huone hyvältä paikalta

Pirjo10

menemme helmikuussa cordial biarritz hotelliin ja olisi kiva tietää huoneiston numeroita hyvältä auringon ottopaikalta ja läheltä allasta.laitan toiveen hotellille kun siihen on kerta mahdollisuus? kiitos kaikille vastaajille jo etukäteen.

22

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muutaman kerran kyläilleenä siellä,pidin huonompana vain av.Espanjan puoleisia asuntoja joihin kuuluu jonkinverran katumelua.Numeroista en osaa sanoa sen enempää.

      • Pirjo10

        joo,kiitos,tuon minäkin olen lukenut jostain.pitää vaan toivoa ja luottaa tuuriinsa ettei huoneet satu kadun varteen :D


      • 28635
        Pirjo10 kirjoitti:

        joo,kiitos,tuon minäkin olen lukenut jostain.pitää vaan toivoa ja luottaa tuuriinsa ettei huoneet satu kadun varteen :D

        Soita sinne hotelliin tai pistä toivomus meilillä. Kyllä ne yleensä noteerataan.


    • kentlemän

      tuossa hotellissa ainakin huoneissa 225 ja 304 oli hyvät sängyt muhinointiin, you know? Auringonotosta en niin osaa sanoa.

      • Anonyymi

        Cordial Biarritzissa on numerot 101-176. Noita kentlemänin keksimiä numeroita ei ole. Niin se taitaa olla, että ei ole kentlemäni muhinoinut kuin unelmissaan.


    • visavesa

      Pihalla kasvaa sen verran puita,että voi olla aika vähän pihoja joille paistaa aurinko pitkään.Sisään käynnin viereisillä huoneilla on kait parhaat mahikset.Allashan on u-muotoinen ja suurin osa pihoista on altaan lähellä,mutta joissakin pensas-aita on pahasti välissä.

    • Anonyymi

      Onkohan kukaan viime aikoina ollut tuolla Cordial Biarritz bungaloweissa? Puita on kaadettu sieltä, paistaako aurinko nyt paremmin terasseille?

    • Anonyymi

      Oikein mukava gayhotelli jonka altaalla kootaan junaa aamupäivisin ja puolilta päivin se lähteekin mukavasti puksuttelemaan. Jos tiedät mitä tarkoitan.

    • Anonyymi

      CB on keidas keskellä kaupunkia! Alueen keskeltä on kaadettu joitakin puita niin että pihoille tulee vähän enemmän aurinkoa. Bungalowit on remontoitu 2018. Sen vanhemmissa kommenteissa voi olla kunnosta ym. vanhaa tietoa.

      Huoneistoja on eri hintaisia, Suomesta valmismatkoja järjestävillä on vain ne halvimmat kujien päistä ja ulkoreunoilta, niissä on katumelua. Allasalue mutkittelee ympäri aluetta niin mistään ei kyllä varsinaisesti ole pitkä matka altaalle ottamaan aurinkoa. Jos kuitenkin haluaa että allas on ihan mökin vieressä, ilmastointi sis hintaan tai haluaa hiljaisemman sijainnin, niin pikku lisämaksulla saa paremman kun laittaa viestiä [email protected].
      En nähnyt homoja, ehkä en osaa sillä tavalla katsoa. :-) Perheitä ja seurueita enimmäkseen, ei ole siis mikään gay-paikka eikä suomi-eläkeläisten paikka.

    • Anonyymi

      Ensin huonoimmat:
      Avenida de Espanjan puolella numerot: 101-105, 114-118, 123-128. Myös av de Bonnin puolelle numeroihin kujien loppupädyissä oleviin 133, 146, 151, 156, 161 ja 174 tulee liikennemelua. Liikennemelun kannalta pahimmat on 128 ja 133 katujen kulmauksessa.
      On huomioitu hinnassa, eli ovat halvimpia 1 mh perustason bungaloweja. Jos halpa hinta on hyvä asia, niin monen mielestä nämä voi olla myös parhaat, koska maksaa vähemmän ja ovat silti samalla vehreällä alueella aitojen sisällä ja uima-allas, kuntosalit, tenniskentät käytössä kuten kalliimmilla numeroilla.

      Siten parhaimmat:
      Parhaat 2 mh superioit ovat 134-141. Näistä ihan piikkipaikat eli 134, 137, ja 141 ovat päätyhuoneistot altaan vieressä.

      Parhaat 1 mh superior-huoneistot ovat rivissä 162-166. Tästä rivistä ihan ne parhaista parhaat eli päätyhuoneistot ovat 166 altaan mutkan vieressä ja 162 puistomaisessa lastenaltaan puoleisessa päädyssä, minigofin ja leikkipaikan vieressä.

      Rivin 167-169 1 mh superioreissa on iso ja rauhallinen takapiha. Sijainti on rivin 162-166 takana ja kauempana altaasta.

      Lisäksi 1 mh 142, 147, 152 ja 157 ovat rauhallisia superior-päätyhuoneistoja altaan vieressä.

      Ainoat 2 mh perustason huoneistot ilman superior-lisämaksua ovat 175 ja 176. Ovat alueen rauhallisessa nurkassa lähellä minigolfia ja leikkipaikkaa, ei aivan altaan vieressä vaan rivin 162-166 takana. Näissäkin siis on se oma rauhallinen takapihan nurmikko. Voisi ajatella että ovat monen lapsiperheen mielestä parhaita?

      Sitten vielä omana lukunaan rivi 129-133: 129 on superior-päätyhuoneisto lähellä allasta ja ravintolan terassia, 130 on superior-huoneisto (ei pääty) mutta lähellä allasta ja ravintolan terassia ja 131 132 paria askelta kauempana altaasta mutta lähellä terassia, ja tuo 133 tulikin jo ekassa kpl.ssa eli on kadun puoleinen pääty, ja on liikennemelua. Tämä on monen mielestä paras rivi, mutta ei kaikki ole samaa mieltä. Onko ravintolan terassin vieressä olo hyvä vai huono, on tietysti makuasia. Ravintola sulkeutuu n. 23.00.

      • Anonyymi

        Mutta mitkä ovat huoneita, joissa suomi-eläkeläinen voisi asua, ettei seurue ja perhematkailija järkyty. Aikuisvauva noin 30-40v kyselee huolestuneena.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta mitkä ovat huoneita, joissa suomi-eläkeläinen voisi asua, ettei seurue ja perhematkailija järkyty. Aikuisvauva noin 30-40v kyselee huolestuneena.

        Ha ha, kyllä Cordial Biarritzissa voi asua eläkeläisetkin. Perheet ja seurueet ei järkyty. Ei ole kuitenkaan eläkeläisiä ainakaan tällä viikolla paljon näkynyt. Mikä estää? Pelkääkö eläkeläiset perheitä ja seurueita?


    • Anonyymi

      Kuulostaa ihan mahottomalta. Ihan mahotonta.

      • Anonyymi

        Ja sitä se myös on. Todella mahotonta.

        T: Eläkepappa


      • Anonyymi

        Onhan se ihan mahotonta että mahottomasti mahottomia kysellään mahottomista mahdollisuuksista. Ihan mahotonta menoa taas


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se ihan mahotonta että mahottomasti mahottomia kysellään mahottomista mahdollisuuksista. Ihan mahotonta menoa taas

        Oot ihan mahoton. Ihan mahotonta menoa taas kerran. Ihan on


    • Anonyymi

      Onks se Eläkepappa taas joka näitä mahottomia juttuja jatkuvasti kirjoittaa?

      • Anonyymi

        Ai se oli pannun omistaja kun haukkui pannua kaljabaariksi. Ihan mahotonta menoa taas


      • Anonyymi

        Vai niin


    • Anonyymi

      Aina kaikki keskustelut pitää tulla sotkemaan. Eläkepappa ja muut häiriköt voi mennä muualle. Menkää sinne toiselle sivustolle häiriköimään.

      • Anonyymi

        Rauhoitu! Me molemmathan ollaan sama kirjoittaja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rauhoitu! Me molemmathan ollaan sama kirjoittaja.

        No hitto! Niinhän me tosiaan ollaan.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1796
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1376
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe