Lentokenttäkuljetus

Mari ja Mika

Phuketista Patongin keskustaan, paljonko noin kahdelta hengeltä maksaa ?

22

992

  Vastaukset

  • Hei. Taksien hintahaitari on siinä 500-800 bathia. Ja se on siis taksin hinta, eikä se paljoa muutu matkustajamäärän mukaan. Eri asia on, jos porukkaa tai matkatavaraa on niin paljon, että pitää ottaa tilataksi. Jokatapauksessa hinta kannattaa sopia etukäteen.
   Minä tilasin juuri taksin kentälle torstaiaamuksi (30.1.) hotellin kautta ja se maksaa 700 ( siinä 16 €). Tiedän että halvemmallakin voisi saada, mutta en kyllä rupea lentomatkan jälkeisessä koomassa taistelemaan kentän tyrkyttäjien kanssa aamuneljältä.
   Jos olette samassa koneessa, niin mun taksiin mahtuu ellei teillä ole laukkuja älyttömästi mukana.

  • Me lähdemme 27.2 eli 28.2 Phuketissa. Muuten olisi käynyt, kiitos vaan.Paljonko se tilataxi kustantaa? Emme ole tiukan budjetin lomalaisia mutta silti haluamme tietää, ettemme liikoja maksele-

  • Tilataksin saa alle tonnilla, mutta jos teitä on tosiaan vain kaksi ja normilaukut niin sopivat ihan tavalliseen taksiinkin. Jos teillä on hotelli varattuna, niin pankaa postia sinne, kysykää hintaa ja jos on sopiva, niin tilatkaa sen kautta. Hotelli ottaa yleensä välistä n. 100 bathia, mutta osaapa taksi ainakin kerralla perille.
   Hauskaa lomaa teille.

  • Jos sieltä lentokentän sisäisestäkojusta otatte taksin niin 600b, ei väliä montako henkeä kunhan autoon mahtuu (ja kaksi toki mahtuu). Jos ulkopuolelta otatte niin voi maksaa luoja ties mitä...

   Minibussilla pääsette 100 bahtiin mutta pysähtyy monen matkatoimiston edessä kun yrittivät myydä teille mitä mitäkin. Eli sitä ei kandee ottaa ku matkassakin menee pahimmillaan 3h...

   • Yhdessä toimistossa äkkiä pysähtyy ja ehkä 10 minsaa hitaampi ku taksi ja paljon halvempi, jos on yksin tai kaksin. 130 bahtia per nuppi minibussi.


  • Tässä hyvä linkki. Toimii ja helppoa. Ei tarvitse kuluttaa aikaa tinkaamiseen ja odottavat nimikyltin kera siellä. Voi maksaa perillä tai etukäteen. Testattu ainakin 6 kertaa. 1.2 jälleen kerran. http://www.phuketshuttle.com/

  • Toi linkki on hyvä, mut pyytävät näköjään750b. Näet sieltä lentokentän sisäisestä kojusta ei tarvii tingata mitään, heillä on hinnat siinä selkeesti edessä eli 600b Patongille. Eivätkä pyydä mitään tippiä tai muuta eli 600b kattaa kaiken. (Ellei ne nyt high seasonilla oo nostanu hintoja mutta en usko, muutama kaveri tuli 1.5 viikkoa silti ja hinta oli se 600b).

  • 600THB = 13€. Miten te kehtaatte kysellä netissä jotaki taksihintoja, jotka ovat murto-osan suomen hinnoista. Paljonko maksoi taksi kotoa kentälle Suomen päässä?

   • Bussilla menin. Kyllä musta 13 € on paljon. Sillä syö thaimaassa hyvin viikon.


  • Eikö tämä palsta ole sitä varten , että kaikkea voi kysyä, mikä mieltä askarruttaa? Kyllä meillä ketkä matkusteleme on varaa taxiin, siitä ei ole kysymys. Mikä sinä olet ketään Piheiksi ja Urpoiksi mollaamaan...

   • Aivan, ei ole kysymys siitä, ettei olis rahaa. Ei vaan halua tulla kusetetuksi. Niillä on rahaa, jotka näitä vinkkejä kyselee, koska eivät tuhlaa turhaan!


  • Ehdotan, että lopetetan tämä keskustelu. Eikö tätä ole turha jatkaa kun aloittajat ovat olleet perillä jo eilen. Olen aika varma, että ne ei nyt notku Phuketin lentokentällä lukemassa tätä palstaa toiveena löytää vielä halvempi kuljetus. Ovat todennäköisesti rannalla :-)

  • Kiva kun keskustelu loppui ja minäkin PihiUrpo saan kirjoittaa. Tässä oli tälläinen tyhjä laatikko mihin voi skrivata. Mutta en nyt oikein mitään keksi muuta kuin sen että Pattikselle maksaa taksi kentältä 1500-2000 ja toisinpäin 1200-1500. En ole koskaan tajunnut miksi se kentälle päin matka on halvempi vaikka se on tasan sama matka. Näin on ollut vuosikymmeniä. Jos kuskilla on nälkä se voi ajaa tonnillakin.
   Käykääs Phukettilaiset joskus ihan piruillessanne Pattayalla. Tieden hyvin että siellä käynnistä saa leiman otsaansa mutta sanokaa tutuille että meette Phuketiin.
   Vaikka kenttäkyyti nyt on vähän kalliimpi niin tulette säästämään sen aika äkkiä takaisin koska Pattiksen sisäinen taksi (lava) maksaa vain 10 patia, tuhlaavaisella päällä ollessani olen heittänyt reteesti 20.

   • "Pattiksen sisäinen taksi (lava) maksaa vain 10 patia"

    Yksikään taksi ei liikahda kymmenellä bahtilla senttiäkään, mutta Pattayan lavabusseilla homma kyllä hoituu. Englannissa niitä kutsutaan nimellä "baht bus" eli bahtin bussi. Nimi on niiltä ajoilta, jolloin kyyti tosiaan maksoi yhden bahtin. Itsekin muistan, että vielä 90-luvun puolivälissä hinta oli 5 bahtia.

    Nämä lavabussit eivät siis ole suomalaisten niistä käyttämästä nimestä huolimatta mitään takseja silloin, kun ne ovat normaalissa reittiajossa. Ne ajavat tiettyjä reittejä pitkin, ja "taksiin" tulee väkeä matkan varrelta ja jää pois kaiken aikaa.

    Tällaisen lavabussin voi toki ottaa ihan oikeaan taksikäyttöönkin. Itsekin tein aikoinani niin, kun ajoin hotelli Siam Bayview'n edestä Thai Airwaysin toimistolle, joka vuonna 1995 ei sijainnut nykyisellä paikallaan, vaan kaukana Pattayan keskustasta, hieman maaseudulla. Hintaa en enää muista, mutta tietysti se oli monta kertaa enemmän kuin viisi tai kymmenen bahtia.

    Eikä kyytiin tietenkään otettu ketään matkan varrelta.


  • On toki Pattiksella itekin tullu käytyä. Siellä eniten tykkään niistä GoGo-baaareista joissa halpa bisse, kauniit naiset ja hyvä musa! ;) Mut kaikkein eniten tykkään Pattiksen karting-radasta, se on loistava!

  • Saivatkohan keskustelun aloittajat, mika ja mari sen taksin 0,50 € halvemmalla. Miksihän suomalaisia pidetään yleensäkin ihan urpoina ja piheinä?

  • Hotellin kuljetus , maksaa 1500 bahtia , 5-8henk mahtuu kyytiin, meitä on 4 menossa :-)

   • Ps, jos joku on menossa 27pvä Royaliin, niin taxiin mahtuu-


   • Edellinen kirjoitti:

    Ps, jos joku on menossa 27pvä Royaliin, niin taxiin mahtuu-

    Tuun sun kyydissä. !


  • "Phuketista Patongin keskustaan, paljonko noin kahdelta hengeltä maksaa ?"

   Riippuu siitä, mistä päin Phuketia aiotte matkustaa. Phuket on saari, jolla Patong sijaitsee.

  • Ota rahaa tarpeeksi mukaasi, niin ei tarvitse kysellä hintoja.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mies pimittää rahankäyttöään

   Sain selville, että mieheni on jo kuukausia käyttänyt isoja summia rahaa tietämättäni harrastuksiinsa. Samaan aikaan hän on kertonut, ettei hänellä ty
   Parisuhde
   128
   8001
  2. Niko Ranta-Aho kaulailee illallisella Bandidos pomon kanssa Espanjassa

   Noniiiin. Niko pääs oottaa vankilatuomiota vapaalle. Läks Espanjaan. Nyt laitto kuvaa, kaulailee bandidos rikollisjärjestön pomon kanssa ja 2 muun kar
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   2612