Rokotta jättämisen seuraukset suomalaisessa

Steinerkoulussa

13

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anti-Steiner

      Asia on noussut Iltasanomien ykkösuutiseksi! Että sillälailla! Tälläkin palstalla jotkut yrittävät väittää, että antrohörhöt ovat vähemmistö nykyaikaisessa steinerkoulussa. Puolet lapsista rokottamatta! Kertonee karua kieltä, että millaista porukkaa steinerkouluissa on.

      No Rudolf S. aikanaan opetti, että lastentaudit ovat tärkeitä karman kannalta. Jopa kuolema lastentautiin nähdään hyvänä asiana seuraavan elämän kannalta. Rokotus sen sijaan estää astraaliruumiin kiinnittymisen. Repikää siitä!

    • Musta Rudolf

      Rokottamatta jättäminen on siivellä elämistä. Ajatellaan, että kun muutt on rokotettu, niin ei mitkään pöpöt uhkaa meidänkään lasta.
      Toisaalta, vielä muutama vuosikymmen sitten kaikki lapset sairastivat niin tuhka- kuin vesirokonkin, eikä siitä melua pidetty.

      On vain huolehdittava, ettei lapsi saa jälkitauteja, joita tuhkarokossa varsinkin on vaarana.

      Moni todella vaarallinen tauti on saatu katoamaan rokotuksin, ja siksi steinerilaisten asenne on raivostuttava. Omat lapset ollaan uhraamassa huuhaa-aatteen vuoksi. Verrattavissa jehovien verioppiin. Kuolkoon lapsi mieluummin, sillä vanhempien poma autuus on vaarassa, jos sallivat verensiirron.

    • haglbhasgbhl

      Ihme hipsteri hommaa? Kaikki pitää kyseenalaistaa oman egon nostatuksella? Onhan jo tiedettyä, että steiner esikoulu tai koulu ovat ensimmäiset "avohoitolaitokset" lapselle ja jotkut pitävät niitä edistyksellisinä. Tämä rokotus hölmöily on verratavissa siihen, kuin jättäisi lapsen marraskuussa pimeälle valtatielle ilman heijastinta? Kyllä louvuus ja vapaus pelastavat penskan? Kyllä ihminen voi olla tyhmä!

    • Antroposofi

      No hohhoijakkaa mitkä jutut on saatu revittyä yhdestä tuhkarokosta. Lapsuudessani kaikki lapset sairastivat tuhkarokot, vesirokot yms. ja hengissä tässä silti vielä ollaan.

      Steiner oli oikeassa rokotusten huonoista seurauksista. Hän oli tiedemies, tohtori ja näkijä! Missään nimessä lapsia ei tule rokottaa! Eikö narkolepsioista jne. ole opittu mitään? Steiner näki ne jo aikanaan. Rokottaminen pitäisi kieltää lailla!

      • Mika el Toro

        Antroposofia pitäisi kieltää lailla!


      • Antroposofi
        Mika el Toro kirjoitti:

        Antroposofia pitäisi kieltää lailla!

        Ja sitten vähän perusteluja kehiin, kiitos!


      • Iso Rocco

        Eivät ne kuolleet ole täällä kertomassa kokemuksistaan rokkotaudeista, mutta fiksummat pystyvaät ottamaan oppia aikaisemmasta. Steinerin opit rokotuksista ovat yksiselitteistä huuhaahöpinää. Jos ei sitä ymmärrä, ei ymmärrä mistään muustakaan ihmisten immunologiaan tai terveyteen ja sairauksiin yleensäkinn liittyvistä asioista.


      • Mika el Toro
        Antroposofi kirjoitti:

        Ja sitten vähän perusteluja kehiin, kiitos!

        Vai perustelut, hah, annoit perustelut siihen ihan omassa kommentissasi.


    • Omat aivot

      Niin rokotuspakkomielle on ajanut monet narkolepsiaan eli vammaisiksi koko loppu iäkseen. Lapsiparat!

      • rokote=synti

        Onneksi esim polio ei ole koskaan vammauttanut ketään. Onnekkaat, ketkä sen ovat saaneet sairastaa!

        Myös hepatiitit on mukavia, samoin kuin aivokalvontulehdus, jäykkäkouristus ja keuhkokuume. Joissain maissa vielä niitä saavat vauvat rauhassa sairastaa, ainakin siihen saakka kunnes jokin niistä vie hengen.


      • ecce homo
        rokote=synti kirjoitti:

        Onneksi esim polio ei ole koskaan vammauttanut ketään. Onnekkaat, ketkä sen ovat saaneet sairastaa!

        Myös hepatiitit on mukavia, samoin kuin aivokalvontulehdus, jäykkäkouristus ja keuhkokuume. Joissain maissa vielä niitä saavat vauvat rauhassa sairastaa, ainakin siihen saakka kunnes jokin niistä vie hengen.

        Jäykkäkouristus? Eihän suomen maaperässä edes ole tetanusbakteeria...


      • rokote=synti
        ecce homo kirjoitti:

        Jäykkäkouristus? Eihän suomen maaperässä edes ole tetanusbakteeria...

        Aivan!

        Muutenkin, tyhmäkin tajuaa, etteivät sairaudet tartu ihmisestä toiseen, eivätkä eläimestä ihmiseen. Siksi on oikeesti ihan fiksua olla rokottamatta lapsia. Se, että vuosittain maailmassa kuolee satoja tuhansia lapsia jäykkäkouristukseen, ei liikuta meitä. Varsinkin, kun ei Suomen maaperässä edes ole tetanusbakteeria. Koska kukaan ei ole koskaan Suomesta käynyt ulkomailla, ja tullut takaisin sairaana. Niin ei ole ikinä käynyt.


    • rauha rauha

      Media on mässäillyt ja liioitellut tätäkin asiaa, kuten tapoihin kuuluu. Skandaali saadaan aikaan helposti provosoivalla kirjoittelulla. Ja lehti myy...Lapseni on Steinerkoulussa siksi, että hän saisi olla yksilö. Ihminen, joka otetaan huomioon ajattelevana, tuntevana ja tahtovana ihmisenä. Päivääkään en ole katunut päätöstäni laittaa hänet steinerkouluun. Sitä vastoin kaksi vanhempaa lastani kävivät normiperuskoulun. Olivat selkeästi onnettomampia eivätkä oppineet pätkääkään enempää peruskoulussa, jossa vain keskivertolapsi selviytyy. Mitä tulee tähän steiner-yhteisö-uskontoon, en oikein tavoita, mitä tarkoitatte? Steinerkoululaiset tulevat hyvin erilaisista perheistä, jokaisella perheellä on oma maailmankuvansa. Ihan kuten ihmisillä yleensäkin. Rokotuksista ollaan eri mieltä. Itse olen antanut rokottaa kaikki lapseni. Olen punninnut rokotuksien tiedossa olevia haittoja ja hyötyjä ja tullut tulokseen, että kahdesta pahasta se rokottaminen on pienempi paha. Tosin intuitiotakin olen rokotuksien kohdalla käyttänyt. Sikaflunssarokotetta en antanut lapselleni laittaa ihan mutu-tuntumalta. Ja sekin ratkaisu osoittautui oikeaksi. Olen myös erittäin kriittinen kolmoisrokotteen suhteen. Pienen elimistö ei kestä kolmea taudinaiheuttajaa yhtäaikaa. Ne pitäisi antaa erikseen. Nythän ollaan testaamassa jo jotain kuutosrokotetta. Siihen pitäisi vanhempien ihan todella suhtautua kriittisesti. Lääketehtaiden sponssaamiin tutkimuksiin tulee aina suhtautua varauksella. Mutta näin. Toivottavasti tämäkin sirkus pian laantuu ja steinerkoulukin saa rauhan.

      Antroposofia ei muuten juurikaan näy enää nykypäivän steineropetuksessa, steinerpedagogiikkakin menee eteenpäin ja kehittyy, uskokaa tai älkää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4116
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2179
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1674
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1448
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1370
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1248
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1164
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe