Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

KAUSTISEN LASTENSUOJELUVIRANOMAISTEN TOIMINTA HUOLESTUTTAA

HUOLESTUNUT5

Eikö lastensuojelu viranomaisen tulisi ajaa lapsen etua? Miksi lapselta riistetään vapaus eikä tahdota kunnioittaa lapsen omaa tahtoa mikä oli lapsen kannalta parempi. Ratkaiseeko raha, itsekkäät ajatukset, kunnia, puhdas vihamielisyys vai onko tämä todellista ammattitaidottomuutta. HERÄÄTKÄÄ ENNEN KUN TAPAHTUU ENEMPÄÄ VAHINKOA!!!

6

499

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • toim ioikein

      Tee rikosilmoitus poliisille, jos jokin on pielessä !

    • joku on pielessä

      . Joku on pielessä. Kukaan ei turhaan kirjoita. Suomessa ei apua kovin helposti saa
      Ole rohkea ja luja. Yritä saisitko poliisilta apua?
      Kirjoita tänne ja kerro niin ainakin me muut huolestuneet tiedämme hätäsi. Yritämme auttaa julkisuuskin voi olla avuksi.
      Lastensuojelulaki ei ole vain sanoja paperilla.

      • 11+5

        Facebookissa ryhmä Lastensuojelun tilanne huolestuttaa , kannattaa sitä vilkaista..karmaisevia juttuja ympäri suomen Lasun mielivallasta ..


      • missäsetoinenpuoli?
        11+5 kirjoitti:

        Facebookissa ryhmä Lastensuojelun tilanne huolestuttaa , kannattaa sitä vilkaista..karmaisevia juttuja ympäri suomen Lasun mielivallasta ..

        On meistäkin mennyt sensuroimattomia lappusia oikeuteen. Ilmoittivat oikein meille kun ne lähti. En tiennyt että niitä voi yrittää oikaista. Kun tein keittiönpöydällä helmitöitä, niin raporttiin meni että keittiönpöytä "kuin kaatopaikka". Kun ystävällisesti ohjasin sossut oikealle ovelle, kun olivat menossa väärälle, niin tämä sama kukkoilija pisti papereihin, että olin seissyt ulkona tupakalla ja huudellut "tulkaa tänne". Kun koiramme livahti ulos ovesta sossujen tullessa sisään, meni sekin papereihin että koira karkasi ikäänkuin se kuuluisi sossuille keneltä karkaa missäkin koira! Jos ei perhe ole puhdistusainemainokseen verrattava, ei se ole sossuille riittävä!


    • ulkopaikkakuntalaine

      Eikös yksi näistä Kaustisen sossutädeistä siirretty Kannukseen sossuun "rivinaiseksi" kun alkoi maa polttaan jalkojen alla. Tehkä ihmeessä valituksia, kanteluita yms. aina kun tuntuu että olette kärsineet vääryyttä. Nilkkiakkavirkamiehet pitää saada kuriin ja kyllä ne saakin, jos vain haluaa ja on yhteistä tahtotilaa! Jos käytätte lakimiehen apua valituksessa, etsikää joku muualta oleva lakimies joka on perehtynyt lastensuojeluasioihin. Näillä ei ole tunnesiteitä tms. paikallisiin suojatyötanttoihin

    • Toinen puoli

      Kaustisen lastensuojelun asiakkaana en voi kuin kiitellä heidän toimintaansa. Täällä kuunnellaan myös isiä eikä asetuta automaattisesti äidin puolelle. Tuetaan rahallisesti pyytämättä ym.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe