Linkkejä olen omalle sivulleni laittanut, useimmiten jätän pois sen esikatselukuvan. No, nyt tuli tietoon, että jos en laita esikatselua, niin toisen avatessa linkkiä tulee varoitus, että siirtyy pois FB:stä ja linkki voi olla vaarallinen.
No, saisikohan sitä esikatselukuvaa mitenkään takaisin...
No, saisikohan sitä esikatselukuvaa mitenkään takaisin...
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.