Näkemiin vaan muru tv-sarja

jp.

Oli muuten aika hyvä tyo tv -sarja 80- luvulla englantilaisten raksatyöläisten arjesta Saksassa. Se ensimmäinen kausi oli paras. Muut eivät niinkään hyviä.

4

287

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Oli fiktiota liikaa

   "Oli muuten aika hyvä tyo tv -sarja 80- luvulla englantilaisten raksatyöläisten arjesta."

   Joo, olihan se muuten ihan jees, mutta rakennusalan matkatyömiehenä huvitti suuresti se niiden miesten tasokas vapaa-ajan vietto.

   Ne asumisolot vieri viereen ahdettuine sänkyineen olivat omakohtaisesti tuttua, mutta sitten mentiin metsään:Jostakin ne siellä parakkiasumusten ahtaudessa vaan tempaisivat kiiltonahkakengät jalkaan, puvut päälleen, puhtailla kauluspaidoilla ja solmioilla täydennettyinä, ja ilmaantuivat tukat pöyheiksi tupeerattuina ravintolaan iltaa viettämään. Eipä taida käytännössä onnistua Saksankaan rakennustyömailla.

   Entäs sitten ne työmaaolot! Siellähän työnjohdon parakkien tienoilla työskenteli jatkuvasti sievän näköisiä nuoria sihteerinaisia. Jokainen oikea rakennusmies tietää, ettei rakennustyömailla näe juuri koskaan kiinnostavan näköisiä naisia, tai paremminkin, ei naisia ensinkään.

  • Oikea rakennusnainen

   No aika useinhan noissa TV-ohjelmissa on tuota fiktiota, ei ne oikeet agentitkaan oikeesti missään avaruudessa taistele.
   Mutta kyllä meitä naisiakin näkee rakennustyömaalla ja vieläpä näyttäs olevan kiinnostusta useillakin rakennusmiehillä ;-)

   • Oli fiktiota liikaa

    "Mutta kyllä meitä naisiakin näkee rakennustyömaalla ja ..."

    Joo. olen minäkin rakennuksilla naisia nähnyt ja urani aikana peräti yhden kiinnostavan näköisen sellaisen.

    Mutta sinunkin puolesta toivon, ettet ainakaan siihen osioon, jossa kerroin rakennusalan matkatyömiesten oloista, joudu näkemyksellesi tukea ainakaan käytännön tasolta hankkimaan.

    Se "Näkemiin vaan muru" sarjassa esitetty kuvaus rakennusmiesten yhteismajoituksen oloista ja vapaa-ajan vietosta oli nimittäin fiktion lisäksi myös lähes täydellistä romantisointia.


  • Anonyymi

   tykkäsin

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pääministerin edustussänky?

   Helsinkiläisessä puusepänliikkeessä teetetty, tammesta tehty sänky, sängynpäädyt ja senkki ilman patjaa maksoivat 6 553 euroa. Kansliasta oli kerrott
   Maailman menoa
   452
   2328
  2. Millaisen siivun Stefun rahasta Sofia saa laukkuina ja vaatteina?

   Pitihän se arvata, että Stefu on saanut lisää rahaa kun on ”rakkautta” ilmassa ollut viime päivinä😄 https://www.seiska.fi/kotimaa/stefan-therman-nost
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   1882
  3. Stefun ilme, kun Sofia huomaa Burberryn liikkeen

   Ihanasti Sofia ottanut instastoryynsa mukaan Stefun pelästyneen ilmeen. Taitaa miettiä, kuinka pitkään osingot riittävät…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1508
  4. Nikokin nauraa Sofian ikävälle

   https://www.seiska.fi/kotimaa/niko-ranta-aho-sai-kuulla-sofia-belorfin-rajusta-piikittelysta-tvssa-paljonkertova-reaktio Mutta nainen ei vaan älyä hä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   1432
  5. Onko Maralla rahat loppu

   Elkö ole varaa ottaa remppamiestä vaan Pikkarainen joutuu maalaamaan. Vitsi mikä teatteri video taas. Vaimo katsoo kun mä maalaan. En kestä, mut ei mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1179
  6. Sormus ostettu Tallinnasta?

   Tallinnassa käyty korukaupoilla (S&S). Jokohan sormus ostettu..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1101
  7. Nyt lahoilla korona kun piti tammerfesteille änkeä

   Otsikko kertoo kaiken oleellisen. Lahot ei välitä mistään mitään...
   Parkano
   16
   1041
  8. Mikä voisi olla todennäköisin paikka

   Missä kohtaisimme sattumalta tällä viikolla? Milloin, päivällä, illalla?
   Ikävä
   96
   1038
  Aihe