Rodusta?

Anonyymi

Kertokaas rodusta nyt kaikki! :) Oon tässä harkinnu bernhardilaista jo vuoden! Ois tilaa ja rakkautta tarjolla jättiläiselle! Koiriakin on tullu muutama omistettua sekä työ
että sohvaperunan ominaisuudessa.. Mutta mites tämä rotu? Onko pentuna tuholainen? Syökö seinät, kengät ja kaapit? Kestääkö aikuisena miten hyvin pakkasta? Että pitääkö lyhyt karvaista pukea lenkille lähtiessä?? Onko ystävällinen pienille koirille??

2 kommenttia

Äänestä

Vastaukset

  • Kodin tuhoaminen riippuu ihan siitä että onko tarpeeksi muuta ns. luvallista purtavaa. Mutta muista että joka koira on omanlainen persoona, jotkut tuhoaa ja jotkut ei tuhoa. Kestää kyllä talvella pakkasta (kummatkin karvamuunnokset) mutta sitä ei tule kuitenkaan pitää ulkokoirana koska bernhardinkoirat haluavat olla siellä missä perheensäkin. Lyhytkarvaista ei tarvitse pukea lenkille (paitsi jos haluaa suojata leikkauksesta tullutta haavaa). Yleensä bernhardinkoirat ovat ystävällisiä muille koirille (itselläni Bernhardinkoira ja kääpiökoira jotka tulevat toimeen loistavasti keskenään) mutta sekin riippuu siitä että onko pentuna totuttanut toisiin koiriin.

    Onnea ja iloa sinulle ja bernhardinkoirallesi (jos sellaisen otat)!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.