Lentokenttäkuljetus

Mari ja Mika

Phuketista Patongin keskustaan, paljonko noin kahdelta hengeltä maksaa ?

22

1383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hintatieto

      Hei. Taksien hintahaitari on siinä 500-800 bathia. Ja se on siis taksin hinta, eikä se paljoa muutu matkustajamäärän mukaan. Eri asia on, jos porukkaa tai matkatavaraa on niin paljon, että pitää ottaa tilataksi. Jokatapauksessa hinta kannattaa sopia etukäteen.
      Minä tilasin juuri taksin kentälle torstaiaamuksi (30.1.) hotellin kautta ja se maksaa 700 ( siinä 16 €). Tiedän että halvemmallakin voisi saada, mutta en kyllä rupea lentomatkan jälkeisessä koomassa taistelemaan kentän tyrkyttäjien kanssa aamuneljältä.
      Jos olette samassa koneessa, niin mun taksiin mahtuu ellei teillä ole laukkuja älyttömästi mukana.

    • Taxi

      Me lähdemme 27.2 eli 28.2 Phuketissa. Muuten olisi käynyt, kiitos vaan.Paljonko se tilataxi kustantaa? Emme ole tiukan budjetin lomalaisia mutta silti haluamme tietää, ettemme liikoja maksele-

    • hintatieto

      Tilataksin saa alle tonnilla, mutta jos teitä on tosiaan vain kaksi ja normilaukut niin sopivat ihan tavalliseen taksiinkin. Jos teillä on hotelli varattuna, niin pankaa postia sinne, kysykää hintaa ja jos on sopiva, niin tilatkaa sen kautta. Hotelli ottaa yleensä välistä n. 100 bathia, mutta osaapa taksi ainakin kerralla perille.
      Hauskaa lomaa teille.

    • Jos sieltä lentokentän sisäisestäkojusta otatte taksin niin 600b, ei väliä montako henkeä kunhan autoon mahtuu (ja kaksi toki mahtuu). Jos ulkopuolelta otatte niin voi maksaa luoja ties mitä...

      Minibussilla pääsette 100 bahtiin mutta pysähtyy monen matkatoimiston edessä kun yrittivät myydä teille mitä mitäkin. Eli sitä ei kandee ottaa ku matkassakin menee pahimmillaan 3h...

      • Minibussi on paras

        Yhdessä toimistossa äkkiä pysähtyy ja ehkä 10 minsaa hitaampi ku taksi ja paljon halvempi, jos on yksin tai kaksin. 130 bahtia per nuppi minibussi.


    • hyvä linkki

      Tässä hyvä linkki. Toimii ja helppoa. Ei tarvitse kuluttaa aikaa tinkaamiseen ja odottavat nimikyltin kera siellä. Voi maksaa perillä tai etukäteen. Testattu ainakin 6 kertaa. 1.2 jälleen kerran. http://www.phuketshuttle.com/

    • Toi linkki on hyvä, mut pyytävät näköjään750b. Näet sieltä lentokentän sisäisestä kojusta ei tarvii tingata mitään, heillä on hinnat siinä selkeesti edessä eli 600b Patongille. Eivätkä pyydä mitään tippiä tai muuta eli 600b kattaa kaiken. (Ellei ne nyt high seasonilla oo nostanu hintoja mutta en usko, muutama kaveri tuli 1.5 viikkoa silti ja hinta oli se 600b).

    • Pihit urpot

      600THB = 13€. Miten te kehtaatte kysellä netissä jotaki taksihintoja, jotka ovat murto-osan suomen hinnoista. Paljonko maksoi taksi kotoa kentälle Suomen päässä?

      • Ihme hommaa

        Bussilla menin. Kyllä musta 13 € on paljon. Sillä syö thaimaassa hyvin viikon.


    • Kysyjä

      Eikö tämä palsta ole sitä varten , että kaikkea voi kysyä, mikä mieltä askarruttaa? Kyllä meillä ketkä matkusteleme on varaa taxiin, siitä ei ole kysymys. Mikä sinä olet ketään Piheiksi ja Urpoiksi mollaamaan...

      • Oma kämppä ja pari muuta

        Aivan, ei ole kysymys siitä, ettei olis rahaa. Ei vaan halua tulla kusetetuksi. Niillä on rahaa, jotka näitä vinkkejä kyselee, koska eivät tuhlaa turhaan!


    • ehdotan

      Ehdotan, että lopetetan tämä keskustelu. Eikö tätä ole turha jatkaa kun aloittajat ovat olleet perillä jo eilen. Olen aika varma, että ne ei nyt notku Phuketin lentokentällä lukemassa tätä palstaa toiveena löytää vielä halvempi kuljetus. Ovat todennäköisesti rannalla :-)

    • Kiva kun keskustelu loppui ja minäkin PihiUrpo saan kirjoittaa. Tässä oli tälläinen tyhjä laatikko mihin voi skrivata. Mutta en nyt oikein mitään keksi muuta kuin sen että Pattikselle maksaa taksi kentältä 1500-2000 ja toisinpäin 1200-1500. En ole koskaan tajunnut miksi se kentälle päin matka on halvempi vaikka se on tasan sama matka. Näin on ollut vuosikymmeniä. Jos kuskilla on nälkä se voi ajaa tonnillakin.
      Käykääs Phukettilaiset joskus ihan piruillessanne Pattayalla. Tieden hyvin että siellä käynnistä saa leiman otsaansa mutta sanokaa tutuille että meette Phuketiin.
      Vaikka kenttäkyyti nyt on vähän kalliimpi niin tulette säästämään sen aika äkkiä takaisin koska Pattiksen sisäinen taksi (lava) maksaa vain 10 patia, tuhlaavaisella päällä ollessani olen heittänyt reteesti 20.

      • Anonyymi

        "Pattiksen sisäinen taksi (lava) maksaa vain 10 patia"

        Yksikään taksi ei liikahda kymmenellä bahtilla senttiäkään, mutta Pattayan lavabusseilla homma kyllä hoituu. Englannissa niitä kutsutaan nimellä "baht bus" eli bahtin bussi. Nimi on niiltä ajoilta, jolloin kyyti tosiaan maksoi yhden bahtin. Itsekin muistan, että vielä 90-luvun puolivälissä hinta oli 5 bahtia.

        Nämä lavabussit eivät siis ole suomalaisten niistä käyttämästä nimestä huolimatta mitään takseja silloin, kun ne ovat normaalissa reittiajossa. Ne ajavat tiettyjä reittejä pitkin, ja "taksiin" tulee väkeä matkan varrelta ja jää pois kaiken aikaa.

        Tällaisen lavabussin voi toki ottaa ihan oikeaan taksikäyttöönkin. Itsekin tein aikoinani niin, kun ajoin hotelli Siam Bayview'n edestä Thai Airwaysin toimistolle, joka vuonna 1995 ei sijainnut nykyisellä paikallaan, vaan kaukana Pattayan keskustasta, hieman maaseudulla. Hintaa en enää muista, mutta tietysti se oli monta kertaa enemmän kuin viisi tai kymmenen bahtia.

        Eikä kyytiin tietenkään otettu ketään matkan varrelta.


    • On toki Pattiksella itekin tullu käytyä. Siellä eniten tykkään niistä GoGo-baaareista joissa halpa bisse, kauniit naiset ja hyvä musa! ;) Mut kaikkein eniten tykkään Pattiksen karting-radasta, se on loistava!

    • Pihit urpot

      Saivatkohan keskustelun aloittajat, mika ja mari sen taksin 0,50 € halvemmalla. Miksihän suomalaisia pidetään yleensäkin ihan urpoina ja piheinä?

    • Patongille

      Hotellin kuljetus , maksaa 1500 bahtia , 5-8henk mahtuu kyytiin, meitä on 4 menossa :-)

      • Edellinen

        Ps, jos joku on menossa 27pvä Royaliin, niin taxiin mahtuu-


      • Tiger in hotel
        Edellinen kirjoitti:

        Ps, jos joku on menossa 27pvä Royaliin, niin taxiin mahtuu-

        Tuun sun kyydissä. !


    • 008

      "Phuketista Patongin keskustaan, paljonko noin kahdelta hengeltä maksaa ?"

      Riippuu siitä, mistä päin Phuketia aiotte matkustaa. Phuket on saari, jolla Patong sijaitsee.

    • Anonyymi

      Ota rahaa tarpeeksi mukaasi, niin ei tarvitse kysellä hintoja.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe