Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

cape point

basso

Minkälaisia kokemuksia Cape Point hotellista? Eka kertaa lähdössä 7.2 gambiaan. Kaikki tieto tervetullutta.

8

328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 28x...

      Sain mustaa makkaraa pakaroiden väliin siellä :) Hyvät muistot, aijai, kyllä Gambia on hieno maa.

      • basso

        Just joo...


      • Kohta Gambiaan
        basso kirjoitti:

        Just joo...

        Ikävää kun tuo häirikkö pilaa kaiki asialliset keskustelut. Mutta kyllä sen tavallaan ymmärtää kun kun elämässä ei ole muuta.


    • tiina2201

      Cape Point hotelli on hyvä perustason hotelli. Henkilökunta on ystävällistä ja ottaa matkailijat mielestäni hyvin huomioon.

      Cape Point alueena on eristäytynyt, siellä näyttää asuvan "hyväosaisia", alueella on lähetystöjä ja valtion laitoksia sekä eurooppalaisia yrityksiä. Tunnen joitakin eurooppalaisia jotka ovat vuokranneet tai ostaneet talon Cape Pointista

      Noin 30 min kävelymatkan päässä on Bakaun basaari ja siihen liittyvä paikallinen asuinalue. Näin voi lyhyen kävelymatkan jälkeen kokea jopa kulttuurishokin.

    • 28x...

      Vakuutan että minä olen tuo alkuperäinen 28x..., enkä koskaan kirjoittaisi tuon kaltaista törkytekstiä. Kieltämättä käyttämänsä mustamaalaus on tehokasta mutta erittäin ala- arvoista.
      Olen kirjoittanut Suomi 24- palstalle n. 2300 höpötelmää eri osa-alueille. Tuosta määrästä ette löydä ainuttakaan tuollaista törkeyttä. Sen voi helposti tarkastaa.

    • Jussipussi

      Minusta Cape Pointin hotelli on oikien hyvä, siisti ja viihtyisä. Iso allasalue ja paljon huoneita, jotka ovat kaksikerroksisia voisko sanoa rivitalotyyppisiä huoneistoja. Allasalueella tarjoilu pelaa tarjoilijoiden toimesta. Lisäksi hotelli on hyvällä paikalla niemen käressä. Ihan niemen kärjessä on allas, jossa oli viimeksi käydessäni eli vuoden vaihteessa yhdeksän krokotiilia.
      Hotelli on tosiaan hyvällä paikalla myös muun ympäristön suhteen ja ei taida mennä puoltakaan tuntia jos haluaa paikalliselle basaarille. Basaarilla kannattaa ehdottomasti käydä, mutta se on kyllä aika kurjannäköinen paikka, mutta maassa maan tavalla. Basaarialueella pääkadun varrella on edullisia matkamuistoja ja miksei käyttöesineitäkin, mm. vaatetta, huiveja, käsin painettuja kankaita ja huippuhienoja yhdestä puusta veistettyjä koristeesineitä. Veistäjät istuvat liikkeiden edessä ja vuoleskelevat puupölkkyjään. Hotellin lähellä on hyviä ja edullisia paikallisia ravintoloita.
      Hyvää lomaa.............. Gambia on ihan hyvä lomakohde.

      • basso

        mites noi parturi hommat gambiassa, että kannattaako käydä ja onko edullista...


      • rastababy
        basso kirjoitti:

        mites noi parturi hommat gambiassa, että kannattaako käydä ja onko edullista...

        itse otin cape point hotellissa pikkuletit hinta 26€.tosin lupasi sen kahdessa tunnissa mutta meni lähes kuusi.
        Cape Point kiva ja mukava hotelli. huoneet hyvin eri tasoisia. osassa ei jääkaappia,toisissa ilmastointi toimii miten toimii jos on edes säädintä siihen. allas minun mielestä pieni ja suht likainen mikä johtuu kun kukaan ei viitsi käydä suihkussa ennen uimaan menoa. rasvakerros näkyy hyvin pinnalla. meri on suht turvallinen, pohja virtauksia on mutta aallot pieniä. ranta on aivan mahtava!!! ja on ne krokotiilit edelleen calupson luona. meillekkin sanottiin että niitä on yhdeksän mutta yhden näin ainostaan. Calupson ruoka ei erikoista, kala oli raakaa ja pippuripihvi pieni mutta hampurilaiset oli aivan mahtavia.
        Cape Point aamupala suht ok. löytyy paahtoleipää, juustoa,makkaraa, pekonia (tosin hyvin erilaista kuin meillä), munaa,lettuja,kahta eri mehua, tee ja kahvi unohtamatta erikoisuuksia nakkikastike ja tomaattipapukastike :-)
        Hotellin yhteydestä löytyy minimarket mistä saa juomaa, jäätelöä ja pientä suolaista. ja teippiä, sillä oli hyvä vetää oven parin sentin raot umpeen öisin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe