Kuuluuko lasten

meillä lapset ei käv

viemiset kouluun pakkasilla työmatkavähnnyksen piiriin. Kun työmatka pitenee ees taas n 8 km niin sen voi laittaa verotukseen.

Minusta lapsille kuuluisi ilmaiset taksukyydit tämmöisillä hirmupakkasilla ja huonoilla ilmoilla muutenkin, koska koulu on pakollista.

Me olemme aina vieneet lapset kouluun huonoilla ilmoilla ja tämmöisillä kauheilla napa pakkasilla, ei lapsia voi kouluun muuten laittaa. Koulut pitäisi sulkee.

Törkeetä mun mielestä ettei oo ilmaset taksikyydit.

Paljonko lastenk oulumatkoista saa korvauksia?

9

161

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Musta Volvoauto

      Tietenkin voit laittaa veroilmoitukseen. Kyllä se verotoimistossa korjataan lainmukaiseksi.

      Taksiautoilijan puolisona sanoisin, että ei ilmaisia taksikyytejä. Se tulisi meille kohtuuttoman kalliiksi ja olisi pois siitä ajasta, jolloin voi ansaita elantoaan. Ei kai meistä monikaan halua ilmaista työtä tehdä!

      Aika monet vanhemmat vievät lapset kouluun, jos keli- tai sääolosuhteet ovat hankalat. Se on kaikin puolin ok. Ei näillä leveysasteilla oikein voi kouluja säiden takia sulkea. Vaikka monet koulurakennukset ovatkin peruskorjauksen tarpeessa, kyllä ne yleensä kohtalaisen lämpimiksi saadaan.

      Lasten koulumatkoista saa korvauksia vain erityistapauksissa, esimerkiksi petovaaran vuoksi. Prejurikaatteja on.

    • perussuomalainenmies

      Ei ihme kun nuoriso on pilalla kun vanhemmat lellivät kakarat pilalle. Ei lapsia pidä kouluun viedä vaan itse heidän pitää sinne mennä. Liikunta tekee hyvää kakaroille ja ei pakkanen haittaa kun pukeutuu hyvin. Ei minuakaa lapsen ikin kouluun heitetty vaikka olis ollu 30 astetta pakkasta. Minä en ainakaa ala maksamaa veroo enemmän siitä että kakaroille järjestetää oikein taksikyydit kovina pakkas päivinä. Lasten pitää oppii jo pienenä että elämä ei oo aina mukavaa vaan välillä täytyy tehdä epämukavaakin. Ei ihme kun nuoret nykyään syrjäytyy ku vanhemmat lellii pilalle kakarat. Enää lapsia ei edes kurittaa saa ja siks nykyajan kakaroil mitää käytös tapoja ole.

      • Hyvien lasten äiti

        Osa vanhemmista lellii muksujaan, osa kasvattaa hyvin. Näin on varmasti ollut ihan aina, muistelepas vain omia koulukavereitasi.

        Syrjäytymistä on aina ollut, vaikka termi onkin aika uusi.

        Kyllä lapsia edelleenkin saa kurittaa, mutta fyysinen pahoinpitely on onneksi kielletty. Vielä kun pystyttäisiin estämään henkinen pahoinpitely.

        Huonotapaisia lapsia - ja aikuisia! - on ollut aina. Ei lapsesta lyömällä hyvätapaista saa.


      • taas tuota..........

        Voi vittu, sanon minä!!!


    • mietintään

      On hyvin kummallista että ekaluokkalaiset ym koululaiset laitetaan 23 pakkasilla kävelemään kouluun kun opettjat ne aikuiset ajelee lämpimässä autossa. Luulisi näyttävän itse esimerkkiä!!

      Itse vien aina lapset kouluun oli ilma mikä tahansa.
      Niin kauna kunnes opettajat itsekin kävelevät ilmalla millä tahansa kouluun, asia punnitaan uudelleen. Niin kauan kun näin ei tapahdu, on turha syytellä lapsia ja vanhempia siitä että heitä lellitään.

      Samalla lailla aikuisia opettajia lellitään jos ne videään kouluun tai itse ajaa sinne...

      Muutenkin oept käyttää asioita mitkä helpottaa heidän päivää...

      Meillä on aina tehty niinkun meille sopii ei niinkuin koulu sanoo... Meidän lapsia ei koskaan koulut ole määränneet eikä tule määräämään. Emmehän mekään määrittele miten koulu saa päivänsä tehdä. Vai pitäisikö? varmaan...

      • Rabattkuponger

        Voi lissu, lissu! Opettajilla ja oppilailla ei ole samat säännöt. Eihän teillä kotonakaan ole samat säännöt lapsille ja aikuisille? Saako teidän ekaluokkalainen ajaa autoa, koska vanhemmatkin saa? Ja ottaa kopsut, koska vanhemmatkin saa? Menevätkö teillä vanhemmatkin ennen yhdeksää nukkumaan, koska lapsetkaan eivät saa katsoa telkkarin myöhäisiä ohjelmia? Ja lapsilla on yhtä suuri määräämisvalta siihen, mihin perheen rahat käytetään? Sen perusteella oppilailla pitäisi olla valta päättää koulun budjetista, mutta onhan se helppo arvata, kuinka siinä kävisi. Olet niin pöljä provo, ettei sitä tavallisella päällä millään tahdo käsittää.

        Opettajat eivät ole vastuussa siitä, että lapsi tulee kouluun. Vanhemmat ovat, kuskatkoot sitten vaikka parivaljakolla, jos tahtovat. Tai tuokoot autolla, koska itsekään eivät kävele töihinsä!

        Tietenkin opet käyttävät asioita, jotka helpottavat heidän päiväänsä. Se nyt vasta hullua olisi, että pitäisi liitutaulua käyttää, kun smart board on olemassa. Mitähän ihmettä sinä ajattelet? Ehkäpä sinulla ei oikein ole resurssia ajatella oikeastaan mitään.

        Voitte ihan keskenänne tehdä oman päänne mukaan ja koulun ohjeiden vastaisesti niin paljon kuin haluatte. Eihän siinä mitään ihmeellistä ole, samankaltaisia perheitä on vaikka millä mitalla. On kyllä niitä fiksujakin onneksi aika paljon. Heidän lastensa tulevaisuus näyttää hyvältä.

        Viikon naurut sulle tuosta, ettet muka määrittele, miten koulu saa päivänsä tehdä. Ainakin sinä kovasti yrität, mutta taitavat pistää sinulle kovan kovaa vastaan tai antaa sinun vaahdota ihan vaan keskenäsi niin paljon kuin jaksat.

        Summa summarum: sikahuono provo, itseään toistava kananaivoinen provoilija.


      • Paheksun suuresti

        Käveltiin ennenkin ja nyt on lujat luut, kiitos vanhempien, jotka eivät autolla kuskanneet.

        Nykylapset eivät jaksa kävellä koulusta kirjastoon, jonne on 400m. Eikä ne osaa kävellä jonossa, tien reunassa.

        Jalat niillä on vänksöllään, varpaat sisäänpäin ja kengät lintallaan.
        Liian vähän vaatetusta talvella. Ohuet kesäsukanlirut kuluneissa Kuoma-kengissä, jotka suvikelillä imevät vettä itseensä ja haisevat tuulikaapeissa.
        Kunnon kintaista ei tietoakaan, ohuet hanskanlirut.

        Ette osaa kasvattaa saati pukea lapsianne lämpimästi ja vielä teette niistä heikkoluisia osteopaatteja jatkuvalla autolla kuskaamisella.


    • ...

      Vaikka nyt oletkin TAAS keksinyt idiootiprovon, niin vastaan aikani kuluksi kuitenkin.

      - Eivät kuulu työmatkavähennyksen piiriin lasten koulumatkakuljetukset.

      - Perusopetuslaissa on määritelty, milloin koulukyyti järjestetään. Luepa sieltä.

      Jos sinulla olisi pikkuisenkin älyä, ymmärtäisit, että kuntien ja kaupunkien talous on muutenkin kuralla, eikä kalliita taksikyytejä voida järjestää joikaiselle mamin kullannupulle.

      Paras olisi, kun kyytejä ei järjestettäisi kellekään, vaan ne jotka eivät osaa asuinpaikkaansa paremmin valita, kuskaisivat lapsensa omalla kustannuksellaan kouluun AINA.

      Me asumme kilometrin päässä koulusta, mikä on oikein sopiva koulumatka kulkea kävellen tai pyörällä. Oikein pukeutumalla tarkenee hyvin säällä kuin säällä.

      Loppukaneetiksi voisin kirjoittaa. VANHA!

    • jukuripää

      Voisin antaa muitakin aiheita.

      -opettajien pitkät lomat
      -opettajien viinerit
      -hiihtäminen koulussa
      -kirjojen päällystäminen
      -opettajan esimies
      -......

      Kirjoita sinä näistä, kun paleface ei ota kantaa asiaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5065
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1305
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe