Pitääkö perua

MietintäMyssy

Ja vaihtaa matka johonkin toiseen maahan.Patongille varattu matka ja tilanne on mikä on-
Ei millään viitsisi missään mahdollisten mellakoiden keskellä lomaansa viettää.

46

1636

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jpo2

      Ei pidä..ei missään nimessä..sinne vaan kyllä sopu sijaa antaa

    • jännä

      Itsekin tässä jännällä seuraan uutisia. Helmikuussa olisi karonille meno.

      • Lomallekko?

        Minäkin olen lähdössä helmikuussa tyttären kanssa kahdestaan Karonille. Pikkuisen mietityttää. Ei auta kuin odottaa ja seurata tilannetta mutta ei sitä ehdoin tahdoin haluaisi riskeerata mitään.


    • TurhaPanikoida

      Helmikuun alussa meno Patongille ja jos kone vaan lentää niin menen sinne oli mellakoita eli ei.

    • buriman

      peru ihmeessä niin voin oikasta mun väsyneet jalat oikein kunnolla!! joo :) mä meen niin kauan ku finski lentää ja jos ei muuten niin tiedän että aeroflot menee ainakin!!! jee

    • silmät auki !

      Jos Mielenosoitukset estetään BKK:ssa, on täysi valmius päällä siirtää tapahtumapaikkaa mm. Hua Hiniin, Krabille, Pattayalle ja Phuketiin.

    • matkalaukut purkuu

      Matkustusta Thaimaaseen on sitte alettu rajoittaa.

      • ????

        "Matkustusta Thaimaaseen on sitte alettu rajoittaa."

        Missä Thaimaase sijaitsee?


      • no niin

        "Matkustusta Thaimaaseen on sitte alettu rajoittaa."

        Onneksi Ahvenanmaaseen pääsee helposti.


      • kalastajilleTiedoksi
        no niin kirjoitti:

        "Matkustusta Thaimaaseen on sitte alettu rajoittaa."

        Onneksi Ahvenanmaaseen pääsee helposti.

        Ei kannata mennä merta edemmäs kalaan.

        Katsomalla lähelle näkee kauas (tai ainakin syvälle).


    • Ei mellakoita ole,kuin Bangkokissa.Täällä sisämaassa ainoastaan TV:ssa näkyy mielenosoituksia.(ainakin vielä tilanne on tämä)
      Nyt on julistettu poikkeustila ja mielenosoitukset lopetetaan vaikka väkivalloin.
      Poliiseilla poikkeus valtuutukset väkivallankin käytölle.
      Muutama päivä ja nähdään alkaako ammuskelu ja tosi mellakka.

      • en lähtisi

        Kyllä eilen oli uutisissa että myös Phuketissa on levottumuutta ja on täysin varmaa että se leviää myös sinne. Tyhmää väittää jotain muuta.


      • en lähtisi kirjoitti:

        Kyllä eilen oli uutisissa että myös Phuketissa on levottumuutta ja on täysin varmaa että se leviää myös sinne. Tyhmää väittää jotain muuta.

        Syy miksi et lähtison seuraava,kunsulla ei ole pätäkkää


    • Matti5

      Taksi matka Phuketissa
      Olemme käyneet Phuketissa monta kertaa
      ja käyttäneet aina samaa turvallista taksia.
      Edullinen, odottaa kun katselette nähtävyyksiä.

      Yhteystiedot:
      Rainy 66 (0)84 3073993 or 66 (0)88 75412
      email [email protected]

      Suosittelen lämpimästi!
      T. Matti

    • paikkalla

      Ollaan neljättä päivää bangokissa. Yöaikaan emme ole kulkeneet kaupunkilla.päivällä kuitenkin täällä on rauhallista. Muutamia lipun heiluttajia näkyny.tänään tosin luvassa illalla taas jotain suurempaa.

    • ช้างเซ่อ

      Kyllä kannattaa perua matka välittömästi. Etenkin 10pv lennolla menijöitä kehoitetaan perumaan matkansa.

      On todella vaarallista matkustaa, koska nämä riehuvat alkuasukkaat tulevat olemaa hyvin arvaamattomia. Pitää ymmärtää miksi ja kuka siellä riehuu.

      Nythän thaimaassa on laillisilla vaaleilla valittu hallitus, joka nauttii enemmistön luottamusta. Ajaa myös vähäosaisten asiaa ja kohti sivistysvaltiota. Hallituksen onnistunut politiikka näkyy mm. tällä keskustelupalstalla. Onhan nyt alkanut näkyä viestejä ihmiskaupanuhrien vähenemisestä tietyissä kohteissa. Se tietenkin harmittaa korruptoituneita politiikkoja, koska provissiot pienenevät. Suomalaisesta korruptiosta käytetään leikkisästi nimeä hyväveliverkosto, tai vaalirahoitus.

      Riehunnan rahoittajille ei kelpaa uudet vaalitkaan, koska tappio olisi itsestään selvyys. Ainoa mahdollisuus on vallankaappaus, jota kansan enemmistö vastustaa. Thaimaalaiset siis äänestävät viisammin kuin me suomalaiset, ja sekös kyykyttäjiä thaimaassa harmittaa. riehujat ovat siis maksettuja rettelöitsijöitä, ja anargisteja.

      On siis selvää että tästä nousee kapina, jotka tulevat eniten koskemaan niitä kohteita, jotka eniten saavat kansainvälistäjulkisuutta, ja iskevät kipeimmin talouteen.
      Riisipellolle iskeminen tuskin tuo toivottua tulosta, ja krung theepin kentälle iskemisestä kovaa, olisi juuri kyykyttäjille enemmän haittaa kuin hyötyä. On siis perusteltua olettaa, kohde tulee olemaan phuket, sieltä saadaan lihavimmat kansainväliset otsikot.
      Olin paikalla myös silloin kun punaiset siellä riehuivat, joten tiedän mitä se oikeasti on.

      Vielä yksi hyöty matkojenne peruutukselle 10:pv lennoille on se, että tyhjemmässä koneessa on mukavampi matkustaa :)

      • เซ่อในหัวของคุณ

        เซ่อในหัวของคุณ ;)


      • เซ่อไปที่หัวของคุณ
        เซ่อในหัวของคุณ kirjoitti:

        เซ่อในหัวของคุณ ;)

        เซ่อไปที่หัวของคุณ


      • sawad dee
        เซ่อในหัวของคุณ kirjoitti:

        เซ่อในหัวของคุณ ;)

        Kaada ittelles vaan


    • lapsilomalle

      Paljon on kuulemma jo matkan perujia tai siirtäjiä. Lapsiperheet ainakin ajattelevat ettei voi ottaa pienintäkään riskiä että joutuu keskelle rajuja mellakoita pienten kanssa.

      • unelmaranta nytkin

        Mä lähden Thaikkuihin sitte, ku voin matkustaa Bangokiin ja siletä sit Koh Sametille ja on turvallista. Nyt meen poppooni kans muualle, ku joku älykääpiö tääl sai mun mielen mustaks, muttei hää silti saanu kipinää matkustaa Thaikkuihi sammumaa..


    • Dtygfdtyhu

      Ainakaan vielä täällä ei ole ollut kuin muutamat pienilukuiset mielenosoitukset phuket townissa, valtion rakennusten liepeillä. Toki tilanne voi hyvin äkkiä muuttua, mutta kuulemma on hyvin epätodennäköistä, että turismia vaarannettaisiin. Paikallisilla on kuitenkin tuoreessa muistissa, mitä turismikato aiheuttaa, onhan se kuitenkin suurimman osan väestöstä pääelinkeinona.

    • pipo ja tumput
    • mieli tekkee sinne

      Perukaa vaan, niin ostan teidät perumanne paikan halvalla

    • karonille maaliskuus

      jos on on pakettimatka varattuna niin aivan varmasti heti tulee viestiä jos ei ole turvallista lähteä. :) itsekkin olin viime maaliskuussa egyptissä kairossa mellakoiden aikaan ja hengissä ollaan.. lontoossakin mellakoiden aikaan oltiin :D turha niitä mellakoita on pelätä, pitää vaan se järki päässä kun maailmalla liikuskelee.
      phuketissa mellakoitsijat olivat olleet hyvin rauhassa ja poseeraanee turistien kameroille, olivat kunnioittamassa sen taksikuskin muistoa

    • OOH AAH

      Armeija vie jo konekivääreitä kadunkulmiin. Kohta tarjolla ihanaa verilöylyä, saat pitkästä aikaa kuulla luotien läiskähdykset ihmiskehoon ja korinan ja huudon. IHANAA. En todellakaan ostanut matkaani turhaan

    • pientä rajaa

      Kun Bangkokissa mellakoidaan ja oma lomakohde on Phuket, niin se on käytännössä sama kuin jos olisi Ylläksellä huolissaan siitä, että Helsingissä osoitetaan mieltä.

    • Rajaa näihin

      Hmm, jos Helsingin Itäkeskuksen taksijonossa pe-iltana joku lyö toista, pitäisikö minun sulkeutua kotiin pysyvästi Nakkilassa, ettei mitään pahaa käy?

      Todennäköisemmin joudut kahnauksiin kyläraitillasi tai lähikapakassa kuin Patongilla noiden poliittisten tapahtumien kanssa. Kunhan et toikkaroi 3 promille kännissä solvaten paikallisia punaisissa tai keltaisissa vaatteissa. Matakatoimisto tietää ja seuraa paremmin tilannetta kuin iltapäivälehtien toimittajat. TOimittajat tarkoituksella suurentelevat uutisia, siitähän heille maksetaan ja siksi sinä ostat lehden, joka perustuu täyteen ku..tukseen.

      Mukavaa miten ihmisillä on kadonnut todellisuuden taju, mittasuhteet vääristynyt ja kuvitellaan liikoja sekä ei ymmärretä, että suurin osa toilailuista tehdään kännissä yöaikaan. Sitten itketään, kun kännissä tuli 'joduttua' 'päällekarkauksen' kohteeksi syyttömänä.

    • yuwadee

      Lähen helmikuun lopussa Pattayalle ,enkä varmaan peru matkaa...aattelin ottaa lähinnä punasia paitoja mukaan...!

      • pirita63

        Otan sinisiä ja punasia, muutama keltanen vielä, voi tarkailla mitä väriä uskaltaa pitää, ja mikä joukkio johtaa kahakoita.


    • palmun_alle_vaan

      Huomenna pois täältä pakkasista...Phuketin lämpöön.

      Otan reppuun muutamia eri värisiä paitoja ja tarkkailen, minkä värinen paita on enemmistöllä päällä. Paita vaihtuu sen mukaan, minkä värinen porukka niskanpäällä. :D

      Ei siellä mitään mellakoita ole...Phuketissa...kateellisten panettelua. :)

    • puketti2

      Voidaan myös kysyä onko mielekästä mennä lomalle riskialttiiseen paikkaan, ainakin vakuutukset riittävän kattaviksi, siellä voi pinellä präntillä lukea. Ei korvata levottomuuksista aiheutuvia, joten kannattaa olla tarkkana sen suhteen. Se on kuumaa sakkia siellä ei tiedä mihin levottomuudet leviää, tässä voidaan sanoa turvallista on. Riski on kumminkin todellinen.

      • mellakkapa hyvinkin.

        Voi pyhä sylvi, että näitä lukiessa saa nauraa.. Hirveistä riskeistä paasataan, vaikkei ole itse käyty paikan päällä katsomassa, että mikä on todellinen tilanne. Väitän, että siellä Bangkokin mellakoiden keskellä menisi tavallisella turistilla muutamakin päivä tajuta, että kyse on jostain muusta ku festareista, jollei näitä mellakkauutisia olisi tullut luettua. Meininki siellä on nimittäin ihan niinku suomalaisilla kesäfestareilla, joskin loukkaantuneiden määrät lienee päivää kohden keskimäärin pienemmät heidän tapahtumassaan. Johtuneeko siitä, että tuolla ihmiset ovat selvinpäin. Musiikki pauhaa, porukka myy krääsää suljetun tien varsilla, sinne tänne on pystytetty esiintymislavoja ja niin edelleen. Ihmisiä on toki paljon ja liikkuminen paikasta toiseen kävellenkin vie normaalia kauemmin aikaa, mikäli tuon mellakka-alueen läpi tahtoo kulkea. Enpä omien kokemusteni perusteella lähtisi matkaa perumaan ja pienenä vinkkinä voisin todeta vielä, että niiltä paikallisilta (esim. hotellin respasta) saanee sen totuudenmukaisimman tiedon. Siinä missä suomalaislehdet kirjoittelevat, että lentokentällekin on lähdettävä vähintään neljä tuntia etuajassa, osasi ystävällinen respan työntekijä meitä valaista, jotta nukkukaa toki yönne rauhassa ja lähtekää matkaan vasta paria tuntia ennen, sillä liikennettä lentokentälle päin ei ole estetty. Aivan varmasti osaavat myös hotelleissa varoitella, mikäli jotain todellista vaaraa olisi. Ja toki jos on toimivat silmät päässä, niin osaahan sitä siellä "levottomuuksien" keskellä seurailla, että näyttääkö jokin väkijoukko niin tavattoman levottomalta, että olisi parempi kiertää kaukaa. Meidän kohdalle ei sellaisia sattunut, vaan saimme viettää aivan normaalin loman (plussana mainittakkoon, että onneksi turisteja näiden lööppien ansiosta katukuvassa näkyi varmasti normaalia vähemmän. Se ei tosiaankaan haitannut meitä.)


      • hei hulinaa
        mellakkapa hyvinkin. kirjoitti:

        Voi pyhä sylvi, että näitä lukiessa saa nauraa.. Hirveistä riskeistä paasataan, vaikkei ole itse käyty paikan päällä katsomassa, että mikä on todellinen tilanne. Väitän, että siellä Bangkokin mellakoiden keskellä menisi tavallisella turistilla muutamakin päivä tajuta, että kyse on jostain muusta ku festareista, jollei näitä mellakkauutisia olisi tullut luettua. Meininki siellä on nimittäin ihan niinku suomalaisilla kesäfestareilla, joskin loukkaantuneiden määrät lienee päivää kohden keskimäärin pienemmät heidän tapahtumassaan. Johtuneeko siitä, että tuolla ihmiset ovat selvinpäin. Musiikki pauhaa, porukka myy krääsää suljetun tien varsilla, sinne tänne on pystytetty esiintymislavoja ja niin edelleen. Ihmisiä on toki paljon ja liikkuminen paikasta toiseen kävellenkin vie normaalia kauemmin aikaa, mikäli tuon mellakka-alueen läpi tahtoo kulkea. Enpä omien kokemusteni perusteella lähtisi matkaa perumaan ja pienenä vinkkinä voisin todeta vielä, että niiltä paikallisilta (esim. hotellin respasta) saanee sen totuudenmukaisimman tiedon. Siinä missä suomalaislehdet kirjoittelevat, että lentokentällekin on lähdettävä vähintään neljä tuntia etuajassa, osasi ystävällinen respan työntekijä meitä valaista, jotta nukkukaa toki yönne rauhassa ja lähtekää matkaan vasta paria tuntia ennen, sillä liikennettä lentokentälle päin ei ole estetty. Aivan varmasti osaavat myös hotelleissa varoitella, mikäli jotain todellista vaaraa olisi. Ja toki jos on toimivat silmät päässä, niin osaahan sitä siellä "levottomuuksien" keskellä seurailla, että näyttääkö jokin väkijoukko niin tavattoman levottomalta, että olisi parempi kiertää kaukaa. Meidän kohdalle ei sellaisia sattunut, vaan saimme viettää aivan normaalin loman (plussana mainittakkoon, että onneksi turisteja näiden lööppien ansiosta katukuvassa näkyi varmasti normaalia vähemmän. Se ei tosiaankaan haitannut meitä.)

        Totta tosiaan, ihan näyttää kesäfestareilta Bangkokissa ja ei mennyt paljon aikaa sen tajuamiseen. Mukava olisi kulkea festarialueen läpi vaikka joka päivä, vain varaten vähän enemmän aikaa siihen.http://www.youtube.com/watch?v=e5zZEuAaAcs


      • Jeps..
        mellakkapa hyvinkin. kirjoitti:

        Voi pyhä sylvi, että näitä lukiessa saa nauraa.. Hirveistä riskeistä paasataan, vaikkei ole itse käyty paikan päällä katsomassa, että mikä on todellinen tilanne. Väitän, että siellä Bangkokin mellakoiden keskellä menisi tavallisella turistilla muutamakin päivä tajuta, että kyse on jostain muusta ku festareista, jollei näitä mellakkauutisia olisi tullut luettua. Meininki siellä on nimittäin ihan niinku suomalaisilla kesäfestareilla, joskin loukkaantuneiden määrät lienee päivää kohden keskimäärin pienemmät heidän tapahtumassaan. Johtuneeko siitä, että tuolla ihmiset ovat selvinpäin. Musiikki pauhaa, porukka myy krääsää suljetun tien varsilla, sinne tänne on pystytetty esiintymislavoja ja niin edelleen. Ihmisiä on toki paljon ja liikkuminen paikasta toiseen kävellenkin vie normaalia kauemmin aikaa, mikäli tuon mellakka-alueen läpi tahtoo kulkea. Enpä omien kokemusteni perusteella lähtisi matkaa perumaan ja pienenä vinkkinä voisin todeta vielä, että niiltä paikallisilta (esim. hotellin respasta) saanee sen totuudenmukaisimman tiedon. Siinä missä suomalaislehdet kirjoittelevat, että lentokentällekin on lähdettävä vähintään neljä tuntia etuajassa, osasi ystävällinen respan työntekijä meitä valaista, jotta nukkukaa toki yönne rauhassa ja lähtekää matkaan vasta paria tuntia ennen, sillä liikennettä lentokentälle päin ei ole estetty. Aivan varmasti osaavat myös hotelleissa varoitella, mikäli jotain todellista vaaraa olisi. Ja toki jos on toimivat silmät päässä, niin osaahan sitä siellä "levottomuuksien" keskellä seurailla, että näyttääkö jokin väkijoukko niin tavattoman levottomalta, että olisi parempi kiertää kaukaa. Meidän kohdalle ei sellaisia sattunut, vaan saimme viettää aivan normaalin loman (plussana mainittakkoon, että onneksi turisteja näiden lööppien ansiosta katukuvassa näkyi varmasti normaalia vähemmän. Se ei tosiaankaan haitannut meitä.)

        Tuttu käynyt myös noissa ostoskeskuksissa tällä viikolla, ei mitään ongelmia. SkyTrainilla (tosin täynnä kuulemma) vain lähimmälle asemalle ja sieltä pääsee siltaa pitkin sisään. Ei tarvitse, eikä kannatakaan, laskeutua tuonne maantasalle, karnevaaliporukan sekaan, jollei halua bailata.

        Tietysti illalla ajoissa hotellille uima-altaalle nauttimaan auringon viime rippeistä ;)


    • Morgankane

      No älkää vaan peruko. Phuketissa ei ole mitään mellakoita. Ainoastaan phuket townissa on ollu muutama mielenosoitus. Bangkokissakin on vielä turvallista, kun ei mene mielenosoitusalueille eli hallinto alueille. Mielenosoittajat käyttäytyvät rauhallisesti farangeja kohtaan, joten ei mitään syytä pelkoon.. Tulin sieltä itse muutama päivä sitten, enkä kohdannut mitään kummallista. ainoastaan BKK:ssa on näitä risteyksiä suljettu joten liikkuminen on hieman hidasta, mutta niin se on aina siellä ruuhkien takia. Pattaya ja Phuket erittäin turvallisempia matkustaa, ja Ainakin Phuketissa ei tarvi pelätä että on kylmää.. siellä aina lämpö 30 asteen tuntumassa.. Ainostaan ryssiä todella paljon, jotka pilaavat paikan kuin paikan. Mutta jos matka on tilattu älkää ihmeessä peruko!!!!

      • NEWER EVER

        TRAASTUIT TOVERIT ! PERU HETI NYT ÄLÄKÄ 13 PÄIVÄ LOMAREISSUSI
        PHUKETTIIN.! Täällä olen enkä muuta voi. Kahden viikon päästä onneksi pääsen
        suloiseen Suomeni maahan. Tämä on sikolätti joka on täynnä rottia ja Ryssiä.Ei
        ikinä enää tänne.


      • Niinpä niin
        NEWER EVER kirjoitti:

        TRAASTUIT TOVERIT ! PERU HETI NYT ÄLÄKÄ 13 PÄIVÄ LOMAREISSUSI
        PHUKETTIIN.! Täällä olen enkä muuta voi. Kahden viikon päästä onneksi pääsen
        suloiseen Suomeni maahan. Tämä on sikolätti joka on täynnä rottia ja Ryssiä.Ei
        ikinä enää tänne.

        Katsos, Suomessa on kapakat auennut taas aamulla ja väki valunut niihin. Et ole koskaan tainnut käydä Tallinan kaljanhakureissuja kauempana, mutta teet näitä virtuaalimatkoja näillä palstoilla :D


    • pysytäänpä totuudess

      Väkivaltaisuudet ovat leimahtaneet taas tänään Bangkokissa kun ennakkoäänestyksen piti alkaa ja ne estettiin mielenosoittajien toimesta monessa paikassa. Ammuntaa ja ainakin yksi kuollut tänään kun oppositiojohtaja ammuttiin kesken puheensa ja viisi muuta haavottui samalla. Erittäin raakoja joukkopahoinpitelyjä ja ihmisen syöksymistä suojaan ammunnalta on näytetty livenä Thaimaan telvisiokanavilla. Jos ei pidä tilannetta ylidramatisoida tai pitää toistaiseksi mitenkään vaarallisena turistipaikan perusturistille niin yhtä tyhmää on kertoa jostain kevyestä kesäfestarimeinigistä Bangkokissa kun siellä kuolee ja loukkaantuu ihmisiä ja tilanne on vakava koko maan kannalta. Totuus on myös että tällä hetkellä matkailijamäärät ovat romahtamassa vaikka on korkein sesonki menossa. Lentoyhtiöt ovat peruuttaneet kymmenittäin Bangkokin lentojaan tästä syystä. Seuraava viikko vaaleineen tulee varmaankin olemaan ratkaiseva mihin tilanne tuosta kääntyy. Toistaiseksi armeija on pysynyt sivussa tapahtumista.

    • PekkaKuuppa

      Älkää nyt ihmeessä menkö sinne Thaimaahan enää. Tänään ammuskeltu ja kuolonuhreja ainakin yksi. On vain ajankysymys milloin levottumuudet leviää Phuketiin. Phuket shutdownia on jo julistettu protestoijien toimesta. Kohta joku kolmas osapuoli tappaa muutaman turistin ja syyttää jotain osapuolta tästä, näin soppaa saadaan hämmennettyä lisää. Armeijalla on kovat piipussa, he eivät voi kauan katsoa toimettomana kun laillisia vaaleja pyritään estämään ja häiritsemään, kaukana ei ole se että tankit vierii Bangkokin kaduilla.

    • Joo, Patongilla ei edes tietäisi että on ongelmia ellei uutisista näkisi. Ainoastaan BKK:ssa. Ja sielläkään ne ei ulkolaisten päälle käy koska kummallekin osapuolelle me olemme heille turistibisnestä ja tärkeitä taloudelle. Kunhan vaan toistensa kanssa riitelevät...

    • PekkaKuuppa

      Voi olla ettei Patongilla mitään ongelmia ole mutta huomenna voi kaikki olla toisin. Koskaan ei nykytilanteessa tiedä, jostain päivästä se verilöyly alkaa. Turistit on toistaiseksi tärkeitä, ja tosiaan molemmille osapuolille. Ongelma onkin se kolmas osapuoli, joka ei välitä mistään. Bangkokin kranaatti-iskujen takana oli kambozhalaiset. He tuskin vähät välittävät Thaimaan turismista. Saavat vaan isommat otsikot jos turisteja kaatuu mukana.

    • Rys(s)istä pahin

      Phuketiin meno nyt kannattaa perua joka tapauksessa, oli mellakoita tai ei.

      • melko kallista

        Perukaa lisää että hinnat halpenee, nyt joutuu vielä pulittamaan useamman satasen thaikkulan kyydistä!


    • maakmaak

      Australian hallituksen uusin suositus Thaimaassa matkailuun:

      The present advice from the Australian Government is as follows: ''We advise travellers to avoid all locations where protests are occurring due to the risk of further violent attacks.

      ''We advise you to exercise a high degree of caution in Thailand due to the threat of terrorist attack, including Bangkok. We continue to receive reports that terrorists may be planning attacks against a range of targets, including locations frequented by tourists and foreigners.''

      • parempivarakuvahinko

        Oikoluen ja katsokaa uutiset, niin ei tarvi kuluttaa kallista aikaa täällä turhaan. Ei tosiaan kannata matkustaa nyt Bangokiin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      314
      3682
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2115
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      100
      1462
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1348
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1207
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1044
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe