hän seisoi ylväänä korkokengissään, katsoi minua alaspäin ylimielisellä valtiattaren katseellaan ja hymyili samalla lempeästi.
”Kun olet orjani seuraavan tunnin, kaksi, huolehdin, että paikka tulee olemaan sinun.”
Haukoin henkeäni.
”Enhän minä voi, perheellinen mies! Mies on sitä paitsi naisen pää!”
”Vai niin luulet? Ovi on lukossa ja minulla on musta vyö japanilaisessa lajissa. Sitä paitsi, miten aiot elättää perheesi?”
Katsoin ovea. Ajattelin heikkoa taloudellista tilannettamme. Katsoin edessäni seisovaa jumalatarta. Huokasin.
”Mutta jos vaimo saa tietää!”
”Miksi hänen pitäisi saada tietää? Olen pappi, voit ripittäytyä minulle ja minä sinulle. Meitä pappeja sitoo rippisalaisuus, ehdoton vaitiolovelvollisuus.”
Ymmärsin, että tuolta naiselta ei sana leviäisi mihinkään. Ymmärsin myös, että jos todella rupeaisin pyristelemään vastaan, jäisin kakkoseksi.
”Olet kaunis”, sopersin. ”Ja lempeä. Mutta en voi pettää vaimoani!”
”Voi kulta pieni, niin puhdaskin”, hän vastasi. ”Erityisesti juuri siksi haluan sinut!”
Hän tarttui kiinni paidastani ja alkoi kiskoa sitä päältäni. Vastustelin vähän, mutta en täysillä. Hän kiskoi paidan päältäni ja työnsi minut ja räpsäytti kerran käteeni raipallaan.
”Polvillesi!”
Hän osoitti sormellaan lattiaan, toinen käsi ylöspäin raippa kädessään. Menin alas polvilleni, hän tarttui hiuksistani kiinni ja räväytti minua raipalla selkään.
”Vai että on mies naisen pää? Katsotaanpa, pitääkö paikkaansa käytännössä.”
Hän hymyili katsoen minua lempeästi. Sitten sain muutaman raipan iskun selkääni, ei kovin lujaa, vaan mieluummin hyväntahtoisen lempeästi. Tunsin kuumia aaltoja. ”Olenko henkisesti heikko vai miksi ihmeessä dominat aina kiihottavatkin minua”, ajattelin. Tiesin kuitenkin, että enää en olla tottelematta tuota naista kaikessa, mitä hän käskee tehdä. Ja kyllä hän käskikin. Hän käski minua nuolemaan korkokenkiään. Sen tein, hän katseli minua alaspäin tyytyväisenä.
”Hmmph, hyvä poika”, hän lirkutteli iloisena.
Sitten hän kehotti laskemaan huosutkin ja menemään lattialle. Tottelin. Hän asetti korkokenkänsä päälleni ja sanoi:
”Olet tottelevainen poika, niin kuin pitääkin. Tottelevaisuus on hyve. Mutta että tällä tavalla menet pettämään vaimoasi, siitä hyvästä saat nyt selkäsaunan. Tämä on omaksi parhaaksesi!”
Ruoska viuhui. Tunsin vaimean ruoskaniskun takamuksessani. Se sai minut kimpoamaan ylemmäs, mutta hän painoi minua selästä korkokengällä alas, ei kovin kovaa, mutta päättäväisesti. Raippa viuhui muutaman kerran, joka kerta hätkähdin vähän ylös. En yrittänyt tosissaan karkuun.
”Tämä saa riittää”, hän sanoi ja nosti jalkansa päältäni. ”Nyt nouse istumaan.”

6

6461

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osa 2.

      Hän katsoi minua ylhäältä päin.
      ”Kai ymmärrät, että tämä oli omaksi parhaaksesi?”
      ”Ymmärrän”, sopersin vastaukseksi. ”Ymmärrän.”
      Hän riisui paitansa. Esiin tuli litteä vatsa ja rintaliivit. Niiden alla vaikuttivat olevan kiinteät, juuri sopivan kokoiset rinnat.
      ”Miltäs näyttää”, hän kysyi iloisesti hymyillen.
      ”Kauniilta”, vastasin.
      Hän käveli minuun kiinni ja pyysi irrottamaan kengät. Tein työtä käskettyä, hän vartioi koko ajan raipan kanssa. Sitten hän pyysi irrottamaan myös housut. Nyt hänellä oli enää pikkunousut ja rintaliivit. Hän istui jalkojeni päälle ja työnsi rintansa kasvojani vasten.
      ”Voi vauva pieni, josko irrottelisit liivit, niin äitisi imettää”, hän totesi, pitäen kiinni niskastani, raippa koko ajan toisessa kädessä. Olin puoli-istuvassa asennossa, käteni hapuilivat rintaliivien kiinnityksiä hänen selkänsä takaa. Sain kiinnityksen irti, hän antoi minun irrottaa liivit puoli kerrallaan. Sitten otti niskasta lujasti kiinni ja työnsi kasvojeni kookkaiden rintojensa väliin niin, etten saanut ilmaa. Jonkin aikaa pidettyään hän hellitti ja antoi minun hengittää vähän aikaa, katsoen minua tyytyväisenä, kun haukoin. Sitten hän tarjosi rintaansa.
      ”Ime!”
      Tartuin halukkaasti häntä selästä, hän taivutti itseään kaarelle tarjotakseen paremmin rintaa. Imin. Mitä ihmettä? Rinnasta alkoi tulla maitoa. Epäröin vähän, mutta ylhäältä kuului päättävä komennus.
      ”Jatka!”
      Jatkoin imemistä, join äidinmaitoa. ”Hmphh”, sanoi nainen tyytyväisenä päälläni. Kohta hän tarjosi toisen rinnan ja sama toistui. Maito maistui suussani hyvälle.
      Kohta hän jo taivutti minua taaksepäin, selälleni. Hän työnsi litteän vatsansa päälleni, hyväilin huulillani ja kasvoillani ja nuolin. Käsillä hyväilin hänen kiinteää takapuoltaan ja selkäänsä. Sitten hän istui päälleni ja työnsi alavatsansa hyväiltäväksi. Koko ajan hän katsoi minua tyytyväisenä ja iloisena. Hyväilin alavatsaa ja pikkareiden alla olevaa emätintä. Sitten hän nosti pyllyään ja kehotti ottamaan pikkuhousut pois. Tein työtä käskettyä. Hän istui uudelleen päälleni ja tarjosi klitorista nuoltavaksi. Nuolin halukkaasti, mutta varovasti. Naisessa tuntui jo pillunlima, kiihottumisen merkki. Hän taivutti vartaloaan taaksepäin, pitkät hiukset roikkuivat alaspäin koskettaen jalkojani.
      ”Nuole mies, nuole” hän sanoi. ”Nuole orjani, nuole!”
      Tunsin, miten nainen päälläni nautti vallan täyteydestään ja fyysisestä hyväilystä, jonka hän lyhyillä käskyillään sai tilattua. Nainen ohjaili lantiollaan sessiota. Minä nautin hänen orjanaan olemisesta. Miten paljon helpompaa onkaan olla vahvan naisen tahdon toteuttaja kuin yrittää olla johtaja, totesin taas kerran. Nainen kääntyi eteenpäin, otti kiinni niskastani ja työnsi suuni kokonaan jalkoväliinsä, puristi jalat yhteen. Tuskin tukahtumista, mutta se ei haitannut, päinvastoin. Olin kiihottunut.
      ”Työnnä syvemmälle, syvemmälle”, nainen käski.
      Työnsin. Kieli työskenteli terhakasti, siihen jo vähän sattuikin. Välillä nainen antoi happea. Sitten hän otti tiukan otteen, työnsi pillunsa niin syvälle kasvoihini kuin sai vaati minua työskentelemään kovempaa. Tein työtä käskettyä, en saanut happea. Pian päälläni kuului naisen voihkintaa, tunsin emättimen kouristelut kevyenä kielelläni. Tunsin, että olin tehnyt naisen onnelliseksi, hyvä työ! Nainen istui rinnalleni antaen minun huohottaa, huohottaen vähän itsekin. Tyytyväisenä hän katseli minua. Kun hengityksemme olivat vähän tasaantuneet, hän yllätyksekseni istuuntui uudelleen pääni päälle. Tällä kertaa hän käänsi lantiotaan niin, että nenäni tuli hän emättimeensä ja kieleni – se tuli anusaukon kohdalle! Epäröin todella, en kai minä nyt sentään tuota. Hän työnsi viekoittelevasti anusta ylös ja alas, mutta kieleni pysyi suussani.
      ”Mitä odotat” hän sanoi lopulta kärsimättömästi.
      Ujosti nuolaisin anusaukkoa kerran. Vähän ajan päästä toisen ja kolmannenkin. Sitten työnsin kielen anukseen kiinni ja aloin nuolla ahnaasti.
      ”Työnnä sisään”, nainen määräsi kohta.

      • Osa 3.

        Työnsin. Kieli työntyi anukseen, outoa makua ei tuntunut kiihottuneena. Ajattelin, että mihin olenkaan vajonnut. Siinä minä olen, nuolemassa vieraan naisen persettä. Nainen liikutti peppuaan ylös-alas ja äänteli tyytyväisenä. Kohta hän kiihdytti liikettä ja pian hän voihki uudelleen. Myös itse laukesin, siemenet lensivät korkealle ilmaan, vaikka penikseeni ei ollut koskettu koko session aikana.
        Nainen nousi ylös ja katsoi minua halveksuvasti ja samalla tyytyväisesti.
        ”Perseennuolija!”
        Hän nousi ylös ja alkoi pukeutua.
        ”Pue sinäkin”, hän sanoi minulle.
        Puin hiljaa. Elimistöni oli kokenut kaikkien suurimman mielihyväannoksen, mutta synti painoi minua. Nainen ei kuitenkaan jättänyt minua lohdutuksetta.
        ”Se suntion paikka on sinun.”
        ”Kiitos”, vastasin.
        ”Tämä asia pitää myös sopia Jumalan edessä. Haluatko uskoa syntisi anteeksi?”
        ”Kyllähän minä haluaisin, mutta olen kyllä rikkonut raskaasti Jumalaa ja vaimoani kohtaan. Ja lisäksi se synti kyllä tuntui hyvältä.”
        ”Älä jää rypemään. Usko syntisi anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä.”
        Mietin hänen sanomaansa.
        ”Näin haluan uskoa”, vastasin.
        ”Saanko minäkin uskoa syntini anteeksi”, naispappi kysyi.
        ”Mistä minä sen tiedän”, vastasin.
        Hän selitti asian juurta jaksain.
        ”Sinun pitää saarnata minulle: ”Jeesuksen nimessä ja veressä ovat synnit anteeksi.””
        ”Jeesuksen nimessä ja veressä ovat synnit anteeksi”, vastasin.
        Sitten nainen vakavoitui.
        ”Mikä on anteeksi maan päällä, on anteeksi myös taivaassa. Nyt meidän syntimme on upotettu armon pohjattomaan mereen eikä Jumala sitä sieltä kaivele ylös. Muistatko tämän?”
        ”Muistan”, vastasin.
        Niin alkoi minun kilvoituksen matkani. Kukaan ei arvaakaan, millaisia asioita papin täytyi suntiolle opettaa.
        Aikanaan kuolimme, sekä minä että naispappi. Taivaan portilla Pietari katsoi, että ohhoh, onpa sinulla melkoinen kokemus siellä sakastissa, mutta se on armon mereen upotettu eikä sellaisia ole lupa kaivella esiin. Niinpä kävelin sisään paratiisiin. Siellä pääsin nuolemaan valtiattereni emätintä koko pitkäksi ikuisuudeksi.


    • Salolampi

      Harvinaisen paska tarina, mutta mitä muuta voi odottaa, kun aiheena on naispappi, jotka nekin ovat perseestä.

    • femakot kuuseen

      Huomaa, että feminismi on voittanut alaa, kun miestenkin fantasiat ovat tuollaisia alistumisfantasioita.

    • Jum jum

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9696
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2837
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      169
      2620
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2049
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1637
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1501
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      11
      1439
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe