Juomien ja ruokien hintoja 2014 ??

Eli pitä mennä phukettiin helmikuun lopulla katalle ja aika ristiriitasta titetoa löytyy.
-Paljonko perus paukka maksaa baarissa?
-Mitä semmonen ämpäri paukku maksaa vaikka norm.vodkalla ja onko siinä 2dl vain 3,5dl se viinapottu?
-Mitä maksaa semmonen keskihintanen ruoka ravintolassa yhdelle normi annos ilman juomia?

Ja muitankin hintoja mitä tulee mieleen ja jos joku tietää hyvä sivun missä kaikki kerrotaak ni voi mielellään linkittää tai tehdä semmosen ku tuntuu että ei mistää löydy semmosta :)

8

911

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 31x..

      Ei neth nyt mahottomia maksa,jos ei ole varaa sapuskaan ja juomaan niin ota HK sinistä mukaan.
      Minulla on mennyt se 1500-2000 euroa /2vkk.

      Sillä on ryypännyt pari farankia ja puoli juottolaa,ja mukavaa on ollut.köyhän kannattaa jäädä suomeen ja säästää lisää rahaa.
      Turha sinne on mennä persaukisena.

      • Juu tosta hinnastosta vähän saa haisua kiitoksia :) Ja 31x en kysynny paljonko sulla menny rahaa vaan että mitä mikin maksaa kun en ole ennen thaimaassa käynnyt kyllä mulla on varattu kassaa pitkästi yli 2000€ mutta ei sitä ole pakko käyttää ja miks pitää aina aukoa päätään jollain tapaa...auo päätäs kavereilles niin minä teen enkä tuu tänne sotkemaan!!


    • valintoja

      phuketissa en ole käynyt kuin lentokentällä. Thaimaassa sen sijaan on ollut onni käydä muutaman kerran.
      Oman kokemukseni mukaan, mitä vähemmän rahaa on mennyt, sen parempi matka.
      Skootterin selästä näkee enemmän kuin taksin kyydissä, tai opastetuilla retkillä. skootterin kanssa ei tule kieliongelmia jne.
      Miksi maksaa saksalaisomisteiselle turisti *thairavintolalle* 5€ kun thaimaalaiset syövät naapurissa kahdella eurolla? hyvää ruokaa saa toki eurollakin.
      Miksi maksaa ravintolassa drinkistä jopa 150thb. kun pullon hong thongia saa landrinkeineen 400thb naapurissa. Toki thaimaa on täynnä turisteille suunnattuja pyydyksiä, joihin saa rahaa uppoamaan pohjattomasti. Toisaalta aidot kokemukset eivät välttämättä maksa mitään.

    • Phuket<3

      Jos meet vetää kunnolla märkää baglalle ni varaudu maksamaan. Bisse lähtee 100bht ylöspäin, riippuen onko "pubi" vai clubi. Paukut 60bht ylöspäin, riippuen täysin mitä juo. Banglan alkupäässä oo/oli paikka mistä sai tequilan 49bht. Suosittelen kyseistä paikkaa jos tykkää pelaa bilist ja vetää shishaa. Toivottavasti oli jelppii!

    • eppu2

      Ravintolassa paukut ja coktailit 170-200thb, olut 70-130thb. Ruoka katan alueella n. 70-380thb ja syö hyvin. Mopon päältä 10-20thb kanaa, äyriäisiä ja lihaa grillattuna. Minulla meni n. 700e kahdessa viikossa, söin lounaan sekä illalisen juomineen joka päivä, siinä on vaateostokset sekä aurinkotuolimaksu sekä tuk tuk mukana.

    • Roffe

      Jep`s eppu2 hinnat on kohdillaan ja oikeat sekä hyvin suuntaa antavat, eli kiitos asiallisuudesta.:) Tosin taas pakko tuoda esille, että skootterin vuokraus on varmin tapa pilata lomansa, matkakassansa tai menettää raajansa tai henkensä..:(
      Taksit ovat edullisia, joten unohda mopot ja moottoripyörät...Puuttuvat vakuutukset takaavat, että onnettomuustilanteissa turisti maksaa varmasti kaikki kulut..

      Ja jos rahaa ei löydy, niin selliin sitten siksi aikaa kun bahtit jostain löytyy?
      Mopovuokrauskusetukset yleisiä, ellet kuvaa ajopeliä joka kantilta ennen vuokrausta, niin joku naarmu löytyy kun palautat ajopelin...Ja hinta on tuhansia, vaikka kolhu olisi ollut jo ennestään mopossa..samoin menetät rahasi vesiskootterin tapauksessa..poliisit ovat yhteistyössä vuokraajien kanssa, josta saavat osuutensa, joten unohda vuokraukset...tai kokeile sitten onneasi..moni on kokeillut ja yhtä moni maksanut kalliin hinnan hölmöydestään...:)

      • Roffe

        Vesiskoottereista vielä senverran, että vuokraajilla on tapana laittaa skootterin kolhun tai naarmun päälle joku tarra, joka sitten liukenee veteen ja kun palauttaa skootterin niin kas..? Mikäs se siinä? turisti on rikkonut laitteen ja se olisi maksun aika ? Brittituristeilta meni phuketissa patongilla vastaavaan huijaukseen 30.000 .- Bahtia eikä poliisista ollut apua..sai komission vuokraajalta joten jos matkakassa riittää niin onnea vain ajeluun...Tosin on sanottava, että kaikki eivät huijaa, mutta mistä tunnistat sen vuokraajan joka ei ole se huijari?
        Mielestäni riskin ottaminen ei kruunaa muuten mukavaa lomaa vaikka miten houkuttaisi ajelu vuokralaitteella?

        Jos joudut huijatuksi, niin turha sitten marmattaa apua jostakin...olet vieraalla maalla ja maksat sen mitä vaaditaankin, vaikka miten harmittaisi...rikosilmoituksen voit tehdä, mutta lomasi ehtii jo loppua, ennenkuin siihen on saatu tolkkua, joten maksumieheksi jäät aina ja jokatapauksessa:)

        Parempi idea on ottaa pitkähäntävene tai muu vesilaite, jossa on jo kuski....Mutta jos on kovapäinen turisti, niin onnea valitsemallasi vesitiellä...:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      714
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe