Kokovartalohieronta

Onneni kukkuloilla

Juttu alkoi enemmän kiinnostamaan minua joulukunn alussa, jolloin olin lukenut näiltä palstoilta monenlaista juttua. Ei asia titenkään ennen ole luotettava, kun sen on itse kokenut. Puhuin asiasta mieheni kanssa ja hän antoi asialle täyden siunauksen. Joten olen kahden lapsen äiti, 45v ja suhteellisen mukavan näköinen ja oloinen. Rintavarustus on suhteellisen kookas ja OK, kuten myöskin naisellinen takapuoleni ja se naisen suosituin paikka, siis karvainen kolmio. Aikani hakiessani löysin siis sopivan hierojan, onneksi meillä täällä suuressa kaupungissa on valinnan varaa. Mieshieroja iältään runsaat 64v. Sinne, kun sitten menin ensimmäiselle vastaanotolle viime viikolla, oli tunnelma vielä aika outo ja viileä. Kysyin heti, että mitenkä täällä käyttäydytään, että riisunko itseni kokonaan, vai miten? Hän sanoi, että sama se, mutta kyllä hänkin sitten rintaliivien hakaset aukaisee, kun tulee se vaihe. Näitä juttuja täältä lukiessani ovat toiset hankkineet läpinäkyvät alusvaatteet, mutta minulla oli aivan mustat, tietenkin pitseillä lisättynä. Mahallani maatessani hierontapöydällä kaikki tuntui aivan hienolta ja ajattelin, että kyllä hän selvästi huomaa sloggien läpi peräni vaon ja mitä siellä on, mutta se oli kuitenkin jossakin mielessä tarkoituskin. Tuntui autuaalta olla siinä miehen käsittelyssä ja sitten hän aukaisi liivien hakaset. Voi valtava sitä tunnetta, tissit aivan vapaana pöytää vasten. Vähän hän pyysi myös ottamaan sloggeja alaspäin, tai saa ottaa kokonaankin pois, jos vain haluan. Otin ne pois ja ajattelin, että nyt sitten olen näytillä kokonaan, mistä olen joskus jonkunverran haaveillut. Tuli aika, jolloin täytyi kääntyä selälleen, se ei kuitenkaan ollut sitten aivan helppoa, mutta, kun meni muutama sekunti, niin estot olivat pois. Siinä sitten oli hänen edessään täysin eevan asussa. Hän jatkoi työtänsä, eikä tarvinnut mitään paikkojani peitellä. Mahan hieronta kävi aivan hyvin, kuten reisienkin ja käsivarsienkin. Mutta sitten taas hän kysyi, että miten on rintalihasten laita? Annoin hänelle täydet valtuudet koko hommaan ja niin se vain jatkui. Ajattelin, että mitä tuon ikäisen miehen mielessä liikkuu, vai olenko vain yksi heistä ja en varmasti viimeinen hänen käsittelyssä. Olin 90-minuutin kuluttua aivan rentona ja onneni kukkuloilla, karvoitukseni aivan märkä ja nännini niin kovat, kuin vain kuvitella voi. Kaikki loppuu aikanaan ja niin tämäkin. Mutta päätin tulla uudelleen kuukauden kuluttua, kun hän vielä sanoi, että aivan turhaa tuollaista vartaloa on peitellä millään varusteilla. Jatkoi vielä, että kyllä moni mies haluaisi nähdä minut tuossa kunnossa. Kiitin ja pukeuduin. Kokemus oli aivan taivaallinen.

21

5458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tumma avorouva

      Varmasti hieno kokemus sinulla! Jatka ihmeessä. Minulla 28v naisella, myöskin oli halua kokeilla kokovartalohierontaa, ja meninkin, mutta en alkuun kehdannut riisua enempää rintikoita kuin pikkareitakaan, enkä kysynyt mitään. Mieshieroja oli ja on ikäiseni. En ole uskaltanut kertoa avomiehelleni mitään, etenkään sen jälkeen kun vihdoin viimein rohkaistuin, ehkä viidenellä käynnilläni, ja kyselemättä riisuin ilkosilleni. Olen myös tumma, mutta häpykolmion ajoin kapeaksi kaistaksi. Mies ei kysynyt mitään, mutta kun käännyin selälleni, niin hän ikään kuin kokeeksi hipaisi reisieni sisäpintaa, ja kun levitin jalkani, niin sain niin himottavan kuuman pilluhieronnan ettei koskaan. Olin pian märkä. Seuraavalla kerralla annoin panna. Sitä olemme jatkaneet. Käyn nykyisin viikon välein työaikanani ja on IHANAA! Mies on pieni kärppä mutta mahtava nussija, ihan kuin kasvanut kullinsa kylkeen, joka on tosi mahtava, ei pitkä mutta paksu ja suonikas.

      • Onneni kukkuloilla

        Ei minulla ollut alunperinkään tarkoitus antautua ja tulla pannuksi, sillä siinä tapauksessa olisin varmasti mennyt sellaiseen hierontalaitokseen, missä se homma on varma. Kaikki vaatii itsehillintää ja tämä oli kuitenkin vain kokeilua, että voiko se olla tällaista. Mutta siinä kuitenkin maatessani selälläni, niin varmasti hieroja huomasi yläpuoleltani, kuinka suuret rintani poukkoilivat ja vitussani myös kävivät kovat kierrokset, lippuksettelin vain kielellä huuliani ja koetin olla aisoissa. Olihan se kokemus ja olen usein halunnut olla jonkun katsottavana, nyt se onnistui ja olin siihen aivan tyytyväinen ja olen myös tyytyväinen omaan kroppaani ja nyt se tuli näytettyä näin läheltä ja kuitenkin niin pitkän ajan. Sanoin myös sieltä lähtiessäni, että tekisi mieli kertoa tästä jollekulle, sillä niin hyvältä se tuntui. Katsotaan taas helmikuun alussa, mitä on seuraava kerta.


      • Onneni kukkuloilla
        Onneni kukkuloilla kirjoitti:

        Ei minulla ollut alunperinkään tarkoitus antautua ja tulla pannuksi, sillä siinä tapauksessa olisin varmasti mennyt sellaiseen hierontalaitokseen, missä se homma on varma. Kaikki vaatii itsehillintää ja tämä oli kuitenkin vain kokeilua, että voiko se olla tällaista. Mutta siinä kuitenkin maatessani selälläni, niin varmasti hieroja huomasi yläpuoleltani, kuinka suuret rintani poukkoilivat ja vitussani myös kävivät kovat kierrokset, lippuksettelin vain kielellä huuliani ja koetin olla aisoissa. Olihan se kokemus ja olen usein halunnut olla jonkun katsottavana, nyt se onnistui ja olin siihen aivan tyytyväinen ja olen myös tyytyväinen omaan kroppaani ja nyt se tuli näytettyä näin läheltä ja kuitenkin niin pitkän ajan. Sanoin myös sieltä lähtiessäni, että tekisi mieli kertoa tästä jollekulle, sillä niin hyvältä se tuntui. Katsotaan taas helmikuun alussa, mitä on seuraava kerta.

        No nyt sitten eilen se tapahtui, toinen kerta. Soitin joku aika takaperin hieroojalle ja sovimme, että tulen uudelleen hänen käsittelyynsä. Sanoin jo puhelimessa, että hän lukisi täältä, mikä olin minun tunteeni ja kuinka paljon juttuani on luettu. Voin aluksi sanoa, että helmikuu alkoi minulla hienosti. Vastaanotolla kaikki oli aika luonnollista ja keskustelimme asioista ja hän oli lukenut näitä juttuja. Hän oli oikeastaan yllättynyt, siitä että minä aika vapaasti kirjoitin. Mutta kuitenkin kaikki oli totta. Homma alkoi ja kokoajan keskustelimme niitä näitä, mutta sitten kun tuli se aika, jolloin tissiliivit olivat tiellä, niin minun oli noustava istumaan, että saimme ne pois, sillä nyt minulla oli edestä aukaistava malli. Tarkoituksella, että hän huomaisi tissini myös siinä asennossa. Kaikki kuitenkin meni hyvin ja aikanansa hän nosteli myös pikkureita ja otin sitten nekin pois edestä. Taas olin aivan nakuna ja nautin siitä hetkestä, ehkä hänkin nautti, siilä hän kertoi, että kyllä hänellä on kaikenlaisia asiakkaita ja osa haluaa näytellä tissejään ja osa taas vastaavasti peittelee kaikkea mahdollista. Minulle hän sanoi, että ei näitä paikkoja voi mitenkään kaikkea peittää, ellei sitten ole reilusti vaatteita yllä. Kyllä oli ihana tunne, kun hänen kätensä hieroivat tissejäni ja sitten välillä reilusti ohittivat komean vitun karvoituksen, voi autuas taivas. Hän ehdotti, että voitaisiin kokeilla, että kuin vahingossa hän voisi päästää jonkun vanhemman miehen sisään huoneeseen, silloin kun minä olen siinä selälläni. Oli tullut siihen tulokseen, että nautin kuitenkin itsekin näytillä olosta ja niinhän se onkin. Sovimme asiasta ja katsotaan seuraavalla kerralla, mikä sitten pitäisi olla joskus kahden viikon kuluttua. Kyllä oli mahtava olo kävellä kotiin tälläisen käsittelyn jälkeen ja luulen, että alan käydä siellä säännöllisesti. Kaksi viikkoa ja sitten taas ovat paikkani aivan kosteana. Nyt on mukava alkaa helmikuu ja nauttia olosta, kuulemma hänkin nautti, kun sai nähdä pitkästä aikaa oikein naiselliset muodot.


    • Ainako ne panee

      No jo on! Taidan perua vaimolleni antamani luvan käydä (mies)hieronnoissa.

    • keppimies

      trolli

    • Mielikuvitus 1

      Käytän nyt mielikuvitusta ja ajattelen itseäni tässä samassa tilanteessa. Olen siis suunnilleen samanlainen rouva ja ikäni, sekä ehkä paikkanikin samanlaiset, kuin sinulla. Makaan omassa sängyssäni (pitäisi kyllä olla hiukan korkeammalla) ensin mahallani aikani ja hänellä on tilaisuus tutkia persustani ilman pieniä housuja. Sitten selälläni ja hän katselee minua jalkopäästä käsin, jalat ehkä hieman levitettynä, että hän voi hieroa reisien sisäpintoja. Näky voi olla aivan mahtava, kauanko sitä kestää? Seuraavaksi hän on päänpuolella, minä suuret tissit siinä edessä ja hänen vehkeensä aivan tukassani kiinni, kun kokoajan hieroo hartioitani ja sitten tissejä, sekä mahaani. Mitä voisin tälläisessa tilanteessa tehdä? Lopuksi vielä jalkopäästä hänen katseensa kokoajan suoraan minun kasvoja kohti, vittu ja tissit aivan näkölinjassa ja lähellä reisien sisäpintaa ja edelleen jalat hieman levällään. Kestääkö itsehillintä, vai onko se vain mielikuvitusta? 90-minuuttia tätä, voi olla vcaikka kuinka mahtavaa.

    • Se kolmas rouva

      Juuri noin se alkaa ja menee onnelliseen loppuun asti. Siitä nautin joka kerta. Kokeile itsekin, on ihanaa. Parasta heppiä olen saanut hierojaltani. Minut koetaan naisellisena naisena ja olen siitä otettu. Ei kertaakaan etten ole saanut orkkuja. Olen myös aviossa, mutta se ei sotke kuvioitani. Miksi luulet naisten laukkaavan mieshierojilla? Lihakset, säryt, kunto, hah! Sukupuoliset halut on oikein. Olen nuori nainen, kauniskin, mutta en saa kaikkea avioliitostani, mutta hieronta ja hierojani täydentää elämääni. Kuitenkaan se ei sotke sitä.

      • onnellinen1

        Sinä se kolmas rouva,minun mielestäni sinulla ei pitäisi olla mitään tarvetta käydä hierojalla,eikä arvostella ketään tuohon sävyyn.Avioliittosi ei todellakaan ole kunnossa,vaikka väitätkin muuta.Hierojalla ravaaminen sotkee kyllä avioliittosi ennemmin tai myöhemmin halusit tai et.Sinulla on väärät luulot muiden naisten käymisestä hierojalla.Minä ainakin käyn lihasten,särkyjen ja kunnon vuoksi hierojalla,en minkään sukupuolisten halujen takia koska ne on minulle toisarvoisia asioita.Minäkin olen nuori ja kaunis nainen ja saan kaiken tarvitsemani liitostani.

        Tuo mitä kerrot "et saa kaikkea avioliitostasi,mutta hieronta ja hierojani täydentää elämääni" se kertoo paljonkin sinun avioliitostasi,mikä on pahasti pielessä ja kuten myös seksielämäsi,vaikka yritätkin väittää ettei se sotke sitä.Totuus on että se sotkee paljonkin.


    • Mieshieroja40vv

      Keski-uudellamaalla teen hierontaa kotikäynteinä

    • vanhoollinen.

      kaikkee sitä liiraa nykyajan ihmisillä. ihme fantsuja. päästää vaimo varta vasten alastoman toisen eteen. mä en koskaa snaijaa tätä nykyajan menoo.

      • Näytteille

        Kyllä minun vaimoni joskus ja joillekin näyttäytyy täysin ilman vaatteita. Hierojalla ei varmasti käy kuin kerran vuodessa ja jos siellä on alastomana, kuten kuuluu kokovartalohieronnassa, niin pidän hierojan tissien ja muun hieronnan kuuluvan terveydellisiin asioihin. Jos siitä vielä saavat hyvän mielen, niin hyvä on. Usein käymme yhteissaunoissa ja niissä minä nautin, kun vaimoni komean mallinen kroppa on esillä. Hän itse vielä nauttii esitellessään karvoitustaan ja mahtavia tissejä vieraille miehille. Jos on, mitä näyttää, niin näyttäköön vain. On myös mukava kuulla takanapäin kehuja vaimon mallista.


    • kaupunkilaisharrastu

      perveerssi, vapaa-aikaa liikaa.

    • Perverssejä riittää

      Aloitus on trolli ja miehen kirjoittama,jos onkin totta niin tollaset asiakkaat pitää kyörätä pois vastaanotolta ja tehdä heistä rikosilmoitus.Hierontaan ja muuhun terveydenhuoltoon ei kuulu mitkään seksihommat.

      Käyn itsekin hierojalla,eikä mieleeni ole tullut olla noin röyhkeä hierojaa kohtaan.
      Onneksi on järki tallella,mikä näkyy toisilta puuttuvan.En ole estoinen,vaan sivistynyt ja jos seksihommia haluan niin vain ja ainoastaan omalta mieheltä,muutoin en.

      Hierojalla saa kyllä pitää alusvaatteet ja pyyhettä päällä,jos siltä tuntuu ja se on täysin normaalia ja ymmärrettävää,että moni haluaa intiimisuojan turvallisuussyistä.Kuuluu asiaan että se intiimisuoja on ja tissien hierominen,kropan esittely on epäasiallista käytöstä.

      Tollanen tissien ja karvoituksen esittely ja ne seksihommelit hierojalla on hölmönhommaa,pellemäistä.Eikä ole mitään järkeä olla kateellinen semmosesta.
      Nauran tommosille hölmöläisille.

    • Onnellinen pari

      Minunkin vaimoni kiihottuu, kun miehet katselee intiimialueita. Taitaa olla monelle naiselle fantasia. Mieshierojalla hän on usein alasti ja antaa hieroa nivusistakin, jos on mieleinen hieroja. Yleensä mieshierojia hänen ei juuri tarvitse rohkaista, vaan taitavat kädet löytävät vaivihkaa herkät paikat. Olen monasti mukana odottelemassa ja kuullut ja nähnytkin happy endin. Minua ei ole haitannut lainkaan, kun naiseni on entistä innostuneempi seksiin kotonakin. Uskonnot on tehneet seksuaalisuudesta likaista. Minusta seksistä pitää nauttia. Sen verran pitää tietenkin tuntea hierojaa, ettei hän pahastu jos riisuu pimpsasilleen.

    • kohaoa

      Kuulluuko kokovartalohierontaan nivusten hieronta?.Haluaisin, että naishieroja hieroisi nivuseni, mutta en ujona miehenä ole viitsinyt ehdottaa, vaikka olen muuten alasti, ja naishieroja aina laittaa tiukasti pyyhkeen intiimialueen suojaksi.
      Olisi nautinnollista maata rentona ilman pyyhettä, vai katsoisiko hieroja sen häiriöksi, miten lie?

    • ThaiMan

      Suosittelen Thai -hieromoissa kokovartalohierontaa öljyllä. Nivuset ja muut hierotaan ujommaltakin tietysti pientä korvausta vastaan. Siellä hieroja katsoo pyyhkeen häiriöksi ;-)

      • sarvista

        Täytyypä poiketa jossain pääkaupungin Thai -hieromossa, mutta ujo ja kokematon olen, niin olisiko jollain antaa suosituksia hyvästä hieromosta.


    • oinaspässi

      Kumma juttu ettei se mies pannut sinua. Minä ainakin olisin heti nussinut.

    • Anonyymi

      Onkohan tämmöinen naisten ja hierojien välinen seksi yleistä?Ainakin miehet käyvät thai hieromoissa?

    • Anonyymi

      Pete50v 180 100 itseoppinut hieromaan Jumala pois.Köytän öljy apuna jotta tunne olisi mahdollisimman mukava.Savuton,tarvittaessa vahva otteinen hieronta mikäli sellaista haluat.
      Autoilen mielelläni sovittuun paikkaan.
      [email protected]

    • Anonyymi

      Kolme hierojaa vaimollani oli mille kaiken näytti ja antoi.
      Soitin salaa hierojille ja annoin neuvoja mistä tykkää ja haaveilee..
      Onnistui hyvin vaimo sai ihania orgguja hierojille.
      Kahdesti järjestin niin että olin salaa katselemassa ja kyllä jouduin runkkaamaan. Hierojat kyllä hieroivat yli kaksituntia mielelellään tätä blondia..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe